amigdas.com

Ce gândaci Maya mănâncă acasă?

Alimente pentru bug-ul maiÎn copilărie, multe lucruri par interesante și interesante. Urmărirea animalelor mici și a insectelor este foarte informativă, adesea devenind domesticite. May belele este o insectă mare care poate fi ușor prinsă într-o cutie. Dar că el a trăit în el cât mai mult posibil, trebuie să știi ce mănâncă.

Este important să ne amintim că aducerea unui astfel de cămin în casă nu este doar interesantă, ci și periculoasă. Din ea ar putea suferi plante în grădină sau grădină.

Descrierea insectei

Al doilea nume al gândacului mai este Hrushch. Se referă la reprezentanții genului Melolonta. Terenul nativ al insectelor este țările din Asia și nordul Europei, cel mai adesea întâlnite în tractoare forestiere, stepi și locuri de creștere a arborilor și arbuștilor de grădină. Astfel de locuri pentru a rămâne nu sunt de nimic: frunzele verde tineri este o delicatesă preferată a Hrușciov. El îl mănâncă masiv și provoacă daune tuturor plantațiilor.

Mai mulți gândaci au două soiuri. Pentru a le deosebi unul de celălalt este foarte simplu, având culori diferite:

 1. roșcată are labe roșii și spate, cel mai adesea găsite în zonele de nord, iubește spațiile deschise fără umbrire;
 2. Gândacul negru are labe întunecate și o spate, este larg răspândită în regiunile de sud, preferă să mănânce în locuri umbroase.

Interesant este faptul că locuitorii din fâșia centrală a țării noastre pot întâlni adesea gândaci roșii și negri.

Flying Crunch Este dificil de confundat cu zbura alte insecte. Înainte de decolare, ca și cum ar lua accelerația, face un cerc mare și abia începe să dezvolte viteza. Ea atinge o medie de 3-4 metri pe secundă.

Corpul bugului din mai nu este foarte diferit de ceilalți membri ai familiei. În lungime, ajunge de obicei la 3,5 centimetri, protejat de un strat chitinos, care servește drept schelet. Întregul corp și picioarele sunt acoperite cu vilii subțiri. Capul, regiunea toracică și burta sunt vizibile.

Se pot distinge indivizii și bărbații unul de altul de-a lungul lungimii mușchiului și numărul de segmente compuse în ele: bărbații au 7 și femelele au 6.

Larvele gândacului mai sunt foarte rezistente la orice otravă și aproape omnivore. Există o singură metodă de a le distruge - să excavăm pământul împreună cu stratul.

Ce gândesc mai groși?

Dieta horsetailor adulți și larvele lor este foarte diferită. Acest lucru se datorează diferitelor etape ale dezvoltării deschiderii gurii și abilității de a absorbi alimentele.

Ce mănâncă adulții?

Cum se alimentează bug-ul din maiFie ca gândacii să fie capabili la un moment dat mananca o multime de mancare. Cea mai preferată mâncare pentru ei este mugurii tineri de copaci și arbuști. O mare familie de coadă-de-mare poate distruge cu ușurință toată verdeața din zona suburbană. Cel mai adesea pradă lor devine frunze, dar uneori nu le deranjează să mănânce scoarță și rinichi subțiri.

Perioada activă în mătura începe în mijlocul primăverii. În acest moment, atacul lor poate fi supus unor asemenea plante:

 • arțar;
 • mesteacăn;
 • stejar;
 • piersici și caise;
 • salcie;
 • pere și măr;
 • plop;
 • conifere: brad, pin.

Ce mănâncă larvele?

Larve ale fistulei Este un inamic periculos al grădinarului. Ele pot provoca daune ireparabile plantelor de mai mulți ani, fiind în pământ și hrănindu-se cu rădăcini. Ea mănâncă foarte mult și scapă de ea poate fi săpată doar de la sol.

