amigdas.com

Descrierea și capacitățile mașinii l 76 900

Mașină de șlefuitMașinile de măcinat aparțin categoriei de dispozitive care au posibilități largi de aplicare. Ele pot fi folosite nu numai în producția industrială, ci și în scopuri casnice. În ultimii ani, multe soiuri de astfel de mașini au apărut pe piață. Printre acestea, produsele fabricate de Interskol sunt bine stabilite.

Mașinile de rectificat din acest brand sunt concepute pentru o gamă largă de lucrări. Ele pot fi folosite pentru materiale negre și finisaje. Compania dezvoltă în mod regulat noi soluții pentru gama sa, astfel încât consumatorul de astăzi are posibilitatea de a alege din gama acestui producător orice tip de dispozitiv, precum și accesorii pentru el pentru diverse sarcini.

Principii de utilizare

Principiul de utilizare a mașinii de șlefuitÎn varianta tradițională, polizorul orbital este un dispozitiv compact electric cu un plan de lucru la capăt. Funcția unității principale de lucru poate fi, de asemenea, realizată prin plăci speciale de șlefuire, benzi și perii. În timpul funcționării, dispozitivul efectuează mișcări circulare și oscilante, eliminând astfel neregularitățile de suprafață. Cu această mașină puteți:

 • Taie bucăți de materiale - țevi metalice și alte structuri robuste;
 • Efectuați prelucrarea brută a materialelor, inclusiv cele cu o rugozitate mică a suprafeței;
 • îndepărtați stratul vechi.

Întreaga varietate de mașini de rectificat poate fi împărțită în două grupe:

 • Mașini de tocatgospodărie. În execuția sa, aceste dispozitive compacte nu cântăresc mai mult de 3 kg. Acestea diferă în ceea ce privește puterea redusă, ușurința în manipulare, siguranța și nu necesită pregătirea utilizatorului înainte de utilizare. La acest grup de aparate de măcinat poartă bulgara clasică, dar și un număr de alte mașini.
 • profesional. La acest grup de echipamente de măcinat este obișnuit să se includă nu numai mese de lucru de producție voluminoase, ci și mostre manuale compacte. Mașinile pentru uz profesional au o gamă mai largă și o putere sporită. Ele au, de asemenea, funcționalitate avansată. Dar datorită productivității ridicate și consumului de energie, numai persoanele cu pregătire specială ar trebui să lucreze cu ele. La clasa mașinilor de aplicație profesională este obișnuită includerea tehnologiei periilor, precum și a celor mai multe mecanisme specializate.

Majoritatea soiurilor de astfel de dispozitive, prezentate pe piața internă, pot fi utilizate nu numai în producție, ci și în scopuri casnice.

Avantajele și dezavantajele tehnologiei

Mașinile de șlefuit, inclusiv modelul LSM-76 900, au un număr de avantaje care le disting de alte dispozitive similare. Dintre acestea, cele mai relevante pentru utilizatori sunt:

 • Dezavantajele și avantajele mașinii de rectificatSimplitatea și siguranța funcționării.
 • Nivel ridicat de performanță.
 • Capacitatea de a executa tăierea și măcinarea materialelor de orice duritate - lemn de esență tare, metal, piatră.
 • Calitate ridicată a rezultatului final.
 • Abilitatea de a efectua procesarea rapidă a oricărei suprafețe - cele mai multe modele suportă viteze de până la 250 m / s.

În același timp, aceste dispozitive au și anumite dezavantaje:

 • Deficiențe de interpolare LMM 76 900Costul ridicat al versiunilor profesionale, precum și accesoriile pentru ele.
 • Bounded funcțional. Există foarte puține mașini de șlefuit pe piață, care pot fi folosite ca perii, centuri și versiuni orbitale datorită utilizării atașamentelor înlocuibile. Majoritatea dispozitivelor propuse nu au această capacitate.

Costul ridicat al mașinilor de rectificatÎn rest mașinile de acest tip oferă proprietarului beneficii concrete și sunt mai preferabile în comparație cu vechile echipamente mecanice. Acestea se caracterizează printr-o productivitate ridicată și permit economisirea timpului pentru realizarea proceselor de producție. Poate că unii cumpărători pot găsi costul unor astfel de mașini prea mari, dar este destul de posibil să recupereze pentru 2-3 luni de funcționare activă.

Instrumente și materiale utilizate

Principala caracteristică distinctivă a mașinilor de măcinat este faptul că acestea nu pot fi folosite ca dispozitive de sine stătătoare. Eficientă Operațiunea este posibilă numai în combinație cu un set de accesorii suplimentare speciale. Cel mai adesea un astfel de pachet conține:

 • Perii destinate mașinilor cu perii universale sau speciale.
 • Culele de măcinat.
 • Cercurile de petale.
 • Plăci și echipamente de bandă.
 • Discuri de slefuire pentru prelucrarea suprafetelor din piatra, metal si lemn.

