amigdas.com

Ce arată ușa închisă din față - interpretări în diferite cărți de vis

Pentru a vedea ușa într-un visUșile - acesta este unul dintre semnele cele mai polisemantice și misterioase. Dacă știți despre ce visează, puteți prezice cele mai semnificative evenimente din viața voastră. Și, în consecință, să contribuim la realizarea unor lucruri plăcute și bune și pentru a preveni necazurile. Sau cel puțin să le slăbească efectul asupra vieții tale.

Pentru a determina ce sunt ușile închise și, de asemenea, pentru a vă putea descifra visul, este necesar să rețineți că, în primul rând, indică noi oportunități, direcția mișcării, calea și accesul, atât la perfecțiunea spirituală, cât și la bucuriile materiale ale vieții. În același timp, ușa reprezintă o anumită fațetă - între lumea exterioară și cea interioară, între exterior și cu sine.

Închideți ușa într-un vis

Închiderea ușii într-un vis nu este cel mai bun semn, cartea visurilor îi avertizează pe visător că trebuie să se gândească mult. În orice situație care însoțește visul și detaliile, acest lucru înseamnă cel puțin un obstacol în realizarea unui lucru important. Mult mai rău este răspunsul la întrebarea despre ce visează ușa închisă în vreme rea. Asta este, dacă sunteți în visul vântului, în ploaie, zăpadă sau grindină și nu puteți intra în casă, înseamnă ceea ce veți face în viața reală ceva stupid, nepoliticos sau ridicol, ca urmare a faptului că vă subminează reputația, vă veți fi rușine și trebuie să vă cereți scuze rudelor.

Mult mai plăcută este interpretarea cărții de vis, la care ușa închisă visează la fată și chiar când o închide singură pe chei. Aceste evenimente promite o femeie o căsătorie scurtă, în timp ce pentru ea valsul lui Mendelssohn va juca în tandem, nu cu unul sărac și iubit arzător.

Când într-un vis intrarea închisă în casa în care blochează, visul face o întâlnire cu oameni neplăcuți pentru tine. Dimensiunea blocării indică cât de curând se va întâmpla: cu cât este mai mare castelul, cu atât mai devreme se așteaptă o întâlnire neplăcută.

Dacă într-un vis intră în casă

Interpretarea somnului despre ușăInterpretarea cărților de vis, care vizează deschiderea ușii din interior și din exterior, este diferită. Este un lucru atunci când o faci în timp ce pe stradă, în timp ce casa este a ta sau a altcuiva (dar nu părinții tăi, e important!). Acest vis avertizează visătorul de calomnie, care îl va întâmpina în curând. Și indiferent de modul în care a încercat să prevină atacurile în viața reală, este puțin probabil să facă nimic.

Sensul complet diferit al cărții de vizită este ușa pe care o deschideți, care duce la casa copilăriei, mai ales când nu este în vecinătatea altora. Acest vis promite susținerea constantă a oamenilor apropiați de voi - prieteni și rude - care nu vă vor trăda niciodată.

Interpretarea cărții de vis, ceea ce un vis într-un vis pentru a deschide ușa din interior (ca proprietar, care intampina oaspetii), va depinde de modul în care te simți în legătură cu cei care au venit. Când ele sunt neplacute pentru tine, trebuie să te pregătești la o mică înfometare în viața ta. Când sunteți mulțumiți de oaspeții dvs., înseamnă că veți avea o surpriză plăcută.

Ori de câte ori se întreabă ce este ușa unui vis într-un vis care se deschide din interior, ci pentru ieșirea ta, răspunsul va depinde, de asemenea, în ce scop iese.

 • Gunoiul de mai sus marchează plecarea dvs. ca zbor, adică doriți să amânați problemele dificile și serioase pentru un timp.
 • A merge la muncă înseamnă rezolvarea problemelor dvs. ocupate.
 • Pentru a merge la plimbare este o întâlnire interesantă sau o călătorie timpurie (cel mai probabil, să se odihnească).
 • Un semn favorabil este ușa care urmează să fie deschisă de cheia - acest vis indică faptul că există o cale rapidă și ușoară de a ieși dintr-o situație pe care ați considerat-o insolubilă și impas.

Deschideți ușile într-un vis

Apoi, ia în considerare ceea ce visul într-un vis, care este deschis pentru tine, sau pentru tine, visează. În variantele cărții de vis, acesta este un semn destul de favorabil. În primul rând, înseamnă ușa deschisă dragoste fericită și reciprocă. De asemenea, destul de des aceasta înseamnă profituri neașteptate foarte mari. Când ușa într-un vis sa deschis independent, fără eforturile altor personaje de vis sau participarea dvs. - într-un timp scurt, lucrurile vor merge în jos și se va aștepta succes în orice domeniu de lucru.

