amigdas.com

Usi de intrare și interior ale fabricii `bravo`

Modele de uși BravoCasele fără usi nu se întâmplă. Ușa din față protejează locuința, compartimentul separă și limitează spațiul din interior. Prin urmare, aceste atribute necesare ale oricărei încăperi trebuie să fie, în primul rând, funcționale, iar a doua - nu doar să se potrivească cu designul general, ci și să o decoreze.

Bravo Factory

Usi de intrare ale companiei BravoFabrica "Bravo" produce uși și produse turnate însoțitoare, cunoscute nu numai în Rusia, ci și în străinătate. Produsele fabricii sunt certificate și respectă standardele de stat.

O rețea regională extinsă a companiei "Bravo" vă permite să vindeți produse direct din depozitele întreprinderii în multe orașe. Depozitele angro ale fabricii se află la Moscova, Samara, Nijni Novgorod, Ryazan, Krasnodar și Minsk. Acestea sunt dotate cu săli de expoziție și magazine de vânzare cu amănuntul.

Pentru cumpărătorii angro, cooperarea cu compania nu este numai profitabilă, ci și convenabilă. Beneficiu pentru că:

 • cumpărăturile cu ridicata sunt făcute direct de la producător fără intermediari;
 • Prețul fix cu ridicata este același în toate depozitele fabricii din Rusia;
 • fabrica este un furnizor fiabil și de încredere de produse de calitate, care cooperează permanent cu dealerii, și există deja mai mult de trei și jumătate de mie, și cu organizațiile de construcții.

Convenabilitatea cooperării este că:

 • gama de produse este gândită și pregătită pentru funcționarea completă a oricărui magazin specializat;
 • produsele comandate pot fi obținute la unul dintre depozitele fabricii sau, folosind serviciile transportatorilor, în orice oraș al Rusiei.

Usile de intrare ale fabricii "Bravo"

Produsele din acest grup "Bravo" sunt realizate din metal cu un strat de protecție și îndeplinesc toate cerințele pentru astfel de desene sau modele:

 • protecție fiabilă;
 • durabilitate;
 • rezistență la schimbări bruște de temperatură și expunere la lumina soarelui;
 • rezistenta la coroziune si rezistenta la caldura.

Cum de a alege o ușă BrovaryProdusele din oțel se disting prin calitatea metalului fabricat folosind cea mai recentă tehnologie, un strat de protecție special, care nu se teme de condiții de funcționare și execuție în două variante - dreapta și stânga.

Modele premium sunt fabricate din oțel laminat la rece, iar clasa de confort - galvanizat. De la apariția condensului datorită diferențelor de temperatură și, ca urmare, coroziunea protejează finisajul foii de ușă PVC din interior și exterior și acoperirea cu smalt de ciocan.

Nu emit substanțe nocive și vată minerală nedeformabilă ca încălzitor asigură izolarea termică și fonică. De-a lungul perimetrului ușii este un circuit termoizolant.

Deoarece decorarea ușii de intrare este la fel de importantă ca și calitatea ei, ele sunt realizate în diferite stiluri și acoperiri decorative, oferind o gamă bogată de culori și nuanțe.

Oțeluri de intrare din oțel sunt produse sub două mărci:

 • BRAVO - seria Optim;
 • GROFF - Clasa premium.

Usi interioare

Fabrica "Bravo" produce produse sub mărcile:

 • Materialul din care a făcut ușile brandului bravoBRAVO - usi din lemn masiv, serii furniruite Standard si Confort, vopsit, laminat, constructii, glisante si arcuri interioare;
 • BRAVO LUX - uși furniruite, dar seria Elite;
 • "Ușile din Belarus" - ușile furniruite din seria Elite și din matrice.

Acest grup de produse ale fabricii "Bravo" este de înaltă calitate, deoarece pentru producția lor sunt utilizate:

 • Materiale și accesorii de înaltă calitate din partea furnizorilor europeni și ruși;
 • echipamente de ultimă generație în linii de producție, care permite utilizarea tehnologiilor cu adevărat unice;
 • personal cu înaltă calificare.

Usi furniruite

Serii de produse Standard, Confort, Elite și Euro sunt de înaltă calitate, decorațiuni deosebite și elemente decorative. Pânzele sunt însoțite de inserții din sticlă, în care desene realizate în diferite tehnologii fac designul ușii rafinat. Ochelarii pot fi făcuți cu legături din lemn masiv de specii valoroase sau decorate cu pietre, oferind produsului un aspect nobil și respectabil. În același timp, prețurile pentru astfel de produse rămân destul de democratice, deci rămân cele mai solicitate.

