amigdas.com

Avantajul incintelor de duș unghiulare și dimensiunile revendicate

Cele mai comune dimensiuni ale cabinelorDorind să creeze condiții confortabile pentru viață, oamenii uită adesea o astfel de zonă de relaxare și confort, ca o baie. Este acolo ca o persoană să se poată regăsi în muncă rodnică, fiind acuzată de veselie pentru o zi întreagă. Este acolo unde se poate recupera și se poate relaxa după zilele lucrătoare. Prin urmare, la baie ar trebui să i se acorde o atenție deosebită. Desigur, nu este ușor, într-un spațiu limitat, să dezvoltați un zbor de gândire pentru a face tot ce doriți. Dar este posibil să economisiți spațiu instalând o baie care nu este familiară, ci un duș de colț care îndeplinește toate cerințele pentru efectuarea procedurilor de apă plină.

Astăzi, această baie are o atenție deosebită, așa că înainte de a alege ce să instalați și cum să planificați spațiul, trebuie să studiați toate opțiunile posibile și să alegeți singura soluție acceptabilă.

Alegerea formei cabinei de duș

Dacă dimensiunea băii este mică, atunci nu trebuie să faceți o greșeală cu alegerea formei dușului. Nu toate formele vor fi promova economisirea spațiului. Acum, pe piața modernă de produse sanitare, cabinele de duș de diferite forme sunt produse, deci nu este dificil să se aleagă cele necesare în fiecare caz particular.

 • Cabine duș colțar semi-circular.
 • Patru cabine de dus unghiulare.
 • Dreptunghiulare cabine de dus unghiulare.
 • Cabine de duș asimetrice angulare.

Specialiștii în proiectarea și proiectarea băncilor susțin că formele semicirculare de cabine de duș se potrivesc cel mai ergonomic în interior, economisind astfel spațiu.

Ce să caute atunci când alegi

Producătorul a prezentat până în prezent pentru implementare o cantitate imensă de produse sanitare care este greu să nu se piardă. Ceea ce trebuie în primul rând să acordați atenție atunci când alegeți un dispozitiv, cum ar fi un cabină de duș, pentru a nu fi dezamăgit. Aici este doar un mic lista de întrebări inițiale, care trebuie să setați vânzătorul.

 • Cum de a alege o cabină de dușÎn primul rând, trebuie să aflați țara producătorului (nu este întotdeauna ușor să ascundeți producătorul în unele cazuri, deci trebuie să solicitați ștampila producătorului pe produs sau pașaportul produsului, astfel încât producătorul să nu se îndoiască).
 • Aflați materialul produsului.
 • Nu sau prezența unui tavan în duș.
 • În cazul în care tigaie adâncă, apoi afla înălțimea și adâncimea produsului.
 • Clarificarea designului structurii.
 • Aflați ce funcții de bază și suplimentare sunt prezente în dispozitivul de instalații de încălzire care vă interesează.

Numai după ce au fost constatate toți acești parametri, este posibil să se decidă dacă o astfel de cabină de duș unghiulară este potrivită pentru camera potrivită.

Avantajele unui duș de colț

Alegerea dintre versiunea clasică a unei băi și a unui duș convențional trebuie să înțelegeți toate avantajele celei de-a doua opțiuni.

 1. Acest design are cel mai mic spațiu posibil pentru scopurile propuse.
 2. Reduce semnificativ fluxul de apă (pentru a umple apa de baie de care aveți nevoie de cinci ori mai mult).
 3. Timpul necesar pentru a face un duș este mai puțin decât o baie.
 4. Pe spațiul salvat în cameră, puteți instala dispozitive și structuri suplimentare.
 5. Designul modern al băii.

Pentru acele persoane care nu își pot imagina viața fără o baie, producătorii au furnizat modele alternative cu tava de mare, care este înălțime mai mare de treizeci de centimetri. Desigur, se întind pe deplin în acest palet un adult nu va fi posibil, dar, luând în considerare toate avantajele cabine de duș unghiulare, este dificil să nu le acorde prioritate în planificarea de reparații în baie.

Tipuri de cabine de dus colț

Cabină de dușCea mai comună incintă de duș unghiular este o structură dintr-un palet ceramic sau acrilic și pereți din sticlă. Pentru a preveni căderea apei în afara pereților cabinei, producătorii l-au echipat cu perdele, care pot fi făcute din sticlă sau din material artificial. Un scaun poate fi montat pe palet. În interiorul unei astfel de cabine nu există delicatese speciale pentru mixere și dușuri.

