amigdas.com

Caracteristici de pescuit în Rostov-on-Don: rezervoare populare

Fotografie de pescuitPescuitul în Rostov-on-Don este destul de simplu. Lacurile locale au peisaje frumoase, precum și o abundență de pești, care, în ansamblu, lasă doar emoții pozitive în ceea ce privește pescuitul. Aproape întotdeauna, chiar și un începător, este posibil să prind una sau mai multe kilograme de captură. Cu toate acestea, pentru a captura specimene mai mari, trebuie depuse eforturi.

Specii de pești vii

Pescuit în Rostov-pe-Don poate atat pescar incepator cat si experimentat, in timp ce este garantat sa nu ramana cu mainile goale.

Aproape în orice rezervor al orașului puteți să prindeți un crap crucian mic sau un gudgeon. Există o mulțime de pești în rezervoare, dar pradatorii vor trebui să fie percheziționați. Cu alegerea corectă a locului și a timpului, există posibilitatea de a prinde un somn, care este mai bine să vâneze de la barcă. Soma în Rostov-on-Don nu este mare, iar greutatea lor rar depășește 10 kg. Și, de asemenea, de multe ori puteți prinde un biban mic sau stiuca, care în număr mare trăiesc în apa din oraș.

Și, de asemenea, surprinzător este prezența peștilor din familia sturionilor, care locuiesc aici de câteva secole. Particularitatea este faptul că de regulă, în astfel de condiții, această familie nu trăiește.

Acum merită subliniat principalele tipuri de pește, trăind în rezervoarele din Rostov-pe-Don. Acestea sunt:

 • Asp.
 • Ide.
 • Cleanul.
 • Karas.
 • Som.
 • Roach.
 • Piperul de pește.
 • Perch și altele.

Este demn de remarcat faptul că fiecare specie bate diferit. De exemplu, un grupar poate mușca în mod activ astăzi, iar mâine aceleași momeli vor fi mai des atacate de o pișcătură de zăpadă.

Caracteristici de pescuit de vară

Summer rivalkaSezonul de vară nu este cel mai bun pentru pescuit în zona Rostov-pe-Don. Cel mai bun moment pentru pescuit în vara fierbinte este: 06: 00-12: 00 și 18: 00-21: 00. În mijlocul zilei, când temperatura aerului este ridicată, adezivul scade semnificativ. De regulă, pentru pescuit în timpul verii, se utilizează un flotor sau o tijă. Pentru rezervoarele mari este posibil să se aplice un dispozitiv de alimentare care să asigure o distanță ridicată de turnare.

Peștii mai pașnici trăiesc, de regulă, în locuri cu un curent slab, unde se pot odihni și se sărbătoresc pe o pradă ușoară. Predatorii preferă locuri cu rulouri unde pot să se ascundă și să atace rudele mai mici.

Pentru a îmbunătăți activitatea unei mușcături la vreme caldă, este mai bine să recurgeți la utilizarea amestecurilor de momeală care activează cleiul și ajută la strângerea peștilor într-un singur loc. Dacă este prins un pește mare, este mai bine să folosiți o momeală de perle sau de porumb (puteți adăuga aromă). Și, de asemenea, momeala excelentă în timpul verii sunt fasole de perle. O astfel de momeală, de regulă, se întinde peste crap, crap și rame.

Pescuit de iarnă

Pescuit de iarnăPescuit de iarnă în Rostov-on-Don sunt doar fani adevărați ai acestei afaceri. Această regiune este caracterizată de temperatură scăzută, precum și de vânt în timpul iernii. Pentru a vă asigura confortul pescuitului, trebuie să stocați haine calde și unelte de schimb, de câte ori există stânci și cârlige.

De îndată ce rezervoarele acoperă gheața, peștii prădători, cum ar fi bibanul, bibanul și stiuca, sunt perfect prinși. Este mai ușor să-i prindă pe jiggers, pentru instalarea cărora nu este nevoie de eforturi speciale. Avantajul pescuitului de iarnă este faptul că aproape toate rezervoarele sunt complet acoperite de gheață și le prind în siguranță (chiar și pe râuri).

Este adesea posibil să se poticnească pe o turmă de viței-de-taur, a cărui habitat este fundul rezervorului. Dar încă cel mai popular pește în timpul iernii este roach. Acesta ucide, ca o regulă, pe viermi de sânge, plantate pe mormyshku. Dacă în locul pescuitului a fost observată o țipătoare, este mai bine să echipăm tija cu un balancer, de vreme ce țipătul îi dă preferință.

O caracteristică a rezervorului este și faptul că pe prima gheață puteți captura în mod activ crapul crucian. În acest moment, el nu are timp să stocheze grăsimea necesară pentru hibernare și să se hrănească pentru o perioadă de timp după apariția gheții.

