amigdas.com

Clasificarea și tipurile de carton ondulat pentru construcții

Marcarea plăcii ondulateExistă mai multe semne în legătură cu care există o strivire în tipuri de carton ondulat, în cerere între dezvoltatorii privați și companiile mari din tablă. Cunoașterea particularităților formării clasei de foi ondulate îi va ajuta pe potențialii cumpărători să aleagă cartonul ondulat care corespunde cel mai bine condițiilor de utilizare.

aplicații

Fabricat gofrolisty de oțel bobină prin presare la rece. Astăzi este deja imposibil să ne imaginăm un singur șantier de construcție în cazul în care produsele profilate ușor și durabile care acoperă sau protejează o mare varietate de obiecte nu vor fi folosite. Clasificarea primară a oțelului ondulat din oțel plate este produsă în funcție de domeniul de aplicare al construcției unui anumit tip de carton ondulat.

Există trei astfel de grupuri și sunt etichetate în conformitate cu prima literă a aplicației țintă:

  1. Materiale de foi profilatefoaie de perete este cunoscut sub denumirea inițiala litera C, în general, utilizate pentru construcții garduri, garduri și pereți (externi și interni), dar uneori este plasat pe un acoperiș ca material pentru acoperișuri. Valuri în acest tip de produse mici, dreptunghiulare sau trapezoidale și tablă zincată în sine, dar, de asemenea, se întâmplă cu un strat de polimer. Acoperirea asigură o bună protecție împotriva coroziunii, iar costul produsului este relativ ieftin. material maleabil pentru prelucrare: este ușor de găuri și se taie scula electrică. Instalarea acestui tip de foaie profilate nu provoacă dificultăți, deoarece greutatea este mică.
  2. Bordură ondulată. Profil Tip notat cu H și este designul cel mai robust datorită grosimii metalului și a valurilor înălțimea crescută. Acești factori determină sfera de utilizare: producția de cofraje permanente și containere mari, construcția durabilă a pardoselilor și a pereților exteriori de depozite, garaje, magazii, acoperișuri de construcții în condiții de sarcini considerabile de zăpadă. Pentru a mări rigiditatea în profilul sunt aplicate caneluri speciale - pe ele și valuri mari se disting de tipul de perete foaie suport. Durabilitatea este de 40-60 de ani.
  3. Panoul ondulat universal sau acoperiș este recunoscut de îmbinarea alfabetică a NS. Acesta a fost obținut într-un efort de obținere a unui produs care combină avantajele unei foi de rulment și de perete profilate. În consecință, domeniul de aplicare acoperă toate zonele enumerate anterior, dar utilizarea principală este construirea de acoperișuri ușoare, durabile și durabile.

Care sunt parchetul ondulat?

Determinarea apartenenței produsului la unul dintre tipurile enumerate va ajuta și cifra care urmează imediat după desemnarea literei. Numărul corespunde înălțimii profilului în milimetri și variază de la 8 la 114.

Tipuri de materiale de acoperire

Acesta este cel de-al doilea tip de foi profilate. Există patru clase de produse:

  1. Dimensiuni și forme de carton ondulatOțel galvanizat placă ondulată au descoperit cea mai mare cerere, se realizează terminarea procedurii fierbinte: o foaie este scufundată în zinc topit pentru a obține stratul protector obleganie de 25-30 microni.
  2. Aluminiu-zinc. Ele sunt mai rezistente la orice coroziune decât cele anterioare. Compoziția de acoperire este revendicată în plus față de titlul de metale într-un raport de 55: 43,4 include siliciu într-o cantitate de 1,6 părți. Sarcina acestuia este să asigure conectarea elementelor între ele. foaie trapezoidal cu strat de aluminiu-zinc este utilizat în locuri apropiate de obiecte cu o atmosfera agresiva: la malul mării, într-o zonă industrială adiacentă unei zone de autostradă aglomerate.
  3. Polimer pulverizare. La ele grosimea unei acoperitoare face 25-200 microni, colorat de diferite culori. Astfel de produse sunt considerate cele mai durabile: în funcție de tipul de tehnologie de aplicare și producătorii de materiale oferă o garanție de 10-20 de ani, precum și utilizarea efectivă a termenului vine la o jumătate de secol. Există mai multe subtipuri de acoperiri: stabil la căldură și poliester îngheț - acoperit cu strat de 25-35 microni, rezistent la lumina soarelui și Pural agresiunea chimica (un amestec de poliamidă și poliuretan) cu o grosime de 50 microni și subspecii cele mai durabile - plastoizol care se aplică la folie 200 microni .
  4. Tablourile profilate pictate sunt adesea folosite de rezidenții de vară și de locuitorii unor case de țară pentru a decora clădirile cu un acoperiș colorat sau un gard colorat.

