amigdas.com

Locuri de pescuit în Nizhny Novgorod

Caracteristici de pescuitPentru pescarii orașului Nižni Novgorod este un adevărat paradis. Și asta nu este surprinzător! La urma urmei, orașul se află în apropierea confluenței celor două mari râuri din Europa - Volga și Oka. Numai în aceste două mari râuri este un număr incredibil de specii de pești. Cu toate acestea, pe teritoriul orașului există și 33 de lacuri. Desigur, pescuitul în Nižni Novgorod atrage vizitatori din toată Rusia.

Pescuit pe Volga din Nižni Novgorod

Volga este cel mai mare fluviu din Europa. Acesta provine din Valdai Upland și se varsă în Marea Caspică. Lungimea totală a râului este de 3.500 kilometri. Mai mult de 70 de specii de pești trăiesc în Volga. În Nižni Novgorod, pescarii sărbătoresc câteva locuri de pescuit pe Volga.

«Strelka», microdistrict Lacul Meshcherskoe

O secțiune din Volga situată în oraș. În timpul iernii, în perioada înghețurilor puternice, există o oportunitate de a vă deplasa de-a lungul căii, în apropierea centrului comercial "Cea de-a șaptea Rai". Centrul comercial poate fi accesat cu numărul de autobuz 138. De asemenea, puteți ajunge dinspre podul Borough. După punte, virați la dreapta pentru a conduce aproximativ 100 de metri. Mai departe - la dreapta. Pe un drum murdar, ajungeți la furculiță și din nou la dreapta. În spatele parcului se află Volga. Pe această parte a râului există mulți pescari, atât vara cât și iarna. Aici se găsește:

 • Tipuri de pești în rezervoarele de la Nižni Novgorodbas;
 • pescăruș;
 • plătică;
 • știucă;
 • plătică;
 • Bersh;
 • SOPA;
 • Roach;
 • asp;
 • Ruff;
 • somn;
 • burbot;
 • ide.

În general, locurile de pescuit pot fi împărțite în trei secțiuni:

 • Ce locuri sunt cele mai buneFairway în partea dreaptă a insulelor. Curgerea este destul de puternică, adâncimea este medie (până la 8 metri). Dar în timpul verii nu puteți prinde pe calea ferată (iarna - puteți). Fundul este nisipos.
 • Bordurile Borșilor. Ele s-au format ca urmare a construcției de poduri și diguri locale (când nisipul a fost luat de aici în scopuri de construcție). Gropile de fundație sunt situate în partea stângă a insulelor. Există locuri destul de adânci (până la 12 metri). Spre deosebire de calea ferată, aici, dimpotrivă, în timpul iernii pescuitul este interzis, iar vara este permis. Debitul de lângă groapa de fundare este relativ slab.
 • Râul din jurul insulelor. Există 6 insule aici, altele au apărut recent. Partea de jos este diversă: gropi de nămol și vase de nisip vii. În timpul iernii, pescarii locali îi place să tragă un biban într-un mormik (de obicei gălăgii de dimensiuni medii, mari care se întâlnesc, dar rareori).

Caracteristicile de prindere pe "Strelka"

Locul este grozav pentru pescarii care preferă o varietate de pescuit. Într-o zi aici este destul de posibil să prindeți atât un biban cu un roach, cât și o bibancă cu un colț.

Îl pescuiesc pe "Strelka" lângă gropi, de regulă, pe tulk. Întâlniți în mod regulat exemple bune de borsch și zander.

În timpul iernii, pe echilibru și mormyshkah trage bine biban. Pe același rocker întâlnesc câteodată peștele de 3-4 kilograme.

Populare populare în timp. Așa că puteți să prindeți o breșă mare.

Golful lângă telecabină

Cum să pescuiascăSite-ul este situat nu departe de Canalul Canotajului. Pentru a ajunge aici, trebuie să mergeți de-a lungul canalului canalului Rowing la restaurantul Robinson, apoi să vă întoarceți la insulă. În spatele clubului de iahturi "Frigate" se face o întoarcere spre dreapta pe drumul murdar. De asemenea, este posibil să ajungeți în golful râului.

Zona de apă a golfului este mică, cu o lungime de aproximativ un kilometru și o lățime de trei sute de metri. Prindeți aici, mai ales știuca.

