amigdas.com

Câine pentru ciobanescul german: desene și dimensiuni

Construirea unei cabineÎn lumea modernă, există multe opțiuni pentru viața dulce a câinilor. Varietatea furajelor, a hainelor și a jucăriilor este foarte mare. Conținutul în apartamentul câinilor mici este destul de confortabil. Dar cum să păstrați un animal de companie dintr-o rasă mare în casă? Ciobanescul caucazian, alabai sau ciobanescul german se vor simți inconfortabil în apartament. Dacă proprietarul câinelui locuiește într-o casă, decizia corectă va fi aceea de a construi o casă pentru un ciobanesc german.

În ceea ce privește rasele mari de câini, prima întrebare este plasarea câinelui în afara casei. Care este mai bine să alegi - aviară sau cabină?

O incintă înseamnă o premisă, unde animalul trăiește și trăiește liber. Unele incinte conțin un spațiu împrejmuit pentru plimbări.

Case de câine, de asemenea, diferă în varietate de design, pentru fiecare gust și culoare.

Sheepdog Booth are aceeași funcționalitate ca o casă pentru o persoană, are atât pereți, cât și un podea și un acoperiș.

Este important pentru animal ca cabina să se încălzească în frig și să ofere răcirea necesară în căldură. Pentru câine era confortabil să fie în cabină, camera fiind făcută ținând cont de mărimea câinelui. De obicei, la înălțimea și lățimea animalului de companie, adăugați 10 cm, astfel încât câinele să se poată deplasa confortabil și să se întoarcă dintr-o parte în alta, în casa lui. Asemenea dimensiuni ale structurii pentru Ciobanescul german vor corespunde, cel mai probabil, condițiilor normale pentru câine.

Atunci când alegeți un design, este necesar să luați în considerare caracteristicile acoperișului. Acoperișul, este de dorit să faceți o demontare - în creștere, atunci, astfel încât să puteți curăța camera în interiorul și aerul în vreme însorită. Structura acoperișului poate fi oricare. Numai trebuie luat în considerare faptul că ciobanii germani sunt foarte îndrăgostiți să-și exploreze împrejurimile de la înălțime, ceea ce înseamnă că este cel mai convenabil pentru a face acoperișul să se încline și să se desfășoare singur. În plus, exercițiile fizice cum ar fi alpinismul și săriturile de pe acoperiș sunt foarte utile pentru câinele, care în timp este limitat în mișcare și legat de un singur loc.

Începutul construcției

Cum se construiește o cabină pentru un câineÎnainte de a începe construcția, ar fi bine să desenați un desen al cabinei. Cu calcule de dimensiuni. Stația de dimensiuni pentru ciobanescul german trebuie să țină cont de înălțimea, lungimea și lățimea sa. Booth ar trebui să fie confortabil și creat pentru a proteja animalul de frig, ploaie și vânt.

Materiale în timpul construcției, este mai bine să alegeți naturale. Puteți face o construcție de o foaie de OSB groasă. Ca încălzire se poate folosi pergamina sau orice încălzitoare minerale cunoscute.

Desenând un desen și marcând toate dimensiunile cabinei pentru un ciobănesc german, puteți începe să construiți o casă de câine.

Materiale necesare

 • Baruri.
 • Board.
 • Placi de placaj sau plăci OSB.
 • Pergam sau alt material pentru protecția împotriva vântului.
 • Vată minerală sau foi de polistiren sau altă izolație.
 • Fier, sau alt material de acoperire.
 • Balam dacă structura acoperișului ar trebui să fie detașabilă.
 • Siding sau alt material pentru acoperirea stratului exterior.

Mai întâi trebuie realizați cadrul. Apoi podeaua. Pe 4 bare, conectate sub formă de dreptunghi, atașați foaia OSB sau stratul de placaj. Podeaua e gata. La 4 colțuri, pe verticală, 4 cuie, acest lucru va purta pereții. În perete, unde ar trebui să urce, barele sunt de asemenea cuie, de-a lungul limitei gurii de intrare.

Apoi, pe bare, este lipită o foaie de material, care poate fi izolată din exterior cu un încălzitor, în primul rând acoperind foile cu impermeabilizare. În afara, puteți termina cu siding sau unghii o altă foaie de placaj sau OSB.

Acoperișul, este mai bine să faceți un dispozitiv detașabil sau, pe balamale, care vă va permite să înclinați acoperișul ca o trapă. Aceasta va curăța clădirea și o va ventila.

Dimensiuni optime

Dimensiunea optimă a cabinei păstorului:

 • lățime: 1,35m.
 • lungime 1 m.
 • înălțime: 1 m.

Nu uitați să izolați clădirea. Câinele ar trebui să fie cald, chiar și cea mai violentă iarnă.

Cum de a alege un loc pentru a instala o cabină?

Unde se instalează cabinaPentru câine a fost confortabil să fie în casa ei noi, este necesar să se planifice cu atenție locația cabinei. Câinele trebuie să controleze toate mișcările din afara casei, are nevoie de o vedere bună.

Pentru a nu deranja o persoană și pentru ca o persoană să nu interfereze cu un câine, este recomandabil să aranjați construcția la mai puțin de 10 metri de casă.

Este de dorit ca locuința animalului să fie într-un loc luminat. Dar, bine, dacă acest loc va fi la umbra, astfel că, în vara fierbinte, câinele ar putea lua adăpost de la căldură. Nu instalați construcția direct pe pământ. Încercați să construiți o eminență mică.

Ce instrumente vor fi necesare în construcții?

