amigdas.com

Pro și contra tavanelor întinse în băi diferite

Stretch tavan și avantajele lorToată lumea dorește să aibă o baie spațioasă, însă construcția unei băi mari în casa panoului este asociată cu o reproiectare serioasă, dispozitivul ușii în panoul de perete portant, iar acest lucru nu este singurul dezavantaj al unei astfel de soluții.

Cei care s-au împăcat cu dimensiunea mică a băii și cei care nu au astfel de limitări încearcă să facă nu numai un model de curățenie, ci și confort. Placile de pe pereți și de pe podea nu produc nici o obiecție în aspect sau în calități igienice. Pentru finisarea plafonului, există diferite opțiuni.

Avantajele plafoanelor întinse

Neuniformitatea plafonului poate fi în continuare eliminată, dar pentru a ascunde comunicațiile nivel va trebui să fie redus semnificativ. Cu excepția opțiunilor exotice, pentru aceasta există astfel de oportunități:

  • plafon fals
  • rack și pinion
  • tensiune

Un tavan din lemn, în combinație cu detalii din lemn, este o opțiune rară în apartamentul unui oraș. Plafoanele false cu iluminare competentă sunt și mai puțin frecvente, deoarece necesită o înălțime mare a tavanului și un iluminat special, toate acestea fiind aproape imposibil de atins în condiții normale. Deci, este mai bine să ne ocupăm de opțiunile raționale care nu necesită mult bani, timp și, în plus, nu creează pentru mult timp munți de resturi și nori de praf.

Instalarea plafonului stretch

Stretch tavane în diferite camereMontarea ramei și a instalației în sine durează doar câteva ore. Apoi puteți uita de reparația următoare pentru o perioadă lungă de timp. Garanție asupra acestuia de la 10 ani sau mai mult. Instalarea plafonului de lacăt nu este deloc mai dificilă decât tensiunea, dar posibilitățile sale decorative sunt mult mai modeste și incomparabile în cazul unei versiuni artistice a băii. Principalul dezavantaj al plafonului stretch este fragilitatea materialului: este ușor să îl străpungă accidental și chiar să rupă cu un obiect ascuțit. În plus, plasarea nereușită a dispozitivelor de iluminat fără o modificare completă nu poate fi corectată.

Iluminarea băii trebuie luată cu toată seriozitatea. Mulți știu cum și-au distorsionat fața în oglindă, dacă lumina cade de jos. La o astfel de extremă, baia nu funcționează, dar aranjamentul reciproc nefericit al oglinzilor și al iluminării de sus nu este neobișnuit în băile mici și joase. Iluminarea cade ca pătratul distanței față de sursă, astfel încât principala contribuție la distorsiune poate face cea mai apropiată față de oglindă, situată fără succes chiar deasupra corpului de iluminat al capului. Mai departe de obiectul sursei de lumină, cu cât este mai uniformă iluminarea.

În unele cazuri, situația salvează doar lampă suplimentară pe peretele băii, în apropierea oglinzii, care în orice caz ar trebui avută în vedere înainte de a așeza țigla. Trebuie avut în vedere că o nemulțumire subconștientă inconștientă față de sine poate fi cauzată sau intensificată de iluminare proastă, de denaturare a nuanțelor și chiar de expresia feței în oglindă.

În cazul în care lămpile cu halogen sunt instalate în tavanul suspendat, puterea lor nu trebuie să depășească 35 W. Ledurile cu LED sunt încălzite mai puțin, durata lor de viață este mai lungă, consumul de energie este mult mai mic, dar au un spectru de linie care degradează predestinarea culorilor. Înainte de a cumpăra un astfel de dispozitiv, acesta nu este în afara locului pentru a-și găsi caracteristicile spectrale, caracteristicile fosforului și, chiar atunci, pentru a face o alegere. Toate problemele legate de iluminarea băii trebuie rezolvate înainte de a instala plafonul în orice mod.

Decalajul dintre tavanul stretch și perete este cel mai bine acoperit cu o placă de plafon, montat pe perete. Ventilatoarele de iluminat decorativ pot utiliza pentru ea o bandă cu LED-uri, dar pentru iluminare nu este adecvată din cauza fluxului luminos insuficient. Miros caracteristic, care de ceva timp este prezent în cameră după o încălzire puternică a tavanului, nu este considerat un semn al unui material rău.

Tavane intinse

Ce materiale vor fi necesare?Umiditatea crescuta forteaza alegerea PVC-ului, fiind cel mai potrivit material pentru materialul de baie. Calitățile sale igienice se potrivesc perfect acestui model de curățenie în apartament. Posibilitățile decorative sunt chiar mai largi - gama este atât de mare încât necesită chiar și o anumită reținere atunci când aleg.

Nu numai culoarea, ci și factura materialului plafoanele stretch pot fi diferite:

  • lucios
  • Matt
  • satin

Numele reflectă cu acuratețe diferența dintre plafoanele întinse, iar toate acestea, inclusiv cele din satin, sunt realizate din PVC. Varietatea de culori și texturi ale materialului este completată de posibilitățile de imprimare foto. Cineva îi place îngeri în cer, alții se confundă cu margarete de jumătate de metru care acoperă tavanul, al treilea pare a fi nori neconvingătoare pe care atârnă un candelabru sau înghețate în păsările de zbor. Dar astfel de tipuri se găsesc în fotografie și aceasta nu este limita fanteziei.

