amigdas.com

Privire de ansamblu asupra granitelor ușilor și a clienților

Caracteristicile și calitățile funcționale ale ușilor companiei GranitÎn lumea de astăzi, toată lumea vrea să se simtă în siguranță. Dar dincolo de asta, oamenii doresc, de asemenea, să fie liniștiți pentru posesiunile lor. Într-adevăr, este mai bine să oferiți casei dvs. o bună protecție decât să vă îngrijorați în mod constant de siguranța acesteia.

Unul dintre principalele obstacole în calea intrușilor este ușa din față. Acum, există multe companii implicate în fabricarea și instalarea ușilor. Cu toate acestea, în acest articol, ne vom opri la firma locală Granit și vom afla, de asemenea, despre produsele lor.

Compania LLC "Usi Granit"

Istoric și descriere a companiei GranitLLC "Doors Granite" a lansat producția de uși în 2009 în orașul Yoshkar-Ola. În același an, compania avea un site web oficial: dverigranit.ru. La momentul acestei scrieri (2015), producătorul ușii reprezentanță oficială la Moscova și site-ul corespunzător (bronydveri.ru).

Livrarea ușilor în acest moment desfășurat în trei orașe: Moscova, Novosibirsk și Sankt-Petersburg. Există posibilitatea de a comanda o ușă cu transport în alt oraș. Cu toate acestea, o astfel de livrare va fi gestionată de o companie logistică separată, astfel încât cheltuielile suplimentare sunt inevitabile.

Potrivit site-ului oficial, compania caută să facă ușile metalice de înaltă calitate la un preț rezonabil. Pentru a face acest lucru, aplicați controlul viguros al calității și echipamente moderne, care vă permit să reduceți costurile de producție. Conform managementului, această abordare ar trebui să ofere multă reacție pozitivă din partea clienților.

Produsele companiei

După cum reiese din numele companiei, LLC "Usile Granit" sunt angajate în producerea pură a ușilor. Produsele din metal numai. În prezent sunt disponibile următoarele modele:

  • Descrierea tehnică a soiurilor de modele de uși de granitUși cu prefixul "M" (Granit M1, M2, M2 granit-Lux, M3 și M5) - cele mai multe opțiuni de cost. Cu cât este mai mare numărul din prefix, cu atât designul este mai scump și mai sigur. Astfel, în cazul în care modelul este cel mai ieftin (granit M1) are o grosime a tablei de 1,6 mm, atunci cel mai scump (granit M5) au foaie 2, grosimea fiecăruia dintre care este egală cu 2 mm.
  • Produsele cu prefixul "T" (Granit T1, T2-Lux, T3, T3-M și T5) sunt opțiuni mai scumpe. Acesta diferă de modelele anterioare cu un număr sporit de încuietori, complexitatea lor și grosimea crescută a foii de ușă.
  • Modele "Dacha". Sunt destinate pentru case de tara. Ele nu sunt fixate prin sudare, ci prin instalarea acestora pe ancore.
  • Modele "Cabană". Recomandat pentru instalare în case particulare urbane. Caracterizat printr-o valoare mare (30 000 r.) Și grad ridicat de protecție (Șuruburile de securitate, tablă 2 oțel, supapa interioară și așa mai departe.).
  • Granit "Premium" - cele mai scumpe produse (de la 56 000 de ruble). Ușa de 150 de kilograme este echipată cu cea mai recentă tehnologie: un cilindru CISA, o mașină blindată, o coaste mărită cu grosimea de 82 mm, și așa mai departe.

Astfel, toată lumea va putea alege opțiunea potrivită pentru casa lor.

Recenzii clienți

Feedback pozitiv și negativ din partea clienților despre ușile de granitÎnainte de a cumpăra un lucru mai mult sau mai puțin grav, se recomandă studierea caracteristicilor acestuia, precum și citiți recenzii alți cumpărători. Din fericire, Internetul are o "mare" de astfel de oportunități. Dar, ca și în alte locuri, comentariile pur pozitive sunt afișate pe site-ul oficial al ușilor Granit, precum și pe site-urile partenere.

Dacă deschideți alte resurse de pe Internet, nu puteți vedea o imagine atât de luminată. Deși merită să recunoaștem că numărul de răspunsuri pozitive predomină peste numărul de afirmații negative de la alte adrese. Mult mai des este invers.

