amigdas.com

Apă caldă prosop de apă: care este mai bine pentru a alege, comentarii

Tipuri de șine de prosop încălziteDacă ați început o reparație în baie, schimbarea echipamentului va deveni în mod inevitabil una dintre etapele sale. Încălzitorul pentru prosoape de baie este un tub zig-zag atașat la unul dintre pereții toaletei, al cărui scop este menținerea temperaturii optime a aerului în cameră și uscarea prosoapelor. Fără acest atribut important, este destul de dificil de gestionat, totuși, nu este atât de ușor să o alegi. Despre ce încălzitoare pentru prosop sunt mai bune, vom vorbi în acest articol.

Scopul și caracteristicile șinelor încălzite pentru prosoape

Fără îndoială, înainte de a merge la magazin pentru o alegere, Merită să vă familiarizați cu gama modelele existente de pe piață și o varietate de modele de la diferiți producători, citiți recenzii pe forumuri și determinați tipul de cărucior prosop încălzit.

Tipuri de șine de prosop încălzite

Există mai multe tipuri de șine încălzite pentru prosoape. Principala diferență dintre ele este sursa de căldură.

  1. Materiale utilizate la fabricarea șinelor încălzite pentru prosoapeȘină pentru prosop de apă este opțiunea tradițională și cea mai populară pentru uscarea prosoapelor în băi. Este o țeavă zigzag instalată pe un perete de baie și conectată la un sistem public de alimentare cu apă. Un astfel de dispozitiv va fi cel mai bugetar în curs de desfășurare, Cu toate acestea, neajunsurile sale sunt evidente: atunci când apa caldă este oprită, încălzitorul pentru prosoape va deveni rece și, prin urmare, inutil.
  2. Dispozitiv electric înlocuiește treptat șinele pentru prosoape de apă. Diferența este aceea funcționează autonom, indiferent de alimentarea cu apă caldă la domiciliu. Pe baza numelui dispozitivului puteți ghici că sursa de încălzire a acestui dispozitiv este de energie electrică. Acest dispozitiv este mult mai scump decât primul, deși instalarea acestuia este mai puțin consumatoare de timp și consumatoare de timp.
  3. Șină de toaletă combinată încălzită combină principiul funcționării apei și a dispozitivelor electrice. Secretul funcționării sale în încălzitorul electric încorporat, capabil să mențină în permanență temperatura apei calde în interiorul aparatului, indiferent de alimentarea cu apă caldă a sistemului de construcție a casei.

Scopul căii ferate de prosop încălzit

Uscătorul de prosoape are mai multe funcții.

În primul rând, este, desigur, un uscător pentru prosoape și alte lenjerie. Faptul este ca in bai nivelul umiditatii este intotdeauna crescut. Prosoapele atârnate de cârlige obișnuite nu se vor usca, creând un miros neplăcut. De aceea, prosoapele sunt cel mai bine uscate, special concepute pentru acest dispozitiv.

Încălzitorul pentru prosoape este un radiator de căldură care are o suprafață mare. Prin urmare, aceasta va oferi baie cu un microclimat confortabil, ceea ce înseamnă că atunci când părăsiți baie sau duș, nu veți acoperi cu "gâscă" de la rece.

Alegerea încălzirii potrivite pentru prosop, vă veți proteja baia de formarea de ciuperci pe pereți, precum și preveniți condensarea pe suprafețele oglinzii camerei.

Plecând de la funcțiile enumerate ale încălzitoarelor de prosoape, putem spune cu încredere că sarcina lor principală este de a oferi confort, confort și curățenie în baie.

Material pentru realizarea cărămizii de prosop încălzit

Ce încălzitoare pentru prosop sunt mai bune?Cea mai simplă și mai tradițională versiune a unui prosop încălzit, care se găsește în aproape toate clădirile cu apartamente, este o conductă obișnuită cu alimentare cu apă caldă, curbate de un zig-zag. Un astfel de dispozitiv are dezavantaje evidente. În primul rând, aspectul său. Sunt de acord, acest dispozitiv este puțin probabil să se încadreze în interiorul de design al baie. În al doilea rând, desigur, calitățile de lucru.

De aceea astăzi, în calitate de încălzitoare pentru prosoape se folosesc dispozitive separate, numite "radiatoare de design". Dispozitivele radiatoare pot fi fabricate din mai multe materiale:

  • oțel inoxidabil;
  • oțel negru protejat;
  • metale neferoase (cupru, alamă, aluminiu).

Dispozitive de apă și electrice ale șinelor de prosop încălzite

Dispozitivele din oțel inoxidabil sunt instalate aproape peste tot, deși au un dezavantaj - Vulnerabilitatea impurităților conținute în apă. În aer liber, ele pot fi lustruite, vopsite sau cromate. Cea mai mare parte a bugetului este versiunea colorată, însă merită considerată faptul că ei își vor pierde destul de repede aparența. Într-adevăr, un radiator durabil este un dispozitiv cromat.

Uscătoare de prosoape din oțel negru din interior sunt acoperite cu un compus special, care previne dezvoltarea procesului de coroziune. La exterior, dispozitivul nu este diferit de cel din oțel inoxidabil.

Unitățile pentru care se utilizează cupru sau alamă sunt foarte frumoase și atractive, cu toate acestea, durata lor de viață utilă este destul de scurtă. În acest caz, trebuie să alegeți între frumusețe și calitate.

Pentru a face alegerea corectă, merită să studiați în avans intervalul propus și recenziile utilizatorilor.