O linie separată ia în considerare tehnologia de laminare, când în timpul procesului de fabricare a profilelor și laminării filmele sunt combinate. O astfel de placă ondulată este mai scumpă.

Alte tipologii

O altă distribuție a foilor ondulate se bazează pe relația dintre distanța dintre elementele de susținere ale rampei de acoperiș și dimensiunea creastă a produsului. Există șapte astfel de clase, sunt tabele.

Tipul de subspecii de carton ondulatValoare înălțime, mmPasul maxim al cutiei, m
1114.05
275.05
356.63.0
444.02.0
535.01.5
618.20,8
715,0-8,10.3

Atunci când dimensiunea profilului este mai mică decât valoarea indicată în tabel, podeaua bazei este aranjată cu o suprafață solidă. Pasul grilei depinde și de unghiul acoperișuluiDacă pantă mai mare de 15 °, distanța dintre barele pentru foaia set 30 cm H10, iar la un acoperiș plat (până la 15 °), placa sub aceeași garnitură profil vsploshnuyu.

Cele mai populare branduri

Valorile primelor litere și cifre în marcarea tipurilor de articole sunt de înțeles - aceasta este aplicarea și înălțimea trapezului, dar mai sunt și alți trei indicatori: grosimea metalului, lățimea și lungimea foii. Denumire С21-0,5-750-11000: foaie ondulată din oțel 0,5 mm cu val 21 mm, lățime 75 cm și lungime 11 metri.

Cum sa alegi profnastil

Există multe soiuri de carton ondulat, dar nu toate sunt în cerere de constructori. Ei folosesc deseori produse ieftine și de înaltă calitate, cu ajutorul căruia realizează diferite tipuri de construcții:

  • Tipuri de carton ondulatC8 este utilizat pentru fabricarea de pavilioane, copertine și acoperișuri cu gunoi continuu, ca o acoperire decorativă a pereților și structuri de gard pentru garduri;
  • C21 a crescut în comparație cu rezistența, rigiditatea C8 și este adecvată pentru construcția oricărui garduri vii, a acoperișurilor, a placării pereților din toate încăperile;
  • HС35, H60 și H75 sunt adesea luate în scopul amenajării unui acoperiș și a utilizării foilor ca pereți desenați la ridicarea de pivnițe, garaje și hale economice.

Obținerea oricărui tip de foaie ondulată, este necesar să se acorde atenție integrității ambalajului și prezența marcajelor produsului. Absența zgârieturilor pe suprafețele și marginile netede ale plăcilor va indica livrarea calității materialului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa alegi culoarea potrivita pentru acoperis si gardCum sa alegi culoarea potrivita pentru acoperis si gard
Dependența de greutatea plăcii de oțel pe tipul de metal laminatDependența de greutatea plăcii de oțel pe tipul de metal laminat
Construirea unui garaj din carton ondulat cu mâinile taleConstruirea unui garaj din carton ondulat cu mâinile tale
Acoperiți acoperișul cu o foaie de profilareAcoperiți acoperișul cu o foaie de profilare
Porți din carton ondulat cu elemente originale de forjare cu mâinile lorPorți din carton ondulat cu elemente originale de forjare cu mâinile lor
Acoperiș cu tablă profilată, instalare de tablă ondulatăAcoperiș cu tablă profilată, instalare de tablă ondulată
Caracteristici, avantaje și dimensiuni ale foii profilateCaracteristici, avantaje și dimensiuni ale foii profilate
Profilate - greutate redusă, frumusețe și confort de instalareProfilate - greutate redusă, frumusețe și confort de instalare
Caracteristicile producției și fabricării plăcilor ondulateCaracteristicile producției și fabricării plăcilor ondulate
Porți din carton ondulat cu elemente de artă de forjarePorți din carton ondulat cu elemente de artă de forjare
» » Clasificarea și tipurile de carton ondulat pentru construcții
© 2021 amigdas.com