amigdas.com

Supape plutitoare pentru rezervoarele de apă și cisterne

Supapă plutitoare mecanică 3/4 pentru capacitateSupapa plutitoare este un dispozitiv care permite ajustarea nivelului lichidului în rezervor. În ciuda simplității designului, instrumentele sunt instrumente fiabile

, Furnizarea furnizării și menținerii apei la un anumit nivel în rezervor. Aplicarea lor permite automatizarea procesului de umplere a rezervorului și reglarea volumului specificat de lichid.

Scopul și principiul muncii

Supapă plutitoare de 1 inchCând utilizați apă, ulei sau amestec de combustibil plutitorul este coborât, cu împingerea în jos, iar pârghia se oprește apăsând pistonul. Aceasta, la rândul său, duce la capacul opririi. Sub presiunea apei, pistonul este deplasat și lichidul intră în rezervor până când presiunea este restabilită.

Cu ajutorul dispozitivului, sunt atinse următoarele obiective:

 • Mențineți un anumit nivel de apă în limitele superioare și inferioare.
 • Menținerea unui volum constant de lichid în rezervor.

Modelele actuale sunt de înaltă calitate și fără zgomot, indiferent de domeniul de aplicare - în viața de zi cu zi sau pentru nevoile profesionale.

Modificările supapelor sunt diferite:

 • Proiectare cu ajustarea flexibilă a nivelului cerut;
 • modele pentru suprafețe de spumă;
 • dispozitive pentru cisterne cu amestec;
 • oțel.

Ultimul tip este necesar pentru muncă cu condiții de igienă ridicate sau în medii agresive. În același timp, nu este nevoie de control, funcționează stabil, este ușor de curățat și are un design bine gândit, cu diferite metode de conectare.

tipuri

Există două tipuri principale de produse:

 • mecanice;
 • electrice.

Supapă plutitoare mecanică automată.O supapă mecanică pentru apă este adesea folosită în viața de zi cu zi, de exemplu, este un flotor în rezervorul de scurgere al unui vas de toaletă.

Al doilea tip servește ca dispozitiv de semnalizare și se utilizează pentru a porni sau opri pompele electrice când se schimbă nivelul mediului lichid. Este optimă să o utilizați într-un flux frecvent cu o capacitate de volum mic. Supapa plutitoare pentru rezervoarele de apă poate fi utilizată împreună cu o supapă solenoidală, furnizând modul automat pompa și protejați-l de la locul de muncă atunci când fugeți fără apă.

Caracteristicile selecției dispozitivului

Designul flotorului oferă diferite moduri de instalare:

 • În interiorul containerului
 • În afara rezervorului
 • În interiorul conductei.

În acest caz, supapele pot fi închise sau deschise la scăderea nivelului apei sau alt mediu lichid în recipient.

Alegerea valvei este determinată de trei parametri:

 • presiune diferențială;
 • consumul bazat pe nivelul maxim;
 • temperatura medie.

Posibile defecțiuni ale mecanismului

În ciuda simplității dispozitivului, sunt posibile defalcări ale componentelor individuale ale mecanismului. Dovada unei defecțiuni este că:

 1. Rezervorul oprește fluidul care curge.
 2. Lichidul intră, dar oprirea nu se produce, ceea ce duce la supraîncărcare.
 3. Lichidul intră, dar extrem de lent.

Toate aceste semnale indică faptul că membrana este nefuncțională sau că stratul este blocat.

De asemenea, este posibil să se încalce strâns corecția în sine, iar apa se toarnă, fără a se permite să plutească la suprafață. În acest caz, repararea mecanismului nu are sens și este necesară înlocuirea întregii structuri.

Aplicarea în viața de zi cu zi

Supapă plutitoare în rezervorO supapă plutitoare a nivelului apei din rezervorul de irigații sau un duș de stradă în casă a fost utilizat pe scară largă. Cel mai simplu design este conectat la un butoi pentru colectarea apei de ploaie și conectat printr-un furtun care are surplusuri în șanțul de scurgere. La umplerea cilindrului, pentru a evita supraîncărcarea, plutitorul blochează accesul la cilindru, iar excesul de apă este scos din casă.

În pompele de fecale și noroi, prezența flotorului permite proprietarilor să se elibereze de monitorizarea constantă a nivelului de scurgere în rezervoarele septice și în puțurile de drenare. Când se atinge o anumită limită, plutitorul pornește pompa și lichidul este îndepărtat pentru purificare ulterioară prin mijloace naturale în câmpul de filtrare.

În acest caz, trebuie acordată o atenție deosebită instalării corecte a pompei. Deoarece float este pe partea exterioară a dispozitivului, este necesar să verifice cu atenție când sunt introduse în puțul de scurgere sau fosa septica, maneta nu este prins pe peretele vasului și se poate mișca liber. În caz contrar, supapa cu plutitor în container sau rezervor nu se poate regla nivelul apelor reziduale, ceea ce duce la eșecul rapidă a pompei sau a pieselor pentru a arde.

Dispozitivele cu supape plutitoare nu trebuie să funcționeze în condiții de temperatură negativă, deoarece un lichid înghețat va cauza o defecțiune. Pentru a evita acest lucru, este necesar fie să instalați încălzirea în încăperea unde este amplasată rezervorul, fie să evacuați rezervorul și supapa plutitoare însuși pentru a nu deteriora piesele din plastic și membrana.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Modul de reglare a comutatorului de presiune al stației de pompareModul de reglare a comutatorului de presiune al stației de pompare
Cum de a alege un rezervor de duș din plastic cu încălzireCum de a alege un rezervor de duș din plastic cu încălzire
Septic Bionics este un canal autonom pentru o casă privatăSeptic Bionics este un canal autonom pentru o casă privată
Cum funcționează motorul în patru timpiCum funcționează motorul în patru timpi
Dispozitivul și reglarea comutatorului de presiune al acumulatoruluiDispozitivul și reglarea comutatorului de presiune al acumulatorului
Alegerea unui rezervor de stocare pentru sistemele moderne de canalizareAlegerea unui rezervor de stocare pentru sistemele moderne de canalizare
Schema de conectare a presostatului de apă la pompăSchema de conectare a presostatului de apă la pompă
Selectați reflexul vasului de expansiune pentru alimentarea cu apăSelectați reflexul vasului de expansiune pentru alimentarea cu apă
Postul de pompare marina: tipuri, caracteristici, prețuriPostul de pompare marina: tipuri, caracteristici, prețuri
Dispozitivul, ajustarea și reglarea unui carburator al unui lanț de lanțDispozitivul, ajustarea și reglarea unui carburator al unui lanț de lanț
» » Supape plutitoare pentru rezervoarele de apă și cisterne
© 2021 amigdas.com