Materialele existente pentru plafoanele întinse sunt suficient de puternice pentru a se rupe și pot rezista la sarcina de până la 100 kg / m2 în caz de scurgeri de sus. Există fotografii impresionante ale tavanelor întinse, cu burtă mare, bulgăre de la o mulțime de apă, cu atât mai uimitoare când se îndreaptă. Materialul din PVC nu este potrivit pentru încăperi neîncălzite, la temperaturi negative se poate sparge și chiar se rupe.

Proiectarea bai

Ce tavă stretch pentru a alegePentru băi, judecând după recenzii, mulți preferă un plafon lucios de tonuri de lumină, în principal pentru practicabilitatea acestuia. Este cu adevărat vizual lărgește spațiul de baie mică și este foarte convenabil în îngrijire. lui suprafață lucioasă ecou sclipirea gresiei pe pereți și articole sanitare.

Pentru cineva, orice culoare de deasupra capului, cu excepția culorii albe, poate părea că nu are loc. Probabil, tradiția stabilă a designului standard al apartamentelor de la oraș a afectat aici. Acum, situația sa schimbat, iar noile posibilități tehnice ale echipamentelor de iluminat au fost adăugate la varietatea de culori. Cu toate acestea, nu este necesar, fără un scop specific, să abuzați de acest lucru și să transformați baia într-un caleidoscop orbitos - cel mai bine este să încercați să rezistați unui stil care corespunde modului de viață și caracterului propriu.

Printre numeroasele variante ale designului propus vor fi cu siguranță mostre pe care doriți să le încorporați în apartamentul dvs. Dar trebuie remarcat faptul că schimbarea proporțiilor sau eliminarea unor detalii ale interiorului, puteți obține un rezultat complet diferit. Prin urmare, este mai bine să reproducem ceea ce ne-a plăcut unul câte unul sau să folosim principiile care au dat interiorului o atmosferă adecvată.

Avantajele tavanului stretchTotuși, trebuie să fii atent în alegerea culorii tavanului. Multe maeștri neexperimentați s-au confruntat probabil cu acest lucru în alegerea tapetului: piesele mici care păreau atât de atractive în magazin s-au transformat într-o cameră întunecată când au umplut întregul perete. Plafoane de tonuri calde, saturate poate zdrobi plafonul deja scăzut. Cu dimensiuni mai mari și înălțimi de cameră, posibilitățile de alegere, desigur, sunt mult mai largi. Foarte bine adaptate la tema mării de baie în nuanțe turcoaz sau în gamă azuriu.

Puteți găsi fotografii de succes, care sunt destul de justificate, plafoane întinse, cu aspect de tonuri foarte întunecate, în special albastru închis, care aminteste de cerul nopții. În acest caz, este necesar ca podeaua și unele detalii ale pereților să mențină același ton al tavanului, echivalând-o în nuanțe de culoare. Toate acestea ar fi potrivite dacă baia este suficient de mare. Într-o baie mică cu un plafon redus, pretențiile pentru originalitate în această formă sunt cu greu justificate.

Nu va fi superfluă vedeți recenzii de la utilizatori, în special în partea practică, care se referă la producătorii și funcționarea plafoanelor întinse. Desigur, ele nu pot fi decisive atunci când alegeți o culoare sau un design. Aici gustul tău ar trebui să sugereze cea mai bună cale de ieșire. În cazul în care baia este mică, atunci nu te tachinează cu opțiuni de lux, și să ia o vedere rațională. Acolo, în cazul în care este curat, lumină și calm - este doar despre baie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să fixați panourile din plastic - finisaj economicCum să fixați panourile din plastic - finisaj economic
Ce sunt plafoanele întinse?Ce sunt plafoanele întinse?
Plăci pentru plafoanele întinse: cum să alegi și cum să instaleziPlăci pentru plafoanele întinse: cum să alegi și cum să instalezi
Cum să tăiați tavanul într-o casă din lemnCum să tăiați tavanul într-o casă din lemn
Cum să lipiți corect placa de plafonCum să lipiți corect placa de plafon
Stretch tavan pe hol: fotografii, sfaturi pentru alegerea panzaStretch tavan pe hol: fotografii, sfaturi pentru alegerea panza
Finalizarea tavanului într-o casă din lemn cu propriile mâiniFinalizarea tavanului într-o casă din lemn cu propriile mâini
Tavane întinse în baie, plusuri și minusuri ale tehnologieiTavane întinse în baie, plusuri și minusuri ale tehnologiei
Tavane suspendate din gips carton în bucătărie: mostre pe fotografieTavane suspendate din gips carton în bucătărie: mostre pe fotografie
Cum sa faci plafoane intinse singureCum sa faci plafoane intinse singure
» » Pro și contra tavanelor întinse în băi diferite
© 2021 amigdas.com