amigdas.com

Câte inimi și caracteristici au caracatițe uimitoare

Octopus habitatLumea noastră cu voi este un lucru cu adevărat complicat și confuz, și aici există un paradox destul de bine cunoscut, deoarece cu cât mai multă umanitate, noi suntem oameni, recunoaștem și descoperim, cu atât înțelegem mai mult cât de puțin știm. Cu toate acestea, există o mulțime de cunoștințe, explorăm biomi, organisme. Oamenii au făcut numeroase descoperiri în domeniul chimiei și fizicii și, în general, al științei. Cu toate acestea, astăzi știm despre lumea noastră mai mult de 100 de ani în urmă.

introducere

Dar discursul de azi nu se va referi la întreaga lume, ci doar la partea sa - despre ocean. Apropo, oceanul este cercetat, in functie de oameni de știință, doar cinci la suta, noi nu știm ce secrete sunt pline de adâncimile la care omul nu poate merge încă în jos, iar în cazul în care pot, explora apoi ceva într-un întuneric întunecoasă și puternic presiunea este aproape imposibilă.

ocean

Probabil, nu există viață, doar întuneric vid, dar dacă nu am văzut ceva, nu înseamnă întotdeauna că nu este. Cu toate acestea, în ciuda tuturor teoriilor despre adâncurile oceanului, și în ciuda tuturor reflecțiile filozofice, pentru a judeca lumea, că nu putem la fundul oceanului, doar specula și susțin, dar putem judeca cu ușurință și de a discuta despre o altă parte accesibilă a oceanului, precum și de locuitori.

caracatiță

Totuși, un fel informații există un om în ocean, iar astăzi vom vorbi despre locuitorul caracatiței său destul de extraordinar. Creatura - aceasta în sine este extrem de interesantă, deoarece caracatitele sunt atât de înfiorătoare, cât și de interesante în același timp. Creația atrage și respinge simultan, terifiază și fascinează. Aceste creaturi și moluște variate au făcut protagoniștii multor legende tristă despre marinari, a căror navă era ruptă în bucăți de tentaculele acestui monstru.

Dar, apoi, din nou, el este un monstru, pentru cea mai mare parte, este în legendele diferitelor națiuni sunt direct legate de mare, și încă capul copiilor foarte mici, care sunt ele însele afectate, și sunt folosite pentru a fi frică de tot ceea ce este necunoscut pentru ei, așa că, de asemenea, au luminos și bogat imaginație, pe care o au, din nou, din cauza imposibilității de a explica acest sau acel principiu sau fenomen, cum ar fi, de exemplu, caracatița.

Octopus opisnieÎn adevăr, această creatură arată cu adevărat înfricoșător, dar nu pentru că caracatița este de vina pentru ceea ce natura a adaptat supraviețuirea sa este astfel înzestrată cu tentaculele flexibile extreme cu ventuze, dimensiunea inspirat și încă multe caracteristici care sunt inerente într-o singură caracatiță, astăzi vom afla mai multe despre ele.

Probabil cel mai bine cunoscut faptul despre caracatița, și o explicație a motivului pentru care acest lucru este crearea așa-numita, este că el are opt picioare sau mâini, poți argumenta pentru totdeauna, dar esența este aceeași - tentaculele ea și exact opt. Dar, în număr mare, locuitorul mării nu numai tentacule, ci și inima, sau mai degrabă inima. Da, foarte ciudat că un astfel de organism ca inima, există cineva într-o cantitate mai mare decât unu, ca inimile caracatița, aflăm mai târziu.

Octopuses aparțin cefalopodelor, zonă habitat lor se extinde la întregul spațiu marin al pământului. Cu toate acestea, caracatitele nu tolereaza apa proaspata, apa in care se depun, trebuie sa fie in mod necesar sarata, salinitatea ar trebui sa ajunga la cel putin 30%.

Pentru această creatură nu există nici un standard în ceea ce privește dimensiunea, aceste creaturi pot fi de orice dimensiune, de la câteva centimetri până la o pereche de trei metri. Cu toate acestea, cea mai mare parte a caracatiței, totuși, crește la doi metri.

Octopus giganti si omAdevărat, există, deși rareori, oameni cu adevărat caracatiță gigant, cum ar fi în Canada au găsit un astfel de individ, care cântărește nu mai puțin de 242 de kilograme, iar domeniul de aplicare al tentaculele sale terifiante ajunge până la 10 metri. Creepy, cum se spune, o vedere.

Nu are corp schelet, Este moale și ovală, este acoperită ca o pungă de piele. Pielea animalului poate fi complet netedă, cu cosuri sau încrețite, tipul de piele depinde, bineînțeles, de apariția caracatiței în sine.

