amigdas.com

Avantajele ușii interioare dublu balansate

O varietate de uși basculanteUșile dublu au încetat de mult să îndeplinească doar un rol funcțional, ele au devenit un element de decor și indicator de stare. Acestea pot fi tratate la același nivel cu un finisaj bun și mobilier de calitate. O atenție deosebită se acordă ușilor interioare. De aceea mulți își aleg ușile duble, arătau masiv și prezentabil, potrivite atât pentru apartamente, cât și pentru birouri.

Ele diferă în tipuri și tipuri, puteți comanda aproape orice design care corespunde interiorului dumneavoastră. De exemplu, dacă doriți să creați o atmosferă romantică, ar trebui să alegeți modele cu inserții de sticlă.

Tipuri și tipuri de uși duble interioare

În funcție de cameră, ușile duble sunt împărțite în:

  1. Mașini swinging
  2. alunecare

Mașini swinging

În Rusia, acest tip a devenit cel mai popular. Acestea sunt amplasate în orice spațiu cu tavane înalte, fie că sunt case aristocratice, săli sau orice încăperi în care există suficient spațiu pentru deschiderea ușilor. De regulă, ușile cu balamale duble sunt fixate cu balamale și nu se declanșează zgomot atunci când sunt deschise. Producătorii oferă mai multe tipuri: cele care se deschid într-o direcție și cele care se deschid în ambele. În orice caz, nu interferează cu mișcarea și sunt familiarizați cu ochiul european.

Dacă selectați design cu inserții de sticlă, lumina va pătrunde în cameră. Designul sticlei este foarte mult: cu modele, cu strat mat, transparente și chiar cu vitralii. Ultima opțiune este deosebit de interesantă, deoarece razele soarelui multicolore creează o atmosferă plină de bucurie. Înainte de a vă decide un lucru, este recomandat să vedeți o fotografie cu un design gata. Deci este mai ușor să evaluezi ce opțiune este cea mai potrivită.

alunecare

Usa interioara pentru fiecare gustUșile glisante sunt mai potrivite pentru designul oriental, deoarece în țările din est se utilizează cel mai des. Motivul pentru această alegere este evident: economisirea spațiului în apartamente cu coridoare înguste. Ele permit lumina și aerul să pătrundă în interior. Ele pot fi folosite chiar și ca o partiție și împart o cameră mai mare în zone mai mici.

Ușile interioare care se rotesc, de asemenea diferă în funcție de dimensiunea pliantelor:

  1. Ravnopolnye
  2. asimetric

Usi duble echivalente

Sunt echivalente ușile ale căror frunze au aceeași lățime. Pentru instalarea lor, pentru fiecare lamă sunt necesare umerase simetrice. În funcție de modul în care sunt proiectate balamalele, ele pot fi deschise spre interior, spre exterior sau în ambele direcții. Această flexibilitate în utilizare a fost posibilă prin instalarea de încuietori magnetice, care vă permit să utilizați ambele porți imediat.

Usi duble asimetrice

Pe baza numelui, devine clar că acest design include structuri cu pliante care diferă în lățime. Cu acest model interior puteți varia dimensiunea deschiderii. În timpul instalării, frunza mai mică este deschisă și fixată cu ajutorul unui zăvor mecanic. Pentru a acoperi o pânză largă, utilizați ambele încuietori de închidere și încuietori deasupra capului.

Diferențe în materialele de fabricație

Usile interioare duble sunt realizate in principal din 3 tipuri de materiale:

  1. Parchet laminat
  2. furnir
  3. smalț

Parchet laminat

Laminat - un material destul de bugetar utilizat cel mai frecvent. Nu e de mirare: ușile arată netedă, pot fi decorate pentru diferite tipuri de lemn, vopsite în orice culoare și lăcuite. Ei tolerează în mod adecvat stresul mecanic, rezistent la ștergere și nemaipomenit în îngrijire. Pentru a spăla acest model, orice detergent este potrivit.

