amigdas.com

Băi elegantă din marmură turnată, opinii și recenzii

Alegerea băii de marmurăEchipament bine ales pentru baie ajută la crearea de facilități suplimentare, este foarte important pentru a crește confortul apartamentului. În cazul în care termenul articolului sanitaryware a fost timp pentru a repara și vorbim despre înlocuirea dvs. vechi la nou, selectând preferința de baie ar trebui să se acorde echipamentul noilor materiale care îndeplinesc cerințele moderne privind calitatea, siguranța și stil.

Acum, în piața de obiecte sanitare pot fi achiziționate Fontă, oțel și căzi acrilice, dar cumpărătorii manifestă cel mai mare interes în instalațiile sanitare din marmură turnată. Aspectul acestei noutăți se datorează progresului în domeniul noilor tehnologii și materiale, precum și interesului producătorilor de a-și extinde gama de produse.

Noua soluție de baie - băi de injectare

Băile din marmură turnată sunt cel mai eficient și mai costisitor produs sanitar din polimer de beton, cu adăugarea de cruste de piatră naturală. De aceea, marmura de turnare este ca o piatră naturală. Și din moment ce baza materialului este un amestec de umpluturi naturale, liant și pigmenți, sa dovedit mai puternică decât marmura de 2 ori. În plus, puterea sa era comparabilă cu o piatră naturală ca granitul. Și pe această merită, marmura de turnare nu se sfârșește.

Avantajele marmurei turnate

Lista caracteristicilor pozitive, în plus față de rezistență, include:

 • rezistență la uzură (abraziune);
 • rezistență ridicată la umiditate;
 • capacitatea de a stoca căldură mult timp;
 • rezistență la medii agresive. În timpul procedurilor de îmbăiere, în apă pot fi adăugate sare de mare, ulei esențial și alte produse cosmetice;
 • capacitatea de a rezista la o temperatură ridicată + 900 ° C și o temperatură scăzută - 500C.

Normele sanitare confirmă curățenia ecologică a marmurei turnate, și, prin urmare, siguranța acesteia pentru sănătate. În plus, baia de turnare prin injecție nu are un fundal radioactiv, care este posedat de pietre naturale decorative și datorită prezenței rășinii în compoziția marmurei din rășină, obiectele sanitare au proprietăți antibacteriene.

Avantajele necondiționate ale marmurei artificiale includ proprietățile sale de izolare electrică. Conform acestei caracteristici, chiar depășește fonta.

La lista avantajelor unei băi turnate este posibilă și absența:

 • deformarea produsului;
 • placă calcaroasă;
 • ruginite divorțuri.

Dar toate aceste defecte se regăsesc în predecesorii băilor de marmură. Aceleași probleme de deformare și îngălbenirea plastic găsite în instalații sanitare din acril și oțel și căzi de baie din fonta lupta cu rugina si var depuneri persistente - tema actuale.

Dacă în timpul operațiunii cu produsul de marmură artificiale va apărea deteriorarea mecanică sub formă de zgârieturi și chipsuri, acestea pot fi eliminate de către specialiștii de service. Ei vor efectua restabilirea necesară la domiciliu și toate defectele vor fi eliminate.

Reguli de funcționare

Caracteristicile de performanță care merită aprobarea consumatorilor includ:

 • Cum se utilizează bai de marmurăproprietăți de absorbție a sunetului. Turnarea marmurei atenuează în mod semnificativ sunetul de umplere a băii;
 • învelișul colorat al produsului este stabil și nu se schimbă în timpul funcționării;
 • Turnarea marmurei este ușor de curățat, mai ales dacă este curățată cu regularitate;
 • o baie de marmură turnată a fost folosită de mai bine de 45 de ani. Producătorul oferă garanții pentru caracteristicile tehnice ale produsului pentru o perioadă de cel puțin 60 de luni.
 • de produse turnate din marmură sunt capabile de a deține vibrația care face posibilă pentru a le lega echipamente hidromasaj de diferite tipuri - aromaterapie, fitness, gheizer și câteva tehnici de masaj (apă, aer, mixt).

În regulile de funcționare, condițiile care dăunează unei băi de marmură turnată sunt descrise separat, adesea considerate ca lipsa unui produs sanitar.