Dacă este un duș adânc, are, doar unul este diferit de cabina de duș obișnuită. Paletul de la el este folosit mai adânc.

Pentru tineret, o cabină de duș modernă a devenit foarte populară. În acest caz, chiar și paletul nu poate fi folosit, ci o scurgere directă în țiglă de pe podea. Doar dușul și ușile. Este atât simplă, cât și elegantă, dar și compactă.

Cabină de duș modernă - este ceva mai mult decât un simplu pomyvka înainte și după locul de muncă. În primul rând, este diferit de versiunile anterioare sigilate de construcție. În plus, această cutie este echipată cu un număr de funcții utile și nu foarte funcționale. De exemplu, iluminat, jetted căzi, telefoane și așa mai departe. D. Desigur, o astfel de construcție este scump, dar este justificat de mobilitate de box, care poate fi conectat în orice cameră de dorit în cazul în care există apă și electricitate.

Cele mai populare dimensiuni ale cabinelor de duș

Versiunea colțară a cabineiCada de baie cu cabină de duș se poate monta în orice interior, principala fiind că sunt disponibile dimensiunile necesare. Producătorii, desigur, în mod constant încercați să extindeți intervalul, astfel încât orice dorință a cumpărătorului să fie satisfăcută. Cu toate acestea, există cerințe privind dimensiunile cabinelor, care sunt cele mai des solicitate.

Dimensiunea 70 de centimetri

O astfel de cabină mică este construită în băi foarte mici, care nu erau destul de norocoși să aibă în această încăpere cinci pătrate de spațiu liber. O astfel de cabină nu poate fi cumpărată în magazin și, dacă este necesar, poate fi comandată.

Dimensiunea 80 cu 80 de centimetri

Această opțiune cele mai populare, deoarece mărimea se potrivește în baia clasică, care este prezentă în cele mai multe case standard. Și în spațiul salvat, puteți instala o mașină de spălat, care nu se va limita la mărimea acesteia.

Dimensiunea 90 cu 90 de centimetri

Această cabină este potrivită pentru persoanele mari care nu doresc să se simtă inconfortabil atunci când efectuează proceduri de apă. Dimensiunile mari ar trebui să fie verificate suplimentar de către specialiști, astfel încât în ​​cele din urmă nu a fost faptul că cabina de duș a scos tot spațiul liber al băii.

Dimensiunea 100 de centimetri

Aceasta este o dimensiune complet necompactă pentru apartamente și locuințe non-standard. Dar confortul și comoditatea acestei dimensiuni merg la un nivel complet diferit. Confortul și luxul sunt din ce în ce mai populare, astfel că aceste cabine sunt în căutare pentru cel care o poate permite.

Astfel, dușul de colț poate fi achiziționat pentru a economisi spațiu și dorința de a-și dota baia cu cea mai recentă tehnologie. Totul depinde de dimensiunea băii și de capacitatea financiară a cumpărătorului, iar producătorii vor avea grijă ca cumpărătorul să aleagă opțiunea corespunzătoare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un proiect de saună cu o cameră de relaxareCum de a alege un proiect de saună cu o cameră de relaxare
O baie bună sau un duș - ce să alegi?O baie bună sau un duș - ce să alegi?
Proiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stilProiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stil
Ecrane de baie cu propriile mâini: caracteristici, dimensiuni și fotografiiEcrane de baie cu propriile mâini: caracteristici, dimensiuni și fotografii
Proiectarea de băi cu cabine de duș: modele și fotografiiProiectarea de băi cu cabine de duș: modele și fotografii
Cabină de duș într-o baie mică: specificații și fotografiiCabină de duș într-o baie mică: specificații și fotografii
Caracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografieCaracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografie
Foto și prețurile pentru cabine de duș cu baieFoto și prețurile pentru cabine de duș cu baie
Alegeți cel mai bun design de plăci în baieAlegeți cel mai bun design de plăci în baie
Design interior și design interior al sălii de odihnă în baieDesign interior și design interior al sălii de odihnă în baie
» » Avantajul incintelor de duș unghiulare și dimensiunile revendicate
© 2021 amigdas.com