amigdas.com

Comentarii privind utilizarea cabinetului pentru uși

Uși din cabinetul de producție din fabricăÎntreprinderile societății Krasnoderevshchik aparțin unor fabrici mari pentru producția de cadre de ușă asamblate la sfârșitul secolului al XIX-lea. Cele trei mari fabrici de producție sunt implicate în fabricarea de produse, o fabrică produce materii prime pentru produse sub formă de placaj lipit. Producătorii sunt orientați spre cumpărători de diferite categorii de prețuri, produsele fiind fabricate din diverse modele, componente și materiale. Ușile sunt achiziționate în peste o sută treizeci de magazine în Rusia și Kazahstan.

Producția este echipată echipamente tehnologice moderne, producția se realizează prin cele mai recente metode industriale. Se produce producția de panouri și structuri prefabricate cu un vestibul direct, se produc lenjerii pentru balansare și ușile glisante, fitingurile sunt instalate în procesul de fabricație.

O serie specială a fost creată pentru a umple deschideri în spații nerezidențiale de birouri, restaurante și săli de producție. O atenție deosebită este acordată eliberării produselor pentru grădină, instituții pentru copii, spitale, săli de sport cu cerințe sporite de izolare fonică, rezistență la foc și rezistență la uzură.

O serie universală specială a Krasnoderevshchika, pentru care se obține un brevet unic, determină deschiderea ușii spre stânga sau spre dreapta în timpul instalării ușii direct în deschidere. Comentariile spun că foliile de ușă de acest tip pot fi ușor montate în structuri glisante de tip deschis și închis și opțiuni de balansare.

Realizat la cererea ușilor armate de client cu un nivel ridicat de rezistență și siguranța la incendiu. Comenzile sunt acceptate pentru modele individuale pentru instalarea în usi de formă geometrică neobișnuită. Cumparatorul poate alege pânze goale sau versiuni cu geamuri, structuri din lemn masiv sau modele mai ușoare din materiale artificiale. Certificatele sunt eliberate pentru toate produsele fabricate. Produsele sunt fabricate în conformitate cu GOST și condițiile tehnice.

Umplerea interioară a ușii merge în vânzare cu fitinguri de calitate instalate în fabrică ale unor branduri bine-cunoscute. Potrivit recenziilor, acest lucru economisește fondurile cumpărătorului pe bara laterală a balamalelor și a balamalelor. Un astfel de produs asamblat și finalizat, proprietarul se asamblează independent într-o deschidere standard de interior. La achiziționare, instrucțiunile detaliate sunt furnizate pentru instalarea de către dvs.

Produse din fabrică

Opinia indică faptul că acestea vorbesc despre ușă, implică doar frunze de ușă de sine, uitând de faptul că întreaga structură, împreună cu cadre arată o unitate și afectează crearea de design de înaltă calitate a camerei.

Setul de uși include:

 1. Ușile companieiusa de diverse design si umplutura de sticla sau plictisitoare;
 2. ușă în care este amplasată foaia de ușă;
 3. carcasă de tip plat pentru partea din față a unității de ușă;
 4. inserție adițională pentru lățimea peretelui de lângă cutie;
 5. colț de colț pentru a doua parte a ușii, în cazul în care cutia este deja de perete (făcut separat, după măsurare în loc);
 6. Pentru o ușă dublă, este prevăzut un element prefăcut sub forma unei bare;
 7. Unele uși includ un prag;
 8. sticlă, care nu este instalată în fabrică;
 9. blocare sau zăvor;
 10. balamale pentru usi;
 11. traversare sau imposturi pentru uși duble;
 12. opriți fixarea ușii când deschideți;
 13. traverse, glazurate sau orb, pentru deschideri înalte.

Costul tăierii laterale ușă și accesorii, în conformitate cu recenzii, uneori depășește prețul de pânză în sine. Acest lucru se datorează și faptului că țesătura este plată, iar fabricarea unei suprafețe drepte este mai ieftină, iar decorarea casetei și a carcasei este cretată, deci costă mai mult. Instalarea echipamentelor de producție pentru suprafețe complexe necesită costuri mai mari.

Compania Krasnoderevshchik oferă deja la inspecția în magazin un set complet de detalii adecvate ale finisajului la foaia de ușă. La alți producători, adesea consumatorul alege pânza în sine și piesele trim sunt livrate mai târziu în mod implicit și nu se potrivesc cu ușa în ton și finisaj. Compania "Krasnoderevshchik" încearcă să ofere cumpărătorului produse de înaltă calitate și nu oferă doar jumătate din setul complet sub forma unei pânze.

