amigdas.com

Care este apelul wireless fixat pe ușa apartamentului?

Modul de apel wirelessÎn fiecare an, tehnologiile fără fir penetrează totul în noi sfere. Și este datorită faptului că astăzi avem apeluri fără fir disponibile tuturor, care sunt foarte populare. Dar, în ciuda tuturor avantajelor lor, ele ar trebui alese în funcție de anumite criterii. Ei vor fi atenți în continuare.

Principiul funcționării dispozitivului

Dacă vă amintiți cum funcționează un sunet obișnuit, atunci elementul principal de lucru acționează în el buton de fir, ceea ce duce la dinamica situată în interiorul apartamentului. În același timp, dispozitivul în sine este conectat la rețea, fără de care nu poate funcționa. Și deja în momentul în care utilizatorul apasă butonul, semnalul începe să se aprindă pe fir, rezultând un semnal sonor în apartament.

În mod similar, apelurile wireless funcționează, dar au o importantă diferență. Pentru aceste dispozitive, cablul folosit pentru transmiterea semnalului este înlocuit cu unde radio. Această opțiune oferă mai multă ușurință, deoarece puteți uita despre o grămadă de fire. O altă caracteristică importantă a acestor dispozitive este faptul că pot funcționa de la o baterie sau o baterie obișnuită. Prin urmare, acestea pot fi plasate chiar și la o distanță considerabilă de rețea. La vânzare există și modele care combină ambele opțiuni de alimentare. Practic, acest lucru se realizează prin plasarea bateriei în interiorul butonului, în timp ce cablul electric este conectat la difuzor.

Apare semnalul în momentul în care vizitatorul apasă butonul. În proiectarea difuzorului, este prevăzut un receptor, care este declanșat în cazul unor unde, ceea ce duce la apariția unui semnal sonor. Astfel, proprietarul casei recunoaște imediat că au venit la el.

Apelurile wireless pot funcționa la diferite distanțe, determinate de tipul de materiale din care a fost construită casa. Dacă clopotul este instalat într-o clădire construită din beton și cărămidă și există încă porți metalice, acest lucru reduce puterea semnalului.

O inovație interesantă a celor mai recente modele de apeluri wireless plasate pe ușa obișnuită de intrare este abilitatea de a selecta orice melodie setată în mod implicit. De asemenea, proprietarul își poate adăuga propria alegere. Acest lucru se poate face folosind un card flash, un calculator sau prin intermediul unui telefon mobil. Mai multe apeluri wireless funcționale au adesea mai multe difuzoare. Acest lucru face posibilă alocarea unor locații diferite pentru receptoarele din apartament, care, în orice caz, vă permit să auziți un semnal sonor, indiferent de ce faceți.

De asemenea, astăzi sunt disponibile astfel de tipuri de apeluri wireless care echipat cu mai multe butoane. Această opțiune este apreciată în primul rând de proprietarii de case particulare, în cazul în care există mai multe intrări, situate pe diferite părți ale site-ului.

Diferențele dintre modelele de apartamente și de stradă

Cum să alegeți un apel la ușa din fațăDacă sunteți interesat de un apel fără fir și v-ați hotărât să îl instalați pe ușa din față, trebuie să aveți în vedere faptul că fiecare dintre aceste modele este proiectat pentru funcționarea în condiții specifice. De exemplu, versiunea standard a acestor încuietori este concepută pentru a fi instalată pe ușa unui apartament obișnuit. Dacă intenționați să o plasați pe stradă, atunci este mai bine să alegeți un model care să ofere o protecție specială, ceea ce îl face mai fiabilă nu numai în cazul însuși, ci și a elementelor structurii.

Un clopot fără fir destinat instalării în exterior poate servi mai mult decât de obicei dacă are vizor de protecție. Datorită prezenței acestui element, dispozitivul va fi protejat în mod fiabil de ploaie, vânt, soare și praf. Dar rețineți că vizorul nu trebuie să schimbe calitatea semnalului. De asemenea, este de dorit ca modelul să fie selectat pentru a fi prezent protecție suplimentară, Protejarea elementelor interne și a mecanismului de presare de la umiditate și praf. Trebuie avut în vedere că nu toate modelele pot transfera cu ușurință funcționarea în condiții de fluctuații puternice de temperatură, căldură anormală și înghețuri puternice.

Dacă doriți să împiedicați deteriorarea apelului wireless din partea vandalilor, alegeți produse care au un corp accidentat. Cel mai bine, dacă butonul nu este fabricat din plastic, ci din metal și va oferi mecanisme de protecție suplimentare. Ar trebui să fiți pregătiți imediat pentru faptul că achiziționarea unor astfel de apeluri vă va costa mai mult decât cele standard.

