amigdas.com

Garnitură ceramică pentru dinți: descriere și indicații

Căptușeală pe dinți înainte și dupăPlăci ceramice, care vă permit să îndepărtați defectele dinților - este furnir. Sunt plăcuțe ceramice pe dinți

. Ca orice alt dispozitiv dentar, acesta are un număr de prescripții și contraindicații.

Plăcile ceramice pe dinți sau plăci sunt furnir, care sunt atașate cu un clei special. Ajută la schimbarea culorii și face dinții mult mai albi decât drăguț. În plus, ele ajută la eliminarea prejudicii minore și forma corectă dinte.

Garnitură din ceramică pentru dinți: indicații, soiuri și contraindicații

Furnir pe dinți

În stomatologie există furniruri directe și indirecte. Ei au o bază ceramică. Fatadele directe sunt realizate direct în gura pacientului în cabinetul stomatologic, pe baza materialelor speciale.

Vasele compozite sau ceramica sunt create din oxid de zirconiu. Poate fi produs numai în condiții de laborator, sub presiune ridicată a temperaturii. În acest caz, ele sunt ideale pentru eliminarea diastemelor mici între dinți. Instalarea acestor furni pe dinții din față este o procedură obișnuită, deoarece orice îndoială va fi îndepărtată datorită unui zâmbet inteligent.

Căptușeală pentru dinți: de ce

Eliminarea defectelor cu furnirProtezele cu furnire vă permit să faceți mai multe proceduri eficiente.

 • Restaurarea defectelor achiziționate în smalț.
 • Restaurarea defectelor congenitale.
 • Eliminarea petelor de fluoroză.
 • Eliminarea tetraciclinei.
 • Transformarea dinților, întunecată ca rezultat al traumei primite și în tratamentul canalelor rădăcinilor prin metode vechi.
 • În prezența de jetoane.
 • Pentru a corecta un design greșit.
 • Pentru a ascunde prezența unui decalaj între rânduri.

Garnitură din ceramică pentru dinți: fabricarea și instalarea

Efectuarea căptușelii pentru dințiFatade ceramice sau căptușeală pentru dinți Este cea mai recentă realizare în domeniul stomatologiei ortopedice. Tehnica de a face față partea anterioară a dinților a devenit o metodă alternativă a coroanei ceramice întregi.

Produsul este realizat indirect, adică pentru obținerea căptușelii din porțelan, este necesar să se restabilească structura și să se facă direct în laboratorul dentar utilizând o distribuție existentă. În timpul examinării vizuale și în prima etapă a tratamentului, se va selecta culoarea produsului și va fi instalată o coroană temporară. Ea va ajuta la înlocuirea dintelui real cu un pacient, în timp ce se va realiza un furnir permanent.

Pentru a face ca produsul să iasă Un ortodontist durabil va elimina stratul de email, care va corespunde cu grosimea furnirierului viitor. În acest caz, stomatologii ridică mai întâi produsul și apoi îl fac. Prețul este negociat la începutul tratamentului.

Grosimea minimă a căptușelii este de până la 0,7 milimetri, ceea ce face posibilă o bună rezistență și stabilitate. În același timp, se dovedește a găsi o nuanță bună a produsului, astfel încât să se potrivească naturale și nu le-a acceptat nimic. Pentru a face acest lucru, ortodontiștii folosesc plăci mici. Pentru ca zâmbetul să fie cu adevărat strălucitor, este ales cel mai de succes culoare și mărime. Prețul tratamentului va depinde de cantitatea de muncă.

Procesul de fabricare a unei garnituri este de până la două săptămâni. În timp ce furnirul cu care pacientul trece de mult timp va fi făcut. În timpul primei sale vizite, el va fi oferit să instaleze o duză temporară pe dinții, care va fi îndepărtată atunci când se va face permanent. Pentru a stabili o construcție temporară este o manipulare obligatorie, deoarece după îndepărtarea stratului de email, este necesar ca acesta să devină sensibil atât la rece cât și la cald.

Înainte de instalarea unei structuri permanente, medicul dentist trebuie să evalueze locul în care va fi instalat. Ele trebuie să se potrivească strâns cu ea și să aibă forma și culoarea necesare. În plus, medicul ar trebui să verifice mușcătura și să noteze cât de bine furnirul va atinge restul dinților. Pacientul nu trebuie să simtă disconfort în timpul purtării unei astfel de plăci.

În acest caz, când acoperă complet un permanent, are forma și culoarea dorită, apoi furnirul este cimentat. Cimentul inutil pe dentiție este eliminat. Costul vinirov include toate manipulările efectuate cu pacientul.