Ca momente pozitive, cumpărătorii indică cel mai adesea următoarele puncte:

  1. Calitatea produselor.
  2. Perioadă de garanție lungă.
  3. Varietatea gamei de modele.
  4. Un serviciu bun.

Cu toate acestea, în conformitate cu ultimul punct, de asemenea există și comentarii negative. În plus, în majoritatea cazurilor, clienții sunt, de asemenea, nemulțumiți de calitatea instalației, realizată de experții companiei "Granit".

Usa de intrare necesara, maxim 20.000 r. Mi-a placut modelul M2 de la compania Granite. La stație, comandantul a sosit la timp, însă au început probleme cu instalarea. În ziua în care au fost de acord, așa că nimeni nu a dorit să vină, explicând mai târziu acest lucru prin lipsa buclelor necesare. Admirați a doua zi - din nou, nimeni. Am sunat - sa dovedit că în depozit erau doar balamalele corecte și nu mai era nevoie de stânga.

Am decis să amânăm ședința pentru o altă zi. Ușa era adusă cu balamale, dar o floare de cireșe și aveam nevoie de o vrăjitoare. Au sugerat să se acopere cu un film de altă culoare. Mulțumesc, desigur, dar acest lucru este un nonsens.

Am contactat din nou managerul, m-am mutat la o nouă dată. Din nou, nimeni nu a dorit să vină. Ei spun că pur și simplu nu au avut timp. Prin aceasta, răbdarea mea sa încheiat, a refuzat ordinul. A primit doar 4 zile fără sens.

Am cumpărat o ușă Granit modelul M3 cu mai mult de 5 ani în urmă, la acel moment costa aproape 26.000. Desigur, cu instalarea au existat probleme și instalatorii nu au venit la timp. Dar ei încă au instalat calitatea ușii, se deschid fără dificultate și nu se gândesc să se rătăcească.

Îmi place foarte mult că modelul are o izolație excelentă a sunetului. Vecinii de pe podea, de multe ori dori să se pregătească să fumeze pe scara, și astfel nici fum, nici un zgomot în apartament nu se încadrează.

Lacate de calitate. În plus față de cele două principale, există și un stub care nu poate fi deschis din exterior. Gama de modele este diversă, toate produsele din granit sunt prezentate în mai multe culori, deci nu va fi dificil de ales.

Recent am cumpărat ușa "Granit". Arată grozav! Element interior interior solid! A văzut într-o zi acest lucru de la vecini și, prin urmare, eu însumi am vrut să-l cumpăr. Desigur, plăcerea nu este ieftină, dar crede-mă, merită.

Destul de potrivit pentru instalare într-o cabană sau cabană, deoarece nu există materiale datorate cărora produsul ar putea deveni inutilizabil din cauza vremii nefavorabile. În ciuda costului ridicat, prețul ia în considerare dezmembrarea ușii vechi și instalarea unei noi uși. De asemenea, oferiți cumpărătorilor o garanție de 10 ani.

Pluse: ornament forjat, metal bun, încuietoare excelentă.

Dezavantaje: costul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ușile de dolari - de ce este soluția perfectă pentru un apartament sau o casăUșile de dolari - de ce este soluția perfectă pentru un apartament sau o casă
Evaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din RusiaEvaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din Rusia
Usi Shtykov, alegeți produse de calitate din listăUsi Shtykov, alegeți produse de calitate din listă
Evaluarea producatorilor de usi metalice de intrareEvaluarea producatorilor de usi metalice de intrare
Ușile fervoarei: calitatea și abordarea profesionalăUșile fervoarei: calitatea și abordarea profesională
Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)
Feedback din partea clienților despre produsele "ușii din Belarus"Feedback din partea clienților despre produsele "ușii din Belarus"
Usi unice ale brandului italian barausUsi unice ale brandului italian baraus
Excimer la clinica de oftalmologie din MoscovaExcimer la clinica de oftalmologie din Moscova
Caracteristicile și feedback-ul despre ușile argumentelorCaracteristicile și feedback-ul despre ușile argumentelor
» » Privire de ansamblu asupra granitelor ușilor și a clienților
© 2021 amigdas.com