Dacă ușa nu se închide

Cum să clarifică visul despre ușăPotrivit experților, există viziuni-avertismente, care sunt filmate în scopul de a avertiza visătorul de oameni răi sau acte nesăbuite. Pentru a fi gata pentru posibilele necazuri, este necesar să știm despre ce era ușa visul, care nu se poate închide. Acest vis este din această categorie.

În cazul în care, în ciuda tuturor eforturilor, nu închide ermetic, aceasta înseamnă că unii oameni puternici în prese de viață reale pe visătorul, încercând să câștige influență asupra lui. Cel mai probabil, va fi cu siguranță folosit în detrimentul persoanei care vede acest vis.

Căutați o intrare

Obstacolele și dificultățile așteaptă o persoană care încearcă să găsească o ușă în perete, dar nu-l găsește, deși este ferm convins că trebuie să fie. Dream Interpreter spune despre probleme mari la locul de muncă. Dar există o probabilitate că nu poți găsi un limbaj comun cu oameni nativi - copii sau soț (soție), iar dacă nu încercați să repare relațiile, circumstanțele pot duce la rupturi sau conflicte.

Manipularea ușilor

Pentru a determina ce visează ușa, acțiunile care se realizează cu ea pot ajuta. Cel mai transparent explicații pentru astfel de vise:

 • Achiziționarea ușii. Visul spune că visătorul nu poate găsi răspunsul la o întrebare destul de importantă pentru sine. Adică, somnul indică faptul că este necesar să se grăbească, altfel o oportunitate foarte favorabilă va fi pierdută.
 • Înlocuirea. De regulă, acest vis prezice apariția unui nou partener pentru tineri. Deja a avut un cuplu căsătorit - sosirea de mult timp a unei rude iubite sau nașterea unui copil. Ca o opțiune - plăcută în comunicare, precum și cunoștințe utile și noi. Când o fată visează că închide interiorul ușii nou instalate, înseamnă că îi este frică de o sarcină neplanificată.
 • Ușile confuze. Când visătorul a fost de intrare greșit, atunci înseamnă că este timpul să-și reconsidere principiile sale de viață, care sunt depășite și nu permit percepute în mod obiectiv de către alții, precum și să obstrucționeze stabilească existența acestuia în conformitate cu planurile.
 • Protecția ușilor. O persoană din viață are obligații care îi împovărează, dar nu le poate refuza sau se teme. Este necesar să ne gândim la ceea ce visează acest vis și să încerce rezolvarea problemei - întârzierea lui este plină de dificultăți considerabile.
 • Pictura. Îmbunătățirea calității vieții, în timp ce în viitorul foarte apropiat.

prejudiciu

Este important să vedeți ușa din fațăVisat vechi, o ușă scos spune că soluția problemei, pe care ați amânat-o tot timpul, nu mai poate aștepta. Cu cât trageți mai mult, cu atât mai mari vor fi problemele nerezolvate. Ușa din față, ruptă de oameni necunoscuți, spune că, din cauza interferenței altor oameni, și cu totul necuviincioasă și impudentă, aveți probleme cu relațiile personale.

Când soțul curând după acest vis începe de a începe să vorbești cu un subiect ciudat (lipsa de concentrare, adulter, risipește sau, dimpotrivă, ascunderea zanachek), trebuie să se analizeze cu atenție care „cântă în urechi“ ale mamei pentru tine om, și să încerce să izolați unul de celălalt.

Dar, când ușa veche avea un vis, dar ruptă sau ruptă, era spre îmbogățire, destul de rapidă, de regulă - spre moștenire. Cel mai rau vis este unde ușa arzătoare a fost așezată. Acest vis reprezintă o boală lungă și gravă a unei persoane sau o moarte. Când casa a fost visată complet fără ușă, înseamnă că probleme cu sănătatea amenință visătorul și pentru a împiedica examinarea de către un medic.

Ce se face din ușă

Pentru a înțelege corect ce este ușa, trebuie să fiți atenți pe cele mai mici detalii, inclusiv materialul din care este fabricat:

 • Ușa de intrare într-un visCând este blindat, înseamnă că în viață aveți un sprijin puternic. Și dacă nu știți de ce parte, gândiți-vă: această persoană vă va putea ajuta foarte mult într-o situație în care nu puteți să faceți singuri.
 • Iron - spune că veți trece în curând la un nou nivel al vieții voastre.
 • Ușile de lemn dintr-un vis arată că familia visătorului este foarte puțin protejată de presiunea psihologică, de zvonuri și de bârfe, din cauza căreia pot exista certuri între membrii săi.
 • Ușa de sticlă este un apel de vigilență. Interpretul de vis, în general, descrie acest lucru ca abordare a problemelor, ca regulă - materiale, propuneri care vor fi tentante, dar fără scrupule, rezultatul adoptării lor va fi pierderi financiare semnificative.

