amigdas.com

Vas de toaletă: ieșire verticală a podelei

Nuanțele de a alege tipul corect de castron de toaletăO viață confortabilă a omului modern nu se mai face fără o instalație sanitară bună. A cumpăra o toaletă bună nu este o afacere ușoară și responsabilă. Pentru a îndeplini această sarcină, este necesar să știți care sisteme de evacuare (canale de scurgere) sunt prezente în magazin și care dintre ele se vor potrivi bine în baie.

Varietăți și descrierea vaselor de toaletă

Descrierea tehnică a soiurilor de toaletePrintre produsele sunt cele care au oblică și orizontală, astfel de structuri sunt conectate la sistemul de canalizare amplasat în perete. Vertical sau Straight scurgerea este îndreptată spre podea. Designul necesar este ales în funcție de configurația deja inerentă în casă.

Prin urmare, nu va trebui să determinați forma chiuvetei, dar când înlocuiți vasul vechi de toaletă cu unul nou, trebuie doar să aflați ce fel de prune în apartamentul dvs.

Diferența dintre bolurile de toaletă:

 • Toaleta cu ieșire directă la podea este conectată la ea cu ajutorul pieselor de schimb speciale. Astfel de modele sunt utilizate pe scară largă pe continentele americane. Această situație este legată de faptul că izolația de canalizare se află în cea mai mare parte sub tavane, iar conductele nu necesită pereți și pereți despărțitori. În America, toate comunicațiile, inclusiv energia electrică și ventilația, funcționează în acest fel.
 • Producția orizontală de boluri de toaletă, adică atunci când chiuveta este paralelă cu podeaua, este instalată în principal în CSI și în Europa. Acum patruzeci de ani, aproape toate casele au fost construite cu o eliberare orizontală, dar și oblică.
 • Ieșirea oblică a scaunului de toaletă presupune un canal de scurgere la un unghi de 45 ° față de podea.

Important! Amintiți-vă că nu puteți schimba vechile instalații sanitare cu o priză orizontală la o priză orizontală cu una verticală. Un astfel de înlocuitor cu dificultăți și probleme atunci când utilizați instalații sanitare.

Toaletă de toaletă - priză de podea, design și caracteristici

Descrierea construcției bolurilor de toaletă cu ieșire verticalăDacă, atunci când construiți o casă sau o cabană nouă, intenționați să instalați un vas de toaletă cu un canal de scurgere pe podea, atunci trebuie să studiați toate avantajele și dezavantajele acestui design înainte de a continua cu alegerea și instalarea modelului.

O caracteristică a bolului toaletei, care are o ieșire verticală, este un sifon în interiorul carcasei și o conductă de ramificație ascunsă. Acest design de toaletă permite instalarea oriunde în cameră și poate avea și un unghi față de perete.

De fapt, dacă suprafața camerei este mică, atunci poate fi atașată la perete, iar atunci când dimensiunile permit, atunci oriunde doriți. Odată cu instalarea unui astfel de design în casa dvs., puteți alege și puteți face soluții nestandard.

Deoarece în gospodăriile particulare sunt instalate rețele de canalizare sub tavan, unde sunt așezate rețelele de inginerie și ventilație, iar apoi plafonul este cusut pentru a ascunde toate comunicațiile, această stare de lucru vă permite să puneți priza de canalizare în locul potrivit.

În ciuda faptului că modelele cu lansare directă nu sunt modele populare și găsirea lor în magazin merită o mulțime de efort, trebuie să fim siguri că munca va fi recompensată, deoarece acest tip de greutate de avantaje, care va fi decisivă atunci când selectați și instalați o toaletă într-o casă nouă.

Modelul vertical are anumite avantaje:

 • Extinde posibilitățile de planificare și economisește spațiu în încăperi mici;
 • Modelul este mai igienic datorită prezenței unui nivel ridicat de apă în castron;
 • diferă presiunea bună a apei, în legătură cu care toaleta este bine spălată;
 • prezența unui sifon mărește puterea de strângere a modelului;
 • în timpul funcționării nu există stropi de apă și stropirea lor;
 • Rezervorul de scurgere are un design mai bun și mai fiabil.

Instalarea unui vas de toaletă cu ieșire directă

Sfaturi pentru instalarea unei toalete cu o priză directă pe podeaAcest model poate fi ușor de instalat, acest lucru nu va cauza nici o dificultate. Instalația începe cu un marcaj pentru fixarea toaletei, după care o flanșă cu șurub cu o gaură specială pentru conectarea la sistemul de canalizare și un fixator este atașat la podea.

De obicei, flanșele nu diferă una de cealaltă. Toaleta cu ieșire verticală pe podea este echipată cu o piesă de aceeași dimensiune pentru izolație cu o flanșă.

Instalați o instalație sanitară cu o scurgere verticală, astfel încât flanșa a corespuns a părții reciproce a bolului toaletei.

