amigdas.com

Pescuitul în Kolomna și Kolomna

Pescuit în KolomnaPână în prezent, pescuitul este unul dintre cele mai populare tipuri preferate de recreere. Toată lumea apreciază ceva în această afacere. Unul oferă plăcere revizuirii capturii, altele precum procesul în sine, iar peștele este tratat simplu ca un bonus plăcut. Potrivit pescarilor, ziua petrecută pentru pescuit, ca urmare a vieții, nu este luată în calcul.

Locurile de pescuit pe care oamenii le aleg pe baza preferințelor personale. Se plătesc, în cazul în care captura este garantată, sunt gratuite, ca norocos. Unii pescari vânează pentru un fel de pește, caută locuri specifice în rezervoare, Alții merg doar să asculte tăcerea.

Mai jos este o poveste despre unul dintre cele mai bune locuri pentru pescuit și recreere în Rusia - cartierul Kolomensky din regiunea Moscovei. Cu toate acestea, în acest moment, el a redenumit deja districtul urban municipal Kolomna, dar, în esență, nu se schimba. Situat în regiunea Moscovei, la 110 km sud-est. Clima moderată continentală are o odihnă plăcută.

Rezervoarele din districtul Kolomensky

Pe teritoriul regiunii există 17 râuri și 75 de lacuri și iazuri.

Principalele iazuri includ râul Moscova, Kolomna, Oka și Severka. Toate acestea aparțin bazinului râului Oka. Pentru pescarii interesați sunt în principal Oka, Moscova, Sturgeon, Osenka și lacul din Sychevo.

Rezervoare principale

  • Ceea ce distinge pescuitul în KolomnaRâul Moscova. Bâzâit bun de rame, stiuca, roach. Este necesar să fii prudent pe rezervorul dat în timpul morii de gheață. Datorită descărcării apei de către rezervoare - Istra, Ozerninsky și altele - condițiile de gheață sunt adesea instabile, pot duce la pierderea proprietății și accidentelor pescarilor. Este considerat unul dintre râurile puternic poluate.
  • Râul Oka. Cea mai frumoasa dintre râurile Kolomna. Locuri pitorești foarte luminoase. Râul este curat în ceea ce privește poluarea chimică, spre deosebire de alte râuri din district. Ea curge peste Rezervația Prioksko-Terrasniy. Cel mai preferat loc pentru pescuitul pescarilor din regiunea Moscovei. În plus față de amatori, pe river se desfășoară și pescuitul industrial. Acest lucru a redus drastic populația de specii valoroase de pește - pește alb, beluga și sturion. Practic, acum sunt Gusters, asp, șopârlă, crucian, somn, ide, bâzâit, chub, ruff, stiuca.
  • Râul Severka. Se caracterizează printr-un curent foarte rapid, multe baraje și păduri de salcie. În mare parte se duc la știucă și cocoș. Alți reprezentanți ai ihtiofaunei sunt puțini în număr. Vara râul este îngroșat cu stuf.
  • Râul Kolomenka. Un râu mic și puțin adânc, înfășurat de-a lungul stepei. Un interes deosebit pentru pescar nu provoacă. Locurile pentru odihnă și pescuit sunt puține.

Râuri și lacuri 3 și 4 categorii

  • Cum sa alegi un echipament de pescuitLacul din apropierea satului Sychevo. Apa în ele, de regulă, este tulbure, deoarece adâncimea lacurilor este mică, nu există curenți, mulți turiști se odihnesc pe plaje. Printre altele, există o extracție industrială de nisip. Cu toate acestea, un număr mare de prădători - șopârlă și biban, și însoțitor de pește - crap, crap. Prindeți mai bine în locuri înverzite de vegetație, departe de turiști și de industriași.
  • Râul Sturgeon. Peștele se rotește, în orice moment al anului, puteți obține o captură bună. Aici specii vii, cum ar fi crap, cub, tench, gudgeon, gusher, ruff, multe stiuca si biban. Înainte de construcția centralelor hidroelectrice din secolul trecut, speciile de sturioni au vizitat stațiunile de reproducere din Sturgeon, aparent acest fapt a servit drept bază pentru numele râului. Ice se ridică la sfârșitul lunii noiembrie.
  • Râul Osenka. Locurile sunt frumoase, multe ferme piscicole și centre turistice sunt pe malul râului. Nu există specii de pești valoroși. Baza este crapul crucian.

Înainte de a merge într-o călătorie de pescuit

Pescarii experimentați recomandă înainte de a vă deplasa în zona Kolomna pentru a afla care va fi vremea în zilele următoare. Din acest factor depinde atât alegerea echipamentului, cât și probabilitatea unei mușcături. Sunt iubiți, luând în considerare fazele lunare și activitatea peștilor cu luni.

Pescuitul în cartierul Kolomna

Cum să pescui în mod corespunzătorDe ce a fost ales districtul Kolomensky din regiunea Moscovei pentru povestea pescuitului? În monitorizarea principalelor știri și rapoarte privind succesul pescarilor amatori, precum și pe cele mai bune locuri de odihnă, Kolomna. Cele mai mari exemplare ale trofeelor ​​râului și lacului sunt exploatate acolo.

Pescuitul continuă pe tot parcursul anului. În primăvară, roaba se dă cu bună știință, dând naștere la Mutenka. Apoi vine crapul. După-ide. La sfârșitul verii, există o mulțime de știucă și rahitism. Cu debutul de vreme rece, mai ales pe timp de noapte, burbot, ruff, biban și biban vin. Cu alte cuvinte, nimeni nu rămâne fără o captură. Cu toate acestea, așa cum se spune, trebuie să cunoașteți locurile, fără a fi nicăieri. Cele mai renumite sunt în apropiere de satul Zarudnya, în zona strict Kashirsky pod, Zibrov și Serpukhov.

Mai ales pescarii disting zona Kolychevo. Aici trofeele vor fi bâzâi, zander și ide. Trebuie remarcat faptul că în acest loc sunt mulți braconieri. Un număr mare de locuri de pescuit.

Vă puteți relaxa și puteți pescui întotdeauna în suburbiile regiunii Moscova. Pescuitul în ele este plătit. Costul, de regulă, nu depășește o mie de ruble. Pe unele locuri pentru pescuit au oferit cazare confortabilă. Printre organizațiile care oferă servicii de pescuit plătite, o mulțime de concurență, prin urmare, prețul rezonabil, spre deliciul fanilor să stea cu o tijă de pescuit. Se dezvoltă o rețea de unități alimentare, multe hoteluri, pensiuni, centre turistice, case particulare. Pentru o odihnă bună există toate condițiile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
În cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea SaratovÎn cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea Saratov
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Pescuit excelent în Murom și în zonăPescuit excelent în Murom și în zonă
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
Pescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popularPescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popular
Oka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea RyazanOka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea Ryazan
» » Pescuitul în Kolomna și Kolomna
© 2021 amigdas.com