amigdas.com

Standardul standard 8240 97 pe canalul de oțel laminat la cald

GOST pe canalCa și pentru orice produs, pentru canal (oțel laminat la cald) există, de asemenea, GOST 8240 97. Cu ajutorul său, fabricarea de instrumente utilizate în diferite domenii de construcție și reparații este reglementată. Documentul conține aproximativ 10 pagini și 6 tabele, în care sunt informații și instrucțiuni detaliate referitoare la produs. Cu unele modificări, standardul general acceptat este încă în uz.

Începutul documentului

GOST pe canal începe cu o indicație, când și de cine instrumentul a fost dezvoltat. Începutul documentului conține informații despre cine a votat pentru adoptarea sa. Standardul a fost elaborat în Ucraina de comitetul tehnic interstatal pentru standardizarea Institutului de Cercetare a Metalelor. În 2001, a început să opereze pe teritoriul Federației Ruse.

Vizitator 8240 97

În plus, domeniul de aplicare al standardului este indicat. În acest caz, canalele sunt fabricate din oțel laminat la cald de la 50 la 400 de milimetri în lungime și de la 32 la 115 de metri în lățime. După descrierea introductivă, urmează parametrii și dimensiunile de bază ale produselor laminate la cald.

Principalii parametri și dimensiuni

Secțiunea Canal GOST 8240 97 prin geometrie și dimensiuni se efectuează după cum urmează:

 1. Utilizator de canal 8240 97Având o înclinare a marginilor interioare ale rafturilor;
 2. Cu marginile rafturilor, paralele între ele;
 3. Economic, cu linii paralele disponibile;
 4. Serie de tip luminos;
 5. Aplicare specială.

Caracterizat de produse și o serie de alte cantități, care descriu canalul până la cel mai mic detaliu. Printre acestea se numără grosimea peretelui și a rafturilor, înălțimea componentei, rotunde rotunjite de tip intern și pentru raft.

Datele din tabele ca exemplu

Pentru fiecare tip de canal, există un tabel separat cu dimensiunile specificate ale parametrilor. Cu toate acestea, următoarele sunt comune în fiecare dintre ele:

 • Oaspete 8240Numărul seriilor de canale;
 • Înălțimea și lățimea produsului;
 • Raftul și grosimea peretelui;
 • Radii au fost legate de rotunjire;
 • Distorsiunile disponibile pe raft;
 • Canal de oțel laminat la cald, gost 8240 97Momente de inerție plus rezistență;
 • Radius al aceleiași inerții;
 • Greutatea contorului produsului;
 • Valorile planului de referință, publicate pentru axe;
 • Momentul pentru jumătate de secțiune.

Axele, ale căror valori pot fi găsite în materialele de referință, sunt X-X și Y-Y. Radiografiile curburilor și gradientilor luate în considerare pentru aspectul intern al fețelor sunt folosite pentru a construi calibre. În profil, acestea nu sunt de obicei controlate.

Panta fețelor laterale de tip interior ar trebui să fie cuprinsă între 4 și 10 procente. Canalele creează o lungime de 2 până la 12 metri. Dacă doriți să realizați o construcție de dimensiuni mari, de comun acord cu producătorul, puteți face astfel de produse:

 1. Lungimea măsurată;
 2. Lungimea multiplă a formei dimensionale;
 3. Lungimea inegală;
 4. Limita de lungime.

Pentru fiecare parametru care caracterizează canalul, există intervale de valori proprii și deviații limită. Dar chiar și aici există niște nuanțe. Așadar, deviațiile limită în grosimea peretelui pentru canalele aparținând seriei Y și P nu trebuie controlate.

Note de bază

Utilizator de canal 8240 97La sfârșitul documentului este o listă de note importante, fără a se ține cont de faptul că producția și controlul calității produselor nu pot fi pline. Astfel, toate canalele trebuie să fie în stare tăiată, tăierea tăiată nu trebuie să depășească lungimea produsului și limitele altor dimensiuni specificate. Curbura structurii ar trebui să fie de 0,2% din lungimea sa.

Limitele abaterilor de greutate nu trebuie să fie mai mari de 4% în raport cu întregul lot și nu mai mult de 6% în raport cu un singur specimen. Dimensiunile și forma geometrică a canalului trebuie monitorizate la o distanță de 500 sau mai multe milimetri de la capăt. Înălțimea este verificată în planul peretelui, iar grosimea este controlată la capătul profilului.

Separatorul canalului canal 8240 97

Standardul de stat este un document important în producerea de produse și structuri similare. Vă permite să monitorizați toate procesele care apar și să alegeți cea mai bună opțiune în funcție de nomenclatura specifică. Înlocuind standardul din 1989, acest document a devenit mai perfect și, cu ajutorul acestuia, puteți crea un produs de calitate care să răspundă nu numai dorințelor clientului, ci și standardelor de producție de stat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
GOST 7417 rotund din oțel inoxidabilGOST 7417 rotund din oțel inoxidabil
Gost pe oțel hexaedric, dimensiuniGost pe oțel hexaedric, dimensiuni
Descrierea oaspetelui 380-2005 pe oțel carbonDescrierea oaspetelui 380-2005 pe oțel carbon
Cablurile de oțel dublu de către oaspetele 2688-80Cablurile de oțel dublu de către oaspetele 2688-80
Domeniul de aplicare și avantajele foii laminate la caldDomeniul de aplicare și avantajele foii laminate la cald
Are canal îndoit și varietatea saAre canal îndoit și varietatea sa
Burghiu spiralat 10903 77Burghiu spiralat 10903 77
Greutatea canalului laminat la cald 16 pe metru de funcționareGreutatea canalului laminat la cald 16 pe metru de funcționare
Canal: tipuri, producție și domeniu de aplicareCanal: tipuri, producție și domeniu de aplicare
Caracteristici de oțel laminat la caldCaracteristici de oțel laminat la cald
» » Standardul standard 8240 97 pe canalul de oțel laminat la cald
© 2021 amigdas.com