amigdas.com

Ecran pentru baie: o versiune glisantă și caracteristicile sale

Ecranele culisante pentru baie sunt o soluție populară.Ecranul glisant pentru baie este o pereche de panouri din plastic dintr-un cadru din aluminiu. Acest design este instalat direct sub baie. Datorită caracteristicilor produsului, puteți accesa serviciile de inginerie situate aici.

La vânzare există o gamă largă de ecrane similare de diferite nuanțe și, prin urmare, designul alunecător ales se va potrivi exact în interior.

Principalele soiuri

Ecranele culisante moderne pentru o baie au o lungime standard. Poate este de 1,5 și 1,7 m, iar altitudinea variază între 0,5 și 0,56 m. Este de remarcat faptul că înălțimea produsului poate fi reglată folosind picioare speciale.

Structura este împărțită în mai multe grupuri de ecrane:

 • Cele obișnuite sunt reprezentate de panouri din plastic într-un cadru special;
 • universal - există un cadru din aluminiu, lungimea căruia poate fi ajustată;
 • sfârșitul - închideți partea din față a băii.

Dacă vorbim despre metoda de deschidere, atunci cel mai adesea în vânzare există Construcții glisante. Pentru a crea astfel de produse, se folosesc următoarele materiale:

 • Există multe opțiuni pentru ecrane glisante.din plastic;
 • acrilic;
 • umiditate rezistentă la MDF;
 • aluminiu;
 • temperat sau plexiglas;
 • oglinda.

Cadrul modelelor culisante este, de asemenea, realizat din materiale diferite, inclusiv aluminiu, plastic, duraluminiu și oțel inoxidabil.

Fabricarea independentă a unei structuri glisante

Ecranul pentru baie poate fi făcut de unul singur.Deși aceste produse sunt ieftine, unii oameni preferă să-i facă ei înșiși. Pentru aceasta este necesar să se pregătească ghidaje de plastic ca cadru, care sunt fixate cu ajutorul unghiilor lichide și apoi panourile sunt introduse din plastic. Pentru a face structura destul de rigidă, este recomandat să luați 3 panouri.

Ecranul de sub baie va deveni foarte puternic, dacă sunteți responsabil pentru lucrare.

 1. Pentru a crea un cadru, trebuie să faceți un profil de plafon. Se fixează cu ajutorul grinzilor din lemn sub partea de jos a băii, apoi barele sunt lovite între baie și podea.
 2. Profilul este fixat pe șuruburile de pe perete, folosind bare de lemn.
 3. Când cadrul este gata, este necesar să lipiți ghidajele și apoi introduceți materialul de umplere aici. În acest scop, se recomandă plastificarea, garnitura de vinil sau plexiglasa.
 4. Două panouri sunt bine tăiate și apoi inserate în ghidaje.
 5. Pentru a deschide structura nu a cauzat dificultăți, este necesar să atașați mânerele de pe ambele panouri.

Ecrane din MDF

Cu propriile mâini, puteți crea diferite ecrane, de la simple la soluții creative.Pentru a crea produse similare de multe ori Umiditate rezistentă la MDF. Aceasta este o placă de fibre, presarea ei apare în condiții de temperatură și presiune ridicată, după care materialul este acoperit cu un film special. Plăcile finite sunt utilizate pentru a crea mobilier de cabinet și pentru a efectua diverse lucrări de construcție și reparații.

Placile MDF vor costa mai mult decat produsele din plastic. Cu toate acestea, acest design este mai masiv și mai estetic. Alegerea unui produs similar, Este necesar să se ia în considerare stilul de interior și mobilier, instalat în baie.

Merită menționat faptul că modelele din MDF se deschid în cameră. Nu se pot deplasa în afară ca un ecran plastic. Dar acest produs este rezistent la deteriorări mecanice și umiditate. Se distinge prin forța și durabilitatea sa.

Lungimea modelelor terminate variază între 1,5-1,7 m, iar înălțimea este de 0,54 m. Aceasta poate fi mărită la 0,62 m folosind picioare speciale.

