amigdas.com

Confort la pescuit: o imagine de ansamblu a celor mai bune locuri de pescuit

Confort la pescuitUn pescar avid care petrece mult timp într-un singur loc, încearcă să creeze un confort maxim în punctul de pescuit. Fotoliul pentru pescuit oferă confortul unui pescar și vă permite să faceți dragoste pentru o lungă perioadă de timp. Dacă acum douăzeci de ani un iubitor de pescuit ar putea conta doar pe un scaun turistic incomod, acum piața oferă o abundență de produse diverse pentru fiecare gust și geantă.

Principalele criterii de cumpărare

Un amator cu experiență prins un alimentator atunci când cumpără un scaun de pescuit este ghidat de mai multe criterii de bază care ajută să facă alegere inconfundabilă:

 • Ușurința de operare. Acest criteriu include posibilitatea ajustării spătarului, picioarelor, brațelor etc.
 • stabilitate. Scaunul ar trebui să aibă o stabilitate excelentă nu numai pe o suprafață plană și solidă, ci și pe țesătură sau acoperită cu gheață.
 • dimensiuni. Adesea, bunurile de pescuit ocupă mult loc și până la punctul de prindere nu se poate ajunge întotdeauna prin transportul personal sau public. Prin urmare, dimensiunile compacte joacă adesea un rol important în selecție. Cu cât sunt mai mici dimensiunile în stare pliată, cu atât mai bine.
 • greutate. Prin analogie cu paragraful anterior. Cu cât greutatea este mai mică, cu atât este mai ușor să transportați sau să purtați scaunul din loc în loc.
 • garanție. Indiferent cât de scump este un fotoliu pe care îl cumpărați, nu există nicio probabilitate ca acesta să nu se rupă de defectul din fabrică, la prima dată când mergeți la pescuit, să fiți mereu interesat de garanția bunurilor atunci când cumpărați.

Aceste criterii simple vă vor ajuta în achiziția dvs., micșorându-vă opțiunea cât mai mult posibil. Înainte de a cumpăra, de asemenea, se va uita la recenzii video ale modelelor populare, astfel de videoclipuri sunt acum disponibile pe Internet foarte mult.

Cei mai renumiți producători

Internetul este plin de varietate de oferte de locuri de pescuit și este dificil de a face o alegere competentă, mai ales pentru un începător. Pe piață există produse ale producătorilor, testate în timp. Dintre acestea putem distinge:

 • Norfin. Vorbind de scaune de pescuit, nu puteți să nu menționați această companie. Timp de mulți ani, compania letonă produce o gamă largă de produse pentru turiști, vânători și pescari.
 • Scaunul pescarului TraperTraper este un producător polonez de mobilă pentru pescuit și produse de pescuit de crap. Cunoscut din 1993. Compania a câștigat popularitate rară în Europa și Rusia, în primul rând datorită momelei sale.
 • Avid crap - compania fondata de iubitorii de pasari avid, ia in considerare in producerea propriei experiente, datorita carei, momeala produsa de companie este destul de productiva, iar mobila este confortabila si comoda.
 • Fox este o companie engleza care se concentreaza pe productia de mobilier de pescuit si accesorii. Multe produse ale companiei sunt folosite de sportivi și sportivi renumiți la concursuri internaționale.
 • Korum. Mobilierul pentru pescarii de la compania engleza Korum are caracteristici ușoare (fotoliul multifuncțional cântărește doar 3 kilograme) și rezistența. Compania este implicată în producția de produse de clasă extra pentru profesioniști reali.

Lista continuă, deoarece există o mulțime de producători. Dar aceste companii se disting și au reușit să se dovedească printre pescari.

Preturi medii pentru fotolii

Prețurile pentru fotolii din Rusia încep de la circa 800 de ruble, dar multe dintre aceste locuri nu pot fi numite pescuit. Ele seamănă mai degrabă cu produse turistice pentru o scurtă odihnă. Prețurile pentru fotolii serioase pentru pescuit încep de la 3 mii de ruble. Mai jos sunt preturile initiale pentru produsele celor mai obisnuite branduri:

 • Scaune de pescuit Crap AvidNorfin de 3 mii de ruble.
 • Traper de la 4 mii de ruble.
 • Aviv crap de la 5 mii de ruble.
 • Fox de la 6 mii de ruble.
 • Korum de la 7 mii de ruble.

Prețurile pot varia în funcție de cursul de schimb al unui anumit producător sau distribuitor care reprezintă interesele producătorului în Federația Rusă.

Funcțiile stației de alimentare

Merită menționat acest termen separat. Într-o limbă simplă se poate spune că stația de alimentare este un loc de pescuit cu un set de caroserie care include, în afară de scaun: suporturi de tije, platforme pentru cutii, găleți, frigidere, umbrele și așa mai departe.

Astfel de sisteme costă zeci de mii de ruble și, din păcate, nu toate sunt disponibile, dar proprietarii norocoși ai unui astfel de dispozitiv se pot relaxa și se pot da complet procesului de obținere a plăcerii de pescuit, uitând de dureri în spate sau membrele limpezi.

Recenzii ale pescarilor despre produse

Mi-am luat un model de top de la compania Korum, un model frumos, un adevărat tron ​​al unui pescar. Fotoliu confortabil și fiabil, cu brațe în bază.

Aș dori să spun că, în general, de mulți ani am luat o varietate de produse: atât ieftine, cât și costisitoare. Pot spune că de multe ori, cu cât este mai scump un model, cu atât este mai bine și mai multifuncțional. Din păcate, acesta este adevărul amar al vieții, doriți confort - plătiți.

Sezonul trecut, a cumparat un scaun R2 Camo de la compania Fox. Scump, desigur, pentru plăcerea de aproape unsprezece mii au dat, dar merită! Spatele și picioarele sunt reglabile, materialul țesăturii este durabil și scump. Greu, dar pentru mine doar dreptate. Sunt complet mulțumit de achiziție.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege cizme bune de pescuitCum de a alege cizme bune de pescuit
În cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuitÎn cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuit
Turismul și pescuitul în Siberia: tipuri de trofee și serviciiTurismul și pescuitul în Siberia: tipuri de trofee și servicii
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Dulapuri de pescuit vară și de iarnăDulapuri de pescuit vară și de iarnă
Caracteristicile camerei subacvatice pentru pescuitCaracteristicile camerei subacvatice pentru pescuit
Sonar universal pentru pescuitul de iarnă și de varăSonar universal pentru pescuitul de iarnă și de vară
Selectarea liniei de pescuit: caracteristici și producătoriSelectarea liniei de pescuit: caracteristici și producători
Pescuit excelent în Murom și în zonăPescuit excelent în Murom și în zonă
Costum plutitor pentru pescuit de iarna: descriere, recenziiCostum plutitor pentru pescuit de iarna: descriere, recenzii
» » Confort la pescuit: o imagine de ansamblu a celor mai bune locuri de pescuit
© 2021 amigdas.com