Avantaje și dezavantaje

Având în vedere diferența dintre apelurile wireless și analogii convenționali electrici, se poate lua în considerare avantajele și dezavantajele acestora. Firește, urmează aici să țină cont de marca și țara de origine dispozitiv specific. Dar, dacă analizați produsele disponibile astăzi, puteți forma o listă generală de argumente pro și contra, care sunt inerente acestui tip de dispozitive.

avantaje

Apelurile wireless se disting prin următoarele avantaje:

 • Se cheamă la ușa din fațăAbsența firelor. Dacă decideți să alegeți un tip de apel similar, atunci nu este necesar să executați contoare de cablu. Acest punct este foarte important pentru proprietarii care se gândesc să instaleze un apel pe stradă. De asemenea, veți fi scutiți de necesitatea de a face găuri în pereți, de a ascunde firele din interiorul lor, de a face schimbări distrugătoare în aspectul exterior al interiorului. Astfel de dispozitive funcționează în detrimentul alimentării cu energie autonomă, astfel încât să le puteți instala oriunde doriți.
 • Instalare ușoară. Procedura de instalare a acestor apeluri nu este însoțită de dificultăți serioase, care este în mare măsură facilitată de absența firelor.
 • Ușurința de utilizare. Nu numai vizitatorii, ci și proprietarul casei vor putea evalua toate avantajele unui apel fără fir.
 • Abilitatea de a utiliza seturi complexe. Dacă doriți, proprietarul apartamentului poate cumpăra articole suplimentare sau un set complet pentru a adăuga noi butoane și difuzoare în camerele unde este necesar.
 • Posibilitatea de suspendare. Dacă după prima instalare proprietarul a găsit locul ales nu este destul de potrivit, atunci el poate alege un altul pentru apel, iar în timpul instalării nu va avea nici o dificultate.
 • Aspect static. Astăzi, sunt disponibile diferite tipuri de apeluri, care diferă nu numai în ceea ce privește designul color, ci și în configurație și performanță. Acest lucru face posibilă ridicarea unei astfel de variante a apelului, care nu poate înrăutăți aspectul camerei.

deficiențe

În același timp, trebuie reținut faptul că aceste dispozitive au unele dezavantaje. Cu toate acestea, pe baza acestui aspect, nu trebuie să se concluzioneze că au mai multe minusuri și, prin urmare, nu ar trebui să fie cumpărate. Dezavantajele, ca regulă, sunt observate în modelele de performanță mediocre, care sunt oferite la prețuri mici. Printre neajunsurile apelurilor wireless se numără următoarele:

 • Instalarea și conectarea unui apelFixarea defectuoasă. În primul rând, în acest moment trebuie să acorde o atenție la cei care se gândesc să se stabilească un model cu Velcro. Dacă utilizați corect dispozitivul sau dacă acesta va fi afectat de factorii externi adverse, va fi o lungă perioadă de timp operat pe usa, sau este acoperită cu un strat agăța de calitate scăzută, crește probabilitatea unei picături un apel de la o înălțime, ceea ce poate duce la deteriorarea gravă a organismului, precum și componentele interne.
 • Înlocuirea frecventă a bateriilor. La vânzare există multe modele, care funcționează numai pe baterie, ceea ce este suficient pentru un timp foarte scurt. Din acest motiv, este important să verificați în mod regulat cantitatea de încărcare rămasă în dispozitiv și, dacă este necesar, să o modificați pe cea nouă. Toate acestea, desigur, vor necesita costuri suplimentare, ceea ce va crește costurile de întreținere ale dispozitivului.
 • Bruiaj. Operarea incorectă a clopotului ușii poate fi asociată cu criza cauzată de pătrunderea umidității și a prafului în interiorul incintei, expunerea la temperaturi critice scăzute sau deplasarea contactelor.
 • Nu există semnal. Astfel de probleme pot apărea într-o situație în care difuzoarele nu mai sunt atât de bune la perceperea semnalului care vine de la buton. Cauzele posibile ale problemelor legate de funcționarea dispozitivului pot fi asociate cu defecțiuni. S-ar putea să arate așa: se pare că cineva a apăsat butonul, dar nu există niciun sunet.
 • Absența protecției împotriva furtului. Având în vedere faptul că firele de pe ușă nu sunt conectate, pentru vandali obișnuiți sau hoți, nu va fi foarte dificil să eliminați un astfel de apel.

Cu toate acestea, în puterea fiecărui consumator de a se elimina deficiențele de mai sus. Pentru a face acest lucru, este necesar ca dispozitivul selectat să ia în considerare caracteristicile funcționării sale cât mai mult posibil.

Configurați un apel

Procesul de instalare a unui clopot pe ușă este un exercițiu destul de complex, în timpul căruia sunt posibile anumite dificultăți. Pentru a evita acest lucru, este recomandat să vă asigurați mai întâi că schema de fixare a acestui element este potrivită pentru dvs. Există mai multe opțiuni de instalare apelați:

 • Există deficiențe în apelul wireless?Ușa. Se întâmplă că materialul din perete nu vă permite să înșurubați șurubul în el fără efort sau nu poate ține o velcro. În acest caz, instalarea clopotului poate fi făcută direct pe foaia de ușă.
 • Lângă intrare. De obicei, pentru a plasa un buton, site-ul este selectat direct pe cilpii sau cu o mică indentare pe peretele din apropierea deschiderii.
 • Portiță de ușă. Această metodă de instalare poate fi utilizată pentru case particulare, unde este instalat un clopot pe stradă. Atunci când decideți cu privire la locația dispozitivului, asigurați-vă că nu are efecte negative din cauza precipitațiilor, a soarelui și a altor factori externi.

