amigdas.com

Pescuitul în Khanty-Mansiysk: ce fel de pește se găsește în râuri

Pescuit în Khanty MansiyskPescuitul din Khanty-Mansiysk atrage pescarii din toată țara. Fanii „Hunt liniștit“, va fi capabil să se bucure de acest proces pe malurile Irtysh, Ob, Lyapina și alte organisme de apă. În plus, există aer surprinzător de curat, peisaje frumoase și iazuri bogate în pești. Khanty-Mansi Zona Autonomă este un loc minunat pentru iubitorii de pescuit, cu o tijă de filare. În apele sale, puteți utiliza orice momeală: trolling ciugulesc activ biban si stiuca, momeala de obicei poti prinde plătică, Ruff, biban, crap, și, dacă este norocos, și sturioni.

Locurile "pește"

Pescuit în Khanty MansiyskCele mai mari rezervoare din regiune sunt râurile Irtysh și Ob. Și acesta din urmă este considerat unul dintre cele mai mari din lume. Irtysh este un afluent al Ob, cu o lungime de 4248 km, ceea ce face râul cel mai mare afluent din lume. Khanty-Mansiysk se află la intersecția dintre Ob și Irtysh.

În afară de acestea, în provincie există mai puține râuri: Konda, Big Yugan, Kazym, Pim, Sosva de Nord și altele.

Than Ob este bogat

Ob este considerat unul dintre cele mai mari râuri din lume. Curenții săi plini de abundență abundă într-o varietate de pești, iar insulele cu nisipuri sunt înlocuite de vegetație densă.

Pescuitul în Khanty-Mansiysk: ce fel de pește se găsește în râuri

Locuitorii locului glumesc că dacă scoți o găleată în râu, vei primi o găleată de găuri în loc de apă. Dar diversitatea de Ob nu se termină cu biban, există, de asemenea, stiuca, sturion, biban, șobolan, crap crucian și multe alte specii. Numărul total depășește 50 de titluri. Dar cele mai populare pește aici sunt burbot, muxun și sterlet.

Tema braconajului

Capturarea stiuca si bibanulFără permisiune specială pe râul Ob, nu este nimic de făcut. Pentru a captura sturionul siberian, care este renumit pentru caviarul sau, puteti obtine o amenda de pana la 1 milion de ruble sau o cita in fata curtii. Datorită acestor măsuri, în Siberia există mult mai puțini braconieri. Dar este posibil să pescuim aici dacă cumpărați o licență pentru a prinde un alt pește, de exemplu, sterlet sau nelma. Aproape de sate puteți să pescuiți șiculul și bibanul.

Tehnici de pescuit

Pescarii experimentați sfătuiesc pescuitul de pe țărm, cu ajutorul de filare, iar pentru peștii mari folosesc metoda de trolling. Pentru un pescuit eficient trebuie să aveți unelte de pescuit, care include o barcă, o filare puternică cu o momeală lucioasă și de înaltă calitate.

Trollingul va ajuta la capturarea unui pește mare de trofee, deci trebuie pregătit cu atenție.

Capturarea stiuca si bibanul

Deși știuca nu este o specie rară și poate fi prinsă în aproape orice corp de apă, aici poate fi uriașă - până la 10 kg, și uneori chiar mai mult.

Prindeți știuca aproape orice echipament. Principalul lucru este să alegeți locul potrivit și să aveți o mică dexteritate. De asemenea, trebuie să vă amintiți câteva reguli:

 • Pescuitul în IrtyshPentru a vâna în mod corespunzător pentru stiuca, este necesar să înțelegem cum va fi prins prădător. Există metode pasive și active: cu pasivul - gerbitele lui, cu activul - filarea și calea.
 • Dacă este aleasă prima opțiune, adică jockey-urile, este mai bine să înotați pe barcă și să prindeți un știuc în golfuri și estuare. Și este necesar să prindă peștele mic în avans ca o momeală pentru un stiuc și numai apoi du-te pentru a prinde un prădător.
 • În cazul în care alegerea a căzut pe ventilația staționară, atunci este mai bine să prindeți stiuca în păduri și în locurile corupte.
 • Dacă filarea este aleasă ca instrument principal, atunci trebuie să pescuiți în locuri cu un fund curat, de exemplu, pe orice râu Ob.
 • Pike - pește nemaipomenit, astfel încât orice momeli, cum ar fi o învârtire sau un twister, sunt potrivite.
 • În loc de linie de pescuit atunci când pescuitul de stiuca, este mai bine să utilizați o "panglică" și o leșie de oțel.

Perch, ca și stiuca, este un pește foarte comun care trăiește în aproape toate corpurile de apă, cu excepția râurilor de munte și a iazurilor cu apă foarte rece. În Ob este un biban de dimensiuni obișnuite. Pentru a prinde un prădător mai mare, trebuie să-i înțelegi preferințele. El locuiește în bazine de apă adâncă, chiar sub baraje și pepete, precum și pe râul. Puteți cunoaște mai bine locația sa, găsind locurile de acumulare a alimentelor sale.

Pentru a prinde o bastona este mai bună, în medie, pe rigiditate o tijă, și ca o momeală de a folosi poppers, turntables sau cicadas. Alegerea liniei nu este importantă - ea va fi atât țesută, cât și monofilă.

