amigdas.com

Sisteme de dulap leurua merlen pentru depozitarea lucrurilor

Sisteme moderne de garderobăVine un moment în care este nevoie urgentă de a cumpăra un dulap. Toți oamenii iubesc că spațiul de locuit din jur este ordonat. Încărcând lucrurile în jurul dulapurilor mici din diferitele părți ale apartamentului, puteți uita unde și ce se păstrează la momentul potrivit. Și aruncarea de haine pe scaune, mese și canapele este, în general, înălțimea de iresponsabilitate. Concluzia sugerează - cumpărarea unui sistem de garderobă. Toate lucrurile vor fi stocate într-un singur loc. Dacă este necesar, puteți găsi ușor lucrurile potrivite.

Printre gama largă de oferte puteți găsi orice sistem de garderobă. Cu toate acestea, printre producători este deosebit de important de remarcat sistemele de garderobă ale binecunoscutului brand Leroy Merlin.

Sisteme de dulap Leroy Merlin: tipuri

Ce producătorul lui Leroy MerenLeroy Merlin oferă dulapuri din următoarele tipuri:

 1. panou;
 2. cadru;
 3. celulă;
 4. clasic.

Să vorbim despre fiecare dintre specii în detaliu.

Dulap de tip panou

Sistemele de depozitare de acest tip sunt considerate cele mai scumpe și "statute". Uneori există numit corpuscular.

Panourile decorative sunt păstrate pe pereți datorită profilurilor. Rafturile sunt atașate la aceste panouri. Datorită acestei idei de design, suprafețele rafturilor se ridică perfect în mod egal. Partea superioară a sistemului de vestiare este utilizată pentru depozitarea articolelor de acoperit capul, în partea centrală sunt așezate hainele, iar pe rafturile inferioare, de regulă, sunt puse pantofii.

Sistemul de rețea

În centrul sistemului de garderobă este un cadru metalic. Materialul este din aluminiu. Ea a făcut, de asemenea, paranteze pentru rafturi. Sistemul de dulap include cufere, rafturi și umerase. Se potrivește armonios cu design-ul camerei, realizat în stilul Art Nouveau sau high-tech. Designul este format din module, astfel încât este ușor de asamblat și dezasamblat. Lipsa partițiilor surzi face ca structura să fie ușor vizibilă. Puteți găsi lucrurile potrivite foarte repede.

Sistemul celular

Acest design pentru stocarea lucrurilor este, de asemenea, numit plasă, deoarece se bazează pe rafturi cu plasă și coșuri. Folosind suporturile de ghidare ele sunt atașate de pereți. Din lateral, se pare că coșurile și rafturile plutesc în aer - o vedere foarte spectaculoasă.

Acest design este foarte popular, ceea ce nu este surprinzător, deoarece are un design original original. Foarte ușor de prelucrat. Acesta include seturi specializate de rafturi și containere, datorită cărora puteți găzdui cu ușurință un număr mare de lucruri diferite.

Sistem de vestiare de tip clasic

Se compune din mai multe dulapuri din dulap din MDF (PAL). Acesta este cel mai faimos și simplu sistem. A fost cunoscută încă din timpul existenței URSS. Este construit din una sau mai multe dulapuri obișnuite.

Avantajele sistemelor de garderobă Leroy Merlin

De ce să alegeți produsele Leroy Merlin? Spre deosebire de construcțiile de depozitare a obiectelor fabricate de alți producători, sistemele de garderobă ale lui Leroy Merlin au o serie de avantaje.

 1. Care sunt avantajele unui sistem de garderobăForța de aderență. Design-urile lui Leroy Merlin cu un design elegant elegant au o mare putere. Se obține prin utilizarea unor aliaje speciale din oțel, fabricate de tehnologia modernă. De asemenea, atunci când facem niște elemente, se utilizează un copac.
 2. Optimizare. Folosind o zonă mică, puteți plasa o mulțime de lucruri. Și datorită numeroaselor coșuri, umerilor specializați și a rafturilor, puteți descompune rapid lucrurile în grupuri, ceea ce le va facilita foarte mult căutarea.
 3. Ventilația. În sistemele de garderobă Leroy Merlin nu se poate confrunta cu mirosul de lucruri "învechite", datorită ventilației excelente. Mirosul pur și simplu nu se poate acumula în astfel de construcții.
 4. Instalare. Colectarea și dezmembrarea structurii dulapului nu va fi dificilă pentru nimeni. Nu trebuie să vă faceți griji că în timpul mișcării nu va trece prin ușa noului apartament. Cu designul dulapului Leroy Merlin, acest lucru nu se poate întâmpla.
 5. Diverse accesorii. Folosindu-le puteți construi propriul sistem de stocare pe baza propriilor considerații și a propriilor nevoi.

