amigdas.com

Prezentare generală a inventarului pentru pescuitul de iarnă: distrugătorul de gheață Morse 130

Icebreaker MoraUn instrument important pentru cunoscătorii de pescuit pe gheață de iarnă este distrugătorul de gheață. După ce a înlocuit pielea inconvenabilă, a transformat procesul greu de pregătire într-un antrenament interesant înainte de pescuit. Piața de produse pentru iubitorii de pescuit de astăzi este gata să ofere șuruburi de gheață pentru fiecare gust și geantă. Din ce în ce mai mulți profesioniști preferă gheața de gheață Mora a producției suedeze. De ce e așa de bun?

Totul despre inventarul important

În lista de echipamente pentru pescuit în sezonul de iarnă, după cum urmează după importanță după tija de pescuit, desigur, există un spărgător de gheață. Fără ea, nu există absolut nimic de făcut în spațiul de apă înghețat. Dacă pescuitul de iarnă este într-adevăr capturat, atunci pentru a alege echipamentul necesar trebuie să vii foarte serios, astfel încât el a devenit un asistent real de mulți ani.

Tipuri de exerciții de gheață

Desigur, modernizarea produselor pentru astfel de produse tip popular sporturile de iarnă și recreerea nu se opresc. Firmele pentru producția de gheață încearcă în fiecare an să ne surprindă cu idei proaspete. Există următoarele tipuri de gheață pentru pescuitul de iarnă:

 1. Modele manuale.
 2. Motorizate.
 3. Șuruburi de gheață cu acționare electrică.

Primul tip este cel mai ieftin atât pentru importatorii, cât și pentru producătorii interni. Ușor de utilizat și fără pretenții în stocare. O atenție deosebită la alegerea unui instrument din acest grup ar trebui să acorde atenție greutății, unghiurilor corecte și ascuțirea cuțitelor.

Reprezentanți ai celui de-al doilea grup ar putea fi necesari dacă trebuie să forați gheață foarte groasă sau un număr mare de găuri. Gaura ideală este gata prin simpla apăsare a "gazului".

Produsele de tipul al treilea devin din ce în ce mai populare în Rusia cu fiecare anotimp. Cu ajutorul unui adaptor special, o șurubelniță este atașată la șurubul de alimentare și, în mod voit, acest om compact nu este în niciun caz inferior unui coleg motorizat.

Caracteristici cheie pentru alegerea

Fiecare pescar condus știe asta calitate echipamentele de pescuit și capacitatea de a lucra cu el - 90% din succesul total pe pescuit. Orice neajunsuri sunt întotdeauna, deci atunci când alegeți este necesar să decideți: "care dintre rele este mai mică". Ce trebuie să acordați atenție:

 • Diametrul.
 • Adâncimea de foraj.
 • Unghiul de ascuțire.
 • Greutatea ruperii de gheață.

Modelul universal

Dimensiunea peștelui este direct legată de alegerea diametrului ruperii de gheață. Aici totul este logic, indiferent cât de mare și înfometat este pește în iaz, pur și simplu nu poate fi luat de la gaura necorespunzătoare. În plus, puțurile cu un diametru mic îngheață destul de repede, în consecință, ele vor trebui să fie eliminate în mod constant, ceea ce nu are cel mai bun efect asupra cursului de pescuit. Prin urmare, burghiele cu gheață cu diametrul de 100 mm sunt alese în mare parte numai de către fanii pescuitului sportiv.

Universal este considerat a fi un burghiu, capabil să facă o gaură cu un diametru de 130 mm, fiind ideal pentru a prinde vreo pradă. Forarea cu ea nu este ușoară, dar puteți obține cel mai mare știuc fără dificultate.

Astfel de modele nu sunt renumite pentru greutatea lor ușoară, dar ele atrag viteza, forța și confortul. Instrumentul va multumi mai mult de un sezon. Un astfel de burghiu de calitate și funcțional poate fi găsit în linia de produse a firmei suedeze Mora.

Mora suedeză de gheață în Rusia

În anii `90, cozi uriașe pentru brand-uri suedeză șuruburi de gheață. Rybakov a stârnit costul, dar faptul că mulți dintre ei folosesc chiar mora până în prezent, fără îndoială, vorbește despre calitatea excelentă a acestui inventar.

Caracteristici ale inventarului finlandez

Suedezii pedantici au încercat să ia în considerare toate cerințele cunoscătorilor sezonului de iarnă și să le combine cu calitatea standard. Prin caracteristicile sale, acest brand este merit recunoscut ca unul dintre cele mai bune din lume. Care este diferența dintre spărgătorul de gheață Mora:

 • calitate unică a construcției;
 • puterea tuturor elementelor;
 • una dintre cele mai lungi perioade de funcționare.

Împreună cu toate avantajele acestui brand, există deficiențe. Dacă trebuie să fim foarte părtinitori, putem distinge următoarele dezavantaje:

 • Costul sculelor și al cuțitelor.
 • Dificultatea de a efectua măcinarea fără o practică adecvată.

Răsfoiți modele populare

Gheață de gheață Mora gheață ușoară vagon suedezGheata de gheata mora gheata usoara are un dispozitiv simplu, cum ar fi modelul intern cu două mâini. Cuțitele plate, cu o muchie arcuită, fac ușor o gaură chiar și în suprafața gheții crude. Modelul oferă șuruburi de 125 mm, 150 mm, 175 mm.

