amigdas.com

Betoniere: tipuri de bază, criterii de selectare a dimensiunilor, producători

Cum de a alege un burghiu pentru betonSa demonstrat în repetate rânduri că cel mai potrivit dispozitiv pentru crearea de deschideri, nișe și găuri în structurile din beton este un perforator. Dar nu totul depinde de instrument. Cu o atenție deosebită este necesar să se abordeze alegerea dimensiunilor de burghie pentru un perforator. La urma urmei, acest lucru depinde în mare măsură de cât de repede se poate face față sarcinii și de cât de bun va fi rezultatul.

Diferența dintre burghiu și burghiu

Mulți maeștri de case s-au familiarizat de mult cu un puncher. De regulă, se recurge la acele cazuri în care este necesar să se efectueze forarea și cioplirea pentru rezolvarea sarcinii la îndemână. Perforatorul modern diferă de un burghiu convențional nu numai funcționale, ci și construcții. Este echipat cu un suport de blocare, conceput pentru a fixa vârfurile înlocuibile. Prin aceasta din urmă se înțelege o varietate de vârfuri, în formă de lame, burghie și bucăți.

Atunci când alegeți burghie pentru beton pentru un perforator, trebuie să fiți atenți și la dimensiunea acestora. Pentru unii, s-ar putea ca burghiul folosit în perforatoare să nu fie diferit de burghiul câștigător cunoscut, prin intermediul căruia este forat un burghiu. Cu toate acestea, în realitate nu este așa. Burghiul are o coadă lină, în timp ce în secțiune această secțiune are o formă complexă.

Criterii de selecție

Canelurile realizate sub formă de spirală au o claritate optimă, astfel încât să poată face o gaură în material. Dar aceste caneluri îndeplinesc o dublă sarcină - ele sunt, de asemenea, necesare pentru îndepărtarea în timp util a prafului și a miezului în timpul lucrului cu un perforator. În magazine puteți găsi astfel de modele de perforatoare, care au spirale triple. Cu toate acestea, atunci când alegeți dimensiunea burghiului În ceea ce privește betonul, ar trebui, în primul rând, să continuați cu obiectivele cu care vă confruntați.

Un alt semn că semănătoarea câștigătoare diferă de vârf, ceea ce face posibilă perforarea și dălțuirea materialelor dure. Dacă aveți la dispoziție un puncher cu trei moduri, îl puteți folosi ca un exercițiu obișnuit. Cu alte cuvinte, burghiele obișnuite sunt potrivite pentru acest instrument. Dar pentru a profita de ele, va trebui să instalați un adaptor, care este adesea furnizat cu multe modele de punchers.

recomandări

Cum de a alege un burghiu pentru betonÎn absența altor opțiuni, puteți să vă întoarceți și să instalați un burghiu în burghiu, cu condiția să acceptați modul de șoc. Dar nu vă așteptați la eficiența și productivitatea ridicată a acestei simbiozități. De asemenea, țineți cont de faptul că, după lucru, este posibil să aveți dificultăți în îndepărtarea burghiului de pe cartuș. Și nu întotdeauna încercările de a ieși din ele se termină bine. Așadar, fiți pregătiți pentru că trebuie să vă reparați vechea mașină de găurit.

Chiar dacă puncherul poate îndeplini cu succes sarcini complexe, producătorii nu au părăsit acest moment fără atenție și au oferit soluții îmbunătățite. Ca urmare, mai multe varietăți de mandrine de prindere rapidă sunt acum disponibile pe piață, destinate fixării duzelor de o anumită formă. Și orice tip similar Este permisă utilizarea numai la o anumită încărcătură.

Cele mai frecvent utilizate duze sunt următoarele tipuri:

  • plus;
  • max.

Soiuri de bord pentru betonEle sunt unite prin faptul că ele sunt fabricate în conformitate cu standardul SDS, care permite fixarea oricărui astfel de atașament cu o mișcare a mâinii. Dar, în forma pură de astfel de opțiuni în magazine este foarte puțin. Mai frecvent este versiunea intermediară a SDS-top-ului.

Pentru a selecta corect tipul de duză pentru un perforator, trebuie să consultați instrucțiunile. Din aceasta puteți afla ce instrument acceptă lucrarea. Și numai după primirea unui răspuns la această întrebare, puteți continua cu alegerea unui perforator. La urma urmei, dacă aveți la dispoziție un instrument care să sprijine lucrul cu o varietate rară de consumabile, atunci va trebui să fii un cumpărător de mult timp al unui magazin specializat, iar acest lucru pentru unii proprietari poate fi destul de problematic.