Cele mai populare rezervoare pentru capturare

În Rostov-pe-Don aproape toate rezervoarele sunt înghesuiți cu pește. Cu toate acestea, merită subliniate pe cele care sunt foarte populare printre pescari.

Don River

Pescuitul DonRostov este renumit pentru acest fluviu, pentru că orașul se află pe acesta. Râul Don este, de asemenea, renumit pentru diversitatea speciei de pește. Cele mai bune momente ale anului pentru prindere sunt primăvara și toamna, deoarece în acest moment peștele se duce în vârful râului pentru a arunca ouă sau hibernare. În zonele joase ale râului, de regulă, se găsesc gălăgii și dezghețuri. În ciuda tuturor acestor lucruri, cel mai popular pește din râu este crucianul, care este prins pe o tijă de pescuit plutitoare cu ajutorul buretelui.

Un număr mare de pești răpitori trăiesc, de asemenea, în râu. Cea mai ușoară modalitate de a prinde un biban, care în plus față de atrage, de asemenea, mușcă pe vierme. Pike găsit într-un iaz este destul de dificil. Trăiește în găleți, unde așteaptă un pește mic care trece. Cea mai bună strălucire pentru prinderea ei sunt atașamentele din cauciuc de jig, precum și vrăjitorii.

Preferatul prădător al pescarilor este o pisică. Este mai ușor să îl prindă în primăvară, când se dorește să se înmulțească. Datorită faptului că este destul de ușor să o prindă în acest moment, există o interdicție asupra unei tije de filare, așa că îl prinde, de regulă, pe momeală. Specimene mari se găsesc pe Don pentru o lungă perioadă de timp, pescarii întâlnesc adesea specimene de trofeu cântărind până la zece kilograme sau mai mult.

Novocherkassk HPP

Aici sunt amplasate două canale, care au fost create pentru a reduce temperatura unei centrale nucleare din apropiere. Un canal servește pentru răcirea stației, iar al doilea canal pentru a scurge apa deja folosită - se numește încălzire. Pentru el pescarii merg să prindă pește.

A prins peșteleCanalul cald este foarte popular în sezoanele reci, deoarece unul dintre puțini nu este acoperit de gheață. Pește în ea doar o cantitate imensă. Pescarul poate prinde cum ar fi:

 • Ide.
 • Bass basculat.
 • Pike.
 • Piperul de pește.
 • Canet de somn canadian.
 • Carp.
 • Karas.
 • Bream și altele.

Sazana și rahatul captează, de regulă, un fiert mare și porumb. Cea mai ușoară modalitate este de a prinde crapul crucian, pentru că mușcă pe aproape orice momeală, începând cu viermele și terminând cu o boilie mică.

Ca o abordare, alimentatorul este folosit cel mai adesea, în oricare dintre variantele sale. Al doilea cel mai popular este tijă. Nu este dificil să prindeți un stiuc și o cocoșă pe o momeală siliconică. Pentru a prinde pești mici pașnici, cum ar fi crapul crucian, puteți aplica o bară de pescuit plutitoare.

Și, de asemenea, în râu există un somn canadian, care aici este numit "canal". Acest pește are o carne foarte delicată, totuși, pentru ao prinde, trebuie să încercați. Acest pește crește la dimensiuni foarte mari, lungimea specimenelor capturate depășea adesea 2 metri. În ciuda acestui fapt, cel mai adesea întâlnesc persoane care cântăresc până la 500 de grame.

Sal River

Salut de pescuitRâul Sal este iubit de mult atât de către pescarii locali, cât și de cei care vizitează. O bază de hrană excelentă, împreună cu un număr mare de pești din râu, fac pescuitul un lucru de neuitat și foarte productiv.

Cei mai frecvenți vizitatori ai iazului sunt iubitorii de capturi de somn. Unii chiar îl prind pe un vierme, dar nada este bucăți de carne sau verdeață. Și, de asemenea, în rolul de momeală, crustaceele și moluștele, care sunt prinse în același rezervor, vor fi excelente.

Și, de asemenea, pescarul are șansa de a prinde asp și chub, care cresc la dimensiuni impresionante. Cel mai bine este să le prindeți pe duzele de silicon. Interesant este captura de crap sălbatic. Trebuie căutat în gropile și în adâncurile râului. Ca momeală, cel mai adesea folosiți macuhu sau porumb mare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Organizarea pescuitului în regiunea OrenburgOrganizarea pescuitului în regiunea Orenburg
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Catcher catcher pe maimuță de pe țărm: trăsături de pescuitCatcher catcher pe maimuță de pe țărm: trăsături de pescuit
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
Pescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popularPescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popular
Pescuitul în regiunea Rostov: cu speranță pentru viitorPescuitul în regiunea Rostov: cu speranță pentru viitor
» » Caracteristici de pescuit în Rostov-on-Don: rezervoare populare
© 2021 amigdas.com