amigdas.com

Tren de mare viteză "sâni de peregrini": descriere, viteză maximă

Viteza trenurilorSapsan este un tren electric modern, de mare viteză, fabricat de compania germană Siemens. A fost achiziționat de Căile Ferate Ruse și a început să funcționeze în 2009. Un nume similar a fost dat trenului din Rusia, iar în sursa originală numele suna ca Velaro RUS. Puteți menționa, de asemenea, că "Sapsan" în timpul serviciului său spodvig pentru a crea un blog și o pagină pe Twitter.

De unde a venit numele trenului Sapsan?

Trenul a fost numit după Falconul Peregrine: vânătoare, poate atinge viteze de până la 322 km / h. Chiar și pentru familia Falcon, aceasta este o mare raritate. Acest nume se potriveste cel mai bine pentru cel mai rapid tren din Rusia.

Specificații tehnice

"Sapsan" are o serie de diferențe față de alte trenuri ale familiei Velaro:

  • prizele de aer pe acoperiș;
  • pot funcționa la temperaturi extrem de scăzute;
  • salonul este mai mare decât omologul său european cu 30 m.

Lungimea lui Sapsan este de 250 m, numărul de vagoane este de 10.

Autoturismele sunt perfect aer condiționat, iar culoarele sunt largi și nu există zdrobire atunci când plecați. În tren izolație excelentă de zgomot - aceasta înseamnă că restul pasagerilor în scaune confortabile nu va face rău.

Viteza maximă a lui Sapsan

Ce viteză are șoimul peregrineViteza maximă pe care o poate dezvolta Sapsan, 350 km / h. În timp ce indicatorul de viteză mare pe rutele rusești este de 200 km / h. Și numai pe Podul Mystic este permisă creșterea vitezei la 250 km / h. Pe ruta Moscova-Nižni Novgorod, de la Petushki până la stația Vyazniki, este permisă accelerarea doar la 160 km / h. În ziua de "Sapsan" face 6 călătorii rotunde.

Durata călătoriei

Bilete de trecere Moscova-Sankt Petersburg Sapsan trec de la 3 ore la 40 de minute până la 4 ore și 10 minute. Totul depinde de numărul de opriri pe drum. Lungimea rutei Moscova-Nizhny Novgorod durează 3 ore și 55 minute.

Diferențe în economie și clasă de afaceri

În primul rând, trebuie să vă concentrați asupra prețului. Costul unui bilet într-o clasă economică variază de la 2 406 la 3 600 de ruble, iar o excursie la clasa business va costa un ordin de mărime mai mare - 4 750 - 6 680 ruble.

Lista de servicii, oferite pasagerilor din clasa business și diferențe cu clasa economică;

  • Clasa de afaceri oferă Wi-Fi gratuit, în timp ce pasagerii din clasa economică vor trebui să plătească pentru aceasta.
  • Fiecare scaun din clasa business este echipat cu o priză electrică, iar în clasa economică puteți fi mulțumit cu doar două pentru întreaga mașină.
  • Business Class oferă o gamă largă de servicii: cotidiene, truse de igiena, masa de prânz cald, o portie de alcool, ceai, cafea proaspătă, o varietate de băuturi, o varietate de jucării și activități pentru copii. În clasa economic este încă lipsește.

Este recomandat să cumpărați bilete în avans, în aproximativ 60 de zile, atunci puteți economisi considerabil. Costul călătoriei pe persoană este de 1900 de ruble.

Incidente în timpul funcționării trenului Sapsan

Viteza de tren Peregrine FalconPeregrine Falcons sunt capabile să dezvolte o viteză uriașă și, bineînțeles, au existat accidente. Cunoscând în unele media, a fost poreclit "Moartea albă". Una dintre cauzele principale ale incidentelor a fost lipsa trecerilor prin căi ferate și viteză mare. Din cauza mișcării fără zgomot, în comparație cu alte trenuri, pietonii nu pot întotdeauna să-și poată observa abordarea în timp.

Dar, în multe cazuri, cauza a fost neatenția obișnuită și violarea regulilor de traversare. În primul an al trenului, au murit circa 20 de persoane. Chiar ținând seama de măsurile de securitate puse în aplicare în perioada 2010-2011. Ceea ce a inclus: construirea de garduri de-a lungul coastelor feroviare, echiparea punților cu echipamente speciale de semnalizare, patrularea protecției zonelor periculoase. Până în prezent, procentul accidentelor este extrem de ridicat.

Ce este un vagon-bistro?

În ciuda duratei scurte a călătoriei, mulți pasageri se pot înfometa. În acest scop a fost creată o mașină bistro. Acesta este situat în centrul trenului, în numărul de mașină 5. Aici vă puteți relaxa pe deplin și relaxați-vă cu o ceașcă de ceai sau cafea, luați o cantitate mică de băuturi alcoolice și răcoritoare. De asemenea, pentru o gustare ușoară, sunt disponibile o varietate de feluri de mâncare fierbinți, gustări și deserturi. Iubitorii de trapeznichat pentru a admira picturile frumoase, puteți rămâne mai aproape de fereastră. Mașina este echipată cu zece mese în apropierea ferestrei. Dacă nu intenționați să stați liniștit și ați venit doar pentru a avea o gustare, atunci există două contoare de baruri.

Pasagerii cu probleme de sănătate sau pur și simplu nu doresc să-și părăsească locurile, pot să ceară întotdeauna angajaților Sapsan să cumpere și să le aducă alimente sau băuturi.

Principalul avantaj al trenurilor rapide Sapsan pentru călători este: viteza, liniștea și confortul. În ciuda ratei ridicate de evenimente tragice asociate cu mișcarea sa, el este la vârful popularității. În general, putem spune că trenul de mare viteză "Sapsan" este una dintre cele mai rapide și mai convenabile opțiuni pentru trecerea de la un oraș la altul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să alegeți numele potrivit pentru o vacă și numele de vițelCum să alegeți numele potrivit pentru o vacă și numele de vițel
Unde se află și ce mănâncă peștele?Unde se află și ce mănâncă peștele?
Nume de pseudonim pentru un cal: cum să numim un calNume de pseudonim pentru un cal: cum să numim un cal
Specificațiile cablului nymSpecificațiile cablului nym
Care pasăre este cea mai rapidă din lumeCare pasăre este cea mai rapidă din lume
Nume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioareNume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioare
Ce poate visa stația, visând peste o carte de visCe poate visa stația, visând peste o carte de vis
Care este cel mai rapid pește din lume?Care este cel mai rapid pește din lume?
Băieți și fete: alegeți nume de familie rare și frumoase pentru copiiBăieți și fete: alegeți nume de familie rare și frumoase pentru copii
Volumul de coșuri, caracteristicile structurale și prețurile produselorVolumul de coșuri, caracteristicile structurale și prețurile produselor
» » Tren de mare viteză "sâni de peregrini": descriere, viteză maximă
© 2021 amigdas.com