Rețineți că pentru fiecare tip de puncher există un set de burghie. Pentru o mai mare ușurință, toate modelele sunt clasificate în trei grupe principale: grele, medii și luminoase. Primele sunt ciocane, care pot fi utilizate numai cu duze potrivite.

Expertiză

Dacă aveți un perforator de clasă de mijloc sau de lumină, atunci pentru muncă va trebui să achiziționați un tip de tip plus. Dar barele max pot fi folosite numai pentru echipamentele grele.

Până în prezent, producătorii încearcă să răspundă nevoilor fiecărui cumpărător. Pentru a face acest lucru, acestea extind gama, adăugând la el toate adaptoarele noi care vă permit să introduceți drillers de o clasă în cartușul celuilalt.

Deși acest lucru este foarte convenabil, dar experții nu recomandă utilizarea unor astfel de soluții. La urma urmei, fiecare perforator a fost creat inițial cu așteptarea de a lucra cu o duză de o anumită dimensiune și greutate. Dacă nu se întâmplă nimic cu un puncher greu atunci când se folosesc astfel de consumabile, atunci mediul și lumina nu vor dura mult timp și vor necesita reparații în curând, costul cărora va fi destul de ridicat.

Dimensiuni populare ale găurilor

Care sunt tipurile de BoersDe cele mai multe ori, pentru luarea deciziilor legate de problemele gospodăriilor, cumpărătorii se prelinge, executați sub formă de exerciții obișnuite. Ele au o piesă de tăiere spirală, care îndepărtează independent din interiorul găurii elementele materiale distruse. O caracteristică distinctivă a burghiilor pentru un perforator pentru beton este o margine de tăiere foarte puternică, pentru fabricarea căreia sunt utilizate materiale de carbură. Această parte are o formă rotunjită, datorită căreia duza poate rezista unor sarcini de impact destul de semnificative.

Dacă aveți nevoie de o duză pentru o muncă profesională, căutați burghie pentru un perforator cu vârf de centrare și forme de lucru cu auto-ascuțire. Când veți cumpăra un burghiu pentru un ciocan pentru beton, amintiți-vă că acesta nu poate fi ascuțit, reparat și nivelat. În timpul funcționării, este necesar să se efectueze periodic pauze, în timpul cărora perforatorul trebuie răcit și spălat. În ciuda rezistenței ridicate declarate de producător, nu trebuie să uităm că burghiul este doar un material care poate fi consumat, de aceea este necesar să o faceți cu grijă.

Cel mai adesea pentru un perforator proprietarii cumpara burghii care au o dimensiune de 6 mm. Ele sunt oferite în pachete mici care nu conțin mai mult de 10 momeli. Înainte de a cumpăra acest dispozitiv, luați în considerare cu atenție spirala. Este de dorit ca acesta să fie cât se poate de răsucite. Atunci nu vei avea probleme cu îndepărtarea deșeurilor și, prin urmare, puteți crea rapid și eficient găuri în structură.

Cele mai puternice sunt boraxul, în care spiralele sunt răsucite în cea mai mică măsură. În magazine, cea mai comună opțiune - Burghie pentru perforator pentru dimensiunea betonului de 6 mm. Duzele, care sunt fabricate în conformitate cu standardul SDS-plus, au cel mai adesea un diametru al tijei mai mare de 10 mm. În ceea ce privește diametrul consumabilelor, acesta poate varia între 4 și 26 mm.

Lungimea duzei poate varia, ceea ce poate avea o valoare cuprinsă între 100 mm și 100 cm. Atunci când alegeți un consumabil, este necesar să luați în considerare nu numai lungimea burghiului, ci și coada. Dacă aveți nevoie de exerciții pentru a lucra pe beton, atunci nu neglijați recomandările unui specialist.

Pe puncher, aparținând clasei grele, este posibil să se instaleze duze cu un diametru de 18 mm. Valoarea acestui parametru pentru burghiu poate varia între 20-80 mm. Cu o astfel de duză, spirala este proiectată astfel încât să elimine eficient zgura, dar și să răcească suprafața cu care contactează în timpul funcționării.

Ce sunt BoersAstfel de consumabile adesea folosit ca un breakout. Ei pot distruge cu ușurință zidul în care este creată o ușă. Și, de asemenea, în magazine puteți întâlni și borax, făcute în formă de coroane. Acestea sunt concepute pentru a crea găuri pentru comutatoare și prize. Dacă sunteți interesat să cumpărați un burghiu perforator pentru beton cu diametre foarte mari (până la 65 mm), atunci în magazine puteți oferi sisteme complete proiectate pentru sarcini deosebit de dificile. De exemplu, dacă aveți nevoie pentru a crea găuri într-un perete armat de o grosime considerabilă.

