amigdas.com

Instalarea arcurilor în ușă: nuanțe și editare video

Instalarea de construcții de arcuriCrearea unui interior deosebit pentru a sublinia individualitatea camerei a fost posibilă prin instalarea unui arc în ușă între camerele învecinate. Datorită acestui element constructiv, nu numai că puteți îmbunătăți parametrii estetici ai apartamentului, dar și zonarea spațiilor.

Designerii moderni oferă o varietate de variații în designul deschiderilor arcuite, atât în ​​stil clasic, cât și sub formă de desene complexe. Prin urmare, pentru a alege stilul de design al deschiderii interioare cu ajutorul construcției arcuite, trebuie să dezasamblați diferitele opțiuni și să vizualizați imaginile video ale soluțiilor de proiectare.

Principalele soiuri de construcții arcuite

În ciuda diversității aparente a sistemelor arcuite, toate au o formă comună, deși designerii își fac în mod constant propriile schimbări, limitate doar la propria lor imaginație. Dar în practică există următoarele tipuri de arcade în funcție de stilizarea reparației generale:

 • Arcul formei clasice, reprezentând un arc drept;
 • Arhitectura compusă într-un stil modernist, cu o boltă ridicată în partea de sus;
 • o formă dreptunghiulară romantică, cu colțuri rotunjite;
 • arc arc de formă elipsoidă;
 • o formă arbitrară a compoziției arcuite.

Atunci când alegeți forma potrivită a arcului, trebuie să luați în considerare lățimea și înălțimea ușii și compoziția arhitecturală a clădirii. Aceasta, în primul rând, se datorează unei scăderi a deschiderii din perete și, în consecință, a trecerii între camerele învecinate. Plecând de aici, instalați în deschideri largi arc elipsoidal, o fereastră de ușă mare este mai bine încadrată cu o compoziție în stil clasic. Ei bine, pentru o conștientizare deplină a procesului, este mai bine să urmăriți crearea video a sistemelor arcade.

Pregătirea instrumentelor și materialelor

Ca și în cazul oricărei lucrări de reparații, instalarea arcului în ușă începe cu formarea toate instrumentele necesare:

 • Arcul în interiorfoarfece pentru tăierea metalului;
 • cuțit ascuțit;
 • set de șurubelnițe;
 • Ferăstrău electric de tăiat pentru tăierea plăcilor complexe din ghips;
 • nivel și plumb bob;
 • bandă, bandă și marker.

Pentru a monta arcul în deschidere, veți avea nevoie, de asemenea, de un pumn și de o șurubelniță. Dacă luăm în considerare materiale pentru crearea unei structuri arcade, atunci există și o alegere excelentă:

 • foi de MDF, care sunt foarte ușor de asamblat;
 • plăcile gipsokartonnye permit crearea unor forme bizare de arcade;
 • plăci din polistiren sau polistiren expandat.

Fiecare dintre materialele examinate are atât avantajele, cât și dezavantajele și, prin urmare, alegerea lor se bazează pe preferințele proprietarului. Dar cea mai populară și mai simplă în lucrare este cartonul de gips, făcând un arc din care va fi luat în considerare în detaliu.

Montarea structurii portante a arcului

Trebuie remarcat faptul că orice lucrare cu privire la construcția tipului de piele-cadru trebuie efectuată în strictă conformitate cu anumite etape.

 1. Construcție arcuităStructura cadru a suportului este montată din profilele de ghidare prin fixarea fâșiilor pregătite anterior paralel una cu alta, la toate laturile și la partea superioară a porțiunii. Toate lucrările sunt realizate de un perforator, care găsește găuri în podele, în care sunt introduse dibluri pentru fixarea profilului.
 2. Pentru a produce arcul cadrului, este necesar să se facă tăieturi ale laturilor laterale ale profilului, care îi vor da forma necesară. Tăieturile sunt realizate cu foarfece cu un pas de 45-50 mm. Piesele prelucrate în formă de arc sunt fixate prin șuruburi la profilele de lagăr.

O arcadă de plăci de ipsos, un video al unei instalații de mână pe care se află intrarea în articol, trebuie să aibă o construcție solidă. În acest scop transversale sunt instalate din profilul metalic.

