amigdas.com

Ce aparat de fotografiat se instalează în zăvorul ușii

Cameră video de pe ușa din fațăSiguranța este foarte importantă. Pentru a asigura dezvoltarea sa, se dezvoltă multe tehnologii care sunt introduse în toate sferele vieții umane. Una dintre soluțiile interesante, importante și foarte populare a fost apariția ochilor video - camerelor instalate în ochii ușii și fixarea vizitatorilor. Datorită ei, nu este nevoie să se uite în vizeta mici și incomode, deoarece pentru acest lucru pe partea interioară a ușii este instalat ecran ușor de utilizat, care poate fi văzut în tot spațiul exterior. Homeowner devine, de asemenea, posibilitatea de a efectua înregistrarea video continuă sau programată a ceea ce se întâmplă în fața ușii în lipsa lui, și să știe cine bate la ușa lui, când nu e acasă.

În funcție de complexitatea ochiului video, funcționează fie atunci când vizitatorul apasă butonul de apel, fie din deplasarea din fața ușii, dacă este instalat un senzor adecvat.

Avantajele camerei sunt că se potrivește cu ușurință în gaura standard pentru ochi și este foarte asemănătoare cu ea, astfel încât vizitatorii să nu știe despre înregistrarea video.

Tipurile și caracteristicile principale ale camerelor de luat vederi din geam

  • Ce cameră să alegețiAlb-negru. Acestea sunt cele mai primitive dispozitive care înregistrează în două culori.
  • Colorat. Cel mai popular printre utilizatori. Bun, nu numai datorită capacității de a realiza o înregistrare video color, ci și pentru a fi perfect combinată cu alte elemente ale sistemelor de securitate și ale sistemelor de supraveghere video.
  • Cu senzor de mișcare. Permiteți-vă să fixați vizitatorul chiar înainte de apăsarea butonului clopot și, de asemenea, includeți înregistrarea video în absența proprietarului la începutul mișcării din fața ușii.

Ochelari video poate avea o structură cu cadru deschis datorită unei lungimi mici, datorită căreia gaura sub ea crește, dar este introdusă complet fără protuberanțe.

Designul cabinetului este foarte potrivit pentru ușile exterioare, asigurând o izolare termică excelentă și protejând împotriva deteriorării.

Dispozitivele cu o cameră cilindrică sunt foarte ușor de instalat, dar în unele cazuri pot ieși din foaia de ușă.

Vizibilitatea video are un unghi de vizionare crescut, care poate ajunge până la 180 de grade. Acest lucru vă permite să luați în considerare chiar și pe cel care se află pe marginea ușii și crede că nu va fi văzut.

Cu cât este mai scăzută fotosensibilitatea unui ochi video, cu atât mai puțină lumină are nevoie. Dacă nu există iluminare, ochiul video necesită iluminare IR, indiferent de fotosensibilitatea sa. Este, de asemenea, posibil să instalați un dispozitiv care emite iluminare sub formă de unde CC. Se deghizează direct pe ușă, sub masca unei plăci cu numărul apartamentului, elemente de fixare pentru tapițeria ușii sau alte opțiuni.

Datorită sursei de alimentare autonome, aparatul foto instalat pe ușa camerei va funcționa chiar dacă nu există tensiune de rețea, ceea ce înseamnă că nu poate fi oprită din exterior.

Cele mai multe camere pentru instalare în geamul ușii au un meniu intuitiv în limba rusă.

Funcția "robot telefonic" în unele modele le permite vizitatorului să lase un mesaj proprietarului de apartamente absent. Modelele de vizitatorul poate contacta proprietarul proprietății de către un operator de telefonie mobilă, precum și alte videoglazki pot trimite un mesaj MMS proprietarului, cu o fotografie de oaspetele său.

Majoritatea camerelor de luat vederi pentru instalarea în ușa de protecție a ușii instalare ușoară și de a lucra cu comunicații fără fir, și, prin urmare, nu trebuie să forați pereții și așezați fire. Este foarte posibil să le instalați în doar o oră, mai ales că există o instrucțiune detaliată în limba rusă.

Ce să caute atunci când cumperi un ochi video

În primul rând, ar trebui să fie înțeles în mod clar, pentru a decide ce sarcini se face achiziționarea. Dacă vrei doar să vezi ce se întâmplă în spatele ușii, o poți face și tu modelele categoriei de prețuri bugetare. Dacă doriți să obțineți un videoclip, atunci acesta este pentru dispozitive mai scumpe.