Larvele greu de prins, sunt capabili să se miște rapid în straturile superioare ale solului, iar iarna să meargă mai adânc - până la jumătate de metru. Când este în afara căldurii, ei preferă să trăiască în sistemul de rădăcini de copaci și flori, hrănindu-se pe ceea ce pot obține.

Cel mai adesea, următoarele plante suferă de larve:

 • legume - cartofi, morcovi, sfecla;
 • flori - dalii, bujori;
 • fructe de padure - căpșuni, coacăze, căpșuni;
 • copaci - pere, măr, cireșe.

Tufișurile și copacii tineri prezintă un interes deosebit pentru dăunător. Lăcomia lui este uimitoare: într-o singură zi, un individ este capabil să distrugă rădăcina unui copac adult.

Viața bug-ului din luna mai acasă

Ce se poate mânca în gândacii maiPoate să gândească - departe de cel mai popular animal de companie. Cel mai adesea, un copil curios poate să-l aducă în casa lui pentru a privi insectele și a-l hrăni. Acest cartier este foarte periculos pentru rezidenții de vară, deoarece un gândac se poate mișca repede în grădină și aduce mari daune tuturor plantelor.

Dacă totuși ați decis să aveți un animal de companie neobișnuit, trebuie să îl plasați într-o oală de pământ. Pentru a-l hrăniți aveți nevoie de cele mai proaspete frunze de tufișuri și copaci. Nu mănâncă frunze uscate.

Pentru ca gândacii tăi să nu se înmulțească în grădina ta, poți să prind câteva copaci pe copaci. Păsările vor prinde insecte și vor proteja copacii de rău.

Cine se hrănește cu abdomene?

Poate să se gândesc singuri sunt un tratament favorit pentru păsările domestice: găini, gâște și curcani. Foarte îndrăgostiți de mâncarea unor astfel de mâncare și de animale pădure sălbatice, de exemplu, arici sau molari. Păsările nu zboară peste insectă, prinde și mănâncă, protejând astfel plantele de grădină.

Pescarii experimentați captează crabi și le folosesc ca momeală pentru pescuit. Râul de pește musca bine pe o astfel de momeală.

Zborul gândacului mai - acesta este unul dintre primele semne ale apariției căldurii de primăvară. Vizionarea acestora este o plăcere pentru copii și adulți. Dar trebuie amintit că doar câțiva indivizi potcoavă pot lăsa un cultivator fără a-și recolta legumele și fructele preferate. Prin urmare, trebuie să încercați să controlați reproducerea lor în zona suburbană, în special prin construirea unui astfel de animal de companie acasă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum arata bunicii si cum arata ei?Cum arata bunicii si cum arata ei?
Ce mănâncă luna mai?Ce mănâncă luna mai?
Beetles sunt flounder: în cazul în care trăiesc și de ce se hranescBeetles sunt flounder: în cazul în care trăiesc și de ce se hranesc
Cum să te scapi de casa din ambele sensuriCum să te scapi de casa din ambele sensuri
Firefly de insecte: ce se hrănește, unde trăiește și de ce strălucește?Firefly de insecte: ce se hrănește, unde trăiește și de ce strălucește?
Beetle bronzovka: trăsături, larve și răni ale unui gândac verdeBeetle bronzovka: trăsături, larve și răni ale unui gândac verde
Mijloace eficiente de ucidere a unui gândac de cartof ColoradoMijloace eficiente de ucidere a unui gândac de cartof Colorado
Acid boric în lupta împotriva gândacilorAcid boric în lupta împotriva gândacilor
Descrierea gandacilor Madagascar si a continutului lorDescrierea gandacilor Madagascar si a continutului lor
Beetle-mreana. Caracteristicile și modul de viață al unei insecte cu mușchi lungiBeetle-mreana. Caracteristicile și modul de viață al unei insecte cu mușchi lungi
» » Ce gândaci Maya mănâncă acasă?
© 2021 amigdas.com