amigdas.com

Porți din carton ondulat cu elemente de artă de forjare

Cum se asamblează o poarta din elemente de artă de forjareDobândirea unei locuințe private, trebuie să aveți grijă de siguranța acestora. De aceea, site-ul ar trebui să fie împrejmuit. În acest scop, pe piața construcțiilor este reprezentat un număr mare de o mare varietate de materiale. Recent, porțile din carton ondulat sunt foarte solicitate. Acest material este practic, durabil, fiabil și în muncă - ne-vizat. În plus față de înaltă calitate, carton ondulat are un cost mic. Dacă alegeți să construiți un gard cu o poartă, puteți fi sigur că nu va dezamăgi.

Caracteristicile plăcii ondulate

Prețul forjat poartaAcest material de construcție are multe avantaje. El este foarte popular cu un motiv ulterior. Principalul avantaj al plăcii ondulate este forța. Construcția unui gard realizat din astfel de materiale este un proces foarte economic, deoarece nu este nevoie să stocați cu diverse materiale suplimentare care ar putea fi necesare pentru astfel de lucrări. Instalarea construcției se realizează destul de rapid și ușor, iar gardul ridicat nu numai că salvează vederi ciudate, dar și vânturi puternice. Gardurile din acest material au proprietăți excelente de izolare acustică.

Dacă există dorința de a repara gardul într-o altă culoare, se poate face întotdeauna. Tăvile profilate au o schemă bogată de culori. Nu este ușor doar să ai grijă de un astfel de gard, dar nu este necesar. Acest material are proprietăți remarcabile:

 • Nu ardeți la soare;
 • Nu crească plictisitoare de ploaie și zăpadă;
 • nu își pierde aspectul original în timp.

Nu este expus la coroziune, deoarece are o protecție remarcabilă - galvanizată cu un strat de polimer. În caz de urgență este posibilă dezmembrarea amplasamentului gardului, vopsirea sau reparația acestuia.

Caracteristicile și proprietățile tehnice ale porții de pe tabla ondulată

Decorarea porții cu decoruri forjateBaza acestui design este reprezentată de un cadru sudat, care este asamblat din țevi de profil metalic și este cusut cu carton ondulat pe una sau pe ambele fețe. Fiabilitatea și rigiditatea suplimentară sunt furnizate de armăturile care sunt instalate în cadrele aripilor. Cadrul metalic de la coroziune protejează vopselele și grundurile speciale.

Porțile din carton ondulat au caracteristici de performanță ridicate. Designul modern are un aspect modest, dar este compensat de un număr mare de avantaje. Principalele avantaje sunt următoarele calități:

 • Versatilitate. Acest design se potrivește perfect în orice stil de arhitectură existent.
 • Durabilitate. Anterior, foile profilate au fost folosite doar pentru ridicarea gardurilor. Cu toate acestea, materialul prelucrat de polimer a devenit acum foarte solicitat pentru fabricarea structurilor articulate, leagăn și recul. Astfel de produse pot dura mai mult de 50 de ani. În acest timp Nu este necesară o îngrijire specială pentru structură, deoarece astfel de material admirabil transferă orice vagare a naturii.
 • Greutate redusă. Folosirea activă a plăcilor ondulate pentru construcția de garduri se datorează greutății sale ușoare, ca urmare a simplificării proceselor de transport, instalare, dezmembrare și automatizare a structurii. Ca urmare, a devenit posibilă utilizarea unor unități electrice ieftine. Adevărat, elementele forjate astfel de elemente nu pot fi furnizate.
 • Un preț mic. Până în prezent, Aceasta este opțiunea cea mai accesibilă și mai ieftină, care vă permite să instalați garduri în afara sau în interiorul site-ului.

Decorarea porții cu decoruri forjate

Proprietățile tehnice ale porților din carton ondulatPentru a face ca portile inestetice din carton ondulat sa arate nu numai inteligente, ci si practice, cea mai buna optiune este sa folosesti elemente de forjare. Așa Designul forjat va decora orice interior și să completeze integritatea întregii case.

Produsele forjate în orice moment au fost un exemplu de bun gust. Forjarea este considerată cea mai veche artă. De mai multe secole, oamenii își decorează casele cu produse forjate. Ele decorează lămpi, balcoane, scări, porți. Maeștrii moderni sunt capabili să creeze o adevărată opere de artă, punând o parte din sufletul lor la lucru.

Vasele forjate din carton ondulat sunt standardele fiabilității, durabilității și securității. În plus, astfel de porți pot fi făcute exclusiv. Și orice design, dotat cu elemente de forjare, devine unic, dobândind individualitatea sa.

Prețul forjat poarta

Caracteristicile plăcii ondulatePorțile din elemente forjate pot fi ieftine și costisitoare. Dacă alegeți o poartă ieftină din carton ondulat, atunci nu vă puteți aștepta la nici o exclusivitate. Detaliile minore pe astfel de porți vor fi foarte mici, pe lângă faptul că nu diferă în ceea ce privește munca fină. Cu toate acestea, în pofida tuturor, astfel de porți vor arăta foarte minunat. lor Designul combină elementele tradiționale, ceea ce face designul unic.