Cu o mișcare ușoară de întoarcere a toaletei, aceste elemente sunt legate împreună, ceea ce creează stransa constructie. Puteți înlocui un model cu altul fără probleme, deoarece acest design este simplu.

Anterior, în 50-60 de ani ai secolului trecut, astfel de modele au fost deja instalate în case. Și astăzi aveți o astfel de oportunitate, când vă construiți casa, puteți profita de vasul toaletei cu o priză verticală. ei salvați spațiul în cameră, unde există o baie, deoarece este pusă direct pe perete.

Înainte de a instala o toaletă nouă cu o priză verticală în locul acesteia, extrem de atent, pentru că puteți face o greșeală și nu puneți instalatorul în poziția sa anterioară. Pentru a vă proteja de probleme și erori de instalare, cumpărați instalații sanitare de la bine-cunoscut, deja dovedit din partea pozitivă a producătorilor.

Toalete de toaletă cu priză verticală sunt realizate de multe companii naționale și străine. Cele mai populare cum ar fi Jacob Delafon, Kerasan, Duravit, Keramag, Gustavsberg. Mărcile care produc astfel de produse, de regulă, dezvoltă acoperiri pentru toalete și oferă o bună garanție uneori până la 30 de ani.

Manual de utilizare

Atunci când utilizați dispozitivul de instalare, pot apărea câteva întrebări sau probleme, atunci când căutați un răspuns, uitați-vă la instrucțiunile de folosire a toaletei atașate fiecărui model.

De exemplu, astăzi este foarte important să folosiți cu ușurință scurgerea apei, deoarece aproape fiecare casă este echipată cu un contor de apă rece. Pentru a economisi apa, fiecare model din tava de scurgere are două butoane, de dimensiuni diferite.

Dacă apăsați un buton mic, va apărea un canal de scurgere de 2-3 litri, când apăsați un buton mare, toată apa din vasul de scurgere se va turna. Datorită acestei dezvoltări economiseste consumul de apa, acest lucru devine relevant în special dacă aveți o familie mare.

Repararea instalațiilor sanitare cu o ieșire verticală pe podea nu diferă deloc de problemele care apar cu alte modele. De obicei, inspecția de diagnosticare nu se face în toaletă însăși, ci în tava de scurgere din cauza scurgerilor.

Cum să eliminați scurgeri în toaletă

Opțiuni pentru depanarea toaleteiPoate fi prevenită numai dacă determină locul exact în care se produce. Pot exista mai multe motive pentru scurgere.

În cazul în care vasul de toaletă este defect, în primul rând, este necesar să se înțeleagă locația problemei.

De regulă, are loc o scurgere în următoarele locuri:

 1. Conexiunile rezervorului cu toaleta, unde se află garnitura de legătură.
 2. Amenajarea conexiunii pentru apă rece.
 3. Dacă există crăpături în rezervor.

Ce ar trebui să fac? Dacă găsiți o problemă în locul conectării rezervorului la toaletă, ieșirea poate fi trasă două șuruburi de fixare, care sunt situate sub rezervorul de scurgere. Dacă scurgerea continuă, este necesar să înlocuiți garnitura de cauciuc veche cu una nouă.

Dacă problema se află la locul de montare, strângeți piulița de blocare. Dacă în rezervorul de scurgere există micro-fisuri, acestea pot fi îndepărtate cu un lipici impermeabil. Dacă nu vă ajută, atunci trebuie să cumpărați un nou rezervor de deșeuri.

Pentru a vă teme de defecțiuni nu este necesar, după toate aceste zile, așa cum sa spus mai sus, majoritatea producătorilor oferă pentru unele produse sanitare o garanție de cel puțin 30 de ani. Dacă aveți puțină experiență în instalarea instalațiilor sanitare și nu doriți ca un dispozitiv de dans să devină un punct de reper al casei dvs., puteți solicitați ajutor profesional.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a curăța toaleta de la înfundarea acasăCum de a curăța toaleta de la înfundarea acasă
De ce după spălarea vasului de toaletă curgeDe ce după spălarea vasului de toaletă curge
Bideți - ce fel de lucru este acesta, scopul luiBideți - ce fel de lucru este acesta, scopul lui
Cum să ascundeți țevile în toaletă?Cum să ascundeți țevile în toaletă?
Toaletă cu raft pe castron - cum să alegiToaletă cu raft pe castron - cum să alegi
Caracteristicile tehnice ale confort vas compact de toaletăCaracteristicile tehnice ale confort vas compact de toaletă
Instalarea toaletei - instalare de către dvs. cu o lecție videoInstalarea toaletei - instalare de către dvs. cu o lecție video
Cum să instalați corect un vas de toaletă cu propriile mâini: un tutorial video de formareCum să instalați corect un vas de toaletă cu propriile mâini: un tutorial video de formare
Toalete de la producătorul finlandez IdoToalete de la producătorul finlandez Ido
Instalare instalatii sanitare: bolta toaletaInstalare instalatii sanitare: bolta toaleta
» » Vas de toaletă: ieșire verticală a podelei
© 2021 amigdas.com