amigdas.com

Poarta și pietriș cu elemente de forjare

Stilul de forjare pe poartăFalsificarea artei este o artă autentică, numărătoare de mii de ani. Astăzi, produsele forjate sunt foarte populare, dar cumpărătorul este în mod special interesat de poarta casei de tara. După forjare este universal, se distinge prin fiabilitate și durabilitate, iar aspectul impecabil este perfect combinat cu diferite stiluri arhitecturale. Prin urmare, acesta va fi un bun plus față de fațada oricărei case din țară.

Poarta și pietriș cu elemente de forjare, fotografie

Fabricarea artistica a unui gard sau a unei porti cu un wicket este capabila sa transforme o cladire intr-o cetate adevarata, cu recrearea atmosferei de chic si confortul unui castel medieval. Consolidarea acestui efect grinzi forjate pe ferestre, mobilier de gradina si balustrade de pe pridvor. Uită-te la fotografia de mai jos.

Falsificarea este un flux de lucru complex și consumator de timp, impunând comandantului nu numai forța fizică și rezistența fizică, ci și instinctul unui adevărat artist. Toată meseria fierarului este întruchipată în modele uimitoare, care datorită frumuseții lor au câștigat o valoare înaltă. Acesta este motivul pentru care porțile și porțile forjate din metal au produs întotdeauna un gust rafinat și un statut ridicat al proprietarului.

Porti si porti din elemente de forjare sunt combinate cu orice materiale, de exemplu, metal, caramida, lemn, policarbonat. Fabricarea artei completează perfect orice stil de interior sau exterior: clasic, provence, țară, modern și altele. Datorită designului, vopsea de culoare, decor Gates a realizat armonie cu celelalte elemente ale casei de țară, de exemplu, vopsite într-un singur ton forjat poarta de fier și poarta rezonează perfect cu aceeași culoare pe un gard de lemn.

Constructia portilor

Frumusețe - este bine, dar nu uitați de funcția lor principală, care este de a proteja casa. Prin proiectarea porții sunt împărțite în următoarele tipuri, toate acestea se disting printr-un grad înalt de siguranță:

  1. Poarta și poarta într-o casă privatăMașini swinging. Aceasta este cea mai obișnuită, adică versiunea clasică, cu care obloanele diferă în direcții diferite, uitați-vă la fotografie. Astfel de modele sunt foarte convenabile și ușor de operat, arata elegant. Ele sunt folosite în case, decorate în orice stil, dar cu tradiționale combinate perfect. Compozițiile temporare de flori, așa cum se arată în fotografie, vor revitaliza frigul de fier în timpul verii.
  2. cameri. Acest tip de poarta este o singură bucată, care se rostogolește de-a lungul gardului. Acest design este convenabil pentru că economisește spațiu pe site. Prin urmare, acestea pot fi instalate cu un spațiu mic de curte.
  3. automat. Structurile swinging și glisante pot fi echipate cu automatizare. Această metodă modernă convenabilă va facilita foarte mult utilizarea zilnică. Telecomanda vă permite să deschideți poarta fără a părăsi mașina. Iar când întâlnim oaspeții, nu trebuie să părăsiți casa caldă pe stradă.

Fabricarea de porți din fier forjat cu ușă pietonală

Cum sa alegi o poarta forjataProcesul de fabricare a produselor forjate este destul de laborios și dificil. Toate etapele muncii se fac manual, deci rezultatul depinde în întregime de priceperea fierarului. Poarta cu portiera poate avea un design diferit, pe care il puteti gandi sau alegeti in catalog, dar cu cat este mai complex si mai curat ornamentul, cu atat mai mare valoarea produsului finit. Cu toate acestea, merită. Deoarece poarta și poarta sunt lucrări ale autorului, prin urmare nu există analogii și este imposibil să se întâlnească o altă pereche. Alegerea unui model, vă puteți găsi unicul și potrivit pentru dvs. Așa cum se arată în fotografie, nu este necesar să supraîncărcați produsul cu o abundență de elemente decorative.

Desigur, dantelă de metal arata mai elegant, cu prin modele, dar, de obicei, proprietarii de case particulare proteja forjate componente metalice, Pardoseala profesionala, policarbonat. Acest lucru este făcut pentru a vă ascunde proprietatea de ochii curioși. Poarta este foarte posibilă lăsa neacoperită și lăsați un mic patch pentru public, ca în fotografie. În vara, când metalul este înfășurat cu plante vii de alpinism, paravanul sau gardul arată deosebit de impresionant, uită-te la fotografie.

