amigdas.com

Băi de baie pentru nou-născuți și standuri pentru ei

Baie confortabilăAcei oameni care au copii mici, conștienți că apariția în familie a unui nou-născut nu este doar o emoție completă, ci și o mulțime de probleme care trebuie abordate în mod regulat.

Ce să nu faceți cu acest om mic - și să nu uitați să vă hrăniți o dată la trei ore cu un sân sau cu un amestec, și să schimbați în mod regulat scutecele și să vă aclamați și multe altele.

Una dintre cele mai importante și importante proceduri pentru un nou-născut este o baie regulată. Pentru parinti tineri, care au primit doar primul-născut, această procedură este de asemenea complicată, deoarece un copil nu ține capul și tors, și, în același timp, să-l țină pe greutate și spălați - nu este o sarcină ușoară pentru mame lipsit de experiență și tătici.

Băile și sortimentul lor

Toată lumea știe că este necesar baie specială pentru scăldat Nou-născut, în care va fi convenabil să se scalde un copil. Și că procesul de îmbăiere a nou-născutului către părinți nu a fost atât de teribil, atunci există o serie de adaptări speciale, în special, suporturi sau file.

Astăzi, vom vorbi despre ce cadă de baie pentru nou-născuți de pe piață, precum și despre roller-coastere și accesorii pentru ei. Sortarea tăvilor în magazine este minunată, dar este dificil să alegeți exact ceea ce vă va potrivi la îmbăierea unui copil.

De asemenea, prezentăm în plus descrierile diferitelor tipuri de tăvi care descriu suporturile celor mai renumite branduri prezente pe piață. Tot în articol sunt și fotografii de băi de baie de diferite tipuri.

Stați în baie pentru baie și profesioniștii săi

Model de baie pentru copiiDupă externarea de la spitalul de maternitate, medicul pediatru recomandă începerea scăldați copilul în a doua zi. În acest moment este deja necesar să cumpărați o baie specială pentru nou-născuți. Mulți sfătuiesc imediat pentru îmbăierea celor mai tineri să cumpere un stand special. Să ne dăm seama care sunt avantajele utilizării în baie:

 • confort pentru părinți. Atunci când bebelușul sa născut, veți fi obosiți în mod constant în timpul scăldatului, pentru al ținea de cap și, în același timp, vă spălați bebelușul și, de asemenea, pentru a vă asigura că apa cu săpun nu intră în ochi sau gură. De asemenea, grație pedestalului, copilul poate fi spălat de o persoană, nu de doi;
 • confort pentru copil, de la naștere la un an. Un suport sub formă de cocoșă dintr-un cadru sau dintr-un material plastic îl va susține astfel încât să nu cadă, dar când copilul crește, nu o va susține;
 • cost rezonabil. În comparație cu tot felul de diapozitive anatomice și scaune rotative pe ventuze, un stand convențional va costa mult mai puțin.

Clasificarea băilor pe tipuri de construcții

Băi pentru bebeluși pentru nou-născuți Există următoarele tipuri:

 • baie clasică pentru bebeluși;
 • baie anatomică pentru copii;
 • baie pe stand;
 • baie pentru copii cu chiuveta;
 • baie de baie antimicrobiană;
 • baia copiilor "burtica mamei".

Acum ia în considerare mai multe detalii ale fiecărui tip de modele de băi pentru copii, astfel încât să puteți învăța caracteristicile acestora și să le alegeți pe cea potrivită.

Modelul clasic

Canapea modelBaia clasică pentru sugari este cea mai frecventă și mai populară printre părinți, se găsește în toate magazinele specializate și în departamentele de copii ale hipermarketurilor mari. Există diferite modele de astfel de băi în dimensiune, cost și design.

Să beți un copil singur într-o astfel de baie ar fi dificilă, este recomandabil să o faceți împreună, mai ales după terminarea băii și înfășurarea copilului într-un prosop.

Corectați problema cu inconvenientele de adoptare a procedurilor poate fi prin implicarea regulată a unei persoane secundare sau prin achiziționarea unui roller coaster, pe care deja l-am descris.

Model anatomic

În exterior, o astfel de baie pentru copii nu se deosebește de cea clasică, dar merge cu suport încorporat, având o formă anatomică a corpului copilului. Un astfel de sprijin ajută la eliberarea mâinilor la îmbăierea unui nou-născut și se simte mai încrezător în el, datorită faptului că construcția repetă formele anatomice ale copilului și este echipată cu un accent deosebit între picioare.

Dar există un minus din acest design. Acesta este faptul că copilul nu poate înota în el în același cerc special sau se poate răsuci pe burtă. Prin urmare, nu va dura mult, în 2-3 luni va trebui să cumpărați o altă baie care să permită copilului să se simtă mai liber, dar pentru prima dată această opțiune este ideală.

Baie pentru copii pe suport

După cum am mai spus, postamentele detașabile pentru băile pentru copii sunt un dispozitiv excelent pentru a-și proteja sănătatea și nu vă faceți griji cu privire la siguranța copilului. și suporturile pot fi diferite:

 • clasic;
 • pe roți;
 • echipat cu agenți de fixare;
 • Suporta picioarele din cauciuc.

Astfel de desene sau modele pot fi mutate cu ușurință de la un loc la altul și pot scălda copilul oriunde. Iar standul în sine poate fi asamblat și ascuns cu ușurință, astfel încât să nu necesite mult spațiu în apartament.