Adâncimea este de aproximativ 6 metri. Fry se rotește pe vrăjitoare și se agită. Pike vine de obicei într-o dimensiune medie, dar există, de asemenea, specimene mari. Oamenii locali iubesc acest golf, adesea venind aici după o zi de lucru și la sfârșit de săptămână.

Podul Borsky

Locul este pe malul drept al Volgăi.

Pentru a ajunge aici, trebuie să luați autobuzul la rândul său, pe strada Proletarskaya, să traversați drumul și să mergeți la gară. Lângă pustie există un flux și dacă vă mutați de-a lungul ultimului, puteți merge în locul potrivit. Apropo, nu este atât de ușor să treci. Trebuie să treci prin iarba și tufișurile înalte.

Aici se pescuiesc de obicei pentru șopârlă. Uneori există specimene de trofeu foarte mari - până la 10 kilograme. Și, de asemenea, pe această parte a râului puteți prinde stiuca, bibanul, somnul, mesteacanul, rahatul, tulbureala, roachul, rufele, burbotul. În timpul verii scade ocazional asp.

Coasta este nisipoasă, dar există multe pietre. Adâncime - până la 10 metri. Se prăvălesc într-o jig (10-25 grame). Partea inferioară este foarte pietroasă, deci se întâmplă adesea ca linia să fie întreruptă.

Pescuit pe Oka în orașul Nizhny Novgorod

Oka este unul dintre cele mai mari afluenti din Volga. Lungimea totală a râului este de 1500 km. Râul curge în Volga lângă Nižni Novgorod. În Oka, există aproximativ 30 de specii de pește. Locuri de pescuit în apropiere de confluența a două râuri uriașe stabilite. Am selectat cele mai populare.

La clubul de iahturi din cartierul Avtozavodsky

Un râu în apropierea clubului de iahturi din cartierul Avtozavodsky.

Pentru a ajunge acolo, trebuie să ajungeți pe strada Orekhovskaya la calea ferată. Înainte de inel - virați la stânga. După ce vă deplasați în jurul inelului din dreapta, trebuie să mergeți la clubul de iahturi de-a lungul drumului asfaltat și să mergeți la stânga pe drumul de beton. După 200 de metri - virați la dreapta. Drumul duce direct la râu.

Un loc foarte popular pentru pescarii din Nijni Novgorod. Aici puteți prinde atât pe plutitor cât și pe filare. Pe această parte a râului se află:

 • Caracteristici de alegere a unui loc de pescuitpescăruș;
 • bas;
 • plătică;
 • asp;
 • SOPA;
 • Roach;
 • sumbră;
 • plătică;
 • stiuca.

Adâncimea de aici este mică, în medie de 2-4 metri. Spinningul este prins activ de stiuca (momele sunt folosite ca momeala). Șoarecele bun zesty este de dimensiuni medii.

O mulțime de biban mare și zander pot fi prinși pe un jig.

În jurul bypass-ului

Locul este pe malul drept al râului.

Pentru a ajunge acolo, trebuie să mergeți la drumul de bypass prin Auto Plant. Podul ar trebui să se întoarcă spre dreapta și la mai puțin de 200 de metri să se întoarcă pe drumul murdar. În timpul sezonului ploios, drumul este în stare proastă, deci nu este ușor să ajungeți acolo.

Sunt mulți pescari aici. Îl prind pe donki, spinning, alimentator. Pe această parte a râului se află:

 • bas;
 • asp;
 • Roach;
 • plătică;
 • plătică;
 • salau.

Curentul de pe Oka este destul de puternic aici. Partea de jos este foarte pietroasă, dar dacă coborâți puțin în aval, atunci sunt mai puține pietre. În apropierea acumulării de pietre, pescarii scoate adesea zgarieturi bune. Sub pietre sunt înlocuite roca de coajă, și există o mulțime de pășunat pășunat. Ca momeală, este adesea folosit un twister.

Banca stângă lângă Microdistrictul de Sud

Cum să vă pregătiți pentru pescuitÎn cartier se poate ajunge cu autobuzul numărul 40 sau 49. De-a lungul gardului există o coborâre spre râu. Puteți ajunge acolo cu mașina, pentru că drumul nu este rău.

