amigdas.com

Culoare ușă nuc italian în interior

Culoare usi din lemn de nuc italianCuloarea nucilor italiene este iubită de mulți designeri de interior. Acest lucru se datorează unei umbre frumoase și unui model de lemn. În plus, multe nuanțe îi vor permite să se potrivească în orice interior: clasic și modern. Culoarea moale a piuliței extinde vizual spațiul, face spațiul mai spațios.

Foarte adesea în culoarea ușii italiene de nuc sunt executate. Apropo, acest lucru se datorează proprietăților lemnului de nuc, cum ar fi:

 • Greutate mică.
 • Duritate.
 • Flexibilitate.

lemn diferă în modelul de contrast - pe un fundal ușor sunt alocate modele de lemn. Acest contrast este trufa principală a materialului. Avantajul fără îndoială este și ușurința în prelucrarea lemnului de nuc.

Combinație reușită de culori pentru nucul italian

Cu toate acestea, pentru ca culoarea să se deschidă bine, este important să o combinați corect.

Paul

Uși de ușă în interiorEste necesar ca ușa să fie în armonie cu podeaua. Piulița italiană în sine este roșu plin și dens. dar nuanțele sunt foarte diverse: de la galben-roșu până la maro închis cu roșu. Pentru oricare dintre ele se va apropia sexul luminos. Poate fi:

 • Birch.
 • Lumină arsă.
 • Maple.
 • Lumină de salcâm.
 • Ash.

Nu e rău nucul italian va arăta cu stejar alb, precum și cu nisip și tonuri de bej. Fabricat în nuanțe, interiorul este elegant și elegant. În cazul unei combinații de ușă în culori, o nuci italiană cu un podea în culoare stejar alb completarea interiorului va ajuta tapetul bej în dungi.

În același timp, pardoseala întunecată suprimă această umbra nobilă. Din tonurile întunecate pentru podea se poate utiliza numai wenge de stejar. Este ceva mai întunecat decât nucul italian. Cu pereți maro minunat caută, și pe ușă - accesorii de bronz. Accesoriile pot fi selectate gri, iar dacă ușa este spațioasă, va fi accentuată de mobilier din piele.

Combină cu succes nucul italian cu fag. Într-un tandem cu pereți cenușii și mobilier de culoare bej deschis, interiorul este confortabil.

Recomanda ca designerii să acorde atenție unei culori cum ar fi calvados. Diferă în saturație, și în combinație cu piulița va da căldura toamnă în cameră, va adăuga note de aur. Mobilier din piele în tonul lui Calvados, pereți bej cu dungi de carmină vor adăuga armonie. Interiorul va fi completat de accesorii pentru nuanțe însorite, precum și accesorii din alamă mată.

O soluție bună este să executați podeaua și în nuanțe de nuc italian. Adevărat, puteți obține excedent roșu sau roșu. Pentru a evita acest lucru, toate mobilierul trebuie făcut în culori deschise. Mai mult, cu cât piulița este mai întunecată, cu atât ar trebui să fie mai luminată.

pereți

Cu ce ​​umbră de pereți se va potrivi culoarea ușii cu nucile italiene? Combinația perfectă este galben deschis. De exemplu, culoarea untului, vanilie, ocru lumină, paie luminoasă, crem-galben. Și în cazul în care camera este întunecată, nuanțele luminoase îi vor adăuga luminozitate.

O altă soluție stilistică minunată va fi pereți verzi verzi:

 • Culoare ușă interior Nuci italienePe bază de plante.
 • Lumină verde.
 • Fistic.
 • Apple.
 • Lime.
 • Olive.
 • Moss.
 • Mint.

Adevărat, această combinație pare destul de dramatică. Nisipul și mobilierul galben îl vor echilibra.

Principala regulă - cu cât nuanul italian este mai întunecat pe ușă, cu atât are nevoie de pereți mai strălucitori.

În cazul combinării cu kaki, nisip, cremă, bej, cappuccino, interiorul va fi mai calm.

Partener bun pentru nuc - gri. Deși pereții gri și o soluție neobișnuită, dar mai des designeri oferă această opțiune. Acest interior pare destul de strict, deci este potrivit pentru birou. Adevărat, gri nu ar trebui să fie prea saturat. Culorile reci sunt parteneri răi pentru această culoare rafinată.

mobilier

Nu întotdeauna există dorința de a decora toate mobilierul din cameră într-o singură culoare. Dacă ați ales în parte o piuliță italiană, alegerea unei combinații armonioase nu va fi ușoară. Faptul este că această culoare este autosuficientă. Dar dacă este nevoie de o combinație, merită acordată atenție culorilor aurii sau stejarului alb.

