amigdas.com

Cea mai bună momeală pentru biban: cele 10 capturi de capturare

Cea mai bună bass la bibanPește - pești fastidioși. Capturarea este posibilă numai cu cunoașterea trucurilor procesului. Cu toate acestea, pescari spun ca cea mai eficienta metoda de capturare este de a troll. Cu toate acestea, atunci când alegeți cea mai bună lingură de momeală pentru biban, merită, de asemenea, să arătați cunoștințe și ingeniozitate.

Criteriile pentru alegerea unei momeală

În mod ciudat, alegerea "abordării corecte" este o etapă responsabilă, rezultatul pescuitului și captura în ansamblu depind de acesta. Cele mai aplicabile turntable-uri sunt lingurițe pentru biban. Această opțiune este potrivită atât pentru un pescar novice, cât și pentru un capcan cu experiență. Utilizarea soluției nu necesită aptitudini speciale.

Se observă că bibanul iubește momeala "jucând". Prin urmare, abordarea ar trebui să fie luminos și multicolor. Dimensiunea în acest caz este practic irelevantă.

Începutul celei mai bune momeală pentru prinderea bibanului

Printre varietatea de momeli de la diferiți producători, este dificil să se determine cea mai capturată echipament din punct de vedere vizual. Evaluarea primelor 10 momeală, verificate în timp, precum și experiența amatorilor și a profesioniștilor, este după cum urmează:

 1. Cele mai bune momeli de topMepps Aglia - cel mai atrăgător bas pentru cochilie, în conformitate cu spinners cu experiență. Momeala este un instrument universal pentru prinderea unui prădător. Popularitatea în rândul pescarilor pe care le merita datorită design-ului său special: o petală în formă de oval este fixată la 60 de grade față de axa spinării. Acest design permite abordarea pentru a atrage balena minke prin producerea unui zgomot specific, provocând astfel peștele pentru o bătaie. Această versiune a lingurii este ideală în condiții de apă liniștită. În linia de modele mai multe dimensiuni și culori. Pentru a prăji coaja este potrivită № 1 și 2 de orice culoare metalică, de exemplu, cupru, argint.
 2. Mepps Aglia Long este un model al aceleiași mărci franceze. Dar, spre deosebire de prima variantă, Long are o petală alungită și un unghi de înclinare de 30 de grade. Momeala de lingură a acestei specii funcționează în condițiile actuale. Provocă un pește pentru a zdrobi o rolă specială pe roșu sau portocaliu. Cele mai populare sunt piesele de dimensiuni nr. 1, 1.5, nr. 2.
 3. Mepps Comet Decor - un alt reprezentant al liniei companiei. Acesta este un jucător universal. Perfect atrage prădătorul pe curent și în apă în picioare. "Cometa" este o petală alungită cu puncte roșii sau albastre. Pescarii susțin că petele roșii sunt cele mai atractive pentru pești.
 4. Mepps Comet Black Fury are o petală neagră cu pete de galben sau roșu. Completați designul margelei portocalii la bază. O astfel de abordare este recomandabil să se folosească la vreme caldă într-o zi însorită. Se utilizează, de regulă, în apă puțin adâncă, în apă relativ transparentă.
 5. Blue Fox Super Vibrax este o imitație a producătorului estonian. Aceasta este o abordare de înaltă calitate, cu toate acestea, iar costul său nu este mic. Dar experții cu experiență în domeniu se asigură că costurile se vor justifica pe deplin. Capacitatea de captare se bazează pe structura specială a dispozitivului: petala este amplasată sub gradul de 45. Acesta este un zgomot eficient.
 6. Foxul albastru nr. 0-1 atrage foarte bine bibanul, dar un stiuc mai mare este adesea muscat de un stiuc. Tehnologia Anti Line - Twist Design împiedică răsucirea leșiei. În principiu, culoarea momelei, în acest caz, nu contează. În orice caz, momeala oferă un rezultat excelent și crește șansele de pescuit cu trofee.
 7. Daiwa Silver Creek - un instrument versatil pentru prinderea biban, nu numai, ci și de alți pești de pradă, cum ar fi cleanul, stiuca, ide, cleanul și păstrăv. Excelenta livrare de momeală premium. Lingura este o imitație a unei prăjiți, în jurul corpului principal, o petală se rotește. Tee este la prima vedere destul de fragilă, dar nu este. Tackle vă permite să prindeți un pește destul de mare.
 8. Lingură pentru pescuitul de cânepăMyran Agat este o lingură care poate fi utilizată în condiții dificile, de exemplu, în locuri de iarbă și acumulare de alge. Dispozitivul are o tee flexibilă, care reduce foarte mult posibilitatea cârligelor pentru vegetație și lemn de pluș. Dar merită atenția acordată calității și vitezei de turnare. Întoarcerea lentă poate provoca lipirea. Prin urmare, este mai bine să folosiți materialul de umplutură cu rotații medii sau rapide. În plus, atunci când este turnat, merită să sprijiniți puțin rotația, pentru ca lanțul să poată porni petalele. Dacă folosiți penajul momelei de lingură, atunci capabilitatea crește de mai multe ori. Dacă această caracteristică nu este inclusă în kit. Apoi, puteți rezolva singur problema: atașați o pată de culoare roșie la lingura de tee.
 9. Smith Niakis - o masă rotativă pe un prădător de la un producător japonez. Este considerată o abordare universală, deși a fost inițial dezvoltată pentru pescuitul păstrăvului. Sa comportat perfect cu un biban. Operarea stabilă în toate condițiile nu necesită o alimentare rapidă.
 10. Pontoon21 Conceptul mingii nr. 1.5. În ciuda faptului că această momeală se află pe ultimul loc, capacitatea sa de captură poate fi considerată cea mai bună. Cu toate acestea, în partea de sus este în cele din urmă doar pentru că este dificil de a obține. În magazinele de pescuit - este o raritate. Dar dacă a reușit să găsească, va fi un asistent indispensabil pentru entuziaștii de pescuit pentru prădător.