 • Cum se construiește o cutieCiocan.
 • Șurubelniță.
 • Ruleta.
 • Freț văzut.
 • Capsator.
 • Saw.

În plus, stocați șuruburile și capsele pentru capsator.

Este necesar să se pregătească un încălzitor - vata minerala, impermeabilizarea si bariera de vapori.

O cabină pentru un păstor german trebuie să fie suficient de puternică - cine știe ce mișcare va produce câinele.

Va fi foarte bine sa dati cainelui cu un piedestal pentru boluri cu mancare si apa. Poate fi asigurat alături de casă pentru câine sau construit în vestibul. Un tambur de câine este, de asemenea, un design necesar. Acesta este conceput pentru a proteja piciorul câinelui de vânt și zăpadă, cu un tambur atașat, fluxuri directe de vânt nu poate sufla în premisa pentru câine și să-i rănească. Dacă construcția vestibulului nu este prevăzută, încercați să faceți un acoperiș de o lățime mai mare, astfel încât să existe un baldachin suficient în fața intrării în cutia ciobănescului.

Când se dezvoltă și se construiește, încercați să o faceți absolut sigur. În pereți, podeaua și tavanul nu trebuie să lipiți șuruburi, dărâmături și alte obstacole care pot afecta sănătatea câinelui. Iar pereții și alte părți ale designului pentru ciobanescul german ar trebui să fie cu grijă despuiate, pregătite și, de preferință, acoperite cu un lac incolor.

Podelele trebuie montate astfel încât să nu existe fisuri în podea. Dacă un câine se blochează într-un gheare într-un slot, îl poate trage afară, provocând astfel o mutilare, care se va vindeca mult timp. În plus, fisurile din podea pot sufla vântul, iar camera va fi rece.

Dacă alegeți un tip special de material pentru construirea unei case pentru un câine, alegeți un copac de specii de conifere. Este mai prietenos cu mediul, aroma nu va distrage animalul de companie și nu dăunează câinelui, deoarece este mirosul natural al copacului.

Cabina nu trebuie să stea la pământ. Aveți posibilitatea să construiți un piedestal pentru acesta din blocuri de spumă sau să faceți o platformă din lemn. Acest lucru va proteja cutia de frig și vânt și va proteja câinele de furnici, ploșnițe și alte insecte care se mișcă pe pământ.

Dacă animalul cântărește prea mult sau dimensiunea acestuia este mai mare decât standardul, podeaua cabinei poate să se îndoaie și chiar să se crape. Pentru a exclude acest fenomen, este necesar să fixați mai multe bare sub podeaua cabinei pentru a preveni deformarea plăcilor.

Este posibil un confort deosebit, faceti placajul de podea sau linoleum pe el. Acest lucru va salva labele animalului de la leziuni neașteptate.

Laz cabine, în sezonul rece, puteți aranja o perdea. Nu va permite aerului rece să pătrundă în interior și să împiedice eliberarea aerului cald din interiorul cabinei.

Sfaturi scurte:

Cum să măsurați corect un câine

Cabină pentru un câineMăsoară câinele când se află liniștit de partea lui, răspândind labele. Aceasta este dimensiunea cea mai optimă și cea mai corectă, volumul acesteia fiind cât se poate de adevărat.

Este foarte important să faceți o cabină de dimensiune potrivită. La urma urmei, într-o cutie strâmbă și incomodă, câinele dorește să rămână mult timp. O cameră confortabilă, cu pereții drepți, un miros plăcut de pădure de conifere, îi va plăcea pe ciobanescul german și va deveni un loc preferat pentru distracția ei.

Dacă cabina este proiectată corect, un câine, cu plăcere va intra în el și se va așeza în noua casă mică. Dacă designul cabinei este prea îngust sau scurt, câinele nu va trăi în el. Dar într-o cameră prea spațioasă, deși va fi liber, dar în timpul iernii, poate că va îngheța. O cabină pentru un păstor german trebuie să fie un refugiu sigur din frig, vânt, ploaie și căldură.

Aș dori să menționez că în zilele cele mai puternice de geroasă sau în zilele crude, dense și ploioase, este mai bine să-i dăm câinelui acasă, unde va fi echipat un loc suplimentar. Acest lucru va salva câinele de la răceli, bolile și starea de spirit proastă. Un câine fericit îl va servi pe maestru cu credincioșie. Un cabin, pe care proprietarul la făcut, poate fi arătat oaspeților ca atracție proprie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Câine ciobănesc germanCâine ciobănesc german
Păstarul german de câine ciobănesc - câine de blanăPăstarul german de câine ciobănesc - câine de blană
Aviara pentru alabaya de mâini proprii - descriere pas cu pasAviara pentru alabaya de mâini proprii - descriere pas cu pas
Cum să construiești o cavalieră pentru un câine cu mâinile taleCum să construiești o cavalieră pentru un câine cu mâinile tale
Cum să faci o pisică pentru huskyCum să faci o pisică pentru husky
Vioară pentru un păstor german cu mâinile luiVioară pentru un păstor german cu mâinile lui
Totul despre o casă confortabilă pentru câini, realizată de mâiniTotul despre o casă confortabilă pentru câini, realizată de mâini
French Shepherd: o descriere a raseiFrench Shepherd: o descriere a rasei
Ciobanescul caucazian: caracteristicile rasei, conținutulCiobanescul caucazian: caracteristicile rasei, conținutul
Rase principale și descrierea câinilor de gardăRase principale și descrierea câinilor de gardă
» » Câine pentru ciobanescul german: desene și dimensiuni
© 2021 amigdas.com