amigdas.com

Caracteristicile unei variante de uscător de perete pentru lenjerie în baie

Lenjerii de uscatÎn planurile oricărei gospodine, aproape în fiecare zi se spală o spălătorie de uscare. Mașinile de spălat moderne sunt echipate cu funcții suplimentare care vă permit să ieșiți din tambur, fiind complet șterse. Dar, trecând de la practică, spălarea se dovedește a fi suprasolicitat, ceea ce complică considerabil călcarea. Prin urmare, multe femei preferă hainele tradiționale de uscare în condiții naturale.

Cu toate acestea, în cazul în care pentru a usca rufele umede în apartament este o întrebare, destul de relevante. Fiecare proprietar decide în felul său - norocos pentru cei care au o loggie. Dar cum să fii oameni, în ale căror apartamente nu există un balcon, nu se oferă loggii. Într-o astfel de situație, singura modalitate corectă este cumpărarea unui uscător pentru spălarea în baie.

Principalele tipuri de uscătoare de rufe

Până în prezent, există mai multe tipuri de dispozitive de uscare spălat în apartament. În același timp, alegerea unui design potrivit depinde de preferințele gospodinei, dimensiunea băii și, bineînțeles, situația financiară a familiei. Dar indiferent de aceasta, toți uscătoarele sunt împărțite în următoarele tipuri:

 • construcția consolei;
 • dispozitiv electric;
 • uscător de rufe pe perete;
 • sistem de podea;
 • plafon dispozitiv.

Trebuie remarcat faptul că fiecare dintre tipurile de mai sus are mai multe modele, diferite atât în ​​ceea ce privește mărimea, cât și metoda de atașare. La rândul lor, uscătoarele montate pe perete sunt considerate cele mai populare pentru o baie, care datorită compactității lor sunt cele mai potrivite pentru utilizarea în încăperi cu dimensiuni reduse.

Materiale pentru fabricarea uscătoarelor

Materiale pentru fabricarea uscătoarelor de rufeImportant este materialul utilizat la fabricarea uscătoarelor de rufe pe perete. Nu alegeți opțiunile ieftine, în caz contrar, designul nu poate rezista la greutatea unei spălări umede. Sunt considerate destul de practice cromate. Rezistă o greutate mare de lucruri ude, fără a se deforma. Astfel de sisteme de spălare pentru uscare au o durată lungă de viață și nu rugină de umiditate.

Dacă principala cerință pentru uscătorul de haine în baie este ușurința de construcție, este mai bine să alegeți dispozitive din aluminiu. Ei au o valoare democratică și o atracție externă, în timp ce nu cedează puterii, analogilor cromați.

Până în prezent, o mare popularitate uscatoare pentru haine din plastic. Principala lor diferență este o paletă largă de culori. Plasticul nu strică lucrurile curate are o rezistență destul de bună și nu este supus umidității și a diferitelor produse chimice de uz casnic.

O opțiune convenabilă și practică pentru o baie este un uscător de perete pentru rufe. În acest caz, corzile trebuie să fie fabricate din sintetice și nu din fibre naturale. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că sinteticele nu putrezesc și nu sunt susceptibile la formarea mucegaiului fungic. Este mai bine să alegeți designul uscătoarelor de rufe cu un regulator de tensiune, care nu permite ruperea cablurilor.

Inerție sau uscător de perete pliabil

Ce uscător pentru a alegeAstfel de modele pentru o baie, destul de convenabil în timpul funcționării pentru simplul motiv că acestea au dimensiuni mici. În plus, acestea au un cost democratic scăzut. În acest caz, un astfel de dispozitiv are anumite cerințe caracteristicile structurale ale fixării și utilizării.