 1. Turnarea marmurei nu pot fi curățate cu abrazivi detergenți. Greutățile și bureții greu sunt, de asemenea, interzise.
 2. Nu poți țineți apa mult timp în baie, deoarece la partea de jos pot fi pete sau pete, care apoi vor fi dificil de curățat.
 3. Marmură turnată necesară protejați de încărcăturile de șoc. De exemplu, căderea accidentală a oricărui obiect pe suprafața sa poate duce la formarea unui cip. Pentru a elimina daunele, sunt necesare lucrări de restaurare, care nu sunt costisitoare și necesită o anumită perioadă de timp.

Baie de marmură în interior

Baie de marmură în casăIdeal neted cu o baie de injecție moale lucioasă este o decorare reală a interiorului baie. De mare importanță în acest caz este culoarea și forma produsului fabricat din marmură turnată.

Turnarea marmurei, datorită utilizării umpluturilor și aditivilor de decorare, are cea mai diversă culoare. În plus, există băi de marmură turnată, cu textura naturală și chiar pietre semiprețioase, cum ar fi jasperul, malachitul.

Atunci când alegeți culoarea produsului de turnare, experții recomandă să se concentreze asupra designului general al culorii camerei. Faptul este că pentru băi, una sau două culori pot fi dominante în decor. Restul ar trebui doar să le completeze.

De exemplu, pentru stilul "Provence" este ideal suprafețe colorate cast marmura de umbra blând albastru, de măsline, bej, roz sau liliac. De asemenea, este important să se observe o combinație a stilului general și a formei obiectelor sanitare. Baia de marmură, cel mai în armonie cu stilul "Provence", ar trebui să aibă o formă clasică, cu linii netede.

Alegerea formei băii depinde în mod direct de distribuția spațiului total, adică, cât spațiu rămâne după instalare și cât de bine se poate planifica camera. Este deosebit de dificil să alegeți forma produsului pentru camere mici. Recomandarea de aici este una - pentru o zonă mică, camera va apărea vizual mai spațioasă dacă va instala echipament sanitar de culori deschise.

Un alt exemplu de alegere corectă a formei produsului, când bilele de marmură de formă simplă, cu o suprafață care imită piatra naturală, se potrivesc perfect în interiorul camerei, decorate în stilul minimalismului japonez.

Trebuie remarcat faptul că produsele turnate prezentate în rețeaua comercială sau realizate pe o comandă individuală, au o varietate de forme:

 • formele clasice obișnuite (în mod separat);
 • rotunde;
 • poligonală;
 • corner.

Baie de marmură - statutul și luxul

Baie de marmură de luxCa și în trecutul îndepărtat, așa că acum baia de marmură serveste ca o decorare a interiorului în casele oamenilor bogați. Probabil, de aceea nu este adesea posibil să se întâlnească pe tema discuțiilor despre băi de marmură și discuțiile detaliate ale forumului.

Au dispărut vremurile când maestrul a sculptat manual o baie de marmură și apoi a șlefuit-o bine. În prezent, întregul proces este realizat cu ajutorul unor mașini speciale, dar chiar și acest lucru nu face atributul de marmură al băii la dispoziția unui cetățean cu un venit mediu. Trec secolele, iar baia de marmură este lăsată în afara competiției. Evident, are un rol complet diferit.

Meritele și dezavantajele unei băi de marmură

Materialul de marmură naturală este caracterizat prin respectarea procesului de prelucrare, deci un produs de marmură pot avea formele tradiționale:

 • rotunde;
 • ovală;
 • dreptunghiular.

În plus, cu ajutorul aparaturii de precizie în cadrul comenzii, puteți face o baie de marmură de orice formă neobișnuită, inclusiv cu coturi minunate.

Nuanțe de culoare în natură pentru marmură măsurată nu atât de mult, și încă destul de suficient pentru a alege:

 • Cum să ai grijă de baiebej și galben;
 • verde și gri;
 • negru.

În plus față de aspectul magnific, băile de marmură se caracterizează prin următoarele avantaje:

 • proprietăți de absorbție a sunetului;
 • conductivitate termică scăzută;
 • simplitatea îngrijirii.

Plus adauga ca procedurile de apa completeaza senzatiile placute de contactul cu marmura naturala, oferind o multime de emotii pozitive.