Uși pictate

Produsele seriei Fix and Flex sunt fabricate din MDF, iar emailul din poliuretan rezistent de la Helios din Slovenia este folosit pentru vopsire. Frunze de usi pictate au mai multe avantaje Înainte de produsele din alte serii:

 • siguranța și ușurința utilizării. MDF - materiale ecologice, ușile pot fi instalate chiar și în încăperile pentru copii. Produsele pictate nu necesită o grijă deosebită, sunt ușor curățate de murdărie, pot rezista încărcăturilor și impacturilor, au proprietăți de izolare fonică și pot păstra căldura. Suprafața este rezistentă la lumina soarelui;
 • aspectul. Puteți alege nu numai produse de diferite culori, dar și dacă doriți să schimbați soluțiile de culoare, prin acoperirea ușilor cu smalț de altă culoare sau prin realizarea unor desene diferite pe acestea. Puteți completa produsele cu diverse elemente decorative, puteți alege modele cu ochelari artistici;
 • prețurile democratice disponibile pentru orice nivel de prosperitate.

Usi de interior din lemn masiv

Produse SerieRIF-matrice, clasică și fără finisare sunt realizate din materiale naturale și ecologice. Frunzele din lemn au o culoare și o textura unică, sunt longevive și nu necesită îngrijire.

Cele mai noi tehnologii au permis crearea de produse din seria "RIF-array" cu o structură clar exprimată a fibrelor de lemn, saturate cu nuanțe profunde și joc de culoare.

Fabrica "Bravo" oferă cumpărătorilor posibilitatea de a participa la crearea modelelor de design din lemn în diverse stiluri. Modelele "Dacha" și "Luck" sunt oferite pentru auto-decorare cu desene tridimensionale.

Usi ecoshpon

Alegerea ușilor interioare și principaleSerii de produse Legno, Porta, Pronto și Vetro diferă în originalitate, în utilizarea tehnologiilor unice și, în același timp, la prețurile democratice.

Ecoshpon este un material artificial care imită o tăietură a unui copac adevărat. Frunzele de ușă cu astfel de învelișuri nu sunt afectate de schimbările de temperatură, nu se ard, sunt rezistente la razele ultraviolete și la detergenți.

Elementele de margine sunt realizate pe tehnologia fără rame, adică furnirul nu se va exfolia în timp. Designul ușilor utilizează o bară puternică din bare lipite și presate împreună.

Port acvatic

Produsele unice cu rezistență maximă la umiditate, bazate pe super-moderne compozit lemn-polimer WPC cu finisare ekoshponom au multe avantaje:

 • rezistență la schimbări de temperatură în intervalul de la -40 ° C la +80 ° C;
 • rezistente la umiditate și medii agresive. Nu se tem de aburi, apă clorată și de sare, alcalii și acizi diluați în detergenți;
 • rezistența la foc. WPC - materialul este neinflamabil, nu provoacă incendiu și nu susține arderea;
 • biostabilitatea și durabilitatea. Aceste produse nu se tem de mucegai și ciuperci, insecte de lemn. Durata de viață a acestor uși este de 50 de ani;
 • fiabilitate. Ele se disting prin rezistență la impact mare, rezistență la deteriorări mecanice și poluare;
 • posibilitatea instalării ușoare și a produselor turnate telescopic.

De asemenea, fabrica "Bravo" oferă:

 • Ramele de ușă din PVC sunt moderne, ușoare, rezistente la uzură și practice. Ele sunt rezistente la umiditate și la deteriorarea mecanică, nu se usucă și nu arde la soare. Culorile simulează diferite tipuri de lemn;
 • usi laminate din clasa economica din materiale de inalta calitate din productia domestica si straina;
 • usi de constructii, furniruite, laminate sau vopsite - pentru firme de constructii la preturi mici.

ușa din fabrică „Bravo“ - nu este doar intrarea și interior, dar, de asemenea, sticla, mai ales pentru baie și saune, glisante constructii din plastic, usi rezistente la foc și trapele, muluri și accesorii pentru uși, realizate din tehnologiei moderne, materiale de înaltă calitate, în diferite stiluri și, ceea ce este foarte important, la un preț accesibil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Evaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din RusiaEvaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din Rusia
Usi Shtykov, alegeți produse de calitate din listăUsi Shtykov, alegeți produse de calitate din listă
Râuri și lacuri din regiunea Nizhny NovgorodRâuri și lacuri din regiunea Nizhny Novgorod
Descrierea furniturilor de mobila firma `boyard`Descrierea furniturilor de mobila firma `boyard`
Volumul de coșuri, caracteristicile structurale și prețurile produselorVolumul de coșuri, caracteristicile structurale și prețurile produselor
Fabricarea bucătăriei "Borovichi" și răspunsurile cumpărătorilorFabricarea bucătăriei "Borovichi" și răspunsurile cumpărătorilor
Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)
Usi unice ale brandului italian barausUsi unice ale brandului italian baraus
Bucătărie elegantă geos ideal pentru casa taBucătărie elegantă geos ideal pentru casa ta
Colecția de bucătării din fabrica "beaver"Colecția de bucătării din fabrica "beaver"
» » Usi de intrare și interior ale fabricii `bravo`
© 2021 amigdas.com