amigdas.com

Caracteristicile și feedback-ul despre ușile argumentelor

Descrierea tehnică a ușilor din oțel ArgusUnitățile de producție pentru producția de doorfilii și-au început activitatea în 2001, iar de atunci, timp de 14 ani, marca Argus a mulțumit consumatorilor cu un design modern divers, cu o calitate excelentă a produselor. Experiența este adăugată în fiecare an, iar disponibilitatea unei baze de producție interne de înaltă tehnologie vă permite să răspundeți rapid cerințelor crescânde ale clienților.

Usi din otel marca Argus

Lista de avantaje ale ușilor din oțel ArgusCompania își asumă o participare activă la expozițiile rusești între regiuni, care se încheie cu primirea de premii de cea mai înaltă ordine. Calitatea mărfurilor ușilor din oțel Argus este recunoscut ca fiind cel mai bun în Rusia în 2008 și 2010.

La concurs, sute dintre cele mai bune bunuri ale Rusiei, ușile lui Argus au fost premiate cu diplome ale concursului. Nu numai durabilitate și durabilitate ușile atrage o gamă largă de consumatori, dar, conform recenziilor, produsele atrag soluții proaspete de proiectare și execută impecabil finisajele și aspectul.

Motto-ul de producție al companiei rusești este producția de umpluturi metalice de ușă mai ieftin la cost, în timp ce caracteristicile de calitate și performanță rămân la un nivel ridicat.

Platformele de tranzacționare sunt situate în St. Petersburg, unde principalele activități de tranzacționare pentru vânzarea de produse. Producția extinsă și sediul central al companiei situat în Yoshkar-Ola.

Descrierea doorfills

Materiale utilizate pentru protecția termică și acustică în ușile lui ArgusFrunza de ușă este o foaie solidă de oțel cu grosimea de 2 mm. Suprafața este pictată în două variante - argint și cupru. Pentru protecția împotriva zăpezii și a unui mediu umed în jurul perimetrului, ușa este echipată cu un sigiliu de înaltă calitate.

Protecția termică și fonică se realizează prin montarea în interiorul foii de ușă din vată minerală bazat pe componente moderne. Ușa poate rezista la temperaturi ridicate în caz de incendiu. Pentru a preveni răspândirea ulterioară a incendiilor, utilizați un strat de blocanți termici.

Potrivit consumatorilor, persoanele cu statut financiar absolut diferit pot folosi produsele acestui brand. Firma produce serii Shagren, Prestige, Econom și altele.

Fitingurile pentru producție sunt furnizate numai de parteneri străini dovediți - Gardian, KALE, CISA. Toate încuietorile instalate în blocurile finisate ale ușii sunt protejate împotriva furtului.

Pentru a imbunatati aspectul, se folosesc panouri de usi laminate, realizate pe propria lor productie din placi MDF finisate cu folie din PVC.

Pentru a spori atractivitatea și pentru a crea diversitate în decor, se aplică articole falsificate, face vitralii la comandă, adăugați la designul inserțiilor oglinzii din pânză. Elementele forjate sunt deosebit de apreciate, deoarece sunt realizate manual.

Pe sticlă, cu ajutorul frezării, se realizează desene rafinate, dând interiorului imagine individuală individuală. Echipamentul puternic vă permite să faceți un desen de orice complexitate și să preveniți slăbirea caracteristicilor de rezistență ale sticlei.

Toate imaginile sunt selectate de specialiști - designeri, care vor ajuta să aleagă stilul frunzei ușilor, potrivit pentru interiorul existent al camerei din interiorul casei sau exterior exterior.

Sortimentul produselor fabricate de companie:

 • blocuri de ușă metalice de intrare;
 • uși cu protecție împotriva incendiilor;
 • ecrane cu protecție împotriva focului;
 • foi de ușă cu forjare metalică;
 • usi interioare din lemn;
 • usi din lemn ale vestibulului si pridvorului;
 • Ferestre din fier forjat;
 • copertine și viziere stradale;
 • structuri metalice de închidere.

Toate produsele fabricate ale firmei intră în vânzare cu produsele corespunzătoare certificate de calitate și concluzii și concluzii sanitare.

Variante de finisare a usilor Argus

Caracteristicile stratului polimeric al ușilor din oțel ArgusPolimer de acoperire cu pulbere de foaie de ușă. Vopseaua pentru aplicare cu un pistol de pulverizare are compoziția specială a polimerilor pe baza particulelor de rășină epoxidică.

Această calitate permite pudrei de pe suprafața foii de ușă Argus să se topească și să se conecteze la metal la nivelul moleculelor. Se pare continuu neîntrerupt finisaj de vopsea. Pentru a proteja în continuare metalul de coroziune, stratul de fosfor este aplicat înainte de vopsire.

