amigdas.com

A plătit pescuitul în suburbii: iazuri fără o rată normală de captură

Ce pești se găsesc în iazurile din regiunea MoscoveiÎn Moscova și Moscova există o mulțime de fani ai pescuitului. Mulți dintre ei nu sunt gata să-și petreacă mult timp în căutare de locuri de pește și de momeală. Prin urmare, ele aleg rezervoare bine-cunoscute pentru pescuit. Astăzi, pescuitul plătit în suburbii este foarte popular. Majoritatea pescarilor aleg acele iazuri unde puteți pescui fără restricții cantitatea de captură.

Clubul "Procesul de pescuit rusesc"

Acest club a câștigat popularitatea cu pescarii de mult timp. Oamenii nu se tem nici măcar că se află la aproape 70 de kilometri de Moscova. Locuitorii din districtul Cehov se odihnesc în mod regulat acolo. În acest club sunt organizate multe concursuri celebre pentru iubiți.

Fanii de iarnă plătit de pescuit în suburbiile sunt foarte îndrăgit de acest loc pentru drumuri excelente de acces. Puteți ajunge acolo în orice moment al anului, fără să vă fie frică de mașina dvs. Unii pescari vin cu familia lor. Locul este o natură foarte frumoasă. Și, de asemenea, echipate cu pavilioane speciale pentru recreere. De multe ori petrec zile de naștere și alte activități.

Familiile cu copii iubesc acest club pentru a avea o cameră pentru copii. Acolo puteți lăsa copilul câteva ore. Acest lucru este plăcut de familiile în care soțul și soția au un hobby comun. Un alt plus este disponibilitatea unui magazin de accesorii de pescuit. Mulți locuitori ai Moscovei nu iau momeală și momeală cu ei. Ei cumpără tot ce au nevoie la fața locului.

Pentru pescuit, trebuie să achiziționați un permis special. Este cel mai profitabil să cumpărați un bilet pentru o zi, deoarece costă 2 mii de ruble. Dacă oamenii vor să economisească bani, ei cumpără un bilet pentru 1.500. Dar ea dă dreptul de a merge la pescuit timp de 12 ore.

Cum sa alegi timpul pentru pescuitExistă o limită în club, care se referă la captura. Dacă peștele a prins un pește care cântărește mai mult de 4 kilograme, atunci ar trebui eliberat de reguli. Dacă individul este grav afectat și nu poate continua să trăiască, atunci va trebui să plătiți clubului 1.000 de ruble pe kilogram. Majoritatea pescarilor își eliberează trofeele pentru a primi o reducere de 500 de ruble pentru următorul pescuit.

Și, de asemenea, în club există restricții care se referă la numărul de tije de pescuit utilizate. În timpul iernii este necesar să se limiteze la cinci tije, iar vara - la trei. Rudele și prietenii pot folosi uneltele de pescuit care au plătit biletul.

Unele companii de pescuit închiriază chioșcuri. Sunt concepute pentru a găsi șase persoane. Dacă numărul de persoane este același, atunci costul este de numai 1 mii de ruble pe zi. Pentru fiecare oaspete următor trebuie să plătiți 300 de ruble.

Industria pescuitului "Savelievo"

A plătit pescuitul în suburbiiFanii iazurilor de taxă merg adesea la ferma "Savelevo", care se află la numai 40 de kilometri de capitala. Puteți să pescuiți acolo în orice moment al anului. De multe ori vin oameni care doresc nu numai să pescuiască, ci și să se relaxeze în sânul naturii. Costul turului variază de la 1200 de ruble la 2300 de ruble. Cele mai ieftine puteți merge la pescuit în timpul săptămânii de la 12 la 20 de ore. La sfârșit de săptămână și în zilele de sărbătoare, costurile cresc.

Dezavantajul de odihnă pe bază este că trebuie să plătiți pentru că sunteți pe teritoriul membrilor familiei. Pentru fiecare adult trebuie să plătiți 500 de ruble. Pe baza de recreere este posibil să rezervați gazebos și poduri, de la care este convenabil de a pescui. Închirierea unui foișor va costa 1,5 mii de ruble, iar taxa de închiriere a podului este de 300 de ruble. Companiile mari de pescari își închiriază adesea case, destinate pentru 10-12 persoane. Chiria este de 10 mii pe zi.

Pe baza nu există restricții care să vizeze cantitatea de pește capturată. Acesta este un pescar foarte mulțumit, deoarece există multe tipuri de pești care trăiesc acolo:

 • plătică;
 • crap comun;
 • crap;
 • somn;
 • cupid alb;
 • Beluga;
 • pescăruș;
 • sturioni.