Descrierea caracteristicilor de proiectare

Ușile din lemn de esență tare

Construcția ușilorUșile foarte atractive din punct de vedere al funcționării îndelungate. În astfel de produse, se realizează fixarea pieselor cu spini, iar panourile sunt introduse în canelurile tăiate. Ușa servește de secole și nu se schimbă în timpul utilizării.

Există tipuri de uși în care unele elemente sunt lipite împreună în timpul fabricării, ceea ce reduce durata de viață, dar revizuirile clienților spun că pentru o unitate de ușă o astfel de viață este o înregistrare.

Frunzele de ușă și componentele sunt realizate din specii valoroase, cum ar fi: carpen, nuc, stejar, tec, specii tropicale de prestigiu. Achiziționarea blocurilor de uși este costisitoare, ceea ce înseamnă că acestea sunt achiziționate pentru interioare clasice cu un finisaj bogat, proiectat pentru o perioadă îndelungată de utilizare. Exploatarea ușilor scumpe din lemn natural necesită o atmosferă specială în cameră, altfel lucrurile își vor pierde în curând aspectul atrăgător, se vor sparge și se vor usca.

FABRICI DE UȘI FILMATE

Astfel de blocuri sunt făcute pentru o gamă mai largă de clienți de la copaci conifere populari. Ele sunt emise cu un aspect simplu accentuat, uneori designerii folosesc noduri în lemn pentru lăcuire. Aceste opțiuni de ușă sunt potrivite pentru crearea unui stil național. Casa din lemn, echipată cu uși de pin, arată organic și nu încalcă integritatea interioară.

Combinație de materiale în timpul fabricării

Pentru a distinge în exterior astfel de uși din rasele scumpe este dificilă și disponibilă doar specialiștilor, revizuirile spun că prețul ușilor de acest tip este semnificativ mai mic, cu un aspect remarcabil. Odată cu eliberarea ușilor, lemnul natural este folosit numai pentru stratul exterior cu o grosime de până la 0,6 mm. Stratul intermediar între lemn ieftin și furnir scump este un strat de MDF sau HDF, ajutând de multe ori să protejeze produsul de fluctuațiile umidității și temperaturii. Avantajele acestui tip de usi sunt:

 • preț scăzut de cumpărare;
 • În timpul funcționării, nu sunt necesare condiții de seră, ușile nu se usucă și nu se sparg;
 • Se păstrează toată bogăția texturii lemnoase a rocilor scumpe de pe suprafața produsului.

Panouri ușile

Produse pentru produseAceste produse sunt produse ca un produs al inovațiilor moderne și al soluțiilor tehnologice. Apariția unui astfel de tip comun și popular a făcut posibilă achiziționarea ușilor frumoase și de înaltă calitate pentru consumatorul masiv. Pentru preț sunt disponibile pentru multe familii, vânzarea lor în țară este de aproximativ 90% din ușă.

Stofele sunt realizate sub forma unui cadru din lemn, acoperit cu panouri din diverse materiale: DSP-HDF-MDF. Prețul ușii depinde de asta. Costul este afectat de opțiunile de umplere a spațiului intern dintre elementele cadrului. Este fabricat din benzi din PAL, placaj presat, furnir, carton, placaj. Umplerea celulară a golurilor este foarte frecventă. Umplerea continuă este utilizată în structurile de intrare și ușile cu o cerere crescută de rezistență. Principala diferență în costul unității de ușă depinde de finisarea lenjeriei și plăcilor. Prețul este afectat de calitatea hardware-ului instalat.

Soiuri de finisare finisaj

 • Usi interioareDecorarea cu materiale artificiale Se utilizează pentru a termina țesătura cu un strat de finisare care imită specii de arbori valoroase sau un alt model selectat. Finalizarea marginii mărește costul de mai multe ori, dacă doriți să acordați atenție calității. Uneori, problema calității nu costă brusc masa, atunci nu este necesară utilizarea unei marje scumpe și prețul ușii scade.
 • Finisare cu un strat de furnir natural apare manual în fabricarea ușilor. Recenzile spun un aspect estetic ridicat al unor astfel de produse. Furnirul natural este costisitor, cea mai mare parte a foii din producție se transformă în deșeuri din cauza necesității de a selecta un model pe suprafața pânzei. Șlefuirea se efectuează pe echipamente costisitoare. Terminarea finală se face ca pe o armentă naturală de copaci, calitatea fiind, în acest caz, o condiție prealabilă.
 • Finalizarea ușii cu elemente de vitraj foarte popular printre cumpărători. Forma sticlei este realizată sub forma unei forme geometrice simple sau reflectă varietatea de legături curl. Materialul este lemn de rasinoase, produse presate, baghete scumpe cu masa solida. Sticlă utilizată de înaltă sau joasă calitate, în funcție de costul foii de ușă.