Crap, crap și șopârlă

Vara în Ob sunt capturați frumos crap și crap. Ca și în cazul prinderii altor pești, în primul rând este important să alegeți locul potrivit pentru pescuit. Principalul lucru pe care ar trebui să știți este că acești pești doresc să locuiască în locuri mai silențioase, spre deosebire de peștii ruinari. Printre aceste locuri se află gropi adânci, dărâmături de roci și copaci și alte locuri cu un curent slab.

Sosva de Nord

Iesiți mai bine pe sazana mai devreme sau dimineața. Este ușor să-i determinați habitatul prin străpungerea caracteristică a apei. Principalul lucru la prinderea crapului sălbatic este acela de a observa liniștea și de a alege uneltele care nu fac mișcări inutile. În rolul de momeală, orice poate fi util: de la orice cereale până la momeală specială pentru pești. Un buchet de viermi este folosit ca momeală.

Atunci când alegeți o linie de pescuit, trebuie să fiți atenți la lungimea sa. Trebuie să alegeți o opțiune de lungime medie, astfel încât masivitatea dispozitivului să nu sperie crapul în timpul mușcăturii. Atunci când pescuiește cu o tijă de pescuit plutitoare, linia de pescuit nu trebuie să fie mai lungă decât tija mai mult de 2 ori. În caz contrar, peștele o va rupe, chiar și o linie puternică de pescuit nu va ajuta.

Șalupul de pe acest râu impresionează cu dimensiunea sa. Dacă în alte ape puteți prinde specimene cântărind 1-2 kg, atunci există persoane de până la 6 kg.

Pentru a prinde biscuiți este recomandat în zona de satul Pervomaiskoye, pentru filare. Ar trebui să te miști pe o barcă.

Pescuitul în Irtysh

Pescuit în Khanty-MansiyskCurgerea acestui râu este considerată destul de calmă, prin urmare nu se recomandă utilizarea unor momeli masive. Irtysh este un râu larg, și este convenabil să călătorești cu barca pe el. Există o mulțime de sturioni aici: sterlet, sturion siberian, iar râul este bogat în specii de somon și crap. După cum reiese din recenzii, puteți folosi aproape orice fel de abordare pe Irtysh.

În Irtysh, bibanul este foarte bine prins aproape pe toată lungimea râului. De asemenea, vă puteți îmbogăți cu buzunar, care este prins aici în timpul zorilor sau după apusul soarelui. Puteți începe vânătoarea cu un vierme. În cazul în care mușcă prost, atunci trebuie să mergeți la momeală trăită. Acest lucru ridică șansa de a prinde un pește ruinat.

Ca momeală, puteți folosi:

 • Kashi.
 • Aluat.
 • Mazăre.
 • Grâu.
 • Leguminoase.

Sosva de Nord

Pescuit în Khanty Mansiysk FionUn număr mare de specii de pește de albine se găsesc în nordul Sosvei. În partea de nord a râului sunt prinse tugun, muxun, burbot, grayling și ide. Dar mai ales vin aici pentru un trofeu care ajunge la 12 kg. În plus, sunt crude și phyhyan.

De asemenea, faimos pentru pescuit este "heringul Sosva", care este puțin mai mare decât șprotul obișnuit. Ea are putine oase si este mai grasa decat de obicei.

Potrivit pescarilor, pescuitul cel mai interesant și eficient are loc în sezonul de toamnă. În plus, există o natură impresionantă care poartă haine de aur. Animalele se pregătesc pentru iarnă, iar peștii încep toamna zhor atunci când prick aproape la orice momeală.

Nu cu mult timp în urmă KhMAO nu a fost deosebit de popular printre pescari. Acum, oameni din toate colturile CSI vin aici. Pentru amatorii de pescuit din alte regiuni există un mediu confortabil, construit o excelentă bază turistică, unde puteți găsi, de asemenea, prognoza pentru musca de pește. În Khanty-Mansiysk este o bază, cum ar fi "viitor", "Bekdash", "Visiting diavolul", "Igrim", "Northern Lights", și altele.

Căile de pescuit sunt construite convenabil și vor conduce pescarul în cele mai bune locuri.

Sezonul de iarnă

ce fel de pește este în râuriPescuitul în KhMAO este popular nu numai în sezonul cald, dar și în timpul iernii. În special de multe ori pescari prinde în acest moment al anului, stiuca, bibanul și bibanul. Cele mai mari exemplare de trofeu se află la baza gropilor adânci. Pentru a pescui efectiv în timpul iernii, trebuie să știți topografia fundului bine. Sezonul de iarnă din această regiune începe la sfârșitul lunii noiembrie și se termină în primăvară. Durata sa totală este de aproximativ șase luni.

Pentru prinderea peștilor pradă se aplică zherlitsy, și prinde în principal pe mormyshechnuyu aborda. În întuneric, burbotul bate în mod activ.

Dacă în sezoanele călduroase nu sunt foarte active și nu sunt foarte active, atunci totul se schimbă în timpul iernii: este suficient să găuriți găuri în râuri și să tăiați exemplare mari.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
Pescuit excelent în Teritoriul KrasnodarPescuit excelent în Teritoriul Krasnodar
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Pescuitul pe râurile din regiunea KirovPescuitul pe râurile din regiunea Kirov
Caracteristicile pescuitului în TatarstanCaracteristicile pescuitului în Tatarstan
» » Pescuitul în Khanty-Mansiysk: ce fel de pește se găsește în râuri
© 2021 amigdas.com