Principalele soiuri de borax

Dimensiunile burghiilor pentru beton pentru un perforator sunt un parametru foarte important, care trebuie să fie acordat atenției în momentul alegerii. În același timp, fiecare proprietar nu va face rău să știți despre soiurile existente ale acestor consumabile.

  • Cum de a alege un număr de bițiDacă, de exemplu, trebuie să puneți cablajul electric în perete, cel mai bine este să achiziționați un burghiu pentru această lucrare. Vă va permite să faceți găuri în orice structură din beton, de orice diametru. În acest fel, puteți instala cu ușurință comutatoare, cutii de joncțiune și prize.
  • Un alt material consumabil suficient de consumabil este un bont plat, destinat forajului mai precis al structurilor de beton.
  • Unele operațiuni nu pot fi efectuate fără o daltă care are forma unui vârf. Acesta permite distrugerea cea mai eficientă a betonului.
  • Și, de asemenea, în magazine, puteți găsi o varietate de consumabile pentru perforatorul pentru beton, ca un burghiu de canal, care este ideal pentru montarea unui cablu electric.

Producatori de consumabile pt

După ce am studiat informațiile de mai sus probabil veți găsi mai ușor alegerea dimensiunilor potrivite pentru operații eficiente cu beton. Dar acest lucru nu este întotdeauna suficient pentru a obține un rezultat calitativ. Depinde mult de producătorul materialului consumabil pentru perforator. Până în prezent, Boers produce 14 întreprinderi. Toate aceste modele pot fi împărțite în două categorii:

  • borax de la producătorii oficial;
  • consumabile de design neoriginal.

Folosind o forajÎn cazul celor din urmă, nu se poate asigura calitatea produselor, deoarece producătorul nu prezintă un certificat de confirmare. Multe probleme apar de asemenea și cu originalul Boers. Un exemplu poate fi situația cu instalația DreBo Werkzengfabrik. În plus, că el produce exerciții sub propria sa marcă, acest producător furnizează și consumabile pentru alte companii bine-cunoscute - Wurth, Milwaukee, precum și Hitachi. Pentru a nu face greșeli, trebuie să te uiți nu numai la marcă, ci și la parametrii suplimentari, precum și la forma. Din cauza calității acestor produse nu va fi diferită.

Nu orice instrument poate face față sarcinii de găurire în structuri din beton. Mulți proprietari au fost mult timp convinși de cât de ineficient poate fi o forță convențională. De aceea, ei au cea mai bună soluție pentru ziua de azi - un puncher.

Avantajele forajelor de betonDar chiar și un perforator selectat corect nu garantează că va fi posibilă crearea rapidă a unei găuri în beton cu dimensiunile necesare. Mult depinde de burghiul folosit. Și pentru a alege nu este atât de simplu, deoarece astăzi le sunt oferite în magazine nenumărate opțiuni. Pentru a alege un burghiu pentru un perforator pentru beton de dimensiuni adecvate, este necesar să se ia în considerare atât tipul instrumentului, cât și natura sarcinii cu care se confruntă proprietarul. Dacă există o discrepanță, atunci nu putem garanta, că munca se va desfășura în mod corespunzător.

Și este recomandabil să abordăm această problemă nu numai, ci împreună cu un specialist cu experiență. La urma urmei, nu fiecare proprietar știe exact ce fel de burghiu este cel mai bine pentru a foraj material. Prin urmare, dacă nu doriți să experimentați amărăciunea dezamăgirii, încercați să studiați această întrebare cât mai atent posibil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un burghiu bun pentru metal: Dimensiuni și caracteristici ale burghiuluiCum de a alege un burghiu bun pentru metal: Dimensiuni și caracteristici ale burghiului
Cum de a alege puncherul potrivit pentru munca casnicăCum de a alege puncherul potrivit pentru munca casnică
Cum sa alegi un burghiu pentru placi ceramiceCum sa alegi un burghiu pentru placi ceramice
Cum să găuriți o gaură într-o țiglă cu atențieCum să găuriți o gaură într-o țiglă cu atenție
Burghie pentru lemn: tipuri și sfaturi de alegereBurghie pentru lemn: tipuri și sfaturi de alegere
Scopul și tipurile de burghie pentru metalScopul și tipurile de burghie pentru metal
Aplicarea unui burghiu de forajAplicarea unui burghiu de foraj
Caracteristicile și parametrii coroanelor pentru metalCaracteristicile și parametrii coroanelor pentru metal
Vibratoare pentru mâinile de betonVibratoare pentru mâinile de beton
Fabricarea unei mașini de găurit cu mâinile taleFabricarea unei mașini de găurit cu mâinile tale
» » Betoniere: tipuri de bază, criterii de selectare a dimensiunilor, producători
© 2021 amigdas.com