  • Ochi cu supraveghere videoÎnainte de a cumpăra, asigurați-vă că dimensiunile camerei corespund grosimii ușii. O parte din modele nu se va potrivi tuturor cu acest principiu. Dacă dispozitivul este convenabil pentru a instala, vine cu sau fără carcasă. Este mai bine să plătiți cu exactitate, dar luați un ochi video, lucrați la comunicațiile wireless, deoarece în acest caz nu trebuie să forați pereții și să trageți firele.
  • Trebuie să selectați unghiul de vizualizare necesar. În funcție de modul în care ușa apartamentului este relativă la aterizare, alegerea ar trebui acordată modelelor cu un unghi de vizualizare de 90 de grade sau mai mare.
  • Iluminarea aterizării. Indiferent dacă sursa de iluminare în infraroșu este necesară sau nu este necesară.
  • Indiferent dacă modelul este echipat cu un senzor de mișcare, acesta este integrat într-o cameră de luat vederi instalată în ușă sau situată separat.
  • În ce format, digital sau analog, este înregistrat. Imagine finală color sau alb-negru.
  • Disponibilitatea funcțiilor suplimentare.
  • Reputația și decența producătorului. Nu dați banii și cumpărați un aparat de fotografiat în ochi în firme neconfirmate.

Nu-ți pare rău pentru bani. Diferența de cost între modelul primitiv bugetar și o cameră de bună calitate în geamul ușii nu este atât de mare, dar beneficiul acestuia din urmă va fi mult mai mare. Este mai bine să plătiți în plus două sau trei mii și luați o cameră care filmează un film de bună calitate decât un dispozitiv convențional care transmite pur și simplu o imagine.

Dacă trebuie să vă petreceți timp pe drum, este mai bine să instalați o cameră video în ochi pentru a vedea ce sa întâmplat în timpul plecării.

Modele populare de ochi video ochi

Cum de a alege un monitor cu supraveghere videoMulte modele de ochi video, de la buget la bonus, compania Sititek oferă.

Deci, modelul Simple II este ieftin, dar are o funcționalitate foarte bună. Există o cameră colorată de 2 megapixeli cu iluminare în infraroșu și un sunet. Ecranul de pe dispozitiv este, de asemenea, color și touch, diagonala este de 11 centimetri. Modelul are un senzor de mișcare, un unghi larg de vizualizare de 160 de grade, înregistrează fotografii și clipuri video pe un suport detașabil (cartela de memorie 4Gb inclusă). Puterea consumă din baterie, în set complet este livrat imediat 2 bucăți.

Un pic mai scump video ochi Sititek iHome, dar are și mai multe oportunități. În plus față de o cameră color și un afișaj color mare, există un senzor de mișcare, un unghi mare de vizionare, iluminare în infraroșu. Puterea este furnizată de baterie. În plus față de aceste caracteristici, dispozitivul poate trimite mesaje MMS cu fotografii vizitator la stăpânul său, în absența acestuia, și, de asemenea, vă permite să vorbești cu oaspete în detrimentul funcției de comunicare audio cu proprietarul telefonului.

În plus, afișajul intern are un buton SOS separat, când este apăsat, o alarmă semnalul către numărul de urgență sau o ambulanță. Acest model este instalat foarte ușor în locul urechii obișnuite a ușii, fără a necesita abilități sau cunoștințe speciale. Un meniu intuitiv îl va face foarte ușor să se ocupe de acesta și să îl configureze conform cerințelor proprietarului.

concluzie

Alegerea ochilor video nu se limitează numai la aceste două modele și la Siitek. Piața modernă oferă un număr mare de martori oculari video de la o varietate de producători, astfel încât găsirea dispozitivului potrivit poate chiar și cel mai sofisticat cumpărător. Și pentru a cumpăra un aparat de fotografiat în ușa peștelui este încă merită, dacă vă pasă de siguranța casei dvs., rudele și propria ta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Lecție video, cum să tăiați independent o încuietoare în ușile interioareLecție video, cum să tăiați independent o încuietoare în ușile interioare
Care este pridvorul și ce este?Care este pridvorul și ce este?
Instalarea ușilor de către dvs.: sfaturi și lecții videoInstalarea ușilor de către dvs.: sfaturi și lecții video
Uși de plastic de auto-reglare pe videoUși de plastic de auto-reglare pe video
Caracteristicile instalației de ridicare a gazului pe dulapul de bucătărieCaracteristicile instalației de ridicare a gazului pe dulapul de bucătărie
Colectăm și instalam cadrul cu ușile prin mâinile noastreColectăm și instalam cadrul cu ușile prin mâinile noastre
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Mânere pentru ușile interioare: tipurile și construcția construcției pe fotografieMânere pentru ușile interioare: tipurile și construcția construcției pe fotografie
Ușile interioare duble, vederi și fotografiiUșile interioare duble, vederi și fotografii
Instalarea ușilor din plastic cu mâinile tale: formare videoInstalarea ușilor din plastic cu mâinile tale: formare video
» » Ce aparat de fotografiat se instalează în zăvorul ușii
© 2021 amigdas.com