Materiale forjate

Pentru porțile cu perete, se utilizează oțel, durata sa de viață este prelungită cu ajutorul unei vopsele de nitro-vopsea, grund sau patină. O nuanță de vintage se obține prin aplicarea unui spray termic pe vopsea. Elementele forjate din locurile de sudare sunt acoperite în mod fiabil cu o vopsea nitro. Acest lucru se face pentru a ascunde articulațiile. Produsele de calitate sunt cele care sunt tratate cu un compus anticoroziv care protejează împotriva umezelii.

Avantaje și dezavantaje

Plusurile sunt:

  • Proiectare de porti din metalPorțile forjate și wicket-ul conferă individualitate și originalitate oricărui exterior, ele pot îmbunătăți un complot personal. Ele au un aspect spectaculos. Aceste garduri arata intotdeauna bogate si rafinate. Deoarece produsele sunt fabricate manual, ele sunt pline de personalitate și unicitate. Fiecare este făcută în funcție de un proiect individual, prin urmare are propriul decor și mărime.
  • Eșantioanele forjate sunt fiabile și durabile, deși aspectul este fragil. Ei vor rămâne apărători credincioși ai stăpânilor lor pentru o lungă perioadă de timp.
  • Combinația armonioasă cu orice material face posibilă realizarea oricărei idei de design. Proiectarea artei metalice va decora lemn, metal, piatră, cărămidă, beton. De exemplu, în fotografie, o poartă din fier forjat arată natural lângă un copac natural și o piatră.
  • Îndrumarea la mediu a materialului le permite să fie utilizate atât în ​​exterior, cât și acasă. Foarte organic aspect porti forjate și wicket cu elemente exterioare, cum ar fi lumini de stradă, scări, un foișor de grădină, bănci, mobilier în aer liber. În fotografie, o poartă din fier forjat încadrată de două lămpi din fier forjat este un trio încântător.

Porti forjate aproape fără deficiențe:

  • Complexitatea procesului de instalare. Deoarece produsul este masiv, este nevoie de multă muncă și de timp pentru a fi instalat. Pentru a face lucrurile să meargă mai repede, trebuie să aveți experiență și abilități.
  • Un alt dezavantaj este costul ridicat. Cu toate acestea, acest lucru se datorează faptului că pentru un maestru procesul de fabricare a unui produs forjat este o muncă imensă. Dar la ieșire clientul primește o adevărată opere de artă.

Pentru ca porțile din fier forjat să se potrivească armonios în orice exterior, comandantul ar trebui să le creeze din punct de vedere elastic și estetic calibrat. Cu ajutorul porților și porțiunilor forjate, puteți ajusta ușor ansamblul arhitectural, adăugând o lovitură de grație sau, dimpotrivă, reținere.

Porți și porți cu elemente de forjare
Decorarea porții prin forjareForjarea pe porți și poartaCe mecanism de poartă este mai bunProduse forjateSelectarea portilor terminate si a portierelorPoarta de vară și poartaElemente forjate pe poartăDesign poarta fier forjatDin ce material se face poartaFabricarea portilor forjateForjare pe porți metalicePoarta frumos forjatăPorti si porti pentru case particularePorți moderne forjatePorți masive pentru reședința de varăAlegerea unei porți falsificate
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Verandă cu baldachin în casă particulară, cu design modernVerandă cu baldachin în casă particulară, cu design modern
Stilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modeleStilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modele
Produse metalice forjate în design peisagisticProduse metalice forjate în design peisagistic
Swinging poarta de metal cu wicket: procesul de fabricație și fotografieSwinging poarta de metal cu wicket: procesul de fabricație și fotografie
Diferite stiluri de șine forjate pentru scări: fotografieDiferite stiluri de șine forjate pentru scări: fotografie
Cum de a crea un produs forjat cu mâinile taleCum de a crea un produs forjat cu mâinile tale
Copertine forjate cu acoperire din policarbonat și o fotografie frumoasăCopertine forjate cu acoperire din policarbonat și o fotografie frumoasă
Produse metalice din elemente de forjare la receProduse metalice din elemente de forjare la rece
Grajdurile forjate pe propria lor pridvorGrajdurile forjate pe propria lor pridvor
Poarta pentru o casă privată: design și modelePoarta pentru o casă privată: design și modele
» » Poarta și pietriș cu elemente de forjare
© 2021 amigdas.com