Locuri de pescuitDesigur, majoritatea pescarilor obișnuiți rareori reușesc să prindă specii valoroase. Cel mai adesea se întorc acasă cu o prăjitură de rame, crap, roach sau zander. Ventilatoarele de sturioni sau beluga trebuie să cumpere un card VIP, care costă 10 mii de ruble. Ea dă dreptul captura într-o zonă împrejmuită. Iubitorii vorbesc despre un număr atât de mare de pești care pot fi prinși cu mâinile. Din păcate, pentru fiecare kilogram de pește valoros prins trebuie să plătești. Cele mai scumpe sunt sturionul și beluga. Un kilogram costă aproximativ 700 de ruble.

De regulă, cartea VIP este achiziționată de către pescarii care se îndreaptă regulat către "Savelievo". Ei spun că costul său se plătește destul de repede dacă prindeți o mulțime de pești simpli obișnuiți. În plus, cu ajutorul ei puteți obține o reducere la închirierea de arbori și case.

Clubul "Ba! Pește! "

Cum să pescuiască în suburbiiAcest centru de recreere este situat nu departe de Domodedovo, în apropierea satului Rastunovo. Este la sfârșit de săptămână iubitorii de pescuit în suburbii. Rezervoarele de apă pline abundă în diferite tipuri de pește. Pescuitul este posibil pe două iazuri. În rezervorul de păstrăvi nu se pot utiliza mai mult de 2 unelte diferite. În iazul principal este permisă utilizarea unei bare de pescuit suplimentare.

Costul turului variază în funcție de ziua săptămânii și timpul de pescuit. Cele mai ieftine puteți să pescuiți între 12 și 21 de ore pe zi. Pentru turneu trebuie să plătiți 2 mii de ruble. Dacă mergi la un rezervor la sfârșit de săptămână, atunci trebuie să dai 3 mii. Membrii familiei pescarilor care nu folosesc abilitățile, se odihnesc gratuit. Dacă doresc să meargă și la pescuit, atunci voucherul poate fi achiziționat cu o reducere de 50%.

Ca și în multe alte rezervoare, clubul are restricții privind capturarea exemplarelor de trofee. Dacă un pescar dorește să ia o casă de pește, cântărind mai mult de 5 kilograme, va trebui să-i compenseze valoarea. Un kilogram este estimat la 500 de ruble. Cu toate acestea, majoritatea fanilor eliberează astfel de persoane în apă. În iazuri se află următoarele specii:

 • păstrăv;
 • Sturionul;
 • crap;
 • pescăruș;
 • crapul crucian;
 • plătică.

Pescarii foarte puțin prosperi și oamenii care au venit doar să se relaxeze, au posibilitatea de a cumpăra pești vii. Un kilogram de crap costă 250 de ruble, păstrăvul este estimat la două ori prețul, iar un sturion este estimat la patru.

Satul de vacanță din Pirogovo

Centrul de recreere a fost deschis mai recent, dar deja a câștigat popularitate în fani de pescuit în suburbii. Ratele de captură fără ron sunt populare pentru persoanele care nu sunt gata să plece departe de oraș. Puteți ajunge acolo într-o oră, dacă evitați blocajele de trafic. Următorii pești trăiesc în rezervor:

 • lin;
 • crap;
 • crap;
 • știucă;
 • Cupidon alb.

Pescuitul în suburbiiMai târziu, managementul de bază intenționează să lanseze păstrăvul în apă, dar poate fi prins nu mai devreme de un an mai târziu.

Avantajul acestui loc de odihnă este costul scăzut al pescuitului. Cel mai ieftin bilet costă doar 1 mii de ruble. Vă permite să vă bucurați de hobby-ul preferat de la 12 la 19 ore în orice zi convenabilă. Dacă există o dorință de a începe recoltarea de la ora 5 dimineața, atunci trebuie să plătiți 1,5 mii. În prezent, se lucrează la îmbunătățirea bazei. Foarte curând acolo sunt echipate cu chioșcuri confortabile și locuri de odihnă. Între timp, baza atrage pescarii nepretențioși.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Caracteristici de pescuit pe rezervoarele din KrasnogorskCaracteristici de pescuit pe rezervoarele din Krasnogorsk
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Unde pot merge la pescuit la Moscova și la suburbiiUnde pot merge la pescuit la Moscova și la suburbii
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
Pescuit excelent în Teritoriul KrasnodarPescuit excelent în Teritoriul Krasnodar
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Pescuit excelent în Murom și în zonăPescuit excelent în Murom și în zonă
» » A plătit pescuitul în suburbii: iazuri fără o rată normală de captură
© 2021 amigdas.com