Denumirea culorii

De regulă, frunza ușii într-un vis nu are niciunul culoarea pronunțată. Dar pot exista excepții. Cel mai adesea, sunt amintite ușile albe sau negre. Dacă ai visat o pânză neagră, visul spune că aveți nevoie de sprijin prietenos, iar în cazul în care este oferit, nu este necesar să se renunțe - se va ocupa de problemele pentru o lungă perioadă de timp și cu pierderi mari. Când aflați casa unde se află ușa neagră, aceasta simplifică sarcina: această persoană locuiește aici, care este mai confortabilă și mai ușor să vă ajute.

Interpretarea dublă are o foaie de ușă albă visată. Potrivit uneia dintre ele, cartea de vizită indică faptul că sunt urmate de persoana cu care ar trebui să ajungeți. Și nu neglija acest semn: poate că veți ajuta cu adevărat o persoană bună.

A doua interpretare presupune că m-am văzut ușa albă abstractă, care nu este atașat persoanei sau parcelei. În acest caz, somnul indică ofensiva în viitorul apropiat al vremurilor bune.

invazie

Pentru a vedea în vis ușa din față la ceea ce esteDe multe ori visul visează, în care ușa închisă din față este întreruptă cu ajutorul instrumentelor improvizate. Interpretarea lui va depinde de percepția evenimentelor de către visător. Panica, frica, căutarea armei pentru o rezistență suplimentară sau încercarea de a susține ceva cu o ușă spune ce a determinat subconștientul tău printre oamenii care te înconjoară, încercând să te lovească. În acest caz, nu vă așteptați ca această persoană să devină urâtă și să o trateze pe cei bolnavi foarte bine. Dar, dacă ușa nu sa rupt, atunci nu este de așteptat tulburarea din partea inamicului - acest om nu va reuși.

În caz contrar, adică în cazul în care visătorul se bucură de evenimente, și chiar îi ajută pe oameni care încalcă în la ea, visul prevestește deschiderea unor noi orizonturi, sau personal sau profesional.

Și ce spune cartea de vis, când ușa închisă din față este închisă într-un vis, uneori aproape cu o singură lovitură? Acest vis vă atrage atenția asupra faptului că sunteți foarte dependent de opiniile altor oameni și că sunteți sub influența lor. Trebuie să studiezi țineți propria părere să fie respectată și să o apărați într-un mod care să nu ofenseze pe cei care sunt aproape de voi.

Intrări multiple

Destul de interesant, dacă visezi la o sală sau un coridor cu un număr mare de ieșiri închise. Acest vis denotă soarta viitorului înaintea voastră de alegere. În acest caz, interpretul de vis interpretează acest lucru într-o varietate de propoziții.

Într-un vis, obiectivul dvs. principal este să deschideți ușa necesară. Dacă nu ați făcut-o, probabil că în viața dvs. ați pierdut cea mai bună șansă. Dar cât de corect ați făcut alegerea dvs., este necesar să determinați prin ușurința de a deschide ușile, aspectul lor, emoțiile care au însoțit procesul și alte mici detalii. Într-un fel sau altul, o persoană trezită trebuie să-și dea seama că este timpul să pună în aplicare planurile mult planificate.

Indiferent ce visați, în orice subiect există un sentiment de avertizare sau de predicție, întotdeauna încercați rețineți și observați maximum de detalii: astfel încât visul dvs. "să traducă" va fi mult mai ușor, iar interpretarea cărții de vizite a viselor va fi mult mai precisă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce are visul, unde există multe insecte - ceea ce spun cărțile de visCe are visul, unde există multe insecte - ceea ce spun cărțile de vis
Ceea ce prezice cartea de vis celor care au sarit într-un vis cu un parașutCeea ce prezice cartea de vis celor care au sarit într-un vis cu un parașut
Vis de strangulare. Ce inseamna daca o persoana stranguleaza intr-un vis?Vis de strangulare. Ce inseamna daca o persoana stranguleaza intr-un vis?
Interpretarea somnului. De ce are un copilInterpretarea somnului. De ce are un copil
De ce visează țiganii. Semnificația somnuluiDe ce visează țiganii. Semnificația somnului
Șobolan alb - despre ce visează, interpretarea cărții de visȘobolan alb - despre ce visează, interpretarea cărții de vis
De ce visezi să ai o fată într-un visDe ce visezi să ai o fată într-un vis
Ce vis despre brânză: opiniile diferitelor cărți de visCe vis despre brânză: opiniile diferitelor cărți de vis
Ce înseamnă fulger: decodare în funcție de diferite viseCe înseamnă fulger: decodare în funcție de diferite vise
Ce poate sicriul cu visul decedat?Ce poate sicriul cu visul decedat?
» » Ce arată ușa închisă din față - interpretări în diferite cărți de vis
© 2021 amigdas.com