Recomandări pentru pescari

Prinderea unui prădător, inclusiv a unui biban, este un proces interesant și laborios. Pentru a îndeplini sarcina principală - captura trofeului, nu numai cunoștințele, ci și abilitățile vor fi necesare. Cu toate acestea, este necesar să se ia în considerare capacitățile individuale ale fiecărui pescar.

Efectuarea și percuția la biban. Structura specială a uneltelor permite capturarea peștilor mari din categoria prădătorilor. Merită să ne amintim că alegerea soluției este complet dependentă de acești factori:

 • Pălărie lingurițăTipul iazului.
 • Prezența unui curent.
 • Prezența și tipul vegetației.
 • Gradul de transparență a apei.
 • Adâncimea.
 • Sezonul anului (pescuitul în perioade diferite este semnificativ diferit).
 • Dimensiunea peștelui dorit.
 • Starea vremii.

Înainte de pescuit, merită analizată toate aceste criterii și se determină tipul de momeală necesar și nu este necesar ca momeala să fie o momeală ideală pentru biban. Și, de asemenea, este posibil să se folosească atât tradiționalul zhivtsa, cât și imitația acestuia în unele cazuri, ciocurile de prădător și porumbul, boilele și alte momeli.

Fiecare pescar obține o formulă de succes. Este abordarea creativă și științifică individuală care face posibilă obținerea succesului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuitul atrage un twister și cum să-l prindăPescuitul atrage un twister și cum să-l prindă
Locuri de pescuit populare în KazanLocuri de pescuit populare în Kazan
Cele mai bune turntables și spinnerets pentru stiuca și bibanulCele mai bune turntables și spinnerets pentru stiuca și bibanul
Blies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicațieiBlies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicației
Pescuitul de iarnă - prinderea roachului pe mormyshkuPescuitul de iarnă - prinderea roachului pe mormyshku
Secretele pescuitului de iarnă pentru bas pentru bibanSecretele pescuitului de iarnă pentru bas pentru biban
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Prinderea ramei pe mormyshka în timpul iernii pe windlass și alte tacklesPrinderea ramei pe mormyshka în timpul iernii pe windlass și alte tackles
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Cum sa faci o mandala pentru pescuit cu mainile taleCum sa faci o mandala pentru pescuit cu mainile tale
» » Cea mai bună momeală pentru biban: cele 10 capturi de capturare
© 2021 amigdas.com