Această "plăcintă" protejează în mod fiabil usa de la rugina, modificari ale temperaturii exterioare si umiditate ridicata. Pictura in praf este recunoscuta ca un stand in lumea moderna si este folosita in locuri cu trafic sporit. Culori și nuanțe de vopsea de polimer pe care cumpărătorul le alege în funcție de gustul său în catalogul de vopsea prevăzut pentru studiu.

Elemente forjate ale blocului de ușă Argus

Descrierea soiurilor de decorare a usilor ArgusCel mai adesea asemenea elemente realizate manual sunt folosite pentru a finisa exteriorul usilor de intrare ale unei case particulare, biroului sau pridvorului. Modelele ornate ale zăbrelelui forjate creează culoarea inimitabilă la intrarea în cameră și pentru a crea un sentiment de confort și securitate.

Deoarece produsele forjate servesc foarte mult timp, unicitatea grupului de intrare al casei private și talentul maestrului vor fi glorificate de mult timp și vor rămâne în memoria oaspeților la clienții de acasă sau de birou. Manipularea manuală nu este, de obicei, supusă modificărilor de modă și rămâne în cerere pentru orice schimbări arhitecturale ale vremurilor.

Unele stiluri de design necesită crearea efectului îmbătrânirii elementelor forjate metalice. Producatorul indeplineste dorintele clientilor si creeaza ansambluri unice de finisaje decorative cu ajutorul patină artificială nobilă pe suprafață și o floare verde de antichitate pe modele de cupru.

Combinația dintre modelele falsificate și inserțiile decorative din sticlă vitralii arată foarte rafinată și armonioasă, ceea ce permite satisfacerea gusturilor celor mai exigenți clienți.

Finisare cu panouri laminate din MDF

O astfel de categorie de frunze de usi transmite foarte sincer efectul lemnului natural, aplicarea foliei din PVC creste rezistenta materialului la atmosfera exterioara, insa este recomandata instalarea unor astfel de usi in deschiderile bordurilor interne.

Usile lui Argus cu finisaj MDF sunt disponibile in mai multe variante:

 1. Cu desenul tăietorului.
 2. Suprafață netedă.
 3. Cu instalarea unei oglinzi încadrată cu un cadru.
 4. Cu inserții din oțel inoxidabil, vitralii colorate, secțiuni din rattan, compoziții de răchită.
 5. Cu elemente de ligatură falsă.
 6. Cu sablare a unei inserții de sticlă pentru aplicarea unui model mat.

Usa metalica

Materiale pentru producere de baze de usi metalice ArgusÎn conformitate cu GOST existent pentru fabricarea doorfills, grosimea de metal utilizat pentru a efectua acoperire ar trebui să fie nu mai puțin de un milimetru și jumătate. Compania de producție Argus produce uși cu o grosime a peretelui de 1,5 până la 2 mm.

Instalarea unei plăci metalice mai groase face ca construcția ușii să fie mai grea și mai ușoară face dificilă utilizarea. Copiii și persoanele în vârstă pot fi rănite după deschiderea nereușită a unei pânze grele. În plus, o astfel de ușă implică construcția unor bucle grele și o cutie masivă care poate suporta greutăți mari.

Mulți producători, instalând într-o cutie atât de lenjerie grele, explică acest lucru printr-o rezistență crescută la efracție. Dar, în condiții, de exemplu, la intrarea într-o clădire cu mai multe etaje, nu fiecare hoț folosește metoda de hacking de putere, deoarece în acest caz apare prea mult zgomot.

Trebuie instalată ușă cu metal mai mare de 2 mm în case particulare și cabane, care se disting și există într-adevăr o problemă de rupere dur.

Dacă vorbim despre modele de ușă cu o grosime de metal mai mică de 1,5 mm, atunci problema este rigiditatea generală mică a țesăturii și posibila deformare a acestuia în timpul deschiderii sau încărcării prin impact.

Țesătura înclinată va fi deplasată în zona de blocare și nu va fi capabilă să furnizeze prefectului necesar casetei. Elementele de securitate ale unei astfel de unități de uși sunt în discuție.

Recomandări pentru alegerea unei foi de ușă

Nuanțele alegerii unui model de ușă din oțelPentru instalare este mai bine să utilizați servicii de designer-manager și a face ușile realizate la comandă în funcție de un proiect individual.

Astfel de modele sunt cele mai potrivite pentru gustul clientului și se potrivesc fără probleme în deschiderea peretelui. La Argus, ușa la comandă se face în 5 zile.

Pentru a selecta designul ușii, se atrage atenția asupra următoarelor nuanțe:

 • Cumparati usa finisata sau faceti comanda.
 • Producătorul intern sau extern.
 • Calitatea încuietorilor și numărul acestora.
 • Selectarea izolațiilor termice și a etanșărilor din cauciuc.
 • Ochelari de design.

Se pune întrebarea cu privire la utilizarea blocurilor casnice interne sau ar trebui să fie achiziționate pentru a instala produse ale producătorilor străini. Există opinia că firmele străine oferă cea mai înaltă calitate.

