amigdas.com

Pescuit în regiunea Ulyanovsk și Ulyanovsk

Pescuit în UlyanovskUnul dintre cele mai mari râuri din lume, Volga, trece prin teritoriul regiunii Ulyanovsk, a cărui lungime totală este mai mare de trei mii de kilometri. Aproximativ șaptezeci de specii de pești trăiesc în râu. Nu este surprinzător că pescuitul în regiunile Ulyanovsk și Ulyanovsk printre oaspeții regiunii este asociat cu Volga. Într-adevăr, majoritatea pescarilor sunt aici. Dar localnicii cunosc și alte locuri bune pentru pescuit, unde diversitatea speciilor de pești este probabil mai mică, dar și foarte interesantă.

Pescuit pe Volga în Ulyanovsk

Pe teritoriul regiunii Ulyanovsk, apa din Volga este relativ curată, astfel încât aici sunt mai mulți pești decât în ​​regiunile învecinate. În râul din apropierea orașului Ulyanovsk puteți prinde:

 • pește uscat;
 • bas;
 • Roach;
 • Ulyanovskiy Catchplătică;
 • Rudd;
 • crap;
 • ide;
 • știucă;
 • somn;
 • pescăruș;
 • plătică;
 • pește alb și alte specii de pești.

Pestele de pește vine și peste, dar rareori.

Subtilitățile de capturare

Pe Volga, localnicii sunt foarte pasionați de prinderea cretei. Ca momeală folosiți lipitori. Cele mai bune locuri de pescuit sunt spiturile și insulele mici de râu. Pescuiesc o tijă de pescuit plutitoare și cu o jumătate de duzină. Pentru o bună captură, locul este pre-alimentat.

Pescuitul bun se poate întâmpla la vârstnici. Aici, marele crucian, biban, tench și muscatura de șarpe. Crapul este prins pe dispozitivul de alimentare. Pentru momeală folosiți un orz, mango, aluat. În înălțimea zilei crucianul mușcă prost, este mai bine să vină pentru el dimineața devreme sau târziu seara.

Locuri bune pentru pescuit

Nu există o opinie clară despre cele mai bune locuri, fiecare pescar preferă un loc "personal" al lui, în care "peștii sunt cei mai buni". Dar există câteva puncte în care pescarii sunt de acord cu numărul mare de pești care locuiesc acolo.

Locuri de pescuit în UlyanovskRyleika este unul dintre cele mai bune locuri pentru pescuit în orașul Ulyanovsk. Acesta este situat pe malul Volga aproape de Ryleevsky coborâre. Aici capturile de somn, rame, zander. Cel mai adesea folosesc măgari cu bunuri bune. Pentru momeală aplicați viermi sau jigs. Cel mai bun moment pentru pescuit este dimineața și seara. Unii pescuiesc cu succes noaptea.

prihor. Iată piscinele din Volga. Pe tijele de pescuit plutitoare și plutitoare prindeți roach, biban, ide, podleschika, stiuca. Adesea pescuiește dintr-o barcă, din moment ce nu este ușor să aruncați o coardă de pe țărm - împrăștia tufișuri de stuf. Adâncimea de aici este mică, astfel încât momelile sunt folosite mici (wobblers, mici bryosny și valuri).

Natura în aceste locuri este frumoasă. Locurile de râu cu fundul nisipos, unde puteți înota, se întâlnesc. În pajiștile de coastă există multe păsări.

Pescuitul pe Sviyaga

Din anumite motive, mulți pescari nu merg la pescuit pe Sviyaga, crezând că nu există pește în ea. Acest punct de vedere este foarte surprinzător, deoarece râul este destul de mare. Este destul de evident că în el există multe pești.

Caracteristicile râului

Lungimea lui Sviyaga este de aproximativ patru sute de kilometri, lățimea maximă este de patruzeci de metri. Râul începe în cartierul Kuzovatovsky, curge de la sud la nord, se varsă în Volga. Apa din râu este folosită în mod activ pentru agricultură.

