amigdas.com

Dimensiunile gardului de piatră metalică

Shparketi pentru garduriGardul metalic pentru astăzi este unul dintre cele mai populare materiale pentru construcții. Gardurile din acest material sunt caracterizate de rezistență, durabilitate, rezistență la condițiile meteorologice nefavorabile și așa mai departe. Dimensiunile, tipurile de material și alte caracteristici ale gardului metalic - toate acestea trebuie cunoscute înainte de instalare.

Tipuri de garduri metalice

Garduri pentru garduri în dependență de la producători diferă în grosimea oțelului, tip de acoperire cu zinc și polimeri. Cel mai adesea în vânzare sunt următoarele tipuri de garduri, concepute pentru construirea de garduri și alte structuri:

  • Cum de a consolida shpaketnikiModificarea lui Barrera. Un material de foaie popular este fabricat din oțel gros de 0,5 mm, acoperit cu un aliaj de aluminiu, siliciu și zinc. Profilul dezvoltat într-un mod special oferă rezistență și rigiditate suplimentare. Acoperirea este aplicată cu o pulbere pe ambele părți ale benzii, apoi este arsă într-un cuptor. Filmul creat împiedică dezvoltarea coroziunii. Această specie are proprietăți mari de consum și aspect eficient.
  • Eurotaketnik "Nova" este o bară profilată cu 16 nervuri de formă trapezoidală în secțiune. Lățimea barei este de 115 milimetri, înălțimea profilului este de 18 milimetri. Riglele marginilor gardului împiedică deteriorarea în timpul instalării și transportului, în condiții de siguranță pentru copii și animale. De asemenea, există o modificare cu un singur strat de acoperire "stejar auriu", care imită un arbore natural. Acestea sunt elemente decorative frumoase care pot deveni o adevărată decorare a oricărui sit.
  • "Econova" este o versiune democratică a modelului precedent. Există 12 rigidizări aici, marginile nu sunt laminate. În plus față de aluzinc, gardul este acoperit suplimentar cu un poliester mat sau lucios. Adesea se combină cu materiale precum cărămizi, piatră, blocuri de beton. Este în mare cerere în rândul consumatorilor.
  • "Lumina-M" este considerată a fi cea mai democratică versiune a gardului. Grosimea este de 0,4 milimetri, lățimea barei este de 70 de milimetri, cea mai îngustă și cea mai mică dintre speciile luate în considerare. Dezvoltat de concernul englez Corus. Noua acoperire Colorcoat este de două ori mai mare decât cea a concurenților săi, oțelul sub această acoperire devine incredibil de rezistent la coroziune. Ștampilarea specială protejează acest model împotriva falsului și deteriorării mecanice.

Există alte modificări, inclusiv în formă de M și în formă de U, precum și o bandă metalică UNIX. Toate acestea se încadrează perfect în locațiile de grădină și de dacha, arată în mod eficient, au indicatori fiabili în ceea ce privește rezistența și rezistența la deteriorare.

Garduri si bariere

Utilizarea unui pachetGarduri moderne din acest material sunt garduri moderne, versatile și durabile. Ele sunt potrivite pentru orice stil arhitectural și design, fie că este vorba de un mic sat de vacanță sau de o casă de țară mare. De obicei este instalat pe stalpi dintr-un tub metalic de profil sau combinat cu stâlpi de blocuri de beton sau cărămidă. Astfel de garduri, pe lângă rezistență și fiabilitate, nu necesită costuri operaționale semnificative.

Este, de asemenea, folosit pentru a umple spanurile atunci când se creează bariere combinate cu cărămizi sau beton. Prin urmare, puteți crea garduri solide, durabile și în același timp foarte elegante pentru toate zonele.

În cazul în care să cumpere

Costul unui gard poate fi foarte diferit. Aici este necesar să se ia în considerare următorii factori care afectează indicatorii de cost:

  1. Tipul de profil, în funcție de aceasta, utilizează o cantitate diferită de material.
  2. O varietate de acoperiri de polimeri, deoarece există diferite culori și grade de protecție împotriva coroziunii.
  3. Înălțimea barelor, deoarece depinde de consumul de metal.

Cum se montează un shpacketPuteți cumpăra diferite tipuri de bare de gard pentru garduri fie direct în magazine specializate, fie prin livrare automată, fie prin livrare prin Internet. Puteți consulta întotdeauna cu o companie specializată, alegeți cel mai bun model, nuante necesare și multe altele.

Stâlpul din metal este destul de practic, rezistă perfect condițiilor meteorologice și încărcăturilor mecanice. Există întotdeauna o gamă largă de culori, acoperiri și dimensiuni. Selectați materialul trebuie să se bazeze pe dimensiunea site-ului, capacitatea financiară necesară pentru acest material și acoperire. Și apoi gardurile de la gard vor dura o lungă perioadă de timp, care protejează împotriva nevoii de a patch-uri lacune și daune, și, de asemenea, nu va permite să depindă de condițiile meteorologice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege tipul și dimensiunea metalului pentru construcțiiCum de a alege tipul și dimensiunea metalului pentru construcții
Caracteristici de garduri metalice și garduriCaracteristici de garduri metalice și garduri
Garduri pentru o casă privată cu mâinile lorGarduri pentru o casă privată cu mâinile lor
Utilizarea plăcilor ondulate cu un model pentru lemn pentru garduriUtilizarea plăcilor ondulate cu un model pentru lemn pentru garduri
Un gard frumos pentru grădina din față cu mâinile taleUn gard frumos pentru grădina din față cu mâinile tale
Acoperim paturile de flori cu mâinile noastreAcoperim paturile de flori cu mâinile noastre
Cum să faci un gard cu mâinile tale la cabanaCum să faci un gard cu mâinile tale la cabana
Garduri din lemn pentru terase: tipuri, productie, fotoGarduri din lemn pentru terase: tipuri, productie, foto
Balustrade metalice pentru scariBalustrade metalice pentru scari
Caracteristici, avantaje și dimensiuni ale foii profilateCaracteristici, avantaje și dimensiuni ale foii profilate
» » Dimensiunile gardului de piatră metalică
© 2021 amigdas.com