Water Energy Mix Prosoape încălzitoare: comentarii

Caracteristicile șinelor încălzite pentru prosoapeMixerul de energie este una dintre cele mai accesibile și populare opțiuni pentru uscarea prosoapelor. Este un înlocuitor simplu și convenabil pentru o bobină standard. Designul tradițional în formă de U cu adăugarea mai multor piese simple are multe avantaje. Prezentarea elegantă și avangardă a acestui dispozitiv va fi punctul culminant al oricărei băi. Datorită aranjamentului convenabil al țevilor și a formei închise, Prosoapele și lenjeria nu vor cădea pe podea în timpul uscării. Pentru fabricarea șinelor încălzite pentru prosoape se utilizează oțel inoxidabil de calitate alimentară. Materialul rezistent la uzură și rezistența la coroziune rezistă cu ușurință mediului agresiv al sistemelor comune de alimentare cu apă din casă.

Schimbând încălzitorul prosopului vechi în baie, trebuia să fac noua versiune mai convenabilă pentru utilizare, precum și aspectul atractiv. Dar, cea mai importantă condiție a fost prezența unui număr mare de secțiuni, unde puteai usca chiloți și șosete pentru bebeluși. În cele din urmă, am ales "Energy Mixer" cu două planuri. Din câte știu, este produsă la St. Petersburg. Prețul unui astfel de dispozitiv este puțin mai scump, deși dacă cumpărați printr-un magazin online, puteți găsi un preț identic.

Aceste încălzitoare de prosop sunt foarte confortabile și frumoase în design. Calitatea se bucură și la ea nu este nimic de crapat. Dar aș vrea nu a recomandat să luați încălzitoarele pentru prosoape cu rafturi, este mai bine să luați un standard obișnuit. Deoarece cel mai adesea apare problema în aceste rafturi. Nimeni nu poate da o garanție că aceste rafturi sunt instalate calitativ și bine etanșate prin gaura prin care au fost făcute. Chiar și producătorul oferă cea mai mică garanție, aproximativ 12 luni. Și după o anumită perioadă de funcționare, scurgeri au loc exact la articulațiile acestor rafturi.

Uscătoare de prosoape "Nika": comentarii

A achiziționat dispozitivul la începutul anului 2015 printr-un magazin online. Am observat imediat valoarea sa este ridicată, dar nu au regretat alegerea până acum. Configurația sa ne-a câștigat - colțul, are șapte arcuri largi în formă de arc pe ambele părți. Se încălzește perfect, în ciuda dimensiunilor uscătorului, barele încrucișate rămân fierbinți și aproape totul poate fi plasat. Rufele se usucă literalmente într-o chestiune de câteva minute.

Uscătoare de prosoape de la Sunerja: comentarii

Sunerja este unul dintre cei mai importanti producatori de dispozitive de uscare a prosoapelor. Oțelul inoxidabil este utilizat în fabricarea dispozitivelor. Într-o gamă largă de produse produse de compania "Sunderzha" include atât șine de apă pentru prosoape, cât și radiatoare electrice de design.

Repararea baiatului este un proces costisitor, obositor și deranjant. Ce pot spune despre noii veniți care s-au angajat să repare baia pentru prima dată și nu au idee cum să aleagă maeștrii, finisajele, aparatele de încălzire și instalațiile sanitare. Din sortimentul bogat și din opțiunile de alegere a fost posibil să fii nebun. Se poate spune cu certitudine că nu era necesar să suferi un singur element - cumpărarea unui încălzitor pentru prosoape. Majoritatea celor cu care am consultat, a recomandat dispozitivele companiilor Sunerzh și Nick.

După ce am deschis site-ul producătorului de încălțăminte pentru prosop Sunderzha din St Petersburg, am studiat propunerile sale, precum și feedback-ul. Ochii, în primul rând, desigur, fug, pentru că gama de modele de pe site este imensă - Orice clasă, design și stil. Există atât modele de apă, cât și electrice, disponibile în vânzare. Am ales una din opțiunile Sunerzhi "Galant" - pur și simplu, convenabil și multe secțiuni.

Încălzit suport prosop „Sunerzha“ compania are o înaltă calitate, realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, este suficient de ușor de instalat și are, probabil, cel mai important avantaj - un bun transfer de căldură, care este, dacă vă acasă totul este bine cu alimentarea cu apă, atunci el nu te va dezamăgi.

Înainte de a cumpăra verificați cu atenție părțile externe, asigurați-vă că nu există deteriorări mecanice, crăpături, zgârieturi, danturi pe carcasa aparatului. Nevăzut la momentul cumpărării, puteți avea probleme cu garanția. Singurul dezavantaj al încălzitorului pentru prosop Sunergi este costul ridicat, deși nu puteți cumpăra un lucru bun pentru un ban.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege prosoape pentru baieCum de a alege prosoape pentru baie
Prosoape de bucătărie și cum să le albă acasăProsoape de bucătărie și cum să le albă acasă
Bărbați pentru drumeții în saună și saunăBărbați pentru drumeții în saună și saună
Ce fel de încălzire electrică pentru prosop este mai bineCe fel de încălzire electrică pentru prosop este mai bine
Spălarea prosoapelor de bucătărie cu ulei vegetal: sfaturi și feedbackSpălarea prosoapelor de bucătărie cu ulei vegetal: sfaturi și feedback
Cum se spală un prosop de bucătărie: sfaturi la domiciliuCum se spală un prosop de bucătărie: sfaturi la domiciliu
Uscătoare de prosoape în baie: fotografiiUscătoare de prosoape în baie: fotografii
Accesorii frumoase și originale pentru băi. fotografieAccesorii frumoase și originale pentru băi. fotografie
Uscătoare de prosoape în baie: soiuri, fotografieUscătoare de prosoape în baie: soiuri, fotografie
Montarea unei șine de prosop încălzită în baieMontarea unei șine de prosop încălzită în baie
» » Apă caldă prosop de apă: care este mai bine pentru a alege, comentarii
© 2021 amigdas.com