amigdas.com

Date tehnice ale șuruburilor: fabricarea conform GOST 4751 73

Datele tehnice ale șuruburilor: fabricareaȘurubul cu șurub GOST 4751-73 este proiectat pentru ridicare. Forma sa inelară cu tija filetată vă permite să efectuați sarcini grele diferite pe distanțe lungi. Mai presus de toate, bolțul de ochi este folosit în viața marină. Dispozitivul este considerat cel mai puternic pentru ancorarea tachetului mării. Constructorii folosesc astfel de detalii pentru transportul și fixarea plăcilor de beton grele.

Parametrii tehnologici ai dispozitivului de fixare

Instrumentul are aspectul unui inel, la care este sudată o bară cu filet metalic. A intrat în design, indiferent de complexitatea lor. Atunci când se execută tachetarea, bolțul de ochi creează o atașare foarte puternică a pieselor care urmează să fie unite.

Dispozitivul este fabricat din carbon, oțel aliat. Pentru a folosi produsul pe vasele marine, piesele sunt acoperite cu zinc. Se formează pe suprafața pieselor oxizi puternici, care protejează metalul de oxidare. Un astfel de film de oxid are o rezistență ridicată. Împiedică coroziunea produsului.

Domeniu de aplicare și caracteristici

eyeboltsDatorită unui design foarte simplu, produsul cu filet de ochi a devenit foarte răspândit în diferite industrii. Echipamentul este considerat universal, poate fi utilizat pentru mai multe operațiuni tehnologice:

 • Stretching.
 • Fixare durabilă.

Acest suport este montat pe diferite tipuri de echipamente, capacitatea de încărcare a dispozitivului depinde de unghiul șurubului. Dacă țineți cont de mărimea produsului și de unghiul coardei în raport cu axa, capacitatea sa de încărcare va fi în intervalul 30-20000 kg. Nu ridicați sarcina dacă unghiul de deviere de la verticală depășește 45 de grade.

Profesioniștii recomandă ridicarea încărcăturii în raport cu axa șuruburilor. Această fixare este considerată cea mai fiabilă și mai sigură.

Standardul GOST clasifică șuruburile în funcție de câțiva parametri de bază:

 • Diametrul filetului.
 • Dimensiunea inelului.
 • Tipul atașamentului - rigid, mobil.

Când inelul se rotește liber pe tija, se spune despre îmbinarea mobilă. Uneori este instalat un cârlig în locul unui inel. Facilitează capturarea încărcăturii, precum și păstrarea ulterioară a acesteia.

eyebolts sunt realizate în deplină conformitate cu GOST 4751-73. Aceasta necesită cerințe specifice pentru astfel de detalii:

 • Disponibilitatea unui certificat.
 • Capacitatea de încărcare.
 • Duritatea este de 105-149 HB.
 • Lipsa scării.

Metoda de fabricare a dispozitivului

De obicei, produsele sunt realizate prin ștanțare obișnuită. Uneori, bolțurile sunt false. Este strict interzisă lipirea unor astfel de echipamente. Șuruburile din oțel fabricate din CT 25 trebuie să aibă o duritate de 105-149 HB.

Când se verifică rezistența piesei, este dată o încărcătură care depășește de mai multe ori standardul stabilit. Fisurile și alungirile nu sunt permise. Pe suprafața firului, nu sunt permise danturi, spărturi și aspectul firelor deteriorate.

Șuruburile de fabricație a fabricii sunt obligate să le supună controlului strict al calității. Orice lot trebuie testat neapărat, caracteristicile obținute trebuie să fie conforme cu cele specificate în standard.

Tablou de șuruburi de ochiPe cârligul șurubului se face un marcaj format din mai multe denumiri:

 • Parametri de filet.
 • Marca comercială a întreprinderii.

Produsele finite sunt ambalate în cutii de lemn. În partea de jos a unei hârtii groase. În fiecare cutie există un singur lot cu aceiași parametri. Greutatea unui astfel de pachet nu trebuie să depășească 60 kg. Cutia conține o foaie de însoțire, care prevede:

 • Numele părții.
 • Numărul.
 • Rezultatul testului.
 • Calitate.

este necesar Fiecare ambalaj să fie etichetate. În conformitate cu reglementările de siguranță, în cazul în care șuruburile sunt utilizate pe nave, înainte de a începe să utilizați toate piesele sunt verificate pentru coroziune și eventualele defecte.

Dacă suprafața piesei este acoperită cu coroziune, aceasta poate provoca consecințe negative foarte grave. La urma urmei, pe nave este necesar să se ridice și, de asemenea, să se angajeze în transportul de mărfuri grele. De aceea, depinde mult de fiabilitatea șurubului.

Varietăți de echipamente pentru ridicarea mărfurilor

Șuruburi de fixare CodiproAstăzi, sistemul de fixare este utilizat pentru producerea de sisteme nestandardizate, mecanisme care permit transportul rapid al mărfurilor. Cererea mare de produse non-standard, în special în construcția de clădiri, a forțat producătorii să dezvolte tipuri non-standard de șuruburi.

În prezent, puteți cumpăra un produs echipat cu o pivotantă. Această balama previne orice rotire a piesei. Dispozitivul este utilizat pentru încărcare:

 • Detalii mici, ușoare.
 • Cargo cu inele alungite.
 • Containere nestandardizate.

Există, de asemenea dispozitive speciale pentru a lucra cu modele grele non-standard. Fiecare sistem inovator trebuie fabricat în conformitate cu standardul actual. Nu sunt permise excepții. Aceste structuri sunt concepute pentru transportul și ridicarea încărcăturilor grele foarte importante, deci este foarte periculos să folosiți piese necontrolate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pentru ce sunt șuruburile pentru mobilier?Pentru ce sunt șuruburile pentru mobilier?
GOST 17473 șuruburi cu cap cap semicircularGOST 17473 șuruburi cu cap cap semicircular
GOST 7417 rotund din oțel inoxidabilGOST 7417 rotund din oțel inoxidabil
Caracteristicile de sudare sub un strat de flux în conformitate cu GOST 8713-79Caracteristicile de sudare sub un strat de flux în conformitate cu GOST 8713-79
Cum să deșurubați șurubul rupt fără a deteriora firulCum să deșurubați șurubul rupt fără a deteriora firul
Ce fel de sculptură are loc: tipuri și parametriCe fel de sculptură are loc: tipuri și parametri
Caracteristicile șuruburilor de fixare pentru fixarea panourilor sandwichCaracteristicile șuruburilor de fixare pentru fixarea panourilor sandwich
Extractor pentru deșurubarea șuruburilor sparte: descriereExtractor pentru deșurubarea șuruburilor sparte: descriere
Rim-nut din 582 în diverse industriiRim-nut din 582 în diverse industrii
Sunt disponibile șuruburi de ancorare.Sunt disponibile șuruburi de ancorare.
» » Date tehnice ale șuruburilor: fabricarea conform GOST 4751 73
© 2021 amigdas.com