 1. În interiorul casetei miniatură există un tambur cu un izvor de construcție, pe care se înfășoară o frânghie puternică. În funcție de model, uscătorul poate fi echipat cu 4 sau 6 corzi.
 2. Corpul dispozitivului este montat pe un perete confortabil în camera în care este amplasată baia.
 3. Pe de altă parte, cârligele sunt atașate la perete.
 4. Lanțurile se desprind de tambur și, cu ajutorul barelor, se fixează pe cârligele fixe.
 5. După spălarea rufelor spălate, acestea sunt îndepărtate, iar lamelele sunt detașate de cârlige, iar cablurile sunt înfășurate automat pe tambur.

Datorită unui uscător compact, montat pe perete, în baie, frânghiile nu vor fi agățate în mod constant prin întreaga cameră, interferând cu mișcarea chiriașilor apartamentului. În plus, acest uscător arată elegant și original. Se poate observa că uscătoarele de rufe pe perete reprezintă cea mai bună soluție pentru băi.

Cu toate acestea, în ciuda numărului mare de avantaje, un astfel de dispozitiv are unele dezavantaje. Nu în fiecare baie puteți întinde frânghiile de la un perete la altul, fără a interfera cu alte lucruri situate în cameră.

Uscător electric pe perete pentru spălat în baie

Perete sau tavanPână în prezent, un uscător de haine electrice pentru baie este foarte popular. În primul rând, acest lucru se datorează faptului că nu este nevoie să conectați dispozitivul la o conductă de apă caldă, ca în cazul unui uscător de prosop. Tot ce aveți nevoie este accesul la rețeaua de curent alternativ.

Structurally, un astfel de dispozitiv de uscare constă dintr-un element electric de încălzire, care se află într-un mediu uleios de origine minerală sau naturală. Uneori este folosit un alt lichid, principalul lucru fiind că are o conductivitate termică maximă.

Datorită unui astfel de ulei în interiorul aparatului electric pentru uscarea hainei în baie, conductele sunt încălzite uniform, astfel încât lucrurile spălate se usucă mult mai repede. În acest caz, uscătoarele de tip electric consumă puțin mai mult decât un bec standard. În plus, ei au o serie de avantaje înainte de analogii standard.

 • Instalarea unui uscător electric nu depinde de trecerea conductei de alimentare cu apă caldă și, prin urmare, poate fi așezată în orice loc potrivit în baie.
 • Timpul de funcționare al uscătorului electric este determinat de gospodina însăși. Pur și simplu, includerea și dezactivarea acesteia se efectuează după cum este necesar.
 • Încălzirea tuburilor nu depășește 60 ° C, ceea ce este foarte important din motive de siguranță. Dacă atingeți acest tub cu o piele goală, atunci nu va mai exista arsuri pe suprafața sa. În plus, la această temperatură, rufele sunt uscate cât mai delicat posibil.
 • Pe lângă îndatoririle lor directe, un astfel de aparat electric poate acționa ca o sursă suplimentară de căldură în baie.

Uscătorul care funcționează din rețeaua electrică va usca rufele umede cât mai repede posibil, dar nu va funcționa pentru nici o țesătură. Trebuie să fiți foarte atenți atunci când uscați materialele care, după expunerea la temperatură, se pot deteriora.

Uscător de lenjerie de uscat și de plafon

Plafonul uscătorului pliabilVederea combinată a uscătorului pentru rufe este foarte populară datorită caracteristicilor sale de design, deoarece poate fi montată atât pe tavan, cât și pe peretele încăperii. ea este format din șase tuburi din oțel inoxidabil, care datorită unui mecanism special poate fi ridicată sau coborâtă.

Este important să se țină seama de faptul că alegerea lungimii tuburilor trebuie făcută pe baza dimensiunilor camerei. În procesul de uscare, rufele nu vor interfera, așa cum se va localiza, destul de înaltă. Un astfel de uscător de perete pentru haine poate suporta până la 20 kg de lucruri ude. Cu toate acestea, utilizarea sa este recomandată în încăperi cu tavane înalte.

Caracteristicile amplasării unui uscător montat pe perete

Înainte de a vă atârna în baie a plăcut uscător pentru haine, este important să se ocupe de anumite nuanțe.