În accesorii, este de dorit prezența verde, portocaliu și roșu.

şi aici vecinii răi pentru această umbra nobilă va fi:

 • Caramel.
 • Peach.
 • Roz.
 • Ciocolata neagra.
 • Cacao.
 • Purple.
 • Toate culorile luminoase.

Muflează și fac culoarea nucului gol.

Decorarea culorilor ușilor din nuc italian

Culoarea ușii de decorație nucile italieneÎn prezent, nucul arată ca pe pânze goale și pe ușile cu inserții. Inserții deosebit de frumoase de sticlă albă mată. Ele pot fi dreptunghiulare sau modelate, decorate cu modele florale sau geometrice.

O ușă orb va fi cea mai bună soluție pentru un birou. Potrivit în această situație și pânze cu inserții simple. În dormitorul de pe ușă, elementele de sticlă sunt nedorite - le lipsește lumina și pot interfera cu odihna. Dar în sufragerie, orice ușă este potrivită.

Depinde mult de stilul interiorului în general. Umbrele ușii de nuci italiene arata grozav în stilurile modernului, Imperiului și clasicului.

În modernism este imperativ utilizarea materialelor naturale. Ușile din lemn de nuc vor veni la îndemână. Imperiul are nevoie de un design bogat. Prezența bunurilor de lux este necesară, iar mobilierul și ușile sunt fabricate din lemn valoros. Cu toate acestea, în cazul utilizării nuciurilor italiene într-un astfel de interior, mahonul ar trebui să fie limitat. În designerii clasici de interior sunt sfătuit să adauge modernitatea, de exemplu, elemente de aur, albastru sau pe bază de plante.

Alegeți o alternativă

Ușile din lemn de nuc natural sunt foarte scumpe. O opțiune mai accesibilă va fi ușile furniruite. În ele, o frunză dintr-un pin mai puțin costisitor este căptușită cu secțiuni subțiri din lemn de nuc italian. Ca urmare, cumpărătorul va primi un desen și o culoare de lemn natural, și dincolo de acesta - caracteristici excelente de performanță.

Ei bine, și cea mai mare opțiune bugetară - laminat cu usa din folie PVC. Se imită complet lemn natural. Cu toate acestea, filmul nu este rezistent la deteriorări, iar ușile nu vor dura mult timp.

Desigur, nuciul italian este o culoare nobilă și frumoasă. O combinație pricepută a acesteia cu alte tonuri va face interiorul dvs. cu adevărat unic!

Culoare usi nuc italian
Culoare usi din lemn de nuc italianCuloare ușă modernă nuc italianNuc italianCuloare usi din lemn de nuc italianInstalare de usi interioare de culoare nuc italianSelecția ușilor interioareCuloare usi nuc italianDesignul ușilor interioareCuloare ușă interior Nuci italieneCuloare specială a ușiiCum sa alegi culoarea usiiCuloare nuci italiene în interior
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Gâsca rasei italiene: istorie, aspect, caracteristiciGâsca rasei italiene: istorie, aspect, caracteristici
Bucătării negre: caracteristici, fotografii, sfaturi pentru proprietariBucătării negre: caracteristici, fotografii, sfaturi pentru proprietari
Folosind un blat negru într-o bucătărie albă: fotografieFolosind un blat negru într-o bucătărie albă: fotografie
Caracteristici ale designului bucătăriilor realizate din stejar albCaracteristici ale designului bucătăriilor realizate din stejar alb
Podea luminată combinată cu o ușă ușoară - decor elegant și fotografiePodea luminată combinată cu o ușă ușoară - decor elegant și fotografie
Grinzi decorative ca element de decor al tavanului în interiorGrinzi decorative ca element de decor al tavanului în interior
Combinația de culori în interior, design fotoCombinația de culori în interior, design foto
Caracteristicile bucătăriei Wenge: fotografieCaracteristicile bucătăriei Wenge: fotografie
Imagini de fundal cu lalele în interior (fotografie)Imagini de fundal cu lalele în interior (fotografie)
Fotografie a principalelor tipuri de usi de interior din lemnFotografie a principalelor tipuri de usi de interior din lemn
» » Culoare ușă nuc italian în interior
© 2021 amigdas.com