amigdas.com

Cei mai îngrozitori păianjeni din lume

Revizuirea celor mai îngrozitori păianjeniÎn majoritatea oamenilor, păianjenii provoacă doar asociații neplăcute. Spiderii nu sunt insecte deloc, așa cum mulți cred. Se referă la speciile de animale, tipul de artropode, clasa de arahnide. De obicei, oamenii de la apariția lor sunt înspăimântați, fug, încercați să stați departe. Cineva este doar indiferent față de ei. Dar va fi printre masele și iubitorii generali să vorbească despre toate farmecele acestor creaturi, pentru a-și lăuda abilitățile. Cel mai curajos dintre ei a crescut păianjenii acasă.

Dar există păianjeni îngrozitori îngrozitori și cu adevărat periculoși, ale căror mușcături sunt pline de consecințe grave pentru orice persoană. În natură, un număr destul de mare de păianjeni otrăvitori, majoritatea fiind suficient de cunoscuți, dar până în prezent în natură există specii neexplorate. Din mușcăturile lor, desigur, există antidoturi. În special în țările în care aceste artropode apar adesea, ele sunt utilizate pe scară largă.

În timpul secolului trecut, s-au înregistrat treisprezece cazuri, când oamenii au murit din cauza mușcăturilor de păianjen. Dar toate victimele aveau imunitate slabă și o stare generală precară. Vinovatul celor treisprezece morți a fost văduva neagră. De gradul de pericol, ea, fără îndoială, conduce grupul "cei mai îngrozitori păianjeni".

Toți păianjenii au o pereche de canini, cu ajutorul căruia își introduc otrava proprie. Întregul proces este după cum urmează: victima este răsplătită cu o parte din otravă, după care, sub influența otravei, interiorul său se transformă în bulion, pe care păianjenul îl suie.

Din patruzeci de mii de tot felul de pericole sunt doar cei puțini care pot străpunge pielea. Este demn de remarcat faptul că cei mai îngrozitori păianjeni nu reprezintă întotdeauna un pericol serios, iar invers, specimene obișnuite sau chiar "drăguțe" pot avea o adevărată amenințare.

tipuri

Sac galben (de aur)

Spiderii otrăvițiHabitatul principal este Europa. Nu creșteți mai mult de 1 cm în volum. Culoarea este de culoare aurie, translucidă. Yellow Sak poate destul de mult timp să se târască într-o clădire de apartamente, rămânând neobservate, deoarece aspectul său neatractiv și dimensiunile mici îi permit. În condiții naturale, construiește întotdeauna o casă asemănătoare cu o țeava de sac. Leziunile necrotice, care cauzează dureri severe, sunt asigurate de mușcăturile acestui animal. Aceste simptome sunt foarte asemănătoare cu acțiunea veninului de păianjen violoncel. Saki sunt predispuși la auto-apărare, atacă numai atunci când se simt în pericol.

Păianjenul brazilian rătăcitor

Această poreclă nu a fost accidentală - schimbați constant locația lor în căutarea prada. Acești păianjeni trăiesc în principal în America de Sud. Această specie este considerată una dintre cele mai periculoase. Stranniki au volume deja destul de impresionant -. Aproximativ 10 cm în cantitatea de otravă conținute într-un singur exemplar, suficient pentru a ucide 225 șoareci. Antidotul la el există deja. Dar mușcătura, într-un fel sau altul, va conduce corpul uman la cea mai puternică reacție alergică.

Un strădar este greu de observat în natură datorită colorării nisipului neobișnuit. Oricât de ridicol ar putea suna, se găsește de obicei în coșuri cu banane, motiv pentru care a primit porecla "banană". Călătorul își alege pradă pentru o comandă mai mare decât dimensiunea lui - poate fi păsări, șopârle sau chiar alte arahnide.

Brown pustnic (vioara)

Această specie reprezintă un pericol foarte mare pentru oameni, deoarece după o mușcătură, otravă se dispersează în corp într-o singură zi. Dacă pacientul nu este internat în timp, rezultatul va fi foarte deplorabil. Acest păianjen, cum ar fi galben Sac, primul atac nu este, dacă nu simți o amenințare pentru ei înșiși, dar în orice caz, în contact cu acestea ar trebui să fie evitate.