La vânzare există mai multe nuanțe de astfel de desene:

 • de măsline;
 • culoarea albă;
 • vanilie;
 • stejar;
 • wenge.

Ecrane acrilice

Ecranul poate fi din acril.Astăzi în vânzare puteți găsi ecrane proiectate special pentru baia acrilică. Acestea sunt adesea incluse, deși dacă doriți să puteți cumpăra un produs similar separat. Principalul lucru este să țineți cont de caracteristicile formularului.

Atunci când se creează modele acrilice, se utilizează panouri din plastic acoperite cu acril. Proiecte similare sunt concepute special pentru băile acrilice, deoarece aici nu se poate instala un alt ecran de alunecare.

Principalul avantaj al designului este prezența canelurilor pentru picioare, datorită căreia adoptarea dușului va fi confortabilă și convenabilă. Sub părțile laterale ale băii sunt niște dispozitive de fixare speciale, care ajută la instalarea ecranului.

Instalarea se efectuează într-o anumită ordine.

 1. În primul rând, în baie, este necesar să marcați cu ajutorul unui marker locul unde ecranul este fixat.
 2. Apoi, construcția este aplicată la baie, conducând partea superioară între jantă și dispozitivul de fixare.
 3. Marcajul de pe ecran este realizat, care trebuie să coincidă cu secțiunea marcată de margine.
 4. Șuruburile de montaj sunt înșurubate cu atenție pe cavitate cu ajutorul unor piulițe speciale. Apoi dispozitivele de fixare sunt fixate pe cadru.
 5. Cu ajutorul unei perechi de piulițe și șaibe, colțul este fixat pe știftul de montare. Ar trebui să atingă ecranul. Există un loc pentru gaura viitoare.
 6. După efectuarea marcajului, sunt pregătite găuri pentru șuruburile de pe ecran, colțuri și plăci.
 7. Ecranul este fixat cu șuruburi la baie și apoi dispozitivele de închidere sunt închise cu dopuri.

Ecrane de baie sunt vândute în supermarketuri și se disting printr-o varietate de culori.Instalarea ecranelor convenționale de alunecare se efectuează după cum urmează: în primul rând, partea superioară a structurii este fixată sub partea din spate a băii. După aceasta, partea inferioară se mișcă cu ușurință în baie. Produsul este ajustat în înălțime folosind picioare reglabile.

Ecranul de sub baie este un atribut important al băii. Un astfel de produs ascunde spațiul sub baie și ascunde comunicarea. Soiurile moderne se potrivesc perfect în interior și sunt combinate în stil cu decorarea pereților și a instalațiilor sanitare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ecrane de baie cu propriile mâini: caracteristici, dimensiuni și fotografiiEcrane de baie cu propriile mâini: caracteristici, dimensiuni și fotografii
Ecrane de baie de mâinile tale - frumoase și economiceEcrane de baie de mâinile tale - frumoase și economice
Repararea tavanului în baie - opțiuni de fotografieRepararea tavanului în baie - opțiuni de fotografie
Ecrane de baie: caracteristici și fotografiiEcrane de baie: caracteristici și fotografii
Catalog de pvc panouri frumoase pentru baie: fotografiiCatalog de pvc panouri frumoase pentru baie: fotografii
Cum de a alege perdele pentru o baie, fotografieCum de a alege perdele pentru o baie, fotografie
Ecrane în baie: numire, specie, fotografieEcrane în baie: numire, specie, fotografie
Perdele pentru alunecare din sticlă de baie: caracteristici, fotografiePerdele pentru alunecare din sticlă de baie: caracteristici, fotografie
Cum sa faci un ecran pentru bai?Cum sa faci un ecran pentru bai?
Perdea de alunecare din sticlă pentru baiePerdea de alunecare din sticlă pentru baie
» » Ecran pentru baie: o versiune glisantă și caracteristicile sale
© 2021 amigdas.com