 1. Montați uscătorul de perete pe o suprafață durabilă. Peretele purtător ideal ideal. Acest lucru se datorează faptului că, sub greutatea lucrurilor umede, dispozitivul de fixare se poate desprinde împreună cu tencuiala.
 2. Este important să țineți cont de spațiul ocupat de dispozitiv în stare de funcționare. La uscător trebuie să existe acces liber pentru a închide cu ușurință rufele.
 3. În baie trebuie să existe o ventilație calitativă. De fapt, datorită lucrurilor umede și fără ca umiditatea din cameră să fie ridicată, chiar mai mult. Cel mai bine este să instalați o proiecție forțată în baie.
 4. Atunci când alegeți un model de uscător montat pe perete, este important să luați în considerare greutatea maximă pe care dispozitivul o poate rezista.

Este important ca dispozitivul să se usuce la haine departe de oglinzi sau suprafețe cromate, astfel încât, datorită stropirii, să nu trebuiască să curățați în mod constant.

Caracteristicile uscătoarelor montate pe perete

Instalarea unui uscător de tavanTrebuie remarcat faptul că instalarea uscătoarelor de rufe standard cu frânghie este destul de simplă și prin urmare poate fi efectuată de propriile mâini. Când se utilizează structura tamburului, mecanismul principal este fixat la o înălțime convenabilă, cu dibluri la un perete. La rândul lor, pe peretele opus la același nivel se montează cârlige.

În general, întreaga procedură de fixare a modelelor de lenjerie de pat este redusă la o forajă banală în peretele găurilor pentru dibluri. În acest scop, este suficient un set minim de unelte: un perforator, un burghiu câștigător cu diametrul necesar, dibluri, un nivel de construcție, o măsură de bandă și un creion. După ce ați petrecut foarte puțin timp și energie, oricine dorește să repede și fără probleme va fixa uscătorul în baie.

Uscător de haine de casă în baie

Cel mai simplu design al uscătorului de rufe este două cârlige de lemn, care sunt fixate pe pereți opuși. În acest caz, când este necesar să se usuce rufele umede pe cârlige, se pun cârlige pe care se realizează în prealabil balamalele. La rândul său, după uscarea lucrurilor, funiile pot fi îndepărtate, pentru a nu interfera cu mișcarea camerei.

După cum puteți vedea, nu este necesar să cumpărați un dispozitiv electric scump pentru uscarea rufelor. Dacă doriți, puteți construi independent și, cel mai important, puteți construi un uscător din materiale improvizate. Deși costul structurilor finite este scăzut, deci ceea ce trebuie utilizat este alegerea individuală a fiecăruia.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un uscător de haine în aer liberCum de a alege un uscător de haine în aer liber
Cum să usuce rapid și cu exactitate adidașii după spălareCum să usuce rapid și cu exactitate adidașii după spălare
Cum de a alege dimensiunea unei mașini de spălatCum de a alege dimensiunea unei mașini de spălat
Uscatoare pentru vase într-un dulap de 60 cm: tipuri de structuriUscatoare pentru vase într-un dulap de 60 cm: tipuri de structuri
Uscător de ceas pentru hainele de pe balcon - compact și convenabilUscător de ceas pentru hainele de pe balcon - compact și convenabil
Unde să puneți praful în mașina de spălatUnde să puneți praful în mașina de spălat
Descriere și fotografii de uscătoare de haine pe balconDescriere și fotografii de uscătoare de haine pe balcon
Ce fel de uscare de haine pot pune pe balcon: fotografieCe fel de uscare de haine pot pune pe balcon: fotografie
Uscatoare pentru uscarea hainei pe balconUscatoare pentru uscarea hainei pe balcon
Cum să scape de umiditate în apartamentCum să scape de umiditate în apartament
» » Caracteristicile unei variante de uscător de perete pentru lenjerie în baie
© 2021 amigdas.com