amigdas.com

Tăvi de duș, dimensiunile și formele lor

Cum de a alege un paletDușul în acest moment nu este surprinzător, nu va surprinde pe nimeni. Este în viața omului modern nu este ultimul loc, așa că toată lumea încearcă să-i acorde prioritate, mai degrabă decât baie.

Baza cabinei de duș, pe care sunt instalate toate echipamentele și toate accesoriile, se numește un palet. Este tava de duș care face cabina de duș mai convenabilă pentru utilizare și funcțională.

Dimensiunile paletului de obicei sunt standarde, Dar există abateri de la unificare - există versatil și echilateral. Dimensiunile echilaterale sunt: ​​800x800 mm, 900x900 mm, 1000x1000 mm și 1200x1200 mm. Paletii versatili difera in diferite dimensiuni ale laturilor si pot fi: 800x1200 mm, 900x1200 mm, 1000x1500 mm, etc. Sunt multe optiuni si, prin urmare, pot fi selectate pentru orice dimensiune a baii.

Materiale pentru fabricarea lor

  1. Acrilice.
  2. Oțel.
  3. Pottery.
  4. Fontă.
  5. Piatra naturala si artificiala.

Din ce palete de materiale sunt pregătite

acril. Varianta cea mai comună a fabricării lor. Acrylicul ocupă primul loc în popularitate, deoarece este foarte practic și ușor de îngrijit. Acest material are un mic dezavantaj - este ușor de deteriorat atunci când faceți duș. Dar este, de asemenea, ușor de reparat. În ciuda faptului că are o grosime mică (doar aproximativ 6 mm) - paleții sunt foarte puternici. Din partea de jos, ele sunt întotdeauna întărite cu metal, plastic sau fibră de sticlă. Marele avantaj este ușurința unui astfel de design.

oțel. Acesta este cel de-al doilea producător cel mai popular și confecționat din oțel emailat - se încălzesc bine. Ei au un mic dezavantaj - încep să "facă zgomot" atunci când apa este turnată în ele, dar cu cât este mai mare materialul de fabricație, cu atât mai puțin acest defect este exprimat. Prin urmare, atunci când alegeți o tavă de duș, trebuie să fiți atenți la grosimea oțelului.

ceramică. Ei ocupă locul al treilea în popularitate. Aceste modele sunt fabricate din articole sanitare și din porțelan sanitar. Argumentele lor pro și contra sunt în proprietățile materialului. Pro - sunt durabile și ușor de întreținut. Contra - mică rezistență la deteriorări mecanice, au o masă mare și ceramica este foarte rece (trebuie să fie bine încălzită cu apă fierbinte înainte de a sta în tigaie).

fontă. Ar fi cel mai popular, dacă nu pentru costul lor ridicat. Paletele emailate din fontă sunt practice, durabile și durabile. Dar dezavantajul este o mulțime de greutate.

piatră. Din piatra naturala este foarte scump si practic intotdeauna facut la comanda. Paletele din piatra artificiala sunt populare, deoarece pretul lor nu este prea mare. Sunt destul de practice și aproape nu sunt supuse chipsurilor. Cu daune mici, pot fi cu ușurință împământate. Ele sunt, de asemenea, mai calde decât cele ceramice.

Accesorii pentru cabine de dus

Set de dușuriCabina de duș este formată dintr-o tavă de duș, cu pereți laterali fixați. De asemenea, are o ușă, un capac superior, dușuri și duze.

Acestea includ, de asemenea, cutii de aburi, cutii de hidromasaj, panouri de duș și sisteme de duș.

Există două tipuri:

  1. deschide;
  2. închis.

Spațiile deschise ocupă spațiu în baie, care este închisă de pereți și uși de duș.

Închis - acesta este un design complet holistic care are pereți, o ușă, un capac, duze pentru a furniza presiune. Ce fel de cabină de duș fiecare proprietar decide la propria sa discreție.

Forme și mărimi

Dimensiunile dușului și a cabinei de duș, de regulă, sunt de la 70x70 la 120x120 cm, dar dacă doriți, puteți găsi mai multe exemplare impresionante. Adâncimea poate fi destul de zero sau ajunge la 18 cm - seamănă cu o baie cu fețe joase. Modelele adânci sunt de obicei folosite în casele "vechi", unde țevile sunt în mod constant înfundate, deoarece apa se amestecă lent și, prin urmare, nu va lovi imediat podeaua.

Forma tăvii de duș este diferită - cea mai bizară. Dar cele mai populare sunt pătrat, dreptunghiular sau triunghiular (unghiular). Angulare, după cum am înțeles deja, sunt montate în colțul camerei. Un dreptunghiular și pătrat sunt instalate atât în ​​colțul camerei, cât și oriunde în baie. Uneori, cabinele de duș de acest tip sunt puse chiar și în mijlocul camerei, unde ar trebui localizate.

Există, de asemenea, un factor important care distinge aceste produse una de cealaltă: înălțimea tăvii de duș. Atât adânc cât și înălțime joasă - se descurcă perfect cu sarcina lor, aici factorul determinant este alegerea confortului în funcționare.

De exemplu, dacă o persoană este în vârstă avansată sau are dureri picioare, atunci este mai bine să alegeți un duș cu un palet scăzut. Și relativ mari, ele sunt potrivite pentru dușuri mari, unde puteți face un duș sau chiar o baie într-o poziție semi-așezată.

Cabinele de duș cu palete înalte sunt instalate pe un cadru din metal, ceea ce vă permite să mențineți pur și simplu comunicațiile ascunse sub el. În timp ce produsele mici sunt instalate în mod capital și nu pot fi reinstalate.

Pentru podele inegale în vânzare sunt disponibile palete pe picioare. Înainte de a cumpăra o tavă de duș, trebuie să vă gândiți la configurația generală a cabinei de duș. Și apoi puteți alege dimensiunea, forma, design etc. Principalul lucru este că este durabil, durabil și estetic. De asemenea, puteți să-l ridicați în culori diferite (cărora se potrivește).

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cabină de duș de gresie cu mâinile proprii - sfaturi și fotografiiCabină de duș de gresie cu mâinile proprii - sfaturi și fotografii
Cum de a alege o cabină de duș: sfaturi profesionaleCum de a alege o cabină de duș: sfaturi profesionale
Vase de duș adânci de diferite forme 90x90Vase de duș adânci de diferite forme 90x90
Băi moderne de înălțime: dimensiune și prețBăi moderne de înălțime: dimensiune și preț
Proiectarea de băi cu cabine de duș: modele și fotografiiProiectarea de băi cu cabine de duș: modele și fotografii
Asamblarea cabinelor de duș cu propriile mâini și instrucțiuni videoAsamblarea cabinelor de duș cu propriile mâini și instrucțiuni video
Cabină de duș într-o baie mică: specificații și fotografiiCabină de duș într-o baie mică: specificații și fotografii
Foto și prețurile pentru cabine de duș cu baieFoto și prețurile pentru cabine de duș cu baie
Cabine de duș din plăcile cu mâinile lor: montaj și fotografieCabine de duș din plăcile cu mâinile lor: montaj și fotografie
Cabine de duș: fotografie, dimensiuni, prețCabine de duș: fotografie, dimensiuni, preț
» » Tăvi de duș, dimensiunile și formele lor
© 2021 amigdas.com