Selectarea ușilor

Modelul brandului marca KrasnoderevshchikObținerea ușii pentru casă, atenție la viața produsului. Cele mai durabile sunt ușile de lemn de esență tare. Cu toate subtilitățile de fabricație și tehnologie, astfel de desene sau modele vor servi mai multe generații ale unei singure familii. Costul ușilor va fi de la 750 $ și mai mult.

Cu o perioadă scurtă de funcționare, ușile din lemn sunt executate din pin. Materialul, chiar și în vopseaua lacului, nu durează mult, dar, pe măsură ce interiorul se schimbă frecvent, nu este dificil să înlocuiți o ușă ieftină. Extinderea perioadei de utilizare a ușilor de pin va ajuta la o vopsea specială, protejând pânza de deteriorare, dar trebuie să fie actualizată constant.

Când lucrați în camere umede și în lumina directă a soarelui, frunzele ușilor nu trebuie să se răsucească și să schimbe forma originală. Calitatea lipirii furnirului influențează longevitatea produsului, puteți verifica acești parametri doar vizual sau cumpărați produsele producătorului. Crockerul care are la toate ușile certificat de calitate. Furnizarea unui astfel de document nu este necesară, însă producătorul respectator o va face în mod voluntar.

Pentru a selecta design-ul joacă un rol important în izolarea fonică. Completarea celulară în acest plan este cea mai avantajoasă, umplerea continuă este, de asemenea, capabilă să protejeze camera de zgomot într-o măsură egală cu ea. Cea mai proastă opțiune este o cutie de pin uscat, care are o rezonanță de zgomot ridicată. Izolarea fonică depinde de geam. Geamul subțire reduce această cifră, utilizarea geamului cu grosimea de 6 mm sau geamurile cu geam dublu protejează de sunetele străine.

Când alegeți, acordați atenție calității sigiliului și disponibilității acestuia. Cel mai bun este considerat un material moale și pliabil, deoarece solidul trebuie presat cu un efort, care nu este întotdeauna convenabil.

Zona de acoperire afectează siguranța frunzei ușilor. Sticla mare și subțire creează un risc suplimentar de rănire. Paharul prea mare de orice adeziv grosime pe masticuri speciale sau alege materiale cu rezistență la șocuri.

La achiziție este necesar să se manifeste interes pentru prezența producătorului la concluzia epidemiologică a comisiei sanitare și a certificatului corespunzător. Acesta indică nivelul de poluare a spațiului înconjurător atunci când se eliberează în aer rășinile dăunătoare, vaporii de lacuri și adezivi.

Cum reacționează utilizatorii realiReamintim: Acum cinci ani am cumpărat o ușă de panou pentru întregul apartament, și anume patru produse. Desigur, nu există nicio pretenție privind calitatea, singura impresie nesatisfăcătoare rămasă din activitatea managerilor și a vânzătorilor, pentru prea mult timp mărfurile au sosit și discrepanțe cu termenii. Dar, de atunci, multă apă a trecut sub pod, sunt convins că serviciul a fost ajustat.

Revizuire: Am instalat usi de intrare din lemn (naturale) in casa noastra din lemn. Ușile solide sunt bune, calitatea este excelentă, pretențiile nu au apărut timp de patru ani. Planificăm să reconstruim în apartament, vom folosi serviciile Krasnoderevshchik.

Amintiți-vă: Nu ne vom permite ușile scumpe, iar noi am făcut instalarea de cutii cu pânze. Soțul meu a încercat să facă totul conform instrucțiunilor, Sa dovedit bine. Singurul dezavantaj este diferența dintre culoarea balamalelor și blocarea, dar nu este atât de important pentru noi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Unelte de mașini-unelte ca bază a industriei mașinilor-unelteUnelte de mașini-unelte ca bază a industriei mașinilor-unelte
Sandwich pvc panel: o varietate de materiale și sfaturi cu privire la alegereSandwich pvc panel: o varietate de materiale și sfaturi cu privire la alegere
Linia de tăiere: aplicare, avantaje, sfaturi privind alegereaLinia de tăiere: aplicare, avantaje, sfaturi privind alegerea
Placi de iluminat pentru uz industrialPlaci de iluminat pentru uz industrial
Evaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din RusiaEvaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din Rusia
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Caracteristicile blocurilor de beton pentru fundațieCaracteristicile blocurilor de beton pentru fundație
Extruder pentru producția de produse din plastic și plasticExtruder pentru producția de produse din plastic și plastic
Bucatarii: descriere, catalog si preturiBucatarii: descriere, catalog si preturi
Usi interioare din plastic, beneficii si preturiUsi interioare din plastic, beneficii si preturi
» » Comentarii privind utilizarea cabinetului pentru uși
© 2021 amigdas.com