Garnitură din ceramică pentru dinți: indicații

Eliminarea defectelor cavității oraleToată lumea dorește să aibă un zâmbet de la Hollywood, dar în cazul în care există, sunt atribuite furnir anumite serii de indicații. Acestea includ:

 1. Distanța între rânduri.
 2. Formă urâtă.
 3. S-a rupt și șters rândul.
 4. Diferite tulburări după tratamentul canalului radicular.
 5. Atunci când întunecarea și îngălbenirea smalțului dintelui.
 6. La culoarea nesatisfăcătoare a umplerii.

Utilizarea unei căptușeli ceramice este alternativă la coroanele nemetalice, care va efectua aceleași funcții.

Instalarea de furnir pe dinți

Variația căptușelii dințilorÎnainte de instalarea plasturelor ceramice, dentistul trebuie să mărească smalțul din toate părțile structurii. Acest lucru poate fi anterior, lateral și tăiere. În acest caz, este necesar să se introducă furnir pre-preparat pe suprafața dentară tratată. În acest caz, există mai multe soiuri tampoane dentare. Poate fi:

 • ceramică;
 • compozit;
 • Hollywood.

Porțelanul este instalat numai din exterior. Avantajele designului includ schimbarea culorii. Atunci când se utilizează băuturi colorante sau produse, acestea rezistă expunerii. ei Rezistența și durabilitatea structurii.

Structurile compozite sunt utilizate în majoritatea clinicilor stomatologice. La instalarea lor nu este necesară o ascuțire specială a smalțului dinților. În plus, instalarea de furnir, este posibil numai atunci când vizitează dentistul dintr-o dată. Dezavantajele sunt, de asemenea, colorarea de la alimente sau băuturi.

Tampoane din Hollywood sunt de câteva ori mai scumpe decât alte construcții. Ele nu necesită un efect greu asupra smalțului. Acestea fac atractiv pentru pacienți. La rândul lor, acestea pot fi efectuate ca fiind complete și incomplete. Ei își pot acoperi complet dinții cu un capac pe toate laturile. A servit un astfel de design, poate mai mult de douăzeci de ani. În acest caz, nu este nevoie de un interes special pentru tine și pentru îngrijire.

Garnitură din ceramică pentru dinți: avantaje

Eșantionare pentru dințiCa orice alt model dentar, acesta are o serie de avantaje. Să luăm în considerare principalele.

 1. La instalarea căptușelii, dinții nu sunt răniți.
 2. Plăcile sunt un produs foarte delicat, deci designul artificial nu este practic.
 3. Furtunul fabricat rapid.
 4. Ele sunt cât mai aproape de aspectul natural al dinților, ceea ce asigură aspectul lor frumos.
 5. Ele sunt rezistente la colorare.
 6. Ele sunt capabile să protejeze dinții de dezvoltarea cariilor.

Contraindicații ale plăcuțelor ceramice pe dinți

Garniturile ceramice pe dinți au o serie de contraindicații semnificative, care nu trebuie neglijate. Pentru ei este necesar să poarte.

 1. Carios leziuni, precum și prezența de parodontită. Pentru a instala proiectul, trebuie să rezolvați problema și numai după aceea faceți instalarea.
 2. În timpul distrugerii țesutului gingiilor, nu se plasează furnir.
 3. Bruxismul este una dintre contraindicatiile pentru instalarea de furnire. Deoarece aceasta este dependența unui om de a-și încleia dinții. Deoarece acest lucru este inacceptabil pentru o structură artificială, în prezența acestei boli, acestea nu sunt puse. Pentru că se pot rupe.

Dezavantajul designului este că se poate rupe. Dacă nu poate fi reparată, poate fi înlocuită numai cu una nouă. Suprapunerea poate fi instalată numai de un medic. După o examinare detaliată, dentistul își încheie concluzia. Dacă nu există contraindicații, precum și proteza nu este interzisă, medicul poate restabili mușcătura, zâmbetul și aspectul natural cu ajutorul căptușelii.

Îngrijirea și durata de viață a mucoasei dinților

La observarea depozitării garniturilor, precum și în timpul examinărilor dentare obișnuite, structurile artificiale pot dura până la zece ani. În unele cazuri, acestea pot dura mai mult. Dar merită să ne amintim că furnirurile necesită același înlocuire ca și cele reale. Prin urmare, cu grija corespunzătoare pentru ei, prețul lor de instalare și produsul în sine nu este mare. Deoarece durata lor de viață este lungă. În același timp, aceasta va depinde de modul în care pacientul planifică să aibă grijă de structură. Înainte și după operație, pacientul trebuie să respecte anumite reguli.

 1. Ei au nevoie de curățenie zilnică cu o pastă și o perie, precum și fire. Normele de igienă, care trebuie respectate, minimizează apariția plăcii și riscul de carii.
 2. Este necesară garnitura dinților pentru a îmbunătăți aspectul dinților. Pot rezista încărcăturilor grele, deci este mai bine să nu cumpărați nuci și să nu deschideți furnir cu cutii de băuturi. În caz contrar, trebuie să înlocuiți complet structura. Căptușeala dinților ar trebui protejată.

