amigdas.com

Depozitarea lucrurilor în baie: rafturi și rafturi

Rafturi pentru baieBaia, în special cea folosită de fată, este de obicei umplute cu tot felul de borcane, tuburi și bule cu șampoane, scrumi, creme și alte produse cosmetice. Acolo vom petrece o anumită perioadă de timp în fiecare zi: baia începe ziua noastră, acolo ne punem în ordine și avem grijă de igienă pe parcursul zilei, mergem la baie înainte de a merge la culcare.

De aceea vreau atât de mult ca această cameră magică să fie frumoasă, confortabilă și confortabilă. Menținerea curățeniei și a ordinii zilnice în baie este cheia sănătății și liniștei minții. Excelenți ajutători pentru acest lucru sunt rafturi și nișe.

Rafturi pentru baie

Avantajele utilizării rafturilor

Tipuri de rafturi în baieRafturile sunt cea mai populară și mai funcțională opțiune pentru plasarea lucrurilor. Sticla este considerată a fi cel mai frecvent material pentru rafturi și rafturi de băi, deși puteți găsi și materiale precum lemn, ceramică și plastic.

În prezent, sortimentul de rafturi și nișe pentru cabine de duș este atât de mare încât aproape fiecare amantă va putea alege o variantă care să se potrivească stilului și designului băii sale. Cu toate acestea, dacă doriți să obțineți o opțiune cu adevărat exclusivă, puteți crea un raft cu propriile mâini.

În plus față de baza sa de proiectare, rafturile sunt într-adevăr obiect multifuncțional. Printre avantajele utilizării nișei pentru depozitarea în bai sunt următoarele:

  1. Cea mai importantă funcție a rafturilor este, desigur, depozitarea. Deoarece această premisă este considerată a fi cea mai încărcată, ea are nevoie doar de suprafețe suplimentare pentru a se potrivi cu tot ceea ce este necesar.
  2. Securitate. Având locuri pentru depozitarea șampoanelor, gelurilor și săpunului, vă gândiți mai întâi la confortul dvs. Dacă aceste fonduri sunt întotdeauna la îndemână, nu trebuie să le atingeți de la o baie sau un duș, unde este posibil să se alunece și să se rănească.
  3. Nu uitați să economisiți spațiu într-o încăpere mică. Toalete și dulapuri de toaletă, chiar și cele miniatură, vor arăta întotdeauna mai grele și mai mari într-o încăpere mai mică decât rafturile care nu ocupă locuri pe podea. Rafturile unghiulare, situate deasupra băii, sunt destul de spațioase și economisesc în mod semnificativ spațiul util.
  4. În ceea ce privește componenta estetică, rafturile pot fi un element valoros al decorului. Datorită acestora, este posibil să se aducă acea lumină lipsită de lumină în interiorul designer al băii, să umpleți golurile și să învețiți camera. Baia se va juca cu culori noi, este necesar să se completeze cu nișe originale, decorate în tonul întregului interior.
Rafturi de depozitare
Rafturi moderne în baieRafturi lângă baieRafturi în baieVedere la raft pe baieExemplu de rafturi pentru baieRafturi în baieCum să depozitezi lucrurile în baieExemplu de stocare a lucrurilor în baieScara de raftRafturile de perete în baie

Cum să poziționați rafturile în cadăRafturile sunt amplasate în interior ținând cont de stocarea a ceea ce ar trebui să fie în ele. De exemplu, stocarea cremelor și gelurilor folosite frecvent va necesita raft lângă oglindă la o înălțime confortabilă. Pentru a stoca obiecte rare folosite, un raft de deasupra ușii este potrivit - nu va face rău nimănui.

Există mai multe moduri de a aranja rafturile:

  • Montați în perete cu dispozitive fixe. Metoda este tradițională și ne permite să ne menținem suficient timp. Variantele cu astfel de elemente de fixare sunt ușor de găsit în magazine în orice moment, deoarece acestea sunt considerate cele mai comune în aceste zile.
  • Aranjamentul unghiular este considerat cel mai rațional din punct de vedere al economisirii spațiului, deoarece colțurile, de obicei, sunt rareori folosite în băi.
  • Rafturi ușoare și miniatură de pe ușa din față. Astfel de rafturi nu necesită instalare, ele sunt atașate la perete datorită ventuzelor, astfel încât acestea pot fi plasate de orice hostess.
  • Amplasarea raftului într-o nișă mică în perete. Astfel de nise sunt convenabile pentru că nu pot fi lovite, ele sunt invizibile și nu iau nici un spațiu în incintă. În plus, nu vor zbura și se vor rupe, ceea ce se poate întâmpla cu rafturile convenționale. De regulă, aceste nise sunt realizate la etapa de reparații în același stil cu camera (din același material ca și restul căptușelii din baie).