În Sviyaga există aproximativ douăzeci de specii de pești. Cele mai populare în rândul pescarilor locali sunt:

 • bas;
 • Peste în Sviyagacrapul crucian;
 • Roach;
 • plătică;
 • plătică;
 • roșu roșu;
 • crap comun;
 • somn;
 • ide;
 • știucă;
 • sabrefish;
 • Bursch.

Caracteristici de pescuit și cele mai bune locuri

Pe malul râului este foarte populară peștii rătăciți pe spinarea de pe țărm. Pe blyosny și wobblers veni peste un burr, un stiuca, o stiuca de stiuca. În primăvară, Cecenia se hrănește în mod activ cu Sviyaga. În toamna anului, pescarii locali preferă să prindă bibanul prin rotirea pe twisturi multicolore. În timpul verii, prindeți pâlnie mare: pe cani de vapoare, pe un hrana pentru animale - de pe țărm. Ca momeală folosiți terci de perle, porumb, mazăre. Uneori pescuiesc șuncă.

Râul este relativ convenabil pentru alegerea unui loc bun pentru pescuit. Există o mulțime de abordări pentru apă, dar pescarii locali preferă o bucată de râu din apropierea satului Linevka și se varsă lângă satul Dachny.

suburban. Există o mulțime de gropi de apă, de unde puteți pescui cu ușurință un stiuc. Îl prind pe prădător de la barcă la închisoare. Uneori mănâncă somnul și bâta. De asemenea, roachul și sincha intră pe tija de pescuit plutitoare. Cu toate acestea, aici sunt dezavantaje. În primul rând, există o autostradă și o cale ferată în apropiere, ceea ce creează o mulțime de zgomote. În al doilea rând, apa din scurgere este foarte murdară, astfel încât să nu puteți înota aici.

Aproape de satul Linevka se află bătrânul Sviyaga, în care se găsesc roșu, crucian, biban. Aici se prind de pe țărm și pe bărci.

Iazuri și râuri mici din regiunea Ulyanovsk

Nu departe de Ulyanovsk există mai multe iazuri cu pește. Unii dintre ei sunt plătiți.

Iazurile de lângă Ulyanovsk:

 • Iazuri lângă UlyanovskGuma. Iaz pentru o taxă, situat în cartierul Tsilninsky. În rezervor există crapuri mari și crap. Ei prind, în principal, duzele de plante.
 • Lacurile. Mai multe iazuri la periferia satului Ozerki din cartierul Cherdaklinsky. Puteți prinde crap și crap (deși mici). Ca momeală, un vierme este de obicei folosit.
 • Cherestea de stejar. Există mai multe iazuri în care există crap și crap. Ei prind pe tijele de pescuit și măgarii. Mucul de pește pe porumb, vierme și orz de perle.

Râuri mici:

 • Herald. Un mic râu din cartierul Tsilninsky. În Biryuch, localnicii pescuiesc dace, sintete și folosesc de obicei o tijă lungă. Ca momeală luați un vierme, o pâine, un aluat. Pe lingură și prins un cub.
 • Măciniș. Râul este un afluent al Surii și există foarte multe pești în apele sale. Aici au un autocolant, un cap roșu, un roach. Uneori, chiar și un stiuca vine peste.

În regiunea Ulyanovsk, puteți găsi multe locuri interesante pentru pescuit. Firește, cel mai popular dintre pescari este râul Volga. Dar în iazuri mici și râuri, puteți prinde, de asemenea, un pește mare. Pentru pescuitul bun este recomandat să se familiarizeze cu prognoza brizei din regiunea Ulyanovsk. Acest lucru se poate face pe Internet pe site-urile rybalku.ru, gdekluet. net, aborigen.org și altele.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea TulaCele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
În cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea SaratovÎn cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea Saratov
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Râuri și lacuri din regiunea Nizhny NovgorodRâuri și lacuri din regiunea Nizhny Novgorod
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
Pescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popularPescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popular
» » Pescuit în regiunea Ulyanovsk și Ulyanovsk
© 2021 amigdas.com