Pe această parte a râului, țânțarul și stiuca sunt cel mai adesea prinși. Ocazional vine peste burbot. Adâncimea de aici este destul de mare, în medie 6-8 metri. Mai aproape de podul feroviar, adâncimea scade.

Curgerea pe această secțiune a Oka este foarte puternică, mai ales în perioada de primăvară. Partea de jos este nisipoasă, uneori pietroasă. În partea de jos a unui lot de gropi cu stânci, în cazul în care de multe ori trageți știucă mare.

Prinderea în principal pe filare, ca o momeală folosite vibrotails.

Pescuitul în lacurile de la Nijni Novgorod

Pe teritoriul orașului există 33 de lacuri și în multe dintre ele se află multe pești. Uneori există specimene destul de mari. Cele mai multe dintre cele mai populare lacuri de pescuit se află în districtul Avtozavodsky. Cu toate acestea, există câteva rezervoare interesante în cartierul Sormovo.

Lacurile din cartierul Avtozavodsky

Lacul după trecerea lui Șuvalovski

Pentru a ajunge la iaz, trebuie să ajungeți la cafeneaua "Pilgrim" (de exemplu, cu autobuzul de transfer 115). Pe drumul spre plantă, puteți merge la un mic lac, care este scopul nostru.

Aici găsiți minnow și rotan. Goljana este multe, într-o perioadă scurtă de timp puteți prinde multe din acest pește. Dimensiunea minnow este de obicei mică - 100-200 grame. Uneori există copii pentru o lire.

Lacul este mic, de aproximativ cincizeci de metri lungime și lată. Plaja este destul de murdară, o mulțime de gunoi. Adâncimea - unu și jumătate până la doi metri, în unele locuri până la patru.

Ei prind o tijă rotativă și o tijă plutitoare. Ca momeală, utilizați burete (minnow local și rotan sunt cele mai potrivite pentru el). Pentru o schimbare, puteți merge la pescuit pentru un spinner.

Lacul Permyakovskoe

Puteți ajunge aici cu autobuzul 115, care se oprește chiar lângă lac.

Rezervorul este foarte poluat, dar în el există o mulțime de pești. Lacul Permyakovskoe se găsește în:

 • știucă;
 • bas;
 • Roach;
 • sumbră;
 • crucian crap.

Țărmul este îngroșat cu stuf. Partea de jos este diversă: există locuri cu păduri de iarbă de apă, există locuri între ele, există zone cu nisip pur. Adâncimea medie este de la 3 la 7 metri. Zonele sunt mai adânci - mai mult de 10 metri.

În jurul prăvăliilor există turme de roach și biban.

Ei prind pe platane, pe wobblers și pe jigs. Există o mulțime de pescari cu tije de pescuit plutitoare.

În timpul iernii, fac găuri, prindeți în închisori, troll, mormyshki. Există o mulțime de pești în lac, dar nu mușcă atât de des ca pe corpuri de apă similare (probabil suprasolicitat).

Lacul în parc

Pescuitul pe cel inferior cu lunaRezervorul este situat în parcul orașului numit după cea de-a 777-a aniversare a orașului Nizhny Novgorod. Nu este greu să ajungi aici. Trebuie să ajungem la oprirea "New Age" și să mergem adânc în parc. Lacul este pe locul cel mai proeminent.

Există un crucian, minnow, rotan. Pe o bară de pescuit convențională, puteți lua o duzină de rotații într-un timp scurt. Și se găsește și crapul, dar e mai greu de prins, el este fastidios.

Lacul lacului

Lacul este situat în pădure. Puteți ajunge acolo numai pe jos sau cu bicicleta, pentru că nu există drum acolo. De la Lacul Permyakovskoe trebuie să mergeți la aproximativ 5 kilometri de-a lungul căilor ferate. Dupa pod, intoarceti-va pe drumul forestier si umblati jumatate de kilometru la lac. În rezervor, se găsesc gălbenele, bibanul și stiuca.

Adâncimea rezervorului este medie, aproximativ 3 metri (în unele locuri, parcelele sunt mai profunde). Există multe pietre și copaci scufundați în lac.

Ei prind aici un tijă de pescuit și plutesc. Pentru momeală folosiți un vierme sau un vierme de sânge. Perch și stiuca sunt bune la wobblers.

