amigdas.com

Descrierea peștelui de acvariu nannakara neon electrician (neon albastru)

Caracteristicile peștilor NannakarSpectru incredibil de interesant, care a atras atenția acvariștilor din întreaga lume. Se distinge printr-o dispoziție prietenoasă și o culoare fascinantă. Peștii sunt considerați a fi o familie de cichlide, foarte valoroase în rândul celor implicați în reproducere. Este definit într-o echipă de characiforme, care se caracterizează prin prezența unei aripi speciale de grăsime. Aquariștii apreciază neon albastru nannakara pentru măreția aspectului și nerăbdarea relativă cu conținutul.

În Federația Rusă, cichidul pitic a fost importat din Singapore, unde a fost excretat selectiv. În natură, acest pește nu locuiește. În prezent, studiul nannakar blu neon continuă, deoarece există foarte puține informații despre el.

La nota!

Există multe dezbateri despre originea cichlidului pitic. Majoritatea experților sunt siguri că specia provine din aka albastru-reperat.

Descrierea albastru nannakara

  • Cum arată nannakar albastru?Neonul albastru are dimensiuni medii (5-9 cm), dar cu o îngrijire și o momeală adecvată, masculul poate crește până la 12 cm. Specimenul dă impresia că are o mare rezistență și rezistență. Speranța de viață este de aproximativ 5 ani.
  • Corpul peștelui, alungit și comprimat lateral, are culoarea valului mării, iar pe cap se poate observa o nuanță gri. La marginea aripii dorsale, linia portocalie se mișcă puternic.
  • Privirea perceptivă a neonului albastru dă impresia unui aspect atent din limitele acvariului. Sugestia unui electrician nannakar variază în funcție de unghiul de vedere. Ochii lor pot avea o culoare roșie sau aurie.
  • Pentru a determina bărbații și femeile, trebuie să ne uităm la dimensiunea individului și la forma aripii dorsale. În specimenul de sex masculin, acesta din urmă este arătat, iar cel feminin este rotunjit.
  • Nannakara neon albastru are o imunitate puternică. Singura patologie la care sunt expuse este hexamitoza. Această boală parazitară afectează animalele de stomac și vezica biliară și, de asemenea, afectează negativ aspectul peștilor.

Caracteristici de îngrijire acvariu

Experții susțin că nu este necesar un efort deosebit de a menține neon nannakara acasă. Acesta poate fi recomandat pentru incepatori. Rezervorul trebuie să fie selectat destul de liber, deoarece animalul este extrem de dependent de spațiu și îi place să ducă un stil de viață activ.

Care acvariu este un electrician pentru o cichidă?

Pentru o pereche de pești, un rezervor cu o capacitate de 70 de litri va fi suficient, dar dacă decideți să le adăugați și alte animale de companie, cumpărați cu îndrăzneală un acvariu pentru 150 de litri. Casa de pește trebuie acoperită în mod necesar cu un capac, cu filtre de curățare și cu un compresor, prin care este pompat oxigen în apă. Animalele de companie erau confortabile în casa lor, proprietarii trebuie să respecte următoarele condiții obligatorii.

  • Pesti de opiacee ai NannakarTrebuie să creeze lumina cea mai difuză în tonuri calde.
  • O dată pe săptămână, este necesar să adăugați un sfert de apă curată din volumul total al rezervorului.
  • Temperatura din interiorul locuinței albastre neonaculare neonale trebuie menținută între 24 și 28 ° C.
  • Asigurați-vă că duritatea apei nu depășește 7 PH. Pentru a face acest lucru, cumpărați teste speciale la magazinul de animale de companie și utilizați pietricele de nisip sau râu în loc de sol.
  • Plantele ar trebui amplasate de-a lungul pereților casei de pește. Este mai bine dacă densitatea unei varietăți de iarbă este ridicată: aici animalele se simt mai relaxate și protejate.

Cichlidele de neon preferă să trăiască în stratul intermediar al rezervorului sau pe fund, găsind și colectând resturile de alimente uscate. Spre deosebire de familia sa, acest pește nu este angajat în dezrădăcinarea plantelor de acvariu și nu se săpare în interiorul solului. Deoarece neon nannakara are un instinct de protecție, trebuie să ofere un loc unde peștele se poate ascunde repede. Gazdele trebuie să instaleze în rezervor următoarele obiecte: părți de vase sparte sau unelte similare, diverse pasaje și mai multă vegetație.