Dar, în condițiile unei piețe de consum rigide, numai companiile care pot supraviețui supraviețuiesc. furnizează produse competitive și în nici un caz să nu recunoaștem importul analogilor. Pentru astfel de companii cu încredere pot fi atribuite și întreprinderea de producție Argus.

În piața noastră internă de astăzi, există multe uși de import de producție din China pentru vânzare. Astfel de produse au un preț mic și un design atrăgător. De regulă, acest lucru pune capăt tuturor avantajelor produselor. Calitatea lasă mult de dorit.

Înainte de a cumpăra ușile chinezești, ar trebui să credeți că Argus oferă variante optime valoare pentru bani. Această serie este YES-2, care deține în mod constant conducerea liderului de vânzări pentru o lungă perioadă de timp.

În prezent, de la ruperea ușii în compania Argus vi se va oferi să instalați două tipuri de încuietori, tip cilindru și tip cilindru. Este vorba de instalarea a două sau mai multe încuietori diferite în ceea ce privește caracteristicile de proiectare vor fi recomandate în compania Argus, care se ocupă de confortul și siguranța clienților săi.

Sunt instalate toate ușile producătorului cleme suplimentare împotriva ștergerii, ceea ce nu vă va permite să îndepărtați pânza de la cutie chiar și cu bucle tăiate.

Pentru instalarea ca uși de intrare, se recomandă alegerea tipului de izolație din material spumă poliuretanică sau vată minerală. Aceste straturi intermediare protejează cel mai eficient împotriva masei trecătoare și reduc în mod semnificativ nivelul de zgomot.

Executați instalarea ca încălzire și spumă de polistiren spumant, care funcționează mai puțin eficient pe acești indicatori.

Incalzitoare de incalzire Argus

În cele mai economice opțiuni, plasate sub formă de carton ondulat, care nu protejează spațiul ușii de scurgeri de aer cald. Ușile cu un strat de carton ondulat sunt recomandate pentru utilizare în interior, pentru ușile pe care nu le folosiți aproape.

Construcțiile ușilor lui Argus sunt folosite pentru a finaliza garnituri din cauciuc poros. În timpul utilizării, materialul ușii ia forma spațiului dintre blatul ușii și ramă, astfel, izolarea complet ușa din pierderile de aer rece și cald sosite exterior.

Argus în fruntea ușii fixează ochiul, care are o imagine de ansamblu circulară în afara ușii la 200º. Ca material de suprafață transparent, se folosește sticlă, care nu denaturează vizibilitatea obiectelor și a oamenilor. În plus, plasticul și polimerii se descompun în timp, pot fi arși cu un meci sau cu o brichetă. În ușile companiei Argus se folosesc numai ochi cu optică de sticlă.

Comentariile utilizatorilor ușilor Argus

Deși alegerea ușilor în magazine este foarte mare, noi, după sfatul prietenilor, l-am ales pe Argus și nu l-am regretat. Ușa ne-a eliberat de zgomotul de pe șantier și nici un miros de la intrare, de exemplu, țigări, nu pătrunde în apartament. Usi foarte frumoase, am ales cu un strat laminat, foarte elegant si de inalta calitate.

I-am cumpărat ușa lui Argus pentru că mi-e frică de hoți. În primul rând, au o grosime de metal de 2 mm, iar în al doilea rând, la cerere, am fost așezate la numărul de trei bucăți. Da, și alte știulete împotriva îndepărtării sunt. Acum mă simt cel puțin la ușurință pentru apartamentul meu în absența mea.

Am pus ușile interne în coridor și trei camere din sticla sablata opțiunea selectată, există secțiuni opace și transparente, toate acestea creează un model fascinant.

Pe pereți cu tapet de lumină această opțiune este pur și simplu de neegalat. Și calitatea nu a eșuat încă, deși am funcționat timp de patru ani, pentru o perioadă de timp ar fi necesar ca ceva să fi uscat la alți producători.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Evaluarea producatorilor de usi metalice de intrareEvaluarea producatorilor de usi metalice de intrare
Ce fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnirCe fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnir
Ușile fervoarei: calitatea și abordarea profesionalăUșile fervoarei: calitatea și abordarea profesională
Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)
Feedback din partea clienților despre produsele "ușii din Belarus"Feedback din partea clienților despre produsele "ușii din Belarus"
Usi din lemn de interior la comanda in functie de marimea lorUsi din lemn de interior la comanda in functie de marimea lor
Usi unice ale brandului italian barausUsi unice ale brandului italian baraus
Alegeți o ușă în catalogul fabricii VladimirAlegeți o ușă în catalogul fabricii Vladimir
Ușile finlandeze de calitate ale companiei jeld wenUșile finlandeze de calitate ale companiei jeld wen
Recenzii despre estéte usi interroomRecenzii despre estéte usi interroom
» » Caracteristicile și feedback-ul despre ușile argumentelor
© 2021 amigdas.com