Instalarea cadrelor laterale

După fixarea cadrului de susținere în ușă, aceștia procedează la fabricarea și fixarea elementelor din gips-carton. Pentru marcarea și montarea pereților laterali Construcția arcului realizează o anumită secvență de acțiuni.

 1. Pe gips-carton, piesa este marcată în funcție de lățimea ușii. O linie verticală este trasă în centrul piesei de prelucrat. Având în vedere faptul că arcul are o formă semicirculară, dimensiunea lățimii deschiderii trebuie împărțită la jumătate. Rezultatul va fi raza arcului arcului.
 2. Pentru a obține dimensiunile corecte din partea de sus a pereților laterali au nevoie distanță dreptunghiulară retragere goală egală cu raza unui arc de semicerc, și se adaugă la acesta secțiunea din partea de sus a ușii la partea de sus a arcului structurii arc. Prin marcarea liniei centrale a părții, se va determina punctul din centrul cercului.
 3. Ca cea mai simplă busolă, utilizați un cui și un cablu de construcție. Setați unghia în centrul cercului pentru a măsura lungimea filamentului, egală cu raza și pentru a delimita arcul arcului.
 4. Prin marcarea din foaia de gips-carton, piesa se taie cu ajutorul unui ferăstrău electric.

Atașați piesa de prelucrat la ușă, puteți verificați corectitudinea calculelor și deja pe șablonul pregătit se taie a doua parte, care va fi complet identică cu prima jumătate a anului. Jumătățile finisate ale arcurilor sunt fixate pe cadrul de susținere cu ajutorul unor șuruburi autoportante cu un pas de 15-30 cm.

Montarea arcului de arc din tablă de gips

Toată lumea care face o arcadă de carton de ghips pe ușă cu propriile sale mâini, cu care se confruntă cu problema de a îndoi banda de gips carton în forma corectă. În realitate, totul este destul de simplu. Pentru a da gips-cartonului forma semicercului, nu este metode uscate și umede.

 1. Cum pot face un arcMetoda umedă presupune umezirea suprafeței benzii cu apă. Dar, înainte de aceasta, piesa de prelucrat este tratată cu un cilindru cu ac, aplicând mai multe găuri pe substratul de hârtie. După ce preforma a fost umezită cu apă, este posibil să se dea forma dorită prin îndoirea ușoară a materialului. Când piesa se usucă complet, aceasta este atașată unui cadru metalic.
 2. O altă metodă care permite furnizarea materialului în formă de arc implică aplicarea unei crestături transversale pe o parte a plăcii de gips cu un cuțit de vopsea. Datorită faptului că a doua parte rămâne neatinsă, arcul pare să fie suficient de puternic. Cu toate acestea, această metodă este destul de consumatoare de timp.
 3. După fixarea piesei prelucrate pe un cadru metalic, toate neregularitățile sunt corectate prin aplicarea unui strat de chit pentru îmbinările elementelor adiacente și a capacului șuruburilor încastrate.

După ce a studiat instrucțiunile detaliate și vizionând videoclipul cu privire la instalarea arcului în ușă, oricine poate, independent de o ușă interioară convențională, să facă un obiect de design unic.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Arcuri din gips carton: tipuri, avantaje, fotografieArcuri din gips carton: tipuri, avantaje, fotografie
Arch pe hol, bucatarie sau sala: caracteristici si fotografiiArch pe hol, bucatarie sau sala: caracteristici si fotografii
Alegerea arcului în ușă: opțiuni populare cu fotografieAlegerea arcului în ușă: opțiuni populare cu fotografie
Arc de gips-carton cu mâinile lor - instrucțiunea de fabricație, videoArc de gips-carton cu mâinile lor - instrucțiunea de fabricație, video
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Grinzi de gips-carton: design și fotografieGrinzi de gips-carton: design și fotografie
Camera de zi într-o casă privată: fotografie interioarăCamera de zi într-o casă privată: fotografie interioară
Decorații arcade în apartament: decorațiuni de fotografie sub piatrăDecorații arcade în apartament: decorațiuni de fotografie sub piatră
Nuanțe de utilizare a colțurilor decorative arcuite flexibileNuanțe de utilizare a colțurilor decorative arcuite flexibile
Arch într-un apartament modern: design de diferite opțiuni în fotografieArch într-un apartament modern: design de diferite opțiuni în fotografie
» » Instalarea arcurilor în ușă: nuanțe și editare video
© 2021 amigdas.com