Hermits crește până la maximum 2 cm, și se ascund, de obicei, în locuri uscate și întunecate. Ele pot fi găsite în California și în alte state americane. Puteți deosebi această specie de caracteristica "mustață", care are doar 3 perechi de ochi, spre deosebire de cele mai multe păianjeni cu 4 perechi, adică 8 ochi.

Vaduva neagră

Cum arată un păianjen negru văduvă?Așa cum am menționat mai devreme, cel mai periculos păianjen de pe pământ - femeia văduvă neagră. Otrava lui e moartă. În dimensiune, ca un pustnic, acesta poate ajunge la maximum 2 cm. Este ușor de învățat: negru, cu mici urme pe spate. O văduvă, pentru că după împerechere îi lipsește viața partenerului. Pentru comparație, otravă de rattlesnake este de 15 ori mai puțin periculoasă decât otrava acestui artropod groaznic. Muscatura unei femei este atât de periculoasă încât, dacă nu se injectează victima într-o jumătate de minut, moartea ar putea să apară. Văduvele neagră nu se limitează la o țară pentru locuință, le puteți întâlni în deșerturile întregului glob.

Tarantula (Ptitseed)

Se întâmplă în regiuni de deșert și de stepă, unde se săpăm găuri adânci pentru ei înșiși. Natura a dat o astfel de frumusețe un fel de frumusețe. Corpul său este vopsit în culori gri, maro, portocaliu. Uneori există persoane cu dungi. Spre deosebire de pustnici, tarantulele sunt complet blana. Ele cresc de obicei până la 3-4 cm. Are un al doilea nume - o tarantula, deoarece se hrănește cu păsări mici. Vânătoarea noaptea datorită viziunii excelente de noapte.

Spiderii de apă

Familiar de acasă pentru ei sunt iazuri în Asia de Nord și Europa. Mai mult de 1,7 cm nu cresc. Ei înoată foarte bine, de aceea au un astfel de nume. Ei trăiesc sub apă, în același loc, în alge, își țese plasele. Ei mănâncă o varietate de animale mici de apă. Otrava lui pentru o persoană nu este absolut periculoasă, dar pare a fi înfricoșătoare.

Crab Spider

În lume există mai mult de 3 mii de specii. Ele au dimensiuni mari și o varietate de culori, care, destul de ciudat, sunt similare cu habitatul. Le place caameleonii să se poată îmbina cu aproape orice suprafață, fie că este vorba de verdeață sau de un teren de nisip. Înrădăcinată în trei locuri:

  • Europa de Sud
  • Asia
  • America de Nord

păianjeni crab nu reprezintă o amenințare puternică pentru oameni, dar ele sunt adesea confundate cu pustnici veninoase, atât de frică de nu mai puțin decât alte adevărat periculoase. Am un nume în cinstea crabilor, pentru că sunt asemănătoare în aspect și foarte mobile, cum ar fi aceste crustacee de decapod. La fel ca păianjenii brazilieni, ei nu țese păianjen, dar preferă să vâneze. Nu pot decât să mă mișc înainte și înapoi.

Wall Tenerife

Rareori rare până în prezent, cu toate acestea, cele mai mari specii din Europa. Dimensiunile sale variază de la 12,5 până la 16 cm în membrele îndreptate. Locuința acestui păianjen este după cum urmează:

  • Uruguay
  • Africa de Nord
  • Asia Centrală

Accidental poticnire pe tegenarium poate fi în peșteri sau clădiri vechi. În Anglia, acest păianjen a fost numit "cardinal": după legendă, după ce a trăit Cardinalul Woolsey, văzând acest păianjen, a avut o frică foarte puternică. Tengenarienii se mișcă foarte repede. Structura păianjenilor lor este foarte groasă, astfel încât insectele capturate au puține șanse de mântuire.

Arabă arabă

Cei mai mari păianjeniAcesta a fost întâi găsit la sfârșitul anului 2010 în Israel. Acesta poate fi găsit în dune de nisip. Are un corp mare, argintiu-argintiu, cu dungi caracteristice pe picioare. Culoarea este destul de minunată. Până în prezent, puțin se cunosc despre stilul lor de viață. Potrivit oamenilor de știință, aceștia arată activitate specială în cea mai tare perioadă a anului.