Baie pentru copii cu canal de scurgere

Costum de baiePrin designul său, o astfel de baie nu diferă de modelul clasic, cu excepția faptului că aceasta în partea de jos este echipat cu un canal de scurgere. Acest lucru este foarte convenabil, mai ales dacă baia după utilizare ar trebui să fie mutată într-un alt loc și să o aplicați peste baie sau în alt loc unde este posibilă scurgerea apei. Deci, nu trebuie să ridicați și să întoarceți baia pentru a scurge apa.

Pentru nou-născuți, această opțiune nu se deosebește de clasic, dar copilul mai în vârstă va fi în cele din urmă interesat de scurgere și va încerca în mod constant să-l deschidă și să-l scurge.

"Burtica mamei"

Un astfel de model de baie pentru copii este vândut în magazine extrem de rar. Are o formă rotundă sub forma unui bol și echipate cu laturi înalte. Particularitatea este că copilul se află într-o astfel de baie în aceeași poziție ca și în stomacul mamei. Avantajul acestui model este că scălderea în el reduce colicul, ceea ce este foarte important pentru mulți. Dar dezavantajul este inconvenientul de a bea un copil într-o astfel de baie pentru mama sau tata. Merită să vă adaptați la acest lucru.

Model antimicrobian

Mulți părinți ai nou-născuților iau foarte în serios dezinfecția obiectelor cu care copilul este în contact, inclusiv băile. Acest model nu trebuie dezinfectat din nou, deoarece constă dintr-o substanță cum ar fi un microb care este inclus în plastic.

Un astfel de model va fi indispensabil pentru acei copii care suferă de manifestări alergice frecvente, inclusiv alergia la pulberi de curățare și spălare.

Caracteristici suporturi tavă

Cu toate acestea, dacă ați oprit încă la versiunea obișnuită a băii, atunci prima dată, până când nou-născutul nu sa recuperat încă, este mai bine să aveți grijă de stand, care poate fi înlăturat în câteva luni. Am vorbit deja despre avantajele suporturilor. Și acum reprezentăm revizuirea roller-coasterelor cele mai renumite branduri:

 • Costum de baieGeoby. Pentru a realiza designul, se folosește o cârpă moale (bumbac), care se îndepărtează cu ușurință de la șipcă când trebuie spălată. Rama coasterului este alcătuită din metal, dar în același timp este acoperită și ascunsă de cârpă suficient de fiabilă, astfel încât copilul să nu-l lovească accidental. Există dezavantaje în model, de exemplu, lipsa elementelor de sprijin, din cauza cărora copilul începe să se rostogolească în apă. Pentru a împiedica acest lucru, îndoiți tetiera astfel încât să aibă o structură tip hamac;
 • stand "Fairy" - Designul seamănă cu un hamac din bumbac, iar pentru fixarea cârligelor din metal sunt folosite. Stofa este foarte moale și copilul este confortabil în ea;
 • glisieră BEABA - este alcătuit dintr-un cadru care este acoperit de o sabie. Este durabil și capabil să reziste la greutatea unui copil de până la 5 kilograme, fără a se întinde și nu se îndoaie sub copil. Capacul poate fi îndepărtat și spălat. Dar există un dezavantaj în proiectare - nu este potrivit pentru toate tipurile de băi, de exemplu, în băi prea mici, nu va fi în apă și copilul va fi incomod;
 • statiune de deal "Dolphin" - plastic de construcție pe patru suckers, care sunt fixate în partea de jos a băii și creșterea copilului. De asemenea, când înotați, un copil mai în vârstă poate să se joace liber cu jucăriile. Momentul pozitiv este și prețul unei astfel de decizii este atractiv.

Indiferent de modelul băii pentru copii pe care îl alegeți, amintiți-vă următoarele:

 • baia trebuie să fie adâncă și largă;
 • Când cumpărați o baie pentru copii, asigurați-vă că este stabilă, ceea ce este foarte important pentru siguranța copilului.

Desigur, este posibil să se decidă ce tava și suportul este cel mai bun, numai pentru părinții copilului. Ei, de asemenea, decid cu privire la oportunitatea de a cumpăra un stand în baie, cineva cu el este mai ușor, dar cineva atât de baie un nou-născut va fi inconfortabil. Principalul lucru este că scăldatul a dat plăcere copilului și părinților săi.

Baie pentru bebelusi
Tava slide;Tava de baieCadă de baieVarianta convenabilă a unei tăviBaie cu suportBaie de baie pentru bebelușiO varietate de băi pentru copiiBaie anatomicăCadă de baieBaie confortabilăBaie cu suportCadă de baieBaie pentru copiiBaie confortabilăBaie anatomică
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să păstrați în mod corespunzător un nou-născutCum să păstrați în mod corespunzător un nou-născut
Cum să transformi prima baie într-o vacanță pentru un nou-născut?Cum să transformi prima baie într-o vacanță pentru un nou-născut?
Cum să spăl o fată nou-născutăCum să spăl o fată nou-născută
Cum să transportați un nou-născut într-o mașinăCum să transportați un nou-născut într-o mașină
Cum sa bat un nou-nascut pentru prima data acasa?Cum sa bat un nou-nascut pentru prima data acasa?
Cum să înfășurați un nou-născut cu un scutecCum să înfășurați un nou-născut cu un scutec
Cât de des ar trebui să mănânc un nou-născut?Cât de des ar trebui să mănânc un nou-născut?
Cum se spală sub robinet un băiețel nou-născutCum se spală sub robinet un băiețel nou-născut
Regimul zilei nou-născutului și copilului până la șase luniRegimul zilei nou-născutului și copilului până la șase luni
Prima baie a unui nou-născut după spitalPrima baie a unui nou-născut după spital
» » Băi de baie pentru nou-născuți și standuri pentru ei
© 2021 amigdas.com