furnir

Furnir este un material natural, este o felie de copac. Culoarea ușilor duble interioare din furnir este foarte tradițională, chiar și în fotografie se vede că arata natural și nobil. Spre deosebire de laminat, în cazul în care întregul lot pare același lucru, este imposibil să se producă două modele identice de ușă din furnir datorită naturii lor naturale. Deși soluția de repellent de furnir este aplicată la furnir, ele sunt mai predispuse la ștergere și necesită o îngrijire mai atentă decât alte tipuri.

smalț

Emalii au devenit populare relativ recent. Panza, pictată de ea, arata frumos si stilat, nu necesită o grijă deosebită și, dacă este deteriorată, este ușor de repetat în orice culoare nouă.

Dimensiunile și instalarea ușilor interioare duble

Fabricarea ușilor balansateUșile de interior vin într-o varietate de dimensiuni, puteți găsi cu ușurință opțiunea potrivită. Cu toate acestea, dacă opțiunile propuse nu sunt adecvate, trebuie să vă gândiți despre comanda unei variante individuale.

Ca regulă, modele de leagăn interioare vin în următoarele dimensiuni: 0.6mh1.9m, 0.6mh2m, 0.7mh2m, 0.8mh2m, 0.8mh2m și 0.9mh2m (lățime x înălțime).

Dacă este nevoie să găsiți tablouri cu o lățime de până la 1 m, atunci înălțimea va fi întotdeauna de până la 2,3 m, și de cele mai multe ori exact 2 m.

Diferența principală dintre ușile duble interioare este că, dacă trebuie să închideți trecerea în 2,4 m, este suficient să găsiți două pânze de 1,2 m și să nu căutați un model de aceeași lățime ca și pasajul. Mai mult decât atât, ușile ușilor duble poate fi și de a crea noi modele, imaginația este limitată doar de caracteristicile de design ale modelului ales.

Instalare ușă dublăDeci, după cumpărarea ușii, trebuie să o instalați corect. Aici apar multe intrebari, deoarece pentru incepatori instalarea pare a fi o provocare. Cu toate acestea, dacă vă petreceți puțin timp pregătindu-vă, vă puteți administra singur.

Mai întâi trebuie să verificați accesoriile și accesoriile. O atenție deosebită este cerută de ușă, dacă este necesar, este necesar să se ajusteze nivelul pârtiilor.

Înainte de a fixa pânza la cutie, instalarea șuruburilor La stâlpul de ușă care va fi staționar în timpul utilizării. Rigelurile sunt instalate atât pe partea inferioară cât și pe partea superioară a foii de ușă. Șanțurile necesare sunt scoase de tăiere și șuruburile sunt instalate cu șuruburi.

Apoi trebuie să instalați și să fixați cadrul ușii pe panta. În primul rând, suportul cutiei este fixat la care se va aplica ușa cu mânerul ușii. Apoi panza este închisă, cel de-al doilea suport este expus, iar a doua cârpă este montat strâns la ea. Pentru a evita defectele în viitor, toate elementele trebuie să fie setate la nivel.

În ultimul rând, se instalează încuietori, gaurile sunt gata și fâșiile prefăcute sunt fixate, ceea ce ascunde șurubul dintre clapete.

Usi interioare dublu balansate
Selecția ușilor interioareInstalare ușă dublăInterroom ușă leagănTipul ușilor balansateUșile cu leagăn elegantSwing ușile moderneProducția de usi interioareDesignul ușilor interioareInterroom la modă ușăUși spre camerăMecanismul balansier al ușii interioareStilul ușii interioareTipul ușilor balansateUsa moderna modernaUsi swing moderne
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Stilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modeleStilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modele
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Ușile interioare duble, vederi și fotografiiUșile interioare duble, vederi și fotografii
Fotografia ușilor din aluminiu și a soiurilor lorFotografia ușilor din aluminiu și a soiurilor lor
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriereUsi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
Ce fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnirCe fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnir
Usi de interior cu o cutie - dimensiunea optimăUsi de interior cu o cutie - dimensiunea optimă
» » Avantajele ușii interioare dublu balansate
© 2021 amigdas.com