Deja sub piele sunt organe, dar are un scop mai mult, cu excepția protecției organelor, și servește și ca depozitare pentru apă. Caracatița, după cum se știe deja, este o creatură marină și fără apă nu poate trăi. Pentru a ieși pe pământ, are nevoie de un fel de aprovizionare cu lichide. În piele, de regulă, lichidul se acumulează timp de 4-5 ore.

Pe cap, mai aproape de frunte, gigantul mare are ochi mari și întunecați, elevii animalului, surprinzător, pătrați.

Tocurile de caracatiță sunt probabil cel mai interesant organ al acestei creaturi. Un total de 8, în unele specii 7. deșeuri toate tentaculele de cap, iar între ele sunt subtiri membrana aproape transparent, care în detrimentul mișcării caracatiței, ca și în cazul în care el le captează litri de apă de mare, și este respins de aceasta, că caracatița face o rată destul de mare , mai ales la început, când, ca o rachetă, scapă din apă. Pe spatele tentaculelor sunt cunoscuți frați de caracatițe, principala armă pentru atac și apărare.

tentaculelePe un tentacul fraier poate fi de până la 200 de bucăți, și fiecare dintre porecle dens ursi la obiect, formând un vid sub el și aproape că îl privează de posibilitatea de a-l desface. Un fapt interesant, există așa-numiții analizatori vizuale asupra fraierilor, se pare că el poate vedea cu membrele sale o creatură cu adevărat uimitoare și complexă.

Și, de asemenea, natura la înzestrat cu o abilitate deosebită, el poate, ca o șopârlă, să scape de membrele sale, lăsând dușmanul doar o parte din el, dar nu totul. Acesta este modul în care caracatița este aranjată deoarece, de obicei, tentaculele devin prima țintă a inamicului. Într-o zi tentacul începe să crească din nou, totuși, există încă o diferență de șopârlă, caracatița poate rupe tentacul în orice Un loc, în timp ce o șopârlă, aruncă o coadă doar într-o anumită.

Aceste animale sunt destul de inteligente, au un creier uriaș, protejat de un craniu, o memorie frumoasă, capacitatea de a arăta emoții.

Ca orice altă creatură, are glande, ficat, stomac, intestine, esofagul osos este destul de subțire, așa că zdrobește cu grijă mâncarea cu ciocul său înainte de a înghiți.

Cate inimi au un caracatiță?

despre câte inimi caracatița va spune acest fragment.

inimăEi bine, atunci, pentru ce a fost totul este scris, una dintre cele mai ciudate organe ale acestei ființe este inima sau mai degrabă inima. Acest animal are exact 3 dintre ele, cum și de ce întrebați. Totul este destul de simplu. Inima, după cum știm cu toții, este destinat pentru a pompa sânge prin corp, dar corpul de caracatiță, după cum știm deja, este dificil, el are o destul de puternic branhii, o inima nu s-ar fi făcut față cu problema, și așa mai departe această creatură există o inimă principală care urmărește întregul corp sânge albastru și două, așa-numitele inimi de ghilimele, împing sânge prin branhii.

Așa este amenajată această creatură complexă și uimitoare de caracatițe, un locuitor misterios și mândru al oceanului și al mărilor. În lumea noastră există multe alte fenomene neobișnuite, cum ar fi caracatița, să înveți lucruri noi, să înveți și să fii puternic și interesant, ca inima unui caracatiță!

Linia de fund:

Octopus 3 Hearts:

  1. Principalul lucru.
  2. Gill.

caracteristici

  • Tacuri puternice ..
  • Memorie.
  • Abilitatea de a arunca membrele.
  • Abilitatea de a vedea tentacule.
  • 3 inimi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Antropocentrism - ceea ce este, definiție, dezvoltareAntropocentrism - ceea ce este, definiție, dezvoltare
Ce este lucrul la sine sau la auto-educațieCe este lucrul la sine sau la auto-educație
Ce visat om inecat sau femeie inecataCe visat om inecat sau femeie inecata
Ce șervețele umede sunt cele mai bune pentru nou-născuți?Ce șervețele umede sunt cele mai bune pentru nou-născuți?
Teleologie în filosofie, concepte de bază, dezvoltare și tipuriTeleologie în filosofie, concepte de bază, dezvoltare și tipuri
Care este diferența dintre oftalmolog și oftalmolog?Care este diferența dintre oftalmolog și oftalmolog?
Rolul psihanalizei, ce loc are în filosofie?Rolul psihanalizei, ce loc are în filosofie?
Bărbați familiari care ne vizitează visurile, despre ce visămBărbați familiari care ne vizitează visurile, despre ce visăm
Cine sunt geniile și ce spune psihologia despre geniu?Cine sunt geniile și ce spune psihologia despre geniu?
Evaluarea câinilor recunoscută ca fiind cea mai gravăEvaluarea câinilor recunoscută ca fiind cea mai gravă
» » Câte inimi și caracteristici au caracatițe uimitoare
© 2021 amigdas.com