Dacă finanțele permit, puteți face o comandă pentru crearea de lucrări unice de proiectare, concepute cu sugestii și dorințe individuale în minte. Modelul forjat se va asemăna cu un șablon deschis, iar în procesul de lucru vor fi prezente detalii foarte mici despre locul de muncă falsificat. Complexitatea și formatul lucrării în acest caz vor depinde în mod direct de posibilitățile financiare și de fanteziile proprii. numai Profesioniștii sunt capabili să efectueze falsificarea pe o comandă individuală, dar toate pentru că aveți nevoie să conectați două materiale. Tăvile profilate sunt considerate materiale ieftine, iar produsele forjate sunt exclusive. Mulți nu pot pune împreună aceste două componente pentru a lua o decizie foarte interesantă.

Cum de a asambla o poarta din elemente de gata facute de arta forjare?

Tehnologia cea mai convenabilă este fabricarea porților din elemente finite.

 1. Avantaje, caracteristici și tipuri de carton ondulatPregătirea. Pentru început, un specialist poate avea nevoie de o suprafață plană de beton. Poate fi o jumătate de garaj, parcare, cameră de utilitate.
 2. Desenați o schiță. Dacă spațiul permite, una sau ambele pliante sunt desenate pe o suprafață de beton în dimensiune completă.
 3. Asamblarea cadrului. Piesele țevii de profil încep să fie îmbinate prin sudură, iar cusăturile sunt îndepărtate de către bulgară.
 4. Măsurați lungimea piesei de prelucrat pentru fiecare element de formă. O bucată de fir de cupru sau de aluminiu este luată și îndoită de-a lungul conturului modelului aplicat, după care se îndreaptă. Pentru el ar trebui să fie adăugat stocul necesar, care este de 0,5-0,3 m.
 5. Fabricarea elementelor. Folosind dispozitive speciale, folosind tehnologia forjării la rece și la cald, încep să se îndoaie și să răsucească detaliile necesare. Acest pas este ignorat dacă folosiți elipse, maneci sau inele.
 6. Umplerea spațiului pentru cană. Concentrându-se pe schiță, în interiorul cadrului sudat începeți să plasați elemente mici sau mari, sudându-le de profilul conturului astfel încât să fie unite unul cu celălalt.
 7. Prelucrare. După ce toate cusăturile au fost îndepărtate și fluxul de metal este îndepărtat, structura este amorsată și vopsită în culoarea dorită.

Balamalele sunt instalate numai când cârligele sunt atârnate. Acest lucru face posibilă compensarea diferitelor defecte ale verticalității stâlpilor și a naturii orizontale a trotuarului.

Porți din carton ondulat cu elemente de forjare reprezintă o variantă bugetară a grupurilor de intrare ale site-ului. După ce cadrul este acoperit de folia profilată, construcția dobândește o rezistență suplimentară. Elementele de forjare nu sunt numai decorarea porții, ci și coaste suplimentare de rigiditate. Ca urmare a acestui fapt buget redus pentru construcții Datorită faptului că se folosește o rulare a unei secțiuni mai mici.

Construcția complexă a forjat porți glisante, în care, în locul a două clape, se folosește o secțiune lungă. Prin urmare, pentru ca structura să funcționeze corect, este necesară o rigiditate mai mare și se utilizează un profil mai masiv.

Porti din tabla profilata cu elemente de forjare nu aveți nevoie de revopsire, deoarece acestea sunt protejate remarcabil de un strat de polimer. Aceasta permite anilor 50 să își mențină culoarea și structura neschimbată. În același timp, elementele forjate nu trebuie să fie reparate, ci trebuie șterse periodic numai din praf.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a construi singur un gard de foi profilateCum de a construi singur un gard de foi profilate
Swinging poarta de metal cu wicket: procesul de fabricație și fotografieSwinging poarta de metal cu wicket: procesul de fabricație și fotografie
Wicket din carton ondulat cu mâinile tale - tehnologie de fabricație, fotografieWicket din carton ondulat cu mâinile tale - tehnologie de fabricație, fotografie
Poarta pentru o casă privată: design și modelePoarta pentru o casă privată: design și modele
Construirea unui garaj din carton ondulat cu mâinile taleConstruirea unui garaj din carton ondulat cu mâinile tale
Acoperiți acoperișul cu o foaie de profilareAcoperiți acoperișul cu o foaie de profilare
Porți din carton ondulat cu elemente originale de forjare cu mâinile lorPorți din carton ondulat cu elemente originale de forjare cu mâinile lor
Facem poarta cu mâinile noastre: fotografii, clipuri video și deseneFacem poarta cu mâinile noastre: fotografii, clipuri video și desene
Porți și porți forjate: tipuri de structuri și auto-asamblarePorți și porți forjate: tipuri de structuri și auto-asamblare
Acoperiș cu tablă profilată, instalare de tablă ondulatăAcoperiș cu tablă profilată, instalare de tablă ondulată
» » Porți din carton ondulat cu elemente de artă de forjare
© 2021 amigdas.com