Ortodontiștii nu vor instala un design pe dinții bolnavi. În cazul în care pacientul are o leziune carioasă sau parodonțiu. Inițial, pacientul trebuie supus unui tratament și numai după curățarea planificată a cavității bucale vor fi instalate furnire. Doar după aceea, pacientul va putea simți un zâmbet plin de viață. Înainte de a consulta un specialist în acest domeniu, este posibil să instalați orice structură dentară, dar pacientul este recomandat să se supună unui diagnostic complet și numai după obținerea unor rezultate bune, să se instaleze căptușeala pe dinți.

Prețul mucoasei pentru dinți este considerabil. Dar dacă considerați că astfel de structuri vor dura mai mult de un an, vă puteți permite. Un furnir va costa cel puțin douăzeci și șapte de mii de ruble. Mulți pacienți sunt destul de suficienți pentru a instala mai mulți dinți frontali și acest lucru se va opri. De regulă, aceștia sunt cei trei dinți din față. Rareori cineva instalează toată dentiția de furnir.

Prețul acestui serviciu este ridicat datorită faptului că sunt folosite materiale de import de înaltă calitate. De asemenea, operațiunea se caracterizează printr-un proces complex și un timp de construcție lung. Poate că va dura mai mult de o lună pentru a instala furnițele în cele din urmă.

Specialiștii din acest domeniu disting mai multe moduri de a salva instalarea mucoasei dinților. Aceasta poate fi o derapare, precum și rate fără dobândă oferite de aproape toate centrele de stomatologie de astăzi. Puteți instala, de asemenea, numai acei dinți care se află în câmpul de vizibilitate și, prin urmare, economisesc. O alta optiune este de a ajunge la actiune, pe care clinicile de multe ori cheltui si salveaza chiar mai mult, pana la cincizeci la suta.

Corectarea mucoasei dinților

Îngrijirea suprapunerilor este, cel mai important, ceea ce trebuie să respectați pentru ca banii dvs. să fie cheltuiți în mod justificabil. Există mai multe reguli care nu trebuie neglijate.

 1. Refuzarea fumatului.
 2. Refuzați să mușcați obiecte grele, caramel, cochilii de nuci, fire și altele.
 3. Nu vă răniți.
 4. Să aveți grijă de cavitatea bucală. Îndepărtarea zilnică a dinților cu pastă de dinți și perie. Curățați spațiul dintre dinți cu un fir. Utilizați clătiți proiectați pentru structuri artificiale și multe alte modalități de a proteja mucoasa dinților și gurii de inflamație.
 5. Vizitați în mod regulat medicul dentist pentru curățarea de rutină a cavității bucale. În primele șase luni de la instalarea garniturilor ceramice o dată pe lună. În următoarele șase luni.

Cu toate regulile, chiar și cea mai mare sumă pe care o cheltuiți pentru instalarea plăcilor va fi rambursată în câteva luni. Cu o bună depozitare a structurii și o îngrijire, este posibilă o viață de până la douăzeci de ani. Principalul lucru este, de asemenea, instalarea corectă. Prin urmare, nu se recomandă salvarea instalației de furnir ceramic pe dentiție. Prin urmare, înainte de instalare, este recomandat să citiți recenzii despre clinică și medici care lucrează în el!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Furnizorii pe dinți: ce este, tipurile, descrierea și modul de a le puneFurnizorii pe dinți: ce este, tipurile, descrierea și modul de a le pune
Lumineers pe dinți: ce este, tipurile și cât de mult suntLumineers pe dinți: ce este, tipurile și cât de mult sunt
Medic dentist ortopedist - cine este și ce vindecăMedic dentist ortopedist - cine este și ce vindecă
Cerul dinți: ce este, avantajele coroanelor ceramiceCerul dinți: ce este, avantajele coroanelor ceramice
Cum să faci un zâmbet de la Hollywood: o descriere a metodelor și a prețului procedurilorCum să faci un zâmbet de la Hollywood: o descriere a metodelor și a prețului procedurilor
Fila în caracteristicile și caracteristicile dinteluiFila în caracteristicile și caracteristicile dintelui
Coroane de zirconiu în stomatologia modernăCoroane de zirconiu în stomatologia modernă
Avantajele instalării armăturilor ceramiceAvantajele instalării armăturilor ceramice
Coroana metalo-ceramică, cât sunt dinții din cermețiCoroana metalo-ceramică, cât sunt dinții din cermeți
Coroane pe dinți: tipuri principale și caracteristicile acestoraCoroane pe dinți: tipuri principale și caracteristicile acestora
» » Garnitură ceramică pentru dinți: descriere și indicații
© 2021 amigdas.com