amigdas.com

Selectarea buclelor pentru instalare pe ușa dulapului

Cum sa alegi balamalele pentru usa dulapuluiMajoritatea consumatorilor, alegând anumite obiecte din interior, acorde atenție calității armăturilor cu care sunt echipate. Această abordare se datorează faptului că acest element poate afecta durata produselor înainte de prima reparație. Merită menționat faptul că această declarație se aplică tuturor elementelor, inclusiv buclelor.

Balamalele sunt realizate sub formă de dispozitive de tip mecanic, care sunt instalate pe fațada dulapului sau alte elemente de mobilier, astfel încât ușa se poate deschide la un anumit unghi. azi Aceste accesorii sunt oferite într-un număr mare de opțiuni, care diferă unele de altele în ceea ce privește designul, scopul, metoda de instalare și alte caracteristici. Datorită unei astfel de varietăți a acestor elemente, consumatorul mediu se confruntă cu dificultăți în alegerea armăturilor, nu este ușor să înțelegem ce opțiune este potrivită pentru un anumit mobilier.

Cerințe de bază

Balama dubla pentru usa dulapului

Deși mulți consumatori acordă atenție aspectului armăturilor și metodei de fixare, aceștia ar trebui să se bazeze întotdeauna pe parametri precum rezistența și rezistența la alegere. Dacă ignorăm această recomandare, atunci Mobilierul nu va putea face față sarcinii și se va rupe înainte de termenul limită, declarată de producător.

Din acest motiv, companiile care se specializează în producția de bucle de mobilă și alte produse care încearcă să mențină o bună reputație, în procesul de a-și face produsele să se străduiască să le facă calități.

Este demn de remarcat că nu contează ce design consumatorul a decis să cumpere bucle, deoarece orice produs similar va fi diferit în ceea ce privește performanța de înaltă calitate.

Fixaje pentru mobilier din lemn

Balamale pentru ușile dulapuluiMarea majoritate a dulapurilor și a altor tipuri de mobilier din lemn sunt de obicei echipate cu balamale cu patru balamale.

Datorită designului special al acestor elemente de fixare, este posibilă deschiderea ușilor cu carcasă cu 92-180 grade. De asemenea, acestea vă permit să efectuați ajustarea în trei avioane. În centrul fitingurilor cu patru articulații se pot distinge următoarele elemente:

 • o butonieră montat pe ușă;
 • Placa de montaj, care este plasată pe peretele lateral al dulapului.

Copertinele cu patru balamale oferite astăzi pot fi clasificate în mai multe grupe:

 1. Elemente de aerisire. Acest tip de balamale este recomandabil să se utilizeze pentru mobilier, în care ușa închide părțile laterale ale nișelor, unde sunt instalate.
 2. Copertine semi-adăpostite. Oprirea opțiunii pentru astfel de accesorii se realizează atunci când un perete lateral este acoperit cu două porți simultan.
 3. Bucle interne. Scopul lor principal este de a asigura ușile din interior.
 4. Fitinguri care vă permit să montați ușa la un unghi de 45 de grade. Cel mai bine este să folosiți acest tip pentru dulapuri și piedestal colțar.
 5. Mecanisme inverse. Datorită prezenței buclelor de acest tip, este posibil să se deschidă cerceveaua cu 180 de grade.
 6. Copertine de pian. Având în vedere fiabilitatea redusă a acestor accesorii, producătorii rareori le echipează cu bucăți de mobilier. Cea mai obișnuită opțiune, în cazul în care acestea sunt utilizate - fațadele alunecare de obiecte de interior antic. De asemenea, ele sunt adesea prezente în proiectarea de dulapuri, realizate în stil retro.
 7. Bucle de card. Fitingurile de acest tip sunt realizate în două variante: demontabile sau nu pliabile. În același timp, la vânzare, este posibil să găsiți copertine din carton care diferă de execuția originală, care arată ca niște cifre. O soluție detaliată le oferă un aspect impresionant.
 8. Fitingurile mezanin. Arcul este utilizat ca element principal în astfel de bucle.

Înainte de a lua o decizie finală în favoarea acestei amenajări de mobilier, este recomandabil să înțelegeți dacă caracteristicile sale corespund cu cea a interiorului pentru care îl cumpărați. În faza de selecție este important să luați în considerare cele mai mici detalii, deoarece acestea pot afecta activitatea produsului.

Copertine pe ușile din sticlă

În proiectarea armăturilor destinate ușilor din sticlă ale dulapurilor, se pot distinge următoarele elemente:

 • Balamale pentru uși din sticlăo placă de montare care este atașată de partea laterală a dulapului;
 • mecanismul de fixare;
 • O-inel, necesar pentru fixarea fitingurilor cu o frunză de sticlă;
 • un ștecher folosit pentru a face elementele de fixare de pe exterior discret.

Versiunea standard a balamalelor, care sunt echipate cu uși de dulap din sticlă, este utilizarea a două tipuri de dopuri și inele O. Cel mai adesea primul aveți un cerc, iar al doilea - cercul complet. Decizia finală privind alegerea acestui tip de balamale pentru ușa dulapului trebuie făcută de consumatorul însuși. Una dintre soluțiile posibile pentru instalarea pe uși de sticlă poate acționa ca magneți.