Mi-am cumpărat un cadou pentru fratele meu pentru un jubileu acum câțiva ani. Nu aș spune că costul este prea mare, doar "pentru noi înșine", de obicei economisim prea mult. El și-a cumpărat în aceeași iarnă și a fost foarte mulțumit, crede-mă, merită acești bani!

Gheață de gheață pentru gheață pro alege gheațăÎn Icebreak mora gheață pro Este posibilă plierea, ceea ce face depozitarea și transportul cât mai convenabile posibil. Mânerul retractabil vă permite să reglați scula într-o singură mișcare prin creșterea și grosimea gheții. Șurub acoperit acoperire specială, care va proteja perfect burghiul de orice deteriorare de mai mulți ani. Gama de sertare este 110 mm, 130 mm, 150 mm, 200 mm.

Mă bucur că am optat pentru pro în acel moment. Gheața de pe serpentine a fost întotdeauna deranjată, aici această problemă este rezolvată datorită unei acoperiri speciale. Este convenabil să transportați, să transportați, să depozitați și să le utilizați. Imediat au luat cuțite suplimentare. Cred că mă voi gândi la cumpărarea următorului exercițiu numai în zece ani.

Cap de gheata mora 130 gheata microCap de gheata mora 130 gheata micro Nevoia de neegalat și operarea confortabilă. Îndoită, lungimea este mai mică de jumătate de metru. Diametrul șuruburilor: 110 mm, 130 mm, 150 mm și 200 mm. Pentru acest model, există multe opțiuni pentru capace.

Este foarte important ca un pensionar să aibă un timp preferat. Dar când nu poți purta un instrument greu, greoi, fără să faci ceva ce-ți place este imposibil, devine foarte trist. Anul trecut, nepoții mei mi-au dat un cadou - un nou mora de gheață. Acum, trenul pentru pescuitul de iarnă a fost din nou o vacanță pentru mine: Mi-am pus în rucsac un gheață, o tijă de pescuit și înainte! Instrument foarte convenabil, practic și durabil.

Gheață bloc mora arctic 130 model Gheata de fund mora 130 Arctic Acesta a fost dezvoltat de specialiștii suedezi special pentru regiunile nordice pentru utilizarea pe iazuri cu gheață deosebit de groasă. Kitul include extensii și accesorii speciale care vă permit să lucrați cu o grosime a gheții de până la 1,55 m. Diametrul orificiului: 110 mm, 130 mm, 150 mm.

În regiunea noastră arctic - un asistent indispensabil, cu el oriunde am face rapid o gaură și de a începe de pescuit. Acoperirea protejează bine de deteriorări, folosiți pur și simplu modul de împrăștiere a unui sandwich. El nu a regretat niciodată banii cheltuiți.

Folosim corect

Dacă respectați regulile de siguranță și normele generale de funcționare propuse de producător, obiectul gadget achiziționat pentru pescuitul de iarnă va fi prietenul dvs. de încredere și loial de mulți ani. Asigurați-vă că ați citit regulile înainte de al utiliza.

Manual de instrucțiuni

Chiar și un astfel de instrument simplu ca un spărgător de gheață necesită o utilizare adecvată. Că el a mulțumit proprietarului său de mai mulți ani, este suficient să se respecte următoarele reguli simple:

 1. Nu trebuie să fixați cuțitele. Acestea sunt concepute și implementate de experți reali. Orice intervenție va duce la o deteriorare semnificativă a activității și va conduce la necesitatea de a contacta organizația de reparații.
 2. La pescuit, lăsați exercițiul numai în poziție verticală, înșurubat în gheață pentru stabilitate. Astfel, apa curge liber și liber pe lamele și nu îngheață scula.
 3. Este interzis să bateți gheața cu un zgomot. Aceasta nu numai că va înrăutăți aspectul, ci și că va sparge instrumentul.
 4. Nu lovi cuțitele de pe suprafața gheții. Gheața se va auto-aerisi în timp ce găsește gaura următoare.

Utilizare sigură

Nu uitați că spărgătorul de gheață este un instrument cu lame uriașe și foarte ascuțite. Respectarea regulilor elementare de siguranță va contribui la lăsarea doar a impresiilor plăcute de pescuit. Câteva reguli simple:

 • Transportați semănătoarea numai într-o capotă specială.
 • Mergeți din loc în loc cu o mașină de găurit fără un capac extrem de atent.
 • Încrederea în înlocuirea cuțitelor profesionale.

Alegeți inventarul și echipamentul după preferințele dvs. Savurați pescuitul de iarnă

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Alegerea unui cort cub pentru pescuitul de iarnă confortabilAlegerea unui cort cub pentru pescuitul de iarnă confortabil
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Dulapuri de pescuit vară și de iarnăDulapuri de pescuit vară și de iarnă
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Pescuitul torpile sub gheață - cea mai bună abordare în timpul ierniiPescuitul torpile sub gheață - cea mai bună abordare în timpul iernii
Criterii pentru alegerea cuțitelor pentru burghieCriterii pentru alegerea cuțitelor pentru burghie
Costum plutitor pentru pescuit de iarna: descriere, recenziiCostum plutitor pentru pescuit de iarna: descriere, recenzii
Cum sa faci o gheata pentru pescuit cu mainile taleCum sa faci o gheata pentru pescuit cu mainile tale
Fabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de varăFabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de vară
Sanie de pescuit pentru pescuit de iarnă, sanie cu propriile mâiniSanie de pescuit pentru pescuit de iarnă, sanie cu propriile mâini
» » Prezentare generală a inventarului pentru pescuitul de iarnă: distrugătorul de gheață Morse 130
© 2021 amigdas.com