amigdas.com

Suporturi magnetice pe uși de interior - caracteristicile alese

Blocare magnetică pentru ușăAlegerea ușilor interioare ar trebui să fie abordată în mod responsabil, deoarece, dacă cumpărați în grabă, puteți obține un produs de calitate proastă, care va deveni rapid fără valoare. Acest lucru se aplică la accesorii. Și dacă mecanismul de blocare a intrărilor nu este atât de dificil de a alege - trebuie doar să găsiți o calitate și fiabilă, atunci există deseori întrebări cu privire la design-ul din interiorul clădirii. De exemplu, ce este mai bine să alegeți pentru ușile interioare: șuruburi sau știfturi?

Blocare magnetică pe ușa interioară

O opțiune foarte convenabilă pentru o familie mare care trăiește într-o casă de țară sau într-un apartament cu copii mici este o zăvor. Aparatul este aparent mic, dar poate ține bine pânza în poziția închisă.

Tipuri de agenți de reținere

Toate construcțiile de reținere sunt condiționate sunt împărțite în două grupuri:

 • Cu un mecanism simplu.
 • Cu un dispozitiv complex.

Laturile de tip simplu sunt benzi magnetice sau metalice fixate pe ușile și cutia. Această instalație este recomandată nu numai pentru sistemele de uși interioare, ci și pentru mobilier, de exemplu, noptiere, dulapuri etc.

Lucrarea mecanismelor complexe este următoarea: atunci când se închide frunza, o parte a încuietorii cu polaritate opusă asigură atragerea șurubului de blocare.

Blocuri complexe pe ușile de interior sunt împărțite în astfel de soiuri:

 • falevye,
 • Rulmenți cu role,
 • Latch-cui.

Lăzile de vedere fals pot fi echipate cu un blocaj sau fără el. Acestea sunt dispozitive de blocare a căror funcție principală este atribuită unei limbi de unghi oblice. Acest dispozitiv este utilizat atât în ​​birou cât și acasă.

Proiectarea blocajelor cu role se bazează pe o rolă sau o rolă rotativă. Asemenea fitinguri ușurează închiderea și deschiderea clapelor și nu trebuie să depună mult efort.

Șurubul de blocare vine la salvare, când nu este nevoie să se instaleze mecanisme complexe de blocare care trebuie deschise cu o cheie. De regulă, aceste supape se utilizează în toalete și băi.

Caracteristicile elementelor de fixare magnetice

Clip magnetic pentru uși de interiorCaracteristica principală a zăvorului magnetic pe ușile interioare este modalitatea unică de menținere a pânzei închise. Un astfel de mecanism are un principiu simplu de funcționare: datorită dispozitivului magnetic, ușa interioară este bine închisă.

Produsul în sine este alcătuit din două părți:

 • Banda magnetică este montată pe ușă.
 • Elementul metalic este fixat pe cutie.

Cel mai adesea, aceste mecanisme simplificate se regăsesc în sistemele interioare. ei apar în 70% din cazuri.

În mod semnificativ mai puțin frecvent, ușile interne conțin blocuri magnetice complexe. Aceste produse pot fi echipate cu un magnet plutitor, care se mișcă numai dacă are o anumită poziție. De asemenea, există dispozitive cu un mod de împingere, în care folia este deschisă numai după apăsarea butonului, astfel încât magnetul este deplasat deoparte.

Avantajele blocurilor magnetice

Lacăte pentru uși de interior cu mecanism magnetic au o serie de avantaje, care le distinge de omologii lor:

 • Instalarea clemei magneticeFrunza ușii este atrasă ușor și fără probleme. Când frunza este închisă, nu există niciun clic, ceea ce face astfel de dispozitive silențioase și o opțiune excelentă pentru camerele copiilor.
 • Pentru a închide cu ușurință cerceveaua, trebuie doar să o împingeți ușor în zona câmpului magnetic, iar zăvorul va funcționa automat.
 • Dispozitivul magnetic va continua să funcționeze chiar și în cazul unei căderi a lamei.
 • Elementele de construcție instalate pe sistemul de uși de interior nu se ating unul de celălalt. Datorită acestui fapt, urme de frecare permanentă sunt eliminate. Desigur, o astfel de unitate de ușă își va păstra aspectul original pentru cea mai lungă perioadă de timp.
 • Ușor de instalat zăvorul este un avantaj suplimentar. Ușile interioare nu trebuie manipulate. În plus, nu este necesar să se efectueze un calcul exact cu montarea elementelor individuale de blocare. Prin urmare, chiar și începătorul de tâmplărie este capabil să facă față acestei operațiuni.

Toate caracteristicile de mai sus ale zăvoarelor magnetice reprezintă punctul de plecare pentru creșterea cererii clienților și obținerea unei răspândiri largi. Practica a arătat asta această opțiune este cea mai convenabilă. Cu toate acestea, dacă ușa interioară necesită o închidere sigură, atunci când este imposibil să se deschidă fără interferențe sau cu o cheie, este necesar să se asigure ușii cu o blocare suplimentară, de exemplu un șurub.

Astăzi, piața construcțiilor este plină cu încuietori magnetice de o varietate de modele, pentru a alege cea mai interesantă opțiune pentru fiecare. O fixare corect executată va îmbunătăți funcționalitatea și va păstra calitățile estetice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Nuanțe de utilizare a mânerului de zăvor pe ușile interioareNuanțe de utilizare a mânerului de zăvor pe ușile interioare
Încuietori pentru ușile din lemnÎncuietori pentru ușile din lemn
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Mânere pentru ușile interioare: tipurile și construcția construcției pe fotografieMânere pentru ușile interioare: tipurile și construcția construcției pe fotografie
Ușile interioare duble, vederi și fotografiiUșile interioare duble, vederi și fotografii
Caracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioareCaracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioare
Foto și tipuri de încuietori de ușăFoto și tipuri de încuietori de ușă
» » Suporturi magnetice pe uși de interior - caracteristicile alese
© 2021 amigdas.com