Materiale și unelte utilizateVersiunile separate pot include dispozitive suplimentare. De exemplu, modelul LSM 76 900 vine cu un aspirator încorporat, prin care vrăjitorul poate menține curățenia la locul de muncă. De asemenea, în mașina de rectificat pot fi incluse pungi de praf de unică folosință sau reutilizabile.

Modelele individuale vin cu piese de schimb, dar uneori trebuie achiziționate separat. În acest din urmă caz, este necesar să se abordeze cu atenție alegerea acestor elemente și să se bazeze pe parametrii de produs specificați de producător. Accesoriile pentru fiecare tip de echipament vor avea caracteristicile lor.

Tipuri de mașini de rectificat

Mașinile de tăiat moderne sunt foarte diverse, deoarece fiecare model are anumite caracteristici de design și funcționalitate. Listați cele mai frecvente tipuri de dispozitive:

 • Luminozitatea unghiulară 76 900 interpolarecolț. Cunoscut sub numele de bulgară. Scopul principal este de a efectua lucrări de reparații și construcții. Ca suprafață de prelucrare, în acest aparat este utilizat un disc abraziv.
 • vibrație. În aceste dispozitive, se folosesc folii speciale pentru șlefuirea suprafețelor. Mașinile de acest tip sunt destinate lucrărilor de finisare.
 • deltă. O varietate de mașini de măcinat, care funcționează pe același principiu ca și versiunile vibratoare. Diferența dintre ele este că mașinile din clasa delta sunt folosite în principal pentru măcinarea locurilor greu accesibile. Cea mai eficientă modalitate de a face față acestei sarcini este placa specială utilizată în proiectarea lor.
 • curea. Ca suprafață de acționare pentru prelucrarea materialelor, se utilizează o panglică, care se deplasează de-a lungul rolelor speciale. Mașinile de acest tip sunt concepute pentru finisarea primară a suprafețelor. În această categorie de mașini de șlefuit, modelul LSM 76 900 de la Interskol sa dovedit bine.
 • multifuncțională. Sunt mașini universale care susțin lucrul cu diferite tipuri de duze.
 • polizare. Varietate de bulgară, diferită de versiunea standard, cu cuplu mai mare și viteză redusă. Excelent pentru șlefuirea suprafețelor dure cu o duritate foarte scăzută.
 • direct. Tipul de mașini care sunt utilizate pentru tratarea suprafețelor cu un disc de măcinare. Acest element este bine fixat paralel cu corpul. Potrivit pentru o gamă largă de activități.
 • Masini de slefuitperie. Spre deosebire de alte modificări, ele oferă cel mai înalt nivel de confort atunci când se îndepărtează vopselele vechi și alte straturi similare din materiale, atunci când este necesară reciclarea lor. Din punct de vedere al designului, acestea sunt mașinile de șlefuit pentru lemn. Este adevărat că nu folosește o duză dreaptă, ci o perie obișnuită rigidă.
 • excentric. Dispozitive de utilizare universală, în care tratamentul de suprafață se realizează datorită mișcărilor rotative și vibraționale ale discului. Cea mai mare distribuție a fost în finisarea și construcția profesională. Utilizatorii privați sunt foarte rar utilizați.

Trebuie remarcat faptul că în oricare dintre categoriile de mai sus puteți găsi mostrele cele mai interesante dezvoltate de companii eminente specializate într-un astfel de domeniu. Un exemplu frapant al acestui lucru este polizorul de bandă Interskol LSM 76 900.

Descrierea de LSM 76 900 Interskol

Descrierea LSM 76 900 InterskolProba de înaltă performanță, creată inițial pentru o gamă largă de sarcini. Modelul va fi capabil să satisfacă pe deplin nevoile nu numai a maeștrilor profesioniști, ci și a începătorilor. Toată lumea poate învăța cum să se ocupe de această tehnică, inclusiv una care nu are o pregătire specială. Acest lucru se datorează celei mai simple operații a acestui mașină de șlefuit, care nu necesită prezența anumitor cunoștințe.

Domeniul de aplicare

Modelul se descurcă perfect cu șlefuirea și netezirea suprafețelor mari și a suprafețelor mari. Poate fi folosit pentru a alinia pereții, a elimina rugozitatea, a crea suprafața cea mai netedă și, de asemenea, pentru ascuțirea obiectelor metalice mici.