Elemente ale sistemului de garderobă

Leroy Merlin oferă multe elemente și componente diferite, pe care le puteți cumpăra imediat sau cumpăra mai târziu.

 • Ce elemente sunt prezenterafturi. Pot fi achiziționate în formă finită. Sunt fabricate din metal, plastic sau lemn. Pentru interioarele hi-tech pot fi realizate chiar din sticlă. Dimensiunile rafturilor și numărul de rafturi din ele sunt determinate de dorința clientului.
 • rafturi. Ele pot fi comandate separat de întreaga construcție a rafturilor. Pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale. Dimensiunile pot fi, de asemenea, arbitrare. De asemenea, sunt populare transformatoarele de raft - ele sunt foarte convenabile și funcționale.
 • Puteți să comandați un design pentru depozitarea completă a hainelor. Experții cu experiență sunt întotdeauna gata să propună tipul de garderobă potrivit pentru dvs. și să vă sfătuiască echipamentul corespunzător pentru acesta.
 • În Leroy Merlin puteți alege o varietate de capacități, destinate depozitării articolelor de îmbrăcăminte și lucruri. Există diferite tipuri de cutii decorative și pliabile. Ele pot fi folosite pentru a stoca instrumente, lucruri, jucării pentru copii. Separat, merită menționate casetele destinate depozitării stradale.
 • Pentru dulapurile din Leroy Merlin puteți alege diferite rafturi, tije, umerase și coșuri.
 • Este necesar să se spună separat despre panourile destinate fabricării mobilei. Încă există o gamă de fațade de mobilier și mecanisme interne pentru montarea mobilei.
 • Uși glisante pentru construcția dulapurilor. Acestea vă permit să economisiți în spațiu și sunt convenabil de folosit. Materialul pentru fabricarea ușilor culisante poate fi diferit - plastic, sticlă sau lemn. Datorită acestui fapt, ușile glisante permit sistemului de stocare Merlen să se potrivească armonios cu orice interior al apartamentului sau casei. Și utilizarea suprafețelor oglinzite pe ușile glisante va extinde vizual camera.

concluzie

Pentru a contacta rețeaua de magazine Leroy Merlin este cea mai simplă soluție la problema cumpărării unui sistem de garderobă. Având încredere în acest brand bine-cunoscut, puteți alege cu ușurință o modificare a structurii dulapului care corespunde gusturilor dvs. Nu uitați că poate fi îmbunătățită constant datorită varietății de componente. Du-te la magazin.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Bar rack și scaune pentru bucătărie în leurua merlenBar rack și scaune pentru bucătărie în leurua merlen
Alegerea unui dulap ieftin pe balcon. Fotografie a structurilor finiteAlegerea unui dulap ieftin pe balcon. Fotografie a structurilor finite
Door-acordeoane și trăsăturile acestora, alegerea "leurua merlen"Door-acordeoane și trăsăturile acestora, alegerea "leurua merlen"
Catalog de chiuvete de bucătărie în leurua merlenCatalog de chiuvete de bucătărie în leurua merlen
Caracteristici de alegerea dulapuri cu ușile louvered în leur amerleneCaracteristici de alegerea dulapuri cu ușile louvered în leur amerlene
Sortarea balustrelor din lemn în magazinele din rețeaua leurua merlenSortarea balustrelor din lemn în magazinele din rețeaua leurua merlen
Tabletă spălată în bucătărie: alegeți din catalogul de leurua merenTabletă spălată în bucătărie: alegeți din catalogul de leurua meren
Varietate de uși de interior în leurua merlenVarietate de uși de interior în leurua merlen
Placi din leurua merlen: mostre pe podea din catalog, prețuriPlaci din leurua merlen: mostre pe podea din catalog, prețuri
Scara leurua merlen modular: asamblare, instalareScara leurua merlen modular: asamblare, instalare
» » Sisteme de dulap leurua merlen pentru depozitarea lucrurilor
© 2021 amigdas.com