Montarea și reglarea elementelor de fixare

Cum să reglați ușile unui dulap de bucătărieUneori există situații în care proprietarul prin acțiunile sale neatente distruge bucla, din cauza a ceea ce își părăsește locul sau se mișcă. În acest caz, el trebuie să repare totul și să efectueze ajustarea de fixare.

Varianta cea mai comună a apariției unei defecțiuni este asociată cu un fenomen în care balamalele "trag" ușa. Merită să spunem că acest lucru se poate întâmpla cu buclele de pian. aici este important să montați balamaua foarte precis, fac totul fără să se grăbească.

Pentru a instala hardware-ul, trebuie pregătite un număr de instrumente:

 • fitinguri care urmează a fi instalate;
 • burghiu cu capăt de capăt;
 • placă de montare;
 • Organe de asamblare.

Ajustare pentru o discrepanță orizontală a ușilor de mobilă

Principala sarcină aici este de a instala ușa în așa fel încât să existe un gol pe partea de montare, iar în timpul închiderii ușii partea din spate să fie în afara pereților dulapului. Dacă există două uși în mobilier, ele trebuie să se țină una de cealaltă.

Procesul de reglare în sine este redus la efectuarea de manipulări cu un șurub de reglare special, care este disponibil pe buclele de mobilă. Găsiți-o destul de simplă: locul obișnuit al locației sale este umărul bucla, situat cel mai aproape de ușă, spre deosebire de șuruburile de fixare și de un șurub de reglare suplimentar. Dacă acest șurub este înșurubat și mai greu, atunci acest lucru va spori decalajul între partea de capăt a ușii și peretele dulapului. Continuând în sens invers, adică slăbind știftul, reducem distanța dintre elementele indicate.

Reglarea adâncimii ușii dulapului

În procesul de operare a unui dulap sau a altui mobilier, proprietarul poate observa că ușa sa, atunci când este închisă, este în afara limitelor sau, dimpotrivă, prea înecată în adâncurile dulapului. În acest caz, procedura de ajustare va fi similară cu cea utilizată în cazul anterior. Pentru a face acest lucru, trebuie să găsiți din nou șurubul de reglare pe umărul balamalei, amintindu-vă că ar trebui să fie cel mai aproape de peretele dulapului.

Scopul acestui șurub nu este numai de a regla, dar și de a asigura ușa. Astfel, dacă o deșurubezi puțin, atunci va exista o oportunitate de a muta ușa înainte și înapoi în raport cu pereții. Pentru a efectua reglajul, trebuie să determinați poziția corespunzătoare a ușii, să o deplasați în ea și apoi să strângeți șurubul de reglare până când se oprește.

Montarea balamalelor și reglarea ușilorAmintiți-vă că nu numai că este important ce fel de accesorii de design le cumpărați pentru mobilierul dvs. De asemenea, este important ca instalarea să fie efectuată de un instalator calificat. În acest caz fiecare detaliu este important, care pot afecta durata de viață a întregului produs.

Acest tip de accesorii, cum ar fi buclele, joacă un rol important, afectând durata de viață a mobilierului. Prin urmare, este necesar să se abordeze alegerea ei ca fiind responsabilă în alegerea unui cabinet sau a unui cabinet. trebuie să fie să țină cont de caracteristicile de proiectare acest accesoriu, deoarece dacă există o nepotrivire între hardware și produsul însuși, în care acesta va fi instalat, această parte nu va putea dura mult timp.

De asemenea, la etapa de selecție, trebuie să întrebați specificul menținerii unui anumit tip de bucle de mobilă. Acest lucru este important având în vedere faptul că, în lipsa cunoașterii adaptării corecte a armăturilor, proprietarul nu va putea să folosească mobilierul cu tot confortul. Și în acest caz, el riscă să aducă momentul în care va fi necesar să căutați bucle noi în locul celor care în curând vor eșua.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să închideți un dulap pe un perete de gips carton?Cum să închideți un dulap pe un perete de gips carton?
Mecanisme pentru dulapuri de bucătărie: prețul închiderilor pentru mobilierMecanisme pentru dulapuri de bucătărie: prețul închiderilor pentru mobilier
Cabinet pentru spălarea setului de bucătărieCabinet pentru spălarea setului de bucătărie
Caracteristicile instalației de ridicare a gazului pe dulapul de bucătărieCaracteristicile instalației de ridicare a gazului pe dulapul de bucătărie
Masă și dulap: bucătărie din plăci de mobilă cu mâinile propriiMasă și dulap: bucătărie din plăci de mobilă cu mâinile proprii
Cazuri-compartimente cu mâinile lor: caracteristici de asamblare și videoCazuri-compartimente cu mâinile lor: caracteristici de asamblare și video
Dulap sanitar în toaletă, fotografie de design reușitDulap sanitar în toaletă, fotografie de design reușit
Desene și scheme pentru setul de bucătărie cu mâinile lorDesene și scheme pentru setul de bucătărie cu mâinile lor
Caracteristicile ușilor glisante pentru dulapurile cu uși glisanteCaracteristicile ușilor glisante pentru dulapurile cu uși glisante
Caracteristici de instalare de bucle ascunse pentru uși de interiorCaracteristici de instalare de bucle ascunse pentru uși de interior
» » Selectarea buclelor pentru instalare pe ușa dulapului
© 2021 amigdas.com