Configurații și varietăți de rafturi

Gândindu-vă la confortul și funcționalitatea subiectului, nu uitați de armonie cu stilul general al camerei. Rafturile moderne pot avea o configurație diferită și corespund designului cadă.

Structura rafturilor din baieDe exemplu, o nișă ovală sau semicirculară vă va aduce în interior delicatețea și delicatețea. Regimentul dreptunghiular, pătrat sau trapez, dimpotrivă, va adăuga rigoare și ordine. Un mic raft compact, atașat la colțul camerei, va ascunde cu succes colțurile și va servi și ca cameră pentru depozitarea sticlelor. Rafturile, care au compartimente orizontale, pot extinde vizual baia, iar datorită nisei pas cu pas puteți crește vizibil înălțimea camerei. Nișele cu ușile mici creează ordine și consistență, ascunzând elementele de igienă personală. Cea mai bună opțiune sunt rafturile combinate parțial închise cu ușile.

Materialele din care sunt realizate rafturi și nișe sunt de asemenea abundente. Foarte frumoase și practice sunt obținute opțiuni de plastic. Aceste rafturi au cea mai bogată gamă de culori și configurații, sunt capabile să se îmbină în aproape orice interior, au un preț scăzut. Rețineți că materialul plastic este un material rezistent la umezeală și umiditate, schimbări de temperatură constante, apă caldă și rece. Astfel de rafturi sunt destul de ușor și ușor de îngrijit, ceea ce este unul dintre factorii importanți în alegerea mobilierului în baie.

Rafturi metalice este cea mai luminoasă și mai bună opțiune din interiorul băii. Producătorii oferă în fiecare an mai multe rafturi metalice mai originale și mai funcționale. Cromul subțire de metal va aduce în rafinament baie. Astfel de rafturi sunt capabile să se integreze perfect în stilul modernist și clasic cu suprafețele lor elegante de oglindă.

Sunt considerate cele mai moderne și mai elegante rafturi de sticlă. O regulă importantă: acestea trebuie să fie din sticlă rezistentă la impact. Mobilierul din lemn va ajuta la confortul și confortul vetrei, iar nișe din marmură vor aduce un sentiment de soliditate și bogăție.

Rafturi pentru baie
Cum și de la ce să faci un raftCum să depozitezi lucrurile în baieRafturi pentru baieRaft din metalUn tip modern de poloProiectarea rafturilor în baieCum să faci un raft de unul singurCum se păstrează accesoriile pentru baiePerdea stând pe podeaRafturi mici pentru depozitareCum să veniți cu designul raftului
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să puneți lucrurile în ordine într-un dulap pentru haineCum să puneți lucrurile în ordine într-un dulap pentru haine
Rafturi pentru baie - cum să te faciRafturi pentru baie - cum să te faci
De ce ai nevoie de un raft pe balcon pentru floriDe ce ai nevoie de un raft pe balcon pentru flori
Cum de a crea un bar de vis în bucătărie cu accesoriiCum de a crea un bar de vis în bucătărie cu accesorii
Proiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stilProiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stil
Rafturi suspendate pentru bucătărie: o prezentare generală a diferitelor modele cu o fotografieRafturi suspendate pentru bucătărie: o prezentare generală a diferitelor modele cu o fotografie
Cum să faci rafturi pe perete cu mâinile taleCum să faci rafturi pe perete cu mâinile tale
Fotografia rafturilor din gips-carton cu mâinile lorFotografia rafturilor din gips-carton cu mâinile lor
Sala de aburi - camera principală în baie, modalități de design (fotografie)Sala de aburi - camera principală în baie, modalități de design (fotografie)
Caracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografieCaracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografie
» » Depozitarea lucrurilor în baie: rafturi și rafturi
© 2021 amigdas.com