amigdas.com

Ce fluturi mănâncă în natură

Hrănirea fluturilorUna dintre cele mai frumoase specii de insecte este fluturașul fluturi. Ce fel de ele nu se întâmplă: ambele mari și viu colorate și mici, și palid, abia perceptibile și nocturne molii. În lumea soiurilor lor, un număr imens, iar unele dintre ele vor fi discutate în acest articol.

Descrierea generală

Fluturi aparțin familiei Lepidoptera, caracteristică a căruia este prezența pe aripile unor scale speciale, numite chitinous. Speciile de lepidoptere includ nu numai acest grup de insecte, ci și molii și chiar molii.

La fluturi există o proboscis lungă pe care se întorc periodic sub cap. Cu ajutorul ei, se mișcă nectarul florilor în cavități mici.

Lepidoptera rasă, la fel ca multe insecte, prin ouă, care mai târziu devin larve și au un nume diferit - omizi. În timp ce omizile sunt în creștere, ele pot vărsa de câteva ori. Apoi se transformă în puști. Sau numai după aceea apare un fluture nou.

Cele mai atractive specii de fluturi

După cum sa menționat deja mai sus, există o mulțime de specii de insecte fluturând. Ei numără mai mult de o sută zece mii de indivizi, fiecare fiind unic și atrăgător în felul său. Să menționăm câteva exemple:

  • Cele mai frumoase fluturiPodaliy - un fluture mare și frumos, aparținând familiei de bărci de navigație;
  • Ochiul de păun este un specimen de dimensiuni medii, cu o nuanță brună și cercuri luminoase albastru deschis pe aripi, atât de asemănător cu cercurile unei coadă de păun. Un specimen foarte popular. Un copil rar nu o cunoaște.
  • cel mai mic fluture este de obicei considerat un mol-copil. Leagănul aripilor sale este de numai 2 mm - destul de bebeluș.
  • Butterfly este o noptieră - această specie trăiește în America de Sud și este considerată a fi cel mai mare reprezentant al speciei lor. Aripile lor sunt mai mari de treizeci de centimetri.

Cel mai mare fluture ajunge în dimensiunile sale de aproximativ cincisprezece centimetri. Pe lângă acestea, există încă multe varietăți ale acestor insecte. Acestea includ domnilor, nymphalids, whitewashes, peepholes, wigglers, porumbei, urs, viermii de mătase și multe alte soiuri.

Trebuie remarcat faptul că unele specii din aceste insecte frumoase pot provoca daune mari agriculturii. De exemplu, viermii, viermi de frunze. Ele pot dăuna nu numai culturilor, ci și pădurilor.

Și există specii care trăiesc doar o singură zi. De exemplu, o viermi de mătase sau un fluture-o zi. Aceste tipuri de insecte se transformă într-un fluture numai în scopul reproducerii descendenților.

Ce mănâncă fluturii?

Una dintre întrebările cele mai interesante este ceea ce mănâncă fluturii? Este demn de remarcat, că insecta începe să caute mâncare abia atunci, când proteina acumulată de omidă începe să scadă și are nevoie de energie pentru a depune ouă.

În general, să spun că fluture nu merge destul de bine, pentru că ei pot bea doar. Ei beau nectar din flori, adaptate special pentru acest proboscis, pe care le pliază sub cap. În formă extinsă, poate ajunge până la douăzeci de centimetri, și uneori mai mult. Depinde de adâncimea paharului de floare.

În primul rând, insectele ating planta cu labe, de la care vor bea, verificând astfel dacă este comestibilă sau nu. Numai atunci se îndreaptă Ei încep să bea nectar.

Pe lângă nectar, Butterfly poate manca suc de fructe sau fructe de padure. Larvele insectelor pot mânca:

  • frunze
  • flori
  • semințe și chiar fructe de plante.

Ei fac asta pentru că au un muștiuc. Asta mănâncă fluturii.

Ce fluturi mănâncă acasă

Câți fluturi trăiescCât de ciudat nu suna, dar lepidoptere pot fi ținute acasă. Urmărirea unor astfel de insecte la domiciliu este foarte interesantă. Și, trebuie să spun, e destul de simplu. Fluturele poate fi luat de acasă de la o vagă sau o omidă, care au fost găsite pe stradă.

Mai întâi de toate, este necesar să se acorde atenție locului în care a fost găsită aula sau omida, adică pe care plante. Și, prin urmare, stocați niște mâncare. Acest lucru este necesar deoarece nu toate insectele sunt omnivore și pot necesita un anumit tip de hrană. Alții, dimpotrivă, trec ușor la alte alimente.

Când fluturele flutura, li se poate da să bea nectar artificial, care poate fi făcut independent. Asta este, face o soluție de zahăr cu apă sau miere. De asemenea, trebuie diluat cu puțină apă. Puteți tăia niște fructe suculente și fructe de padure și o insectă poate bea și sucuri. Puteți profita de hrănirea insectelor și de piureul de caise pentru copii.

Acasă, fluturând frumusețile acestea sunt hrănite aproximativ o dată pe zi. Mai întâi li se dă mâncare. Pinul este ușor împărțit de proboscis și înmuiat în mâncare, apoi începe să bea.

Pericolele insectelor lepidoptere

Cum fluture mâncaDeoarece fluturii sunt totuși insecte nesemnificative, există multe pericole care le așteaptă. Majoritatea sunt păsări - adică cine poate mânca lepidoptere. De exemplu, tiki. Ele pot deveni distrugătoare de insecte atunci când larvele lor ies.

De asemenea, ei trebuie să se ferească de speciile insectivore de insecte, de anumite specii de muște, etc. Dar, mai presus de toate, ar trebui să se teamă de omizi.

În ciuda tuturor celor de mai sus, trebuie remarcat faptul că cel mai bun habitat pentru toate speciile de Lepidoptera este fauna sălbatică. Adică, nu ar trebui să fie ținute acasă de mult timp. Prin urmare, după ce insecta este îndepărtată acasă, este mai bine după o perioadă de timp să o elibereze.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să scapi de moliile de mâncare în bucătărieCum să scapi de moliile de mâncare în bucătărie
Cum să scapi de moliile de mâncare în bucătărieCum să scapi de moliile de mâncare în bucătărie
Prospectul pe mar: cum să facem față unui dăunător pe un pom de fructe?Prospectul pe mar: cum să facem față unui dăunător pe un pom de fructe?
Cum sa scapi de molii intr-un apartamentCum sa scapi de molii intr-un apartament
Câte fluturi au picioare. Numărul de picioareCâte fluturi au picioare. Numărul de picioare
Butterfly Admiral: descriere, formă vernală, caracteristică specieiButterfly Admiral: descriere, formă vernală, caracteristică speciei
Câți fluturi trăiesc: durata de viață a tuturor ciclurilorCâți fluturi trăiesc: durata de viață a tuturor ciclurilor
Ce ar trebui să fac dacă se găsesc bug-uri în manga sau făină?Ce ar trebui să fac dacă se găsesc bug-uri în manga sau făină?
Cum sa scapi de molii in cerealeCum sa scapi de molii in cereale
Aplicarea hârtiei colorate - "fluture"Aplicarea hârtiei colorate - "fluture"
» » Ce fluturi mănâncă în natură
© 2021 amigdas.com