amigdas.com

Pescuit în și în jurul Tolyatti

Caracteristici de pescuit în TogliattiOrașul Togliatti este centrul raional al districtului Stavropol din regiunea Samara. Până în 1964, orașul era numit Stavropol. Cunoscut ca centrul industriei auto din Rusia. Togliatti este situat pe malul stâng al rezervorului Kuibyshev. În apropierea orașului, râul Usa se varsă în Volga. Pescuitul în Togliatti este atractiv tocmai din cauza acestor două locuri.

Pescuit la rezervorul Kuibyshev

Togliatti este situat pe malul stâng al rezervorului Kuibyshev (se mai numește și Marea Zhigulevsky). Pe cealaltă bancă se află orașul Zhigulevsk.

Caracteristicile generale ale rezervorului

Ce pești trăiesc în corpurile de apăRezervorul a apărut pe râul Volga la mijlocul secolului al XX-lea, când construcția unui baraj pe Volga a fost finalizată lângă Togliatti. Rezervorul a fost creat pentru a produce energie la HPP Zhigulyovskaya, pentru a îmbunătăți navigația pe Volga și irigare. Astăzi este una dintre cele mai mari din lume. Lungimea sa este de peste 500 kilometri, cea mai mare lățime este de 44 kilometri. Zona este de aproximativ 6,5 mii de kilometri pătrați. Adâncimea medie este de 8 - 9 metri. Cel mai adânc loc ajunge la patruzeci de metri.

Clima este moderat continentală, temperatura medie în ianuarie este minus zece, iulie - plus douăzeci de grade Celsius. Pe rezervor există furtuni puternice și zgomote.

Specii de pești vii

Aproape 50 de specii de pești locuiau în rezervorul de la Volga lângă orașul Togliatti (apoi Stavropol) înainte de construirea rezervorului. După lansarea centralei electrice Zhigulyovskaya și contaminarea apei cu pesticide din câmpuri, numărul speciilor a scăzut la patruzeci. Până la sfârșitul secolului al XX-lea, corpul de pește a înregistrat niveluri excesive de metale (plumb, crom, zinc). Din acest motiv, peștele a început să dezvolte diverse mutații. Potrivit experților, crearea rezervorului Kuibyshev a avut un efect destul de dezastruos asupra ihtiofaunei locale. Cu toate acestea, există și aspecte pozitive: dispariția peștilor în timpul iernii a scăzut. Acum, într-un rezervor vii astfel de tipuri de pești:

 • Tipuri de peșteștiucă;
 • ide;
 • crapul crucian;
 • crap comun;
 • somn;
 • roșu roșu;
 • Roach;
 • cleanul;
 • bas;
 • pescăruș;
 • plătică;
 • asp;
 • burbot;
 • cupid alb;
 • crap.

Cum sa pescuiesti in apaDe asemenea, în rezervor este găsit dace, linul, porcușor, Ruff, grindel spined, Bursch, țipar, plătică albastru, ochi alb, sumbru, sabie pește, nase, mirosit, Peled, vendace, șprot, pugolovka, goby, pește-ac. Pescarii locali captează atât de pe țărm, cât și de la bărci. Pescuit cu tije de pescuit plutitoare, filare, măgari.

Ca momeală, utilizați aluat, mango, grâu, cartofi, porumb, perla, viermi și viermi. Alimentați pește cu frișcă, semințe de floarea-soarelui, terci de mei.

În timpul iernii, un stiuc este prins de un stiuca, o stiuca de stiuca, o bibanza. De asemenea, se aplică și metode mai avansate de pescuit: pâlnie, cani etc. Pescarii locali iarnă preferă să prindă în mod deosebit. Ca momeală folosit zhivtsa (tulk și alte mici pești) sau lingură-momeală. Îl pescuiesc în locuri de diferență de adâncime, în apropierea unor pasaje strâmte. Pentru a-l prinde, trebuie să arătați multă răbdare, pentru că de obicei durează mult timp, și numai atunci mușcă.

Pescuit pe râul Usa și în Golf

Lângă Togliatti, râul Usa se varsă în rezervorul Kuibyshev, formând Golful Usinskii. Unii pești pe râu, alții - mai aproape de golf.

Varietatea peștilor din SUA

Lungimea râului Usa este de 43 kilometri. Lățimea maximă este de 4 kilometri. Partea de jos este de obicei nisipoasă sau noroioasă. Țărmul este precipitat, uneori plat. Golful Usinsky este situat chiar în afara orașului Togliatti. Aici este situat rezervația Zhigulevsky.

În râul Usa, există numeroase specii de pești:

 • Caracteristici de pescuit în Togliattiplevușcă;
 • crapul crucian;
 • crap;
 • bas;
 • Roach;
 • cleanul;
 • sumbră;
 • burbot;
 • plătică.

Foarte rar prins păstrăv.

Caracteristici ale pescuitului de iarnă în apele din TogliattiVara, pescarii locali din bara de nisip captureaza roaba si creta. În locurile cu picături ascuțite de adâncime, există busters și burbot.

În toamnă se prindă șobolanii, care trăiesc sub gropi scufundate și în găuri de fund. Crap și crap rău. În timpul iernii, țărmurile și stiuca sunt scoase din sub gheață.

Adezivul bun vine în primăvară după reproducere, când peștele este atacat de așa-numitul zhor. Ei prind pe tije lungi de pescuit plutitoare și spinning. Pentru biban, Ling, plătică și momeala gândac este folosit ca molia vierme, pâine și oparysha- pentru cleanul - lăcustă și crap zhuka- și crap - porumb, orz terci, mazăre.

Golful Usinsky

Potrivit pescarilor locali, cel mai bun pescuit din Togliatti este aici. În Golful Usinskii vine o cocoașă mare, ideală, crap. Adesea roachul și musculatura mușcăturii. Pescuit aici atât de la țărm, cât și de la bărci. Folosiți tije de pescuit plutitoare, tije de filare, măgari.

Există multe locuri bune pentru pescuit și recreere în Togliatti și împrejurimile sale. Cel mai popular lac printre pescari locali este rezervorul Kuibyshev, care este renumit pentru varietatea sa de peste. Cu toate acestea, pe raul Usa și în Golful Usinskii, iubitorii de pescuit cunosc, de asemenea, o mulțime de locuri interesante pentru pescuitul reușit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Locuri de pescuit populare în KazanLocuri de pescuit populare în Kazan
Rezervorul Yauzskoe: pescuit în suburbiiRezervorul Yauzskoe: pescuit în suburbii
Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea TulaCele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
În cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea SaratovÎn cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea Saratov
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Pescuit excelent în Murom și în zonăPescuit excelent în Murom și în zonă
Rezervorul Gorky din regiunea Nizhny NovgorodRezervorul Gorky din regiunea Nizhny Novgorod
Râuri și lacuri din regiunea Nizhny NovgorodRâuri și lacuri din regiunea Nizhny Novgorod
Caracteristicile pescuitului în TatarstanCaracteristicile pescuitului în Tatarstan
» » Pescuit în și în jurul Tolyatti
© 2021 amigdas.com