Nannakara alimentare blues neon

Animale de companie cu un apetit uriaș absorbi și trăiesc alimente, și se usucă de înaltă calitate. În acest din urmă caz, este necesar să se adauge alimente vegetariene care conțin spirulină pește - bogată în vitamine și minerale, precum algele la rația de pește. Cu plăcere, cichlidele pitice vor face față frunzelor de varză, dovlecei și castraveți. Din mâncarea vii, cele mai potrivite sunt molii și creveții de sămânță. Pe scurt, nannakarii de neon sunt lacomi și nemuritori, absorb tot ceea ce proprietarul le dă.

compatibilitate

Din moment ce cichidul pitic este un prădător, este dificil să găsim acele specii cu care se va putea înțelege cu ușurință. Ea poate rupe mici bug-uri sau spadasini. Persoanele cu aripioare luxuriante pot, de asemenea, suferi și își pierd decorațiunile corporale. Dacă specimenele mai mari sunt populate cu pește neon, se va produce o opresiune similară, dar în direcția opusă. Nannakara se va întâlni cu indivizi de natură și mărime similare (pecilia, barbs).

Dacă doriți să puneți într-un rezervor imens de multe specii, trebuie să umpleți relativ întregul acvariu cu obiecte care servesc ca adăpost. Diferite exemplare vor împărți teritoriul și se află în zona proprie, frică să înoate în spațiile altor persoane.

Sfaturi de reproducție și caracteristici ale reproducerii

Pește nannakar neon bluLa vârsta de opt luni Peștii pot aduce urmași. În această perioadă formează perechi și încep să se contrazică pentru dreptul de a deține cel mai bun loc. Femelele plasează ouăle într-o groapă pregătită anterior sau într-un obiect adecvat în interiorul rezervorului. După ce bărbatul fertilizează viitorii pui, el părăsește acest loc.

În ceea ce privește protecția prăjirii, rămâne doar o femeie, luptându-se furios și gelos pe cei răi. Femeile electrice cichlide devin foarte agresive și pot distruge un animal de sex masculin dacă înoate prea aproape, deci este preferabil să mutați tatăl puilor într-un acvariu separat.

Cuburile sunt extrem de sensibile la schimbările de temperatură și duritatea apei. În acest moment, proprietarii au nevoie pentru a arăta mare vigilență și îngrijire. În primul rând, trebuie să hrăniți puii cu alimente uscate, ceea ce vă ajută să dezvoltați infuzorii în mediul acvatic. Mai mult, este permisă trecerea la alimente speciale pentru prăjiți. Lumina este necesară în mod constant, lichidul trebuie curățat prin intermediul unui filtru tubular.

Important!

Apa pentru înlocuire ar trebui să dureze aproximativ patru zile. Lichidul proaspăt are un efect dăunător asupra sănătății puilor.

Când prăjina crește, există o rivalitate între părinți pentru dreptul la educație. În această luptă, tatăl câștigă cel mai adesea, care schimba artistic culoarea și devine responsabil pentru soarta puiilor.

Reproducerea se poate produce de două sau trei ori pe an, atunci când proprietarii creează condiții optime pentru dezvoltarea animalelor preferate. Dacă nu intenționați să cresc, urmăriți o temperatură constantă a apei. Acest lucru va reduce necesitatea ca nannakarul electric albastru să se înmulțească.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Topaz london albastru albastru: o piatră naturală sau nu?Topaz london albastru albastru: o piatră naturală sau nu?
Creșterea delfinilor peștilor din acvariuCreșterea delfinilor peștilor din acvariu
Sonda indicator pentru căutare fază și zeroSonda indicator pentru căutare fază și zero
Albastrul albastru este cel mai mare animal din lumeAlbastrul albastru este cel mai mare animal din lume
Evaluarea celor mai rare păsări din lumeEvaluarea celor mai rare păsări din lume
Pestele de acvariu al scalarului. Întreținerea și îngrijirea lorPestele de acvariu al scalarului. Întreținerea și îngrijirea lor
Sticla de somn. Caracteristici de întreținere și îngrijireSticla de somn. Caracteristici de întreținere și îngrijire
Conținutul de pește neon acasăConținutul de pește neon acasă
Instrucțiuni pentru utilizarea albastru de metilen în acvariuInstrucțiuni pentru utilizarea albastru de metilen în acvariu
Condiții de întreținere și reproducere a peștilor de acvariu de rechini baluCondiții de întreținere și reproducere a peștilor de acvariu de rechini balu
» » Descrierea peștelui de acvariu nannakara neon electrician (neon albastru)
© 2021 amigdas.com