Fără a diminua meritele evidente, trebuie să luăm în considerare acest lucru marmura este o piatra naturala, și apa pentru el nu este un mediu prietenos. Prin urmare, baia din marmură devine ușor murdară, iar bacteriile se pot multiplica în ea.

Dezavantajele pot fi atribuite faptului că marmura de nuanțe de lumină în timp poate pierde treptat culoarea principală, obținând galben. Cu toate acestea, este suficient să se efectueze o tratare specială a suprafeței produsului înainte de exploatare, astfel încât aspectul aspectului să fie păstrat de mulți ani.

Păreri și recenzii despre băile din marmură

Sfaturi pentru instalarea unei cadă de baieCui și ce i-au plăcut sau, dimpotrivă, nu s-au încadrat în baia de marmură, oamenii care doresc să-și facă baie eleganți și confortabili citesc. Poate că, în final, vor fi determinate de aceste recenzii.

Alegeți o baie de marmură turnată, dar neobișnuită, dar cu o configurație internă care susține coloana vertebrală și spatele inferior într-o poziție confortabilă. Procedura de baie durează 40 de minute, dar Apa nu se răcește.

Baia noastră din marmură artificială are 5 ani și arată ca una nouă. Soțul / soția încearcă să spele suprafața produsului imediat după baie cu apă curată și să-l șterge. Este adevarat ca baia noastra nu este de la o clasa bugetara, ci dintr-un material de foarte buna calitate.

Are o baie frumoasă de marmură turnată. Se încadrează superb în interior. Cu toate acestea, a existat o supraveghere neașteptată. O sticlă de ulei de sticlă a căzut de pe raft și, după o lovitură, o bucată din marginea băii sa desprins. Am aplicat la departamentul de service, am fost liniștiți și trimisi de maeștri. În general, restaurarea a fost făcută acasă, dar a trebuit să mă deranjez.

Lucrez în producția de băi din marmură naturală. Pot spune că materialul natural este foarte scump, iar costul produsului poate varia de la 350.000 la 750.000 de ruble. Dacă oportunitățile dvs. coincid cu dorințele, atunci o baie de marmură este decizia potrivită.

Baie din marmură din fontă are un aspect foarte solid. În plus, acesta rezistă perfect vibrațiilor. Pentru o plăcere completă, am instalat un sistem de hidromasaj. Nu sunt observate dezavantaje. Este mai bine să ai grijă, deși regulat. Detergenții obișnuiți și un burete moale spală cu ușurință poluarea obișnuită.

Achiziționarea unei băi de marmură de turnare este una dintre cele mai scumpe soluții. Prin urmare, este mai bine să cumpărați produse de calitate de la producătorii de branduri bine-cunoscute. De exemplu, cum ar fi:

 • Mormorin, Kerasan (Italia);
 • Marmite (Polonia);
 • Riho (Republica Cehă);
 • Kaldewei (Germania).
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este mai bine sa cumperi - baie din fonta acrilica sau fonta?Ce este mai bine sa cumperi - baie din fonta acrilica sau fonta?
Băi moderne de înălțime: dimensiune și prețBăi moderne de înălțime: dimensiune și preț
Chiuvete cu dulap pentru baie: criterii de selecție și fotografieChiuvete cu dulap pentru baie: criterii de selecție și fotografie
Ce dimensiuni au băile acrilice: fotografii și prețuriCe dimensiuni au băile acrilice: fotografii și prețuri
Realizarea de marmură artificială la domiciliuRealizarea de marmură artificială la domiciliu
Câte litri de apă sunt plasate în baieCâte litri de apă sunt plasate în baie
Chiuvete de piatră pentru bucătărie în locul chiuvetelor metaliceChiuvete de piatră pentru bucătărie în locul chiuvetelor metalice
Ce fel de cadă pentru a alege în baieCe fel de cadă pentru a alege în baie
Băi acrilice: argumente pro și contra, recenzii ale consumatorilorBăi acrilice: argumente pro și contra, recenzii ale consumatorilor
Tipurile, dimensiunile și prețurile tăvilor de dușTipurile, dimensiunile și prețurile tăvilor de duș
» » Băi elegantă din marmură turnată, opinii și recenzii
© 2021 amigdas.com