Lacul de dragă

Lacul este situat în apropierea parcului Culturii. Puteți ajunge acolo cu tramvaiul numărul 8 (mergeți la stația de autobuz "Strada Smirnova").

O mulțime de oameni se odihnesc de obicei pe lac, astfel încât rezervorul nu este foarte curat. Aici se găsește:

 • Roach;
 • crapul crucian;
 • Rotan;
 • lin;
 • sumbră;
 • bas;
 • stiuca.

Fundul este nisipos. Țărmul a crescut cu iarbă, dar există locuri pentru pescuit. Adâncimea maximă este de 9 metri.

Pe lac, pescuiesc activ atât vara, cât și iarna.

În vara, prinde pe tije de pescuit plutitor, filare, zakidushki. Pe wobblers sunt stiuca buna.

În sezonul de iarnă, găurile se fac în gheață, prinse în mormyshki și gerlitsy.

Lacul din spatele celui de-al treisprezecelea spital

Lacul se află în spatele spitalului № 13, lângă râul Oka.

Nu este greu să ajungi acolo: de la oprirea "Otradnaya" trebuie să mergi pe strada Bulavina spre râu. Lângă râu, la dreapta. După 750 de metri va fi un lac.

În rezervor trăiește:

 • Rotan;
 • bas;
 • crapul crucian;
 • plevușcă;
 • Tench.

Lacul este înverzit, mai ales vara.

În sezonul cald ei prind o tijă de pescuit plutitoare. În timpul iernii, pe mormyshke de sub gheață trageți o biban, rotolă, golian. Ca momeală folosiți viermi de sânge.

Lacul Võder

Pescuit în Nižni NovgorodLacul se află în apropierea insulei Savin. Pentru a ajunge la iaz, trebuie să conduceți prin canalul canalului și lumea interlopă. Aproape de facilitățile de tratare, la dreapta. Apoi trebuie să mergeți la primul rând la stânga și să vă mutați în groapa de nisip. Apoi - în dreapta și din nou în dreapta. La sfârșitul drumului va fi Lacul Võder.

În rezervor există crap bun. Și vine și rotanul, roșul și partea superioară.

Adâncimea este mică, o medie de 2 metri, uneori până la 4 metri.

Ei prind aici ca un plutitor, și zakidushkami. Ca duză, se folosesc viermi, bureți, castraveți și aluat.

Pescuitul în cartierul Sormovo

Lunskoye

Pentru a ajunge la lac, trebuie să mergeți de-a lungul străzii Kima în direcția Dubravskaya. Aproape de oprire "Lacul Lunskoye", la dreapta. În mai puțin de o jumătate de kilometru va fi un lac. În rezervor trăiește:

 • Caracteristicile terenurilor de pescuitcrapul crucian;
 • Roach;
 • plătică;
 • bas;
 • sumbră;
 • plătică;
 • stiuca.

Lac de adâncime medie. Există multe ape puțin adânci.

Vara se pescuiesc pe turntables, jiggers, jigs. Ei prind activ știuca și bibanul. Puteți să prindeți o pâlnie și o bâzâie pe alimentator. Crapul crucian și tench sunt prinși pe pluta.

Bolshoy Petushkovo

De la stația "Koposovo" până la lac duce un drum asfaltat. Aici se găsește:

 • bas;
 • crapul crucian;
 • Roach;
 • lin;
 • Rotan;
 • stiuca.

Lacul are o lungime de aproximativ 400 de metri, lățimea - până la 70 de metri. Adâncimea este mică, o medie de 3 metri. Predatorii se prinde în filare. Crap, roach - pe plutitor.

Pescuitul în Nižni Novgorod este foarte divers. Există numeroase lacuri pe teritoriul orașului. În râurile uriașe, Oka și Volga, există multe pești. În plus, puteți merge la pescuit pe lacurile din oraș.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea TulaCele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
În cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea SaratovÎn cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea Saratov
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Pescuit excelent în Murom și în zonăPescuit excelent în Murom și în zonă
Rezervorul Gorky din regiunea Nizhny NovgorodRezervorul Gorky din regiunea Nizhny Novgorod
Râuri și lacuri din regiunea Nizhny NovgorodRâuri și lacuri din regiunea Nizhny Novgorod
» » Locuri de pescuit în Nizhny Novgorod
© 2021 amigdas.com