Caracteristici principale

Caracteristicile polizoruluiBelt șlefuitoare Interskol echipat cu un motor electric puternic, care suporta viteza benzii la nivelul de până la 250 de metri pe minut, ceea ce face posibilă nu numai să se ocupe de rapid orice suprafață, dar, de asemenea, pentru a reduce numărul de defecte.

Această mașină susține lucrul cu benzi de mărime 75 × 533. Aceste caracteristici au un material consumabil pentru măcinare, utilizat în majoritatea mașinilor de șlefuit cu bandă. Din aceasta rezultă că, cu ajutorul acestei mașini, puteți efectua cu succes majoritatea diferitelor lucrări create de producător pentru această clasă de dispozitive.

Caracteristici de design

Pentru a înlocui centura de șlefuit, nu este nevoie să folosiți unelte speciale de casă. Tot ce trebuie să faceți este să rotiți șurubul special și să slăbiți tensiunea benzii și, după instalarea celei noi, cu ajutorul șurubului de mai sus, banda este strânsă pe suprafața tălpii.

Designul modelului utilizează o conductă specială de ramificație, care păstrează locul de muncă curat. Acest element vă permite să conectați un dispozitiv de colectare a prafului sau un aspirator la dispozitiv, după care puteți elimina rapid toată praful acumulat în dispozitiv.

Mașina este echipată cu un buton de pornire cu o blocare specială pentru a preveni oprirea accidentală a aparatului dacă utilizatorul eliberează butonul de pornire. Această opțiune este indispensabilă pentru o muncă îndelungată.

Recomandări pentru utilizare

Recomandările mașinii de rectificat pentru utilizarePentru a asigura funcționarea ridicată și fără probleme a LSM Interskol, este suficient să respectați regulile elementare pentru o manipulare sigură a polizorului. Pentru a face acest lucru, citiți instrucțiunile de utilizare înainte de a utiliza pentru prima dată. Producătorul acordă o atenție deosebită faptului că, înainte de a porni dispozitivul, este necesară centrarea corectă a centurii de rectificat. Acest lucru se întâmplă foarte simplu datorită prezenței corpului de regulatori speciali, tragerea care poate fi poziționată experimental în mijloc.

Rezumă

În ultimii ani, mașinile de rectificat au extins semnificativ domeniul de aplicare al aplicației. Dacă mai devreme ar putea fi îndeplinite numai în întreprinderile industriale, atunci astăzi consumatorii obișnuiți sunt interesați de ele. Tehnologia de șlefuire este produsă de mai multe companii, iar fiecare sortiment poate fi găsit o mulțime de mostre interesante. Dintre acestea, merită remarcat modelul LSM 76 900, fabricat de Interskol.

Acest producător este specializat în producția de echipamente de înaltă calitate și fiabile. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că acest model este unul dintre cele mai populare pe piață. Pentru a-l face un ajutor adevărat și pentru a ajuta foarte mult la lucrul la lustruirea suprafețelor, trebuie să știți caracteristicile sale, precum și regulile de lucru cu acest echipament.

La urma urmei, oricare ar fi aparatele de calitate, în cazul nerespectării normelor de bază și orientările conținute în manual, chiar si slefuire masina de la firma Interskol poate eșua rapid.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Mașină de șlefuit: soiuri, caracteristici și principiu de funcționareMașină de șlefuit: soiuri, caracteristici și principiu de funcționare
MACHINI DE SUDARE: descriere, caracteristici și prezentare generalăMACHINI DE SUDARE: descriere, caracteristici și prezentare generală
Masina de debitat cu laser pentru lemn si placajMasina de debitat cu laser pentru lemn si placaj
Mașini de rectificat cilindrice pentru metalMașini de rectificat cilindrice pentru metal
Mașini de măcinat cu masă: tipuri și principii de funcționareMașini de măcinat cu masă: tipuri și principii de funcționare
Mașină de șlefuit cu bandă abrazivă: auto-asamblareMașină de șlefuit cu bandă abrazivă: auto-asamblare
Cum de a ascuți un burghiu: mașină de rectificat pentru exerciții cu mâinile taleCum de a ascuți un burghiu: mașină de rectificat pentru exerciții cu mâinile tale
Caracteristicile procesului de slefuire si lustruire a metaluluiCaracteristicile procesului de slefuire si lustruire a metalului
Dispozitivul și tipurile de mașini de grosime pentru lemnDispozitivul și tipurile de mașini de grosime pentru lemn
Circular circular pentru lemn interskolCircular circular pentru lemn interskol
» » Descrierea și capacitățile mașinii l 76 900
© 2021 amigdas.com