Giant păianjen de păianjen

Are al doilea nume - Camerunul roșu. Lungimea corpului este de 10 cm, iar picioarele sunt de aproximativ 20 cm, care, în general, dau un păianjen cu dimensiunea de până la 30 cm. Spiderul de păianjen aparține familiei tarantulelor, iubește pădurile subtropicale. Culoarea este dominată de câteva culori:

  • portocaliu
  • gri
  • maro
  • negru

Picioarele sale, spre deosebire de vițel, acoperă părul mic. Dieta este destul de mare, se poate hrăni cu insecte, dar nu va renunța la șoareci și alte creaturi similare. În pradă, injectează o otrava ucigașă.

Din toate cele de mai sus, titlul celui mai mortal păianjen de pe pământ a însușit "vaduva neagră". Titlul cel mai groaznic, fără îndoială, aparține păianjenului brazilian rătăcitor.

Cei mai mari păianjeni

Spiderul speriatTitlul celui mai mare merită Tarantula Tarantula (Goliath), Al doilea nume este Terafosa Blond. Acesta poate fi întâlnit numai în zonele forestiere din Brazilia, deoarece climatul tropical este cel mai favorabil habitat. Gama de extremități ale acestui păianjen poate ajunge la 29 cm. Poate mânca orice: de la șoareci la broaște, de la păsări la șerpi.

Puțin mai puține goliate, până la 25 cm în span, numite păianjeni Heteropoda maxima. Urmează și specia de arahnide menționată deja, până la 10 cm, păianjenul brazilian. Apoi, un lup păianjen, a cărui lungime a corpului este de 4 cm, în intervalul de aproape 10 cm. Acesta este un vânător agresiv care nu are pânză de păianjen. Se întâmplă în regiunile sudice ale Ucrainei și Rusiei. Ca și tarantule, are un corp păros. Acțiunea otrăvii sale asupra corpului uman poate provoca apariția unei mici tumori. Singurul lucru care trebuie făcut după o mușcătură este de a exclude răspândirea otrăvii sub piele, doar pentru a arde locul afectat. Dieta lui este de mici bug-uri și insecte.

araneus. Este destul de răspândită în CSI și în Rusia. Răul pentru om nu poartă în nici un fel. Ea crește până la 2,5 cm. O cruce albă spectaculoasă pe burtă a servit acest nume. Mâncă țânțarii și zboară, pe care le prindă cu ajutorul web-ului său circular. Se stabilește de obicei în coroane de copaci sau în arbuști de arbuști. La fiecare două sau trei zile, noaptea, țese o nouă rețea, deoarece vechea rețea este ruptă rapid. Piesa transversală, în ciuda dimensiunilor mici, este încă capabilă să muște pielea umană, dar doza de otrăvire este extrem de mică și nu reprezintă o amenințare.

Comportamentul general al păianjenilor în relație cu omul nu poate fi numit agresiv. Ele sunt localizate pentru a proteja, dar atunci când apare o amenințare, pot ataca mai întâi. Prin urmare, atunci când se găsește un păianjen, nu este necesar să fugi imediat. Principalul lucru este să observați o anumită distanță, să determinați tipul de păianjen și să continuați din aceasta pentru a lua măsuri suplimentare. Potrivit oamenilor de știință, câțiva păianjeni veninoși sunt totuși predispuși la un atac imprevizibil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce arata un tarantula spider - cine este otravitor sau nu?Ce arata un tarantula spider - cine este otravitor sau nu?
Șopârle. Ce se mănâncă acasă și în mediul natural?Șopârle. Ce se mănâncă acasă și în mediul natural?
Cum să scapi de păianjeni în case privateCum să scapi de păianjeni în case private
Cum arată, unde trăiește păianjenul de karakurt și cum îl mușcă?Cum arată, unde trăiește păianjenul de karakurt și cum îl mușcă?
Lista celor mai mari animale din lumeLista celor mai mari animale din lume
Cele mai otrăvitoare păianjeni din lume: mediul de distribuțieCele mai otrăvitoare păianjeni din lume: mediul de distribuție
Spider falangă - "scorpionul vântului", un insect, un locuitor al țărilor caldeSpider falangă - "scorpionul vântului", un insect, un locuitor al țărilor calde
Brazilian războinic răpitor soldatBrazilian războinic răpitor soldat
Cei mai mari și mai periculoși păianjeni din lumeCei mai mari și mai periculoși păianjeni din lume
Brown crab pustnic: aspect, mod de viață și reproducereBrown crab pustnic: aspect, mod de viață și reproducere
» » Cei mai îngrozitori păianjeni din lume
© 2021 amigdas.com