Vorbind despre caracteristicile instalării, aici, elementul principal, care fixează clopotul, poate fi o bandă adezivă, o bandă simplă pe două fețe sau șuruburi. Prima opțiune merită luată în considerare atunci când este necesar să se realizeze instalarea modelelor de design simplu, destinate amplasării în interiorul casei. Dacă proprietarul a ales un model de stradă, este cel mai bine fixați-l pe șuruburi, Deoarece acest dispozitiv de fixare poate garanta cea mai bună fiabilitate a instalării. Pentru a înșuruba șuruburile, carcasa elementelor dispozitivului oferă găuri speciale. În plus, pe șuruburi puteți monta un suport sau o suspensie pentru un clopot.

Ce ar trebui să caut când aleg?

Este necesar procesul de alegere a tipului corect de apel atitudine responsabilă. Și aici este important să țineți cont de o serie de puncte cheie:

 • Care sunt avantajele unui apel fără fir?Tip dispozitiv. Deși toate apelurile wireless funcționează pe același principiu, ele pot diferi între ele în ceea ce privește performanța.
 • Aspect și design. În acest sens, înțelegem o diferență în modele prin parametri precum culoarea și tipul cavei, precum și forma și designul.
 • Numărul de baterii utilizate și tipul acestora. În acest moment trebuie acordată o atenție deosebită, deoarece depinde de câți bani veți cheltui pe întreținerea apelului.
 • Raza semnalului. Deținând o apartamente destul de spațioase, are sens să ia în considerare posibilitatea de a cumpăra un model de putere a crescut, amintindu-ne că achiziționat dispozitivul trebuie să emită un sunet de putere suficientă, care va fi capabil să depășească obstacolele din calea.
 • melodie. Pe lângă un timbru plăcut, semnalul sonor nu trebuie să se limiteze la o singură opțiune. Cel mai bine, dacă dispozitivul selectat vă va oferi posibilitatea de a modifica melodia sau înregistrările implicite.
 • Calitatea materialului de coajă. Dacă decideți să alegeți un model din plastic, trebuie avut în vedere că, prin expunerea prelungită la factori externi, se poate prăbuși destul de repede.
 • Opțiuni. Înainte de a cumpăra, ar trebui să aflați dacă acest model vine cu difuzoare suplimentare, ochi video și alte dispozitive utile. În caz de absență, va fi inutil să aflați dacă acest clopot poate funcționa în combinație cu dispozitivele necesare pe care le cumpărați separat.

concluzie

Nodul fără sârmăUn apel fără fir către un apartament este un dispozitiv foarte util, care poate demonstra mult mai mult confort în muncă decât modelele tradiționale. Cu toate acestea, atunci când alegeți un astfel de dispozitiv, este necesar să luați în considerare caracteristicile acestuia. Ar trebui să ne amintim că acest dispozitiv funcționează folosind tehnologii fără fir. Prin urmare, pentru o mai bună percepție a sunetului prin usa este important pentru a selecta difuzorul pentru plasarea unui loc în care poate furniza un semnal care nu poate pierde puterea în timpul răspândirii apartamentului.

De asemenea, ar trebui să luați în considerare locul în care este mai bine să plasați butonul de apelare. Dacă alegeți o instalație neconvențională, de exemplu, cu un Velcro pe ușă, trebuie să vă asigurați că materialul la care urmează să fie instalat butonul asigură o conexiune fiabilă. Numai în acest caz, puteți să nu vă gândiți prea mult la necesitatea înlocuirii unui astfel de element important pentru activitatea întregului apel.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Schema de conectare pentru termostat, modul de conectare a termostatuluiSchema de conectare pentru termostat, modul de conectare a termostatului
Ce este un sunet ecou: principiul de funcționare și caracteristicileCe este un sunet ecou: principiul de funcționare și caracteristicile
Cum de a deschide o ușă fără o cheieCum de a deschide o ușă fără o cheie
Încărcarea fără fir: principiul funcționării, avantajele și dezavantajeleÎncărcarea fără fir: principiul funcționării, avantajele și dezavantajele
Collars `antilay`: modele pentru câini miciCollars `antilay`: modele pentru câini mici
Prezentare generală și caracteristici ale căutătorului de peștePrezentare generală și caracteristici ale căutătorului de pește
Atingeți comutatorul pentru luminăAtingeți comutatorul pentru lumină
Chastotnik pentru un motor electric trifazat cu mâinile propriiChastotnik pentru un motor electric trifazat cu mâinile proprii
Senzori wireless de ecou pentru pescuit de pe țărmSenzori wireless de ecou pentru pescuit de pe țărm
Alegerea unui splitter de antenă pentru un semnal de televiziuneAlegerea unui splitter de antenă pentru un semnal de televiziune
» » Care este